2014 Aralık Anneleri

ben jimerde Aylin Akşan'da yapıcam canım. pembe mavide güzel bir hastane. yenisi açılmış. güzel görünüyordu. nedret hanımıda duydum çok iyi olduğunu söylüyorlar.
Ben de bir arkadaş tavsiyesiyle gittim ,çok memnunum şimdilik bir sıkıntı olmadı,doktor da normal doğuma teşvik eden bir kadın,inşallah sıkıntısız alırız bebişlerimizi kucağımızaJimer bizim eve çok yakın aslında doktorum orda olsa oraya giderdim kesin

nerde oturuyorsun canım sen? ben ertuğrulda oturuyorum. banada en yakın jimerle acıbademdi. acıbademi eledim zaten baştan. bi ara bende jale gürlülere gittim başlarda ama çok hastası var meşhur olmuş resmen, isim yapmış. aceleci bi kadın hızlı hızlı anlatıyo. o da pembe mavide doğum yaptıyormuş. zannedersem ortağıymış hemde.

özel-devlet olayı konuşulmuş...direk dalıcam...ben ilk doğumumu devlette yaptım...boluda...gayet memnun kaldım...gururumu kurtarmak için demiyorum valla, gerçekten memnun kaldım bi kere 42. haftada doğum yaptım, beklediler.baskı yapmadılar...özel olsa 40 ı az geçince sezeryan diye tuttururdu...odalar filan güzeldi, yeterliydi...doktorlar ve özellikle de hemşireler çok çok tecrübeliydi...güzel bir doğum oldu...ikinciyi de devlette yapıcam nasipse...ama tabi buyuk sehirlerde durum biraz daha farklı olabilir...arkadaşım özelde 10.000 lira verip doğum yaptı...(onunki uçtu biraz)..benden farkı odanın biraz daha süslü olmasıydı :) he bi de verdikleri yemek daha lükstü..onun haricinde bi fark yoktu..hatta onun doktoru doğumuna son anda yetişti..benle daha çok ilgilenmişlerdi :) tabi çok para verdiği için daha çok bağırma, nazlanma ve iki de bir hemşireyi çağırma şansı olmuştu bunlar da mühim bazıları için

bende 12 aldım. hızlı aldım ama çok yemeden aldım. metabolizmam yavaş galiba. stres de etkiliyor. oğlum kreşe başladı her sabah cıyak cıyak ağlayarak götürdüm, o dönem yapıldı benim test. şimdi oğlum ağlamıyor, eminim test tekar yapılsa düşük çıkar. benim 100lük yapılınca 1.saat yüksek, 2. ve 3.saat normal çıktı. sadece diyet verildi bana.
dr 10 gün diyete uy, 10 gün sonunda aç karna gel dedi. gelirken yanında kahvaltını getir, açken kan ver, kahvaltını yap, 2 saat sonra tekrar kan ver dedi.

arkadaşımın 100lükte 1. ve 2. saatler yüksek 3.saat düşük çıktı. ona da diyet ve şeker ölçüm cihazı verildi. insülin verilmesi için 3 değerinde yüksek olması gerekir demişler. meyveyi azalt karbonhidrat fazla alma. misa ben bir oturuşta 2 şeftali yerdim, yarım şeftali ve yanında illaki ayran yenmesi gerekirmiş. gibi gibi. kavun karpuz üzüm asla yok.

ha tabi benim beklentim oldukça düşüktü doğuma giderken..evet özel hastane gibi canım cicim yapmadılar ama zaten önemsemiyodum işin o kısmını..işlerini biliyor olmaları ve tecrübeleriydi benim için mühim olan...onlara nazlanmak gibi bi niyetim yoktu

Ben Dikkaldırım da oturuyorum.Jale Gürlüleri duydum meşhur bayağ ama ben muayenin kısa sürmesine sinir oluyorum,ayrıntılı anlatsın istiyorum.Nedret Hanım çok ayrıntılı anlatıyor içerde çok uzun süre kalıyorum.Bide arkadaşıma epidural normal doğum yaptırmış cok kolay oldu diyor ,inşallah ben de öyle yapmak istiyorum hayırlısıysa

ÖĞRENDİĞİN ANDAN İTİBAREN-Kİ BU YAKLAŞIK 3 SAAT EDİYOR- DİYETE OTOMATİK GEÇİŞ YAPTIM DİYEBİLİRİM. YARIN Kİ TEST SONUCUM İNŞALLAH NORMAL ÇIKAR.

