Ben Dalan Roxy sabun tozunu kullanacağım. Daha almadım. Evde ki işleri biraz halledeyim. İlk işim benimde eşyaları yıkayıp ütüleyip hazırlamak olacak. Ablam çocukları 3-4 yaşına gelene kadar hep roxy ile kendi kıyafetlerinden ayrı yıkadı. Kalıntı falan da kalmıyor dedi.şimdi bizim bu hafta mobilyası geliyor. haftayada eşyalarını yıkayıp yerleştireyim diyorum dolabına. çamaşırlarını yıkamak için sabun tozu mu en sağlıklısı peki? siz aldınız mı? sıvı deterjana göre sabun tozları daha sağlıklı dediler bana. hatta bazıalrı beyaz sabunu rendeleyip kurutup makinede öyle kullanıyolarmış. ve yumuşacık oluyomuş kıyafetler beyaz sabun ile. ama hacı şakirin falan sabun tozuna baktım o da beyaz sabun rendesi gibi. herhalde öyledir. sizler neler kullanıcaksınız?
öğrendikten sonra beni de bilgilendirirsen sevinirm :) korunun eğitimlerine katıldınız mı. beni de aradılar birkaç kere ama gidemedim.Ben de koruda yapicam. Normal dogumda bile 2 gun diye anlatmislardi egitimde. Carsamba randevumuz var bi daha sorayim bari.. :S
:)yardımlara açığım kızlarCanım ben hep yapıcam dıyorum liste yapmıyorum ama nette falan cok ornekleri var bi liste çıkarmak lazım . Burası cok faydalı baya arkadaslar aldım biberon bakımnürünleri markaları da belli .. Bızde yardımcı oluruz canım. Sana dıyorum benımde baya eksık var :)
kullanışlı olabilir canım ama park beşikleri daha çok öneriyolarcanım şöyle bişey beğendim ben havuzlu hanada bakcam var mıdır bundan gide arkadaşlar yardım lütfennnnnn ;
http://www.n11.com/babylife-ayicik-lux-portbebeli-sallanir-bebek-sepeti-hamak-besik-P18178936
odaya beşik alan arkadaşlar foto paylaşabilirler mi rica etsemm
heyet raporunu neden aldın aksi bi durum yok değil mi iyisin inşallahkızlar bizde hafta sonu anteresde açılan e bebek mağazasındaydık indirimelrden ve hediye çekinden yararlanalım dedik aldıkalrımızı yazayım bende
uni baby ıslak mendil 12 li 49,90
bübchen pişik önleyici krem 17.99
bübchen bebek yağı ( kendim için çatlak oluşumunu engellemek için son 2 ay ektradan sürcem karnıma) 15,74
bübchen bebek şampuanı 21.74
bübchen yeni doğan sabunu 6,74
baby&me yenidoğan pamuk ıslak mendil 12 li 29,90
lansinoh göğüs pedi 24 lü 5.99
lansinoh lanolin göğüs ucu kremi 40 ml 22,43
elija toparlayıcı emzirme sütyeni 25,90
baby jem kova 12.50
baby jem maşrapa 4,99
sevi bebe bebek banyo filesi bilyeli 26,90
arzum bebe nem ve sıcaklık ölçe 19,99
avent 0-6aylık 2 li bebek emziği diş damak yapısını bozmayanlardanmış 23.03
avent cam naturel kolik önleyici 120 ml lik biberon yenidoğan 24,43
avent naturel kolik önleyici 330 ml mika PP biberon 30.73
avent naturel 3 ay ve üstü biberon emziği 15,33
avent naturel 6 ay ve üstü biberon emziği 15,33
baby& kids topitos battaniye 19,99
prima bebek bezi premium care yenidoğan 1 beden ve 2 beden aldık birer paket 32.90 ar tl
bebedor tırnak makası 5.99
bebedor burun aspiratörü 9,99
funnababy lastik çarşaf 19,90
funnababy uyku seti (80*140) luna elegant 279 tl
baby jem boğulma önleyici bebek yastığı 22.90
motherlove organik ayıcıklı patikli tek alt 9,99
motherlove organik zıbın body 14,99
motherlove organik zıbın 14,99
for my baby yelken tulum 24,90
disneyin 2li penye yeleği 32.90
disneyin 2 li alt pijamalı pantolon 26,90
mick mouse 2 li uzun kollu body 32,90
bibaby type 3 lü bebe çorap 3 set 5,99
yine aynı çorabın 6 aydan sonrası için olanı 2,99
veee bebek arabasııııııııı bile aldk o kadar quinny zap extra dedim dedim durdummmmm ve en sonunda hollanda malı NUNA PEPP travel sistem
