- 10 Ekim 2012
- 277
- 132
- 133
hangi marka swift in ablası dalan roxy kullanmış çok memnun kalmış. bende markette hacı şakirle dalininkini gördüm. kalıntı falan kalıyo diyenler olmuş ama makineler zaten 2-3 defa durulama yapıyo kalmaz gibi geldi bana. kalırsada tekrar yaparım. sıvı deterjanı kimse önermedi.
Çok geçmiş olsun canım. Umarım bir daha yaşamassın böyle bir şey.Dun kanamam oldu gene bi bucuk aydir cok iyiydim halbuki gece solugu acilde aldik bebek iyiydi ama cok sukur . Kazasiz belasiz atlatsak su vakitleri Allahin izniyle.
Canım zaten ilave durulama yaptır yine de ne olur ne olmaz.hangi marka swift in ablası dalan roxy kullanmış çok memnun kalmış. bende markette hacı şakirle dalininkini gördüm. kalıntı falan kalıyo diyenler olmuş ama makineler zaten 2-3 defa durulama yapıyo kalmaz gibi geldi bana. kalırsada tekrar yaparım. sıvı deterjanı kimse önermedi.
Yok canım ya şaypalarda da var. Sadece özdilk te değil.banaada roxy ı soyledıler sadece ozdılekte satılıomus onu alıırm dıyorum canım
Jokerden aldım canım orda var internette de var istersennetten mi sipariş verdin canım? marketlerde yok herhalde dimi?
Kesinlikle haklısın. Çok kolay bir şey sanıyorlar doğumu. Özel ilginin alakanın olması kötü mü ? Hele ki maddi imkan buna elveriyorsa. Zaten maddi imkanın yoksa özelde yapmayı düşünmüyorsun.Çoook moralim bozuk!!
Central'a gitmeye başlamıştım ya kızlar. Doğum ücretlerini sordum bugün,
normal 1550, zorunlu sezeryan 2150 sezeryan da 3200 tl miş.
Ve eşim çok fazla buluyor bu ücretleri. Git devlet hastanesinde doğur, senin onlardan farkın ne diyor.
Ya anlam veremiyorum. Gelirimiz orta öyle az da kazanmıyoruz çok da, birikmiş paramız da var. yokta değiliz yani. normal standartlarda yaşayan bir aileyiz.
Doğum kadar önemli bir konuda nasıl bu kadar umursamaz olabiliyor. İş yerindeyim ağladım ağlıcam zor tutuyorum kendimi. Bi de kalkmış param yok benim diyor uyuz uyuz!!!
kızlar tetanoz harıcınde saglık merkezınden cagrıldınızmı hıc ?
Canım eğer gelirini ayarlayabılirsen sen özeli istıyırsan ki cogumuz özel ıstıyoruz neden insani muamele gormek için . Istisnalar vardır elbet ama ben cok korkuyorum dogum esnasında ters bişi derlerse moralmen çökersem , dogum sonrası üzülür sütüm gelmese dıye butceyı zorlsya zorlaya özel olsun istıyorum ..bunu esınle sakin kafayla konuşmanda fayda var beyfendıler o ruh halini anlamayabilir bizler sakin sakin kavga yollu değil anlatmamız gerekiyor sanırım . Umarım anlayışla olur esın ve destek olur sanaÇoook moralim bozuk!!
Central'a gitmeye başlamıştım ya kızlar. Doğum ücretlerini sordum bugün,
normal 1550, zorunlu sezeryan 2150 sezeryan da 3200 tl miş.
Ve eşim çok fazla buluyor bu ücretleri. Git devlet hastanesinde doğur, senin onlardan farkın ne diyor.
Ya anlam veremiyorum. Gelirimiz orta öyle az da kazanmıyoruz çok da, birikmiş paramız da var. yokta değiliz yani. normal standartlarda yaşayan bir aileyiz.
