ya onları da hem ben beğenmiorum hem de çok büyük geliyorlar .. kararsızım halakullanışlı olabilir canım ama park beşikleri daha çok öneriyolar
Ben de bir arkadaş tavsiyesiyle gittim ,çok memnunum şimdilik bir sıkıntı olmadı,doktor da normal doğuma teşvik eden bir kadın,inşallah sıkıntısız alırız bebişlerimizi kucağımızaben jimerde Aylin Akşan'da yapıcam canım. pembe mavide güzel bir hastane. yenisi açılmış. güzel görünüyordu. nedret hanımıda duydum çok iyi olduğunu söylüyorlar.
Ben de bir arkadaş tavsiyesiyle gittim ,çok memnunum şimdilik bir sıkıntı olmadı,doktor da normal doğuma teşvik eden bir kadın,inşallah sıkıntısız alırız bebişlerimizi kucağımızaJimer bizim eve çok yakın aslında doktorum orda olsa oraya giderdim kesin
Günaydın güzel annişler ve pek sevimli bebişleri;
Süperman olmak çok yakışacak Yusuf'a. Çok güzelmiş güle güle kullanın.
çok teşekkür ederizz swift teyzesiiii
TATLI DEĞİL MEYVE Yİ YEDİM AMA BÖYLE AŞIRIDA DEĞİL.
10 KİLO ALDIM. BENİM BABAM ŞEKER HASTASIYDI. ETKENİM O OLABİLİR. DİYET SONRASINDA YİNE YÜKSEK OLURSA İNSÜLİN KULLANIMI YAZIYOR. O BENİ ÜRKÜTTÜ.
YANİ BEN NEYSE AMA BEBEĞİME ZARAR GELİR DİYE ŞUAN RESMEN YASLARDAYIM.
Ben Dikkaldırım da oturuyorum.Jale Gürlüleri duydum meşhur bayağ ama ben muayenin kısa sürmesine sinir oluyorum,ayrıntılı anlatsın istiyorum.Nedret Hanım çok ayrıntılı anlatıyor içerde çok uzun süre kalıyorum.Bide arkadaşıma epidural normal doğum yaptırmış cok kolay oldu diyor ,inşallah ben de öyle yapmak istiyorum hayırlısıysanerde oturuyorsun canım sen? ben ertuğrulda oturuyorum. banada en yakın jimerle acıbademdi. acıbademi eledim zaten baştan. bi ara bende jale gürlülere gittim başlarda ama çok hastası var meşhur olmuş resmen, isim yapmış. aceleci bi kadın hızlı hızlı anlatıyo.o da pembe mavide doğum yaptıyormuş. zannedersem ortağıymış hemde.
bende 12 aldım. hızlı aldım ama çok yemeden aldım. metabolizmam yavaş galiba. stres de etkiliyor. oğlum kreşe başladı her sabah cıyak cıyak ağlayarak götürdüm, o dönem yapıldı benim test. şimdi oğlum ağlamıyor, eminim test tekar yapılsa düşük çıkar. benim 100lük yapılınca 1.saat yüksek, 2. ve 3.saat normal çıktı. sadece diyet verildi bana.
dr 10 gün diyete uy, 10 gün sonunda aç karna gel dedi. gelirken yanında kahvaltını getir, açken kan ver, kahvaltını yap, 2 saat sonra tekrar kan ver dedi.
arkadaşımın 100lükte 1. ve 2. saatler yüksek 3.saat düşük çıktı. ona da diyet ve şeker ölçüm cihazı verildi. insülin verilmesi için 3 değerinde yüksek olması gerekir demişler. meyveyi azalt karbonhidrat fazla alma. misa ben bir oturuşta 2 şeftali yerdim, yarım şeftali ve yanında illaki ayran yenmesi gerekirmiş. gibi gibi. kavun karpuz üzüm asla yok.
inşallah. geçmiş olsun.ÖĞRENDİĞİN ANDAN İTİBAREN-Kİ BU YAKLAŞIK 3 SAAT EDİYOR- DİYETE OTOMATİK GEÇİŞ YAPTIM DİYEBİLİRİM. YARIN Kİ TEST SONUCUM İNŞALLAH NORMAL ÇIKAR.
