2014 Aralık Anneleri

şimdi bizim bu hafta mobilyası geliyor. haftayada eşyalarını yıkayıp yerleştireyim diyorum dolabına. çamaşırlarını yıkamak için sabun tozu mu en sağlıklısı peki? siz aldınız mı? sıvı deterjana göre sabun tozları daha sağlıklı dediler bana. hatta bazıalrı beyaz sabunu rendeleyip kurutup makinede öyle kullanıyolarmış. ve yumuşacık oluyomuş kıyafetler beyaz sabun ile. ama hacı şakirin falan sabun tozuna baktım o da beyaz sabun rendesi gibi. herhalde öyledir. sizler neler kullanıcaksınız?

Ben Dalan Roxy sabun tozunu kullanacağım. Daha almadım. Evde ki işleri biraz halledeyim. İlk işim benimde eşyaları yıkayıp ütüleyip hazırlamak olacak. Ablam çocukları 3-4 yaşına gelene kadar hep roxy ile kendi kıyafetlerinden ayrı yıkadı. Kalıntı falan da kalmıyor dedi.

:)yardımlara açığım kızlar

heyet raporunu neden aldın aksi bi durum yok değil mi iyisin inşallah

1 NUMARA prematüreler için değil mi? en son burada konuşulmuştu hatırladığım kadarıyla bende bebek bezine 2 numaradan başlamayı düşünüorum
BEBİŞİN DOĞUM KİLOSU VE TİPİNE BAĞLI CANIM BENİM KIZ KÜÇÜCÜKTÜ 2400 GR DI 1 NUMARA BİLE BÜYÜKTÜ BAZI BEBEKLER BÜYÜK OLOYU 2 NUMARA KULLANIYO DİREKT

Ben Yenibosna Nisa Hastanesi'ne gidiyorum, çok memnunum, İlk doğumumu da orada yapmıştım zaten. Muayene 50 Tl Spinal Sezaryen 1500 Tl.

ya evet bende nisa hastanesini düşünmüştüm yolu dert ediyordum ama aklımda doktor ismi nedir peki, birde nisa hastanesi medipol.un yan kuruluşu değil mi canım

Bez konusunda 1 ya da 2 çok önemli değil kızlar 1cm uzunluğunda fark var sadece. Yani kullanılmaz boşa gider diye düşünmeyin. İlk günler hemen hemen her emmede çok güçlü bir sesle dolduruyorlar bezlerini :) çok komik oluyor günde 10 bez kere alt değişiyor. Ben boşa para vermeyin diyenlere karşıyım. Maddi imkanınız varsa niye bebeğiniz yumuşacık bez kullanmasın ki. Boşuna değil yani beyaz paket çok güzel yumuşacık tavsiye ederim arkadaşlar.

Ben Friendly nin organik deterjanını aldım,ilk kıyafetlerini onla yıkarım sonra hacışakir sabun tozu kullanmayı düşünüyorum

Dun kanamam oldu gene bi bucuk aydir cok iyiydim halbuki gece solugu acilde aldik bebek iyiydi ama cok sukur . Kazasiz belasiz atlatsak su vakitleri Allahin izniyle.

tamam öyle yapayım bende. sabunu 2 tane alayım. şampuanıda 500 lük yaptım. sabun vücudu içinmi kullanılacak canım ya. şampuan başına? ay çok cahilim ben ya. nasıl bebek bakıcam

bende sebamedın 5oo luk alcaktım ama sonra dusundum ıyı gelırmı gelmezmı oyuzden ben denemelık 200 ml lık alıcam cnm

Dun kanamam oldu gene bi bucuk aydir cok iyiydim halbuki gece solugu acilde aldik bebek iyiydi ama cok sukur . Kazasiz belasiz atlatsak su vakitleri Allahin izniyle.
amannn allahım korusun canım yaa geçmiş olsunn iyi bebiş iyisee yaa.az kaldı ama ömrümüzden ömür gidiyo korkmakdan, inşallah bitecek sağ sağlimm

bende sabun tozu kullancam cnm en saglıklısı o

bende sebamedın 5oo luk alcaktım ama sonra dusundum ıyı gelırmı gelmezmı oyuzden ben denemelık 200 ml lık alıcam cnm

ben başkalarıylada konuştum şimdi sebamed den herkes memnun kalmış. birde ilk zmanlar hergün banyo yaptırıldığı için şampuanı çok çabuk bitiyomuş. bende kötü bi marka olmadığı için bide daha uyguna geliyo büyük alınca 500 lük aldım canım. 150 gr lık sabun bitmiş 100 gr lık 2 tane aldım. sabuna bişey olmaz sonuçta. bide yağını aldım işte. gerçketen o sitede çok ucuz e bebeğe baktım az önce ordan alsam bunları rahat 30 TL fark çıkıyodu.

bende sabun tozu kullancam cnm en saglıklısı o

hangi marka swift in ablası dalan roxy kullanmış çok memnun kalmış. bende markette hacı şakirle dalininkini gördüm. kalıntı falan kalıyo diyenler olmuş ama makineler zaten 2-3 defa durulama yapıyo kalmaz gibi geldi bana. kalırsada tekrar yaparım. sıvı deterjanı kimse önermedi.

kızlar bir sorum var :)

malum bebeklerimiz nasipse kış bebeği olacak. e bu bebecikler dokrora gitcek sağa sola gitcek. bebek montumu alcaksınız yoksa astronot montlar var onlardanmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…