Doğum kadar önemli bir konuda nasıl bu kadar umursamaz olabiliyor. İş yerindeyim ağladım ağlıcam zor tutuyorum kendimi. Bi de kalkmış param yok benim diyor uyuz uyuz!!!
devlette çalışan biri olarak sana sonuna kadar katışıyorum canım heleki geçen doğum yapan arkadaşımdan sonra ben bile durumum el vermediği halde özel düşünmeye başladım.Kesinlikle haklısın. Çok kolay bir şey sanıyorlar doğumu. Özel ilginin alakanın olması kötü mü ? Hele ki maddi imkan buna elveriyorsa. Zaten maddi imkanın yoksa özelde yapmayı düşünmüyorsun.
Sende çalışıyorsun anladığım kadarıyla. Birikmişiniz de varmış madem şahsen bu durumda ben eşimi sallamaz özelde yapardım. Farklarını anlat. O anda senin ne kadar yardıma ihtiyaç duyacağını devlette bunların sağlanmadığını falan anlat. Yok anlamıyorsa yapacak bir şey yok. Anlamadığı ile kalsın boşver.Sende hiç moralini bozma. Senin en önemli anın, birdaha yaşanır mı Allah bilir. Böyle güzel bir anı devletteki suratsız ebeler ve hemşireler ile geçirmek kimse istemez. (Devlette hemşireler ve ebeler genelde böyle. Genelleme yaptım lütfen kimse alınmasın)
Eşini ikna edemiyorsan üzülüp kendini yorma boşuna.
evet hasteneye bizzat gittim 3600 fiyat verdi
burdaki özellerde de 3 aşağı 5 yukarı aynı 800-900 civarımerhabalar ben üsküdar hospıtal türk hastanesinde yaptım dogumumu 2012de ozaman 650sezeryandı 450tl normaldi şimdi sezeryan 950tl normal 650tl bence okadar paralar dökmeye gerek yok cok param var veririm derseniz tabi sizin kararınız ama eger isterseniz güzel hastane bilginizeee kızlarrrr :)))
burdaki özellerde de 3 aşağı 5 yukarı aynı 800-900 civarı
ben konyadayım canım medline ,medicana ve kızılayorası neresi :) hastene ismi paylaşab,ilir misin canım
İnsan o anda yanına moral verecek birisini istiyor. azarlayacak olanı değil. Bu zamana kadar nadirdir devlette yaptım çok memnunum diyen. O da sırf gururu el vermediğindendir. Açıkçası biz de çok varlıklı bir aile değiliz. Kendi yağımızda kavruluyoruz işte. Bir yandan da ev kredisi ödüyoruz ama devleti de gözüm yemiyor açıkçası.devlette çalışan biri olarak sana sonuna kadar katışıyorum canım heleki geçen doğum yapan arkadaşımdan sonra ben bile durumum el vermediği halde özel düşünmeye başladım.
ŞEKER YÜKLEMESİNDE YÜKSEK ÇIKANLAR VAR MI?
YARDIM EDİN BENİM, 50 GR DA 237 ÇIKTI. YARIN HASTANEDE 100 LÜK YAPACAĞIZ. ÇOK KORTUM VE TELAŞLANDIM.
Bursa daki arakadaşlar doğumunuzu nerde yapmayı düşünüyorsunu?,ben Nedret Hanıma gidiyorum Pembe Mavi ye,Allah izin verirse doğumu da orda yapmayı düşünüyorum.
TATLI DEĞİL MEYVE Yİ YEDİM AMA BÖYLE AŞIRIDA DEĞİL.korkacak bir şey yok canım. diyet verecekler. çikolata her türlü tatlı pilav beyaz ekmek börek kek kızartma kavun karpuz üzüm patates mısır dondurma incir muz yasaklanacak. peynir yoğurt ayran sebze tam buğday ekmek ve etle besleneceksin. benim gibi
birde yemeklerden sonra yarım saat 45 dk kadar yürüyüş önerdi.
kaç kilo aldın sen? tatlı çok mu yedin?
canım sgk yok di mi senin .. 3600 çok geldi ya bi an.. inş içine sinen bi yer bulursun canımevet hasteneye bizzat gittim 3600 fiyat verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?