BEBEK ARABASI VE ANAKUCAĞI SETİNİ ALDIK indirimden 749 tl
daha park yatakda aldık ama getirdik iade ettik çadır gibiydi zaten odası var en pahalısından ama bir beşik şart yinede ya bakalım paramız kalmadı.. bu saydığım ürünlerin tekstillerde yazdığım fiyatların %40 ı indirime uğradı ve 100 tl likte hediye çekimiz oldu onada deterjan vs alacam artık bitti diyom yok park yatağı yok onun içinin yatağı vs bir sürü bişey çıkıyor ama vel hasıl bu hafta sonu 1600 tl miz gitti 6 aylık taksitlerle ödeyecez ne yapalım paramız kalamdı
bu günde 450 tl heyet raporuna para verdik ayın 15 i maaş sıfırlandı yani
BEBİŞİN DOĞUM KİLOSU VE TİPİNE BAĞLI CANIM BENİM KIZ KÜÇÜCÜKTÜ 2400 GR DI 1 NUMARA BİLE BÜYÜKTÜ BAZI BEBEKLER BÜYÜK OLOYU 2 NUMARA KULLANIYO DİREKT1 NUMARA prematüreler için değil mi? en son burada konuşulmuştu hatırladığım kadarıyla bende bebek bezine 2 numaradan başlamayı düşünüorum
Ben Yenibosna Nisa Hastanesi'ne gidiyorum, çok memnunum, İlk doğumumu da orada yapmıştım zaten. Muayene 50 Tl Spinal Sezaryen 1500 Tl.
Beylikduzü medilife gıdıyorum canım cokk memnunum tavsıye ederim
canım türkiyeyle arayıp konuştun mu emin misin ? Yunus emre direk üsküdar merkezde . benim doktorum Nazife hanım cok memnunum..
Ben Friendly nin organik deterjanını aldım,ilk kıyafetlerini onla yıkarım sonra hacışakir sabun tozu kullanmayı düşünüyorumşimdi bizim bu hafta mobilyası geliyor. haftayada eşyalarını yıkayıp yerleştireyim diyorum dolabına. çamaşırlarını yıkamak için sabun tozu mu en sağlıklısı peki? siz aldınız mı? sıvı deterjana göre sabun tozları daha sağlıklı dediler bana. hatta bazıalrı beyaz sabunu rendeleyip kurutup makinede öyle kullanıyolarmış. ve yumuşacık oluyomuş kıyafetler beyaz sabun ile. ama hacı şakirin falan sabun tozuna baktım o da beyaz sabun rendesi gibi. herhalde öyledir. sizler neler kullanıcaksınız?
Ben Friendly nin organik deterjanını aldım,ilk kıyafetlerini onla yıkarım sonra hacışakir sabun tozu kullanmayı düşünüyorum
Dun kanamam oldu gene bi bucuk aydir cok iyiydim halbuki gece solugu acilde aldik bebek iyiydi ama cok sukur . Kazasiz belasiz atlatsak su vakitleri Allahin izniyle.inşallahh kavuşcaz canım yaaiyiyim bende çok şükürr, bebişle gün sayıyozz anaaaa kızz ne diyonn öle oluyo demi, benim doktor daha doğumla iilgili hiçbişi söylemedi bende bişi söylemedim,sormadımm,bakalımm yakında başlarız konuşmayaa
tamam öyle yapayım bende. sabunu 2 tane alayım. şampuanıda 500 lük yaptım. sabun vücudu içinmi kullanılacak canım ya. şampuan başına? ay çok cahilim ben ya. nasıl bebek bakıcam
amannn allahım korusun canım yaa geçmiş olsunnDun kanamam oldu gene bi bucuk aydir cok iyiydim halbuki gece solugu acilde aldik bebek iyiydi ama cok sukur . Kazasiz belasiz atlatsak su vakitleri Allahin izniyle.
şimdi bizim bu hafta mobilyası geliyor. haftayada eşyalarını yıkayıp yerleştireyim diyorum dolabına. çamaşırlarını yıkamak için sabun tozu mu en sağlıklısı peki? siz aldınız mı? sıvı deterjana göre sabun tozları daha sağlıklı dediler bana. hatta bazıalrı beyaz sabunu rendeleyip kurutup makinede öyle kullanıyolarmış. ve yumuşacık oluyomuş kıyafetler beyaz sabun ile. ama hacı şakirin falan sabun tozuna baktım o da beyaz sabun rendesi gibi. herhalde öyledir. sizler neler kullanıcaksınız?
bende sebamedın 5oo luk alcaktım ama sonra dusundum ıyı gelırmı gelmezmı oyuzden ben denemelık 200 ml lık alıcam cnm
bende sabun tozu kullancam cnm en saglıklısı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?