Ben de kıyamam yaa hissetmeyecek belki ama benim kalbim dayanmaz bebişimeŞÖYLE Bİ GÖZ GEZDİRİP YAZIYORUM...Bİ DE SÜNNET KONUŞULMUŞ SANIRIM..BENİM Bİ OĞLUM VAR..BU DA OĞLAN...SÜNNET işini doğumda halletmeyi mantıklı bulmuyorum...çünkü tecrübeliler bilir, doğumdan sonraki ilk günler zaten zor oluyo..yok gazı, yok emmesi, sarılığı, bilmem ne...bunlarla uğraşmak zaten yoruyor..üstüne bi de sünnet olmuş, yaralı bereli bi bebecik hiç çekilmez...onu da dert edemem kendime....7 yaşta düşünüyorum...hem çocuk için de iyi değil bence...dünyayı gözünü açar açmaz bi operasyonun ortasına düşecek...kıyamam ben
ŞÖYLE Bİ GÖZ GEZDİRİP YAZIYORUM...Bİ DE SÜNNET KONUŞULMUŞ SANIRIM..BENİM Bİ OĞLUM VAR..BU DA OĞLAN...SÜNNET işini doğumda halletmeyi mantıklı bulmuyorum...çünkü tecrübeliler bilir, doğumdan sonraki ilk günler zaten zor oluyo..yok gazı, yok emmesi, sarılığı, bilmem ne...bunlarla uğraşmak zaten yoruyor..üstüne bi de sünnet olmuş, yaralı bereli bi bebecik hiç çekilmez...onu da dert edemem kendime....7 yaşta düşünüyorum...hem çocuk için de iyi değil bence...dünyayı gözünü açar açmaz bi operasyonun ortasına düşecek...kıyamam ben
burdaki özellerde de 3 aşağı 5 yukarı aynı 800-900 civarı
İnsallah canim. Annem olur bole bazi kadinlarda dior nettende bayag arastirdim cogu kanamanin sebebini bulamiorlarmis ama iste gozumuz korkuor bikereamannn allahım korusun canım yaa geçmiş olsunniyi bebiş iyisee yaa.az kaldı ama ömrümüzden ömür gidiyo korkmakdan, inşallah bitecek sağ sağlimm
Kesinlikle haklısın. Çok kolay bir şey sanıyorlar doğumu. Özel ilginin alakanın olması kötü mü ? Hele ki maddi imkan buna elveriyorsa. Zaten maddi imkanın yoksa özelde yapmayı düşünmüyorsun.
Sende çalışıyorsun anladığım kadarıyla. Birikmişiniz de varmış madem şahsen bu durumda ben eşimi sallamaz özelde yapardım. Farklarını anlat. O anda senin ne kadar yardıma ihtiyaç duyacağını devlette bunların sağlanmadığını falan anlat. Yok anlamıyorsa yapacak bir şey yok. Anlamadığı ile kalsın boşver.Sende hiç moralini bozma. Senin en önemli anın, birdaha yaşanır mı Allah bilir. Böyle güzel bir anı devletteki suratsız ebeler ve hemşireler ile geçirmek kimse istemez. (Devlette hemşireler ve ebeler genelde böyle. Genelleme yaptım lütfen kimse alınmasın)
Eşini ikna edemiyorsan üzülüp kendini yorma boşuna.
Canım eğer gelirini ayarlayabılirsen sen özeli istıyırsan ki cogumuz özel ıstıyoruz neden insani muamele gormek için . Istisnalar vardır elbet ama ben cok korkuyorum dogum esnasında ters bişi derlerse moralmen çökersem , dogum sonrası üzülür sütüm gelmese dıye butceyı zorlsya zorlaya özel olsun istıyorum ..bunu esınle sakin kafayla konuşmanda fayda var beyfendıler o ruh halini anlamayabilir bizler sakin sakin kavga yollu değil anlatmamız gerekiyor sanırım . Umarım anlayışla olur esın ve destek olur sana
Cok saol canim dua etmekten beklemekten baska bisey gelmior elimizden rabbim heppimizin yardimcisi olsunÇok geçmiş olsun canım. Umarım bir daha yaşamassın böyle bir şey.
Canım zaten ilave durulama yaptır yine de ne olur ne olmaz.
Yok canım ya şaypalarda da var. Sadece özdilk te değil.
Çok geçmiş olsun. Allah bi daha yaşatmasın.Dun kanamam oldu gene bi bucuk aydir cok iyiydim halbuki gece solugu acilde aldik bebek iyiydi ama cok sukur . Kazasiz belasiz atlatsak su vakitleri Allahin izniyle.
oooo maşallahh onaaİn
İnsallah canim. Annem olur bole bazi kadinlarda dior nettende bayag arastirdim cogu kanamanin sebebini bulamiorlarmis ama iste gozumuz korkuor bikerebuarada benim kerata 1147 gr olmus dun tek sevindirici haberim onun saglik durumydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?