ŞÖYLE Bİ GÖZ GEZDİRİP YAZIYORUM...Bİ DE SÜNNET KONUŞULMUŞ SANIRIM..BENİM Bİ OĞLUM VAR..BU DA OĞLAN...SÜNNET işini doğumda halletmeyi mantıklı bulmuyorum...çünkü tecrübeliler bilir, doğumdan sonraki ilk günler zaten zor oluyo..yok gazı, yok emmesi, sarılığı, bilmem ne...bunlarla uğraşmak zaten yoruyor..üstüne bi de sünnet olmuş, yaralı bereli bi bebecik hiç çekilmez...onu da dert edemem kendime....7 yaşta düşünüyorum...hem çocuk için de iyi değil bence...dünyayı gözünü açar açmaz bi operasyonun ortasına düşecek...kıyamam ben

Ben de kıyamam yaa hissetmeyecek belki ama benim kalbim dayanmaz bebişime

napıcaz biz şekerim 3 yaş arayla iki oğlan. bazen gözüm korkuyor oğlum yaramazlık yapınca:)

İn
amannn allahım korusun canım yaa geçmiş olsunn iyi bebiş iyisee yaa.az kaldı ama ömrümüzden ömür gidiyo korkmakdan, inşallah bitecek sağ sağlimm
İnsallah canim. Annem olur bole bazi kadinlarda dior nettende bayag arastirdim cogu kanamanin sebebini bulamiorlarmis ama iste gozumuz korkuor bikere buarada benim kerata 1147 gr olmus dun tek sevindirici haberim onun saglik durumydu

Sağolun kızlar.
Evet çalışıyorum ama işe daha yeni girdim. zaten maksimum 1 bucuk ay daha çalışmayı düşünüyorum. Eşime laf bırakmam aslında ama maddiyatla ilgili konularda ağzımı açamıyorum. Geçen sene evlendik. Evlenmeden hatta onla tanışmadan önce kredi çekmiştim. Hala onun taksitlerini ödüyoruz. Daha doğrusu o ödüyor. Bu da tabi hiç hoşuna gitmiyor. Bu yüzden maddiyatla ilgili en ufak bir sorun olsa hemen kredimi yüzüme vuruyor Düğünde takılan tek bir bilezik hariç hepsini ona verdim, hala yaranamadım anlayacağınız. Borcum bitene kadar bu tavırlarını çekmem gerekiyor

,Az önce kendisi Erdem hastanesini aramış doğum fiyatı sormaya. 600 lira mı ne demişler normale. Anlaşılan beni Erdem paklayacak :) Central ı çok sevmiştim ama kısmet. Bana tekrar doktor araştırma yolları gözüküyor..

Çok geçmiş olsun canım. Umarım bir daha yaşamassın böyle bir şey.

Canım zaten ilave durulama yaptır yine de ne olur ne olmaz.

Yok canım ya şaypalarda da var. Sadece özdilk te değil.
Cok saol canim dua etmekten beklemekten baska bisey gelmior elimizden rabbim heppimizin yardimcisi olsun

İn

İnsallah canim. Annem olur bole bazi kadinlarda dior nettende bayag arastirdim cogu kanamanin sebebini bulamiorlarmis ama iste gozumuz korkuor bikere buarada benim kerata 1147 gr olmus dun tek sevindirici haberim onun saglik durumydu
oooo maşallahh onaa allah şükür canımm bebiş iyi,seninde bişeyin yok,geldi geçti diyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…