2014 Aralık Anneleri

Bende burun alışverışımı orda yaptım. Hatta önümüzdeki hafta dıger eksıklerı almaya gıdıcem

çok ii yapmışsın canım kaliteli bende begendim ürünlerini .. artık bu haftasonu inşallah gidebilirsek havuzlu hana alacağımızı alalım kalanları da hm mothercare lcw dan fln tamamlamayı düşünüyorum ben de ..

kıyamam ya yapabiliyor musun gerçekten bu diyeti insan zayıflar bunları yerse.

inşallah canım. bende nedret hanım hakkında kötü bişey duymadım. böyle şeyler duymak insanı rahatlatıyo gerçekten. bizim bi arkadaşıda Aylin Hnm normal doğuma kadar beklemiş geçen haftalarda doğum yaptı hatta. kız diyo rahat 12 saat bekledi sancısıda gelmiş açılmasıda olmuş ama 12 saat aylin hnm bebeğin dönmesini beklemiş. hiç sezeryen lafı anmamış bile. en sonunda bebek dönmeyince kız ben dayanamıyorum artık sezeryene alın demişte öyle almış. ona kalsa beklicekti daha diyo. devamlı gelip gelip odasına kontrol etmiş. hoşuma gitti.

ÖĞRENDİĞİN ANDAN İTİBAREN-Kİ BU YAKLAŞIK 3 SAAT EDİYOR- DİYETE OTOMATİK GEÇİŞ YAPTIM DİYEBİLİRİM. YARIN Kİ TEST SONUCUM İNŞALLAH NORMAL ÇIKAR.

devam ettirebiliyomusunuz bari. zorlanmıyomusunuz. bende cuma günü yaptırıcam şeker yüklemesini çok korkuyorum yüksek çıkıcak diye. babamda var çünkü. az yemeye çalışıyorum hep tatlıda yemiyorum ama az yediğim zamanlarda da hep midem boş gibi. acaba böylede çocuğa zarar veriyormuyum diye korkuyorum. bir öğünde 1 dilim tam buğday yiyiorum. pilav makarna hiç tüketmiyorum. hamur işide yok ama genelde aç geziyorum. bebek beslenir mi ki böylede?

Olsun canım en Azından orta yolu bulmuşsunuz .. Yeni hastanene de alışırsın canım rahat ol .

BİLMİYORUM Kİ CANIM. ŞEKERİN YÜKSEK OLMASINDAN İYİ. SÜT YOĞURT VE AYRAN TARZINA AYRICA BEYAZ ET VE KIRMIZI ETE DE YER AÇ ÖĞÜNLERİNDE. SANIRIM AZ AZ VE SIK YİCEZ. ANA YEMEĞİN YANINDA BİR DİLİM KEPEKLİ EKMEK. GERİSİYOK. BEN DİKKAT ETMİYORDUM. TATLI YEMİYORDUM AMA PATATES MAKARNA PİLAV VARDI. ŞİMDİ ONLARIDA KALDIRICAM. ARA ÖĞÜMLERİMİ DÜZENLİCEM. BİR OTURUŞTA 2 ADET YEDİĞİM MEYVELERİ KALDIRICAM. İNŞ. SORUNSUZ ATLATIRSIN. BENİMKİ BAYA YÜKSEK ÇIKINCA KORKTUM. YARINKİ 1. 2. VE 3. YÜKLEMELER ÖNEMLİ. BİRAZ ARAŞTIRDIM. 1 VE 2 YÜKSEKSE 3 DÜŞÜKSE DİYET. 3 DE YÜKSEKSE İNSÜLİN
AİLEDE ŞEKER OLUNCA VE ŞEKERİN ÖNEMİNİ BİLİNCE İNSAN İYİCE TIRSIYOR.

havuzlu hana gittikten sonra izlenimlerini paylaşırsan sevinirim canım. gitmeye değer biryer mi. değilse hiç gitmeyeyim :)

kıyamam ya yapabiliyor musun gerçekten bu diyeti insan zayıflar bunları yerse.

yapmaya çalışıyorum. dün tatlı yaptım, eşim ve oğluma. kremasından bir parmak yedim tencereyi yıkamadan önce. ona bile vicdan azabı duydum. bebek için zararlı annede şeker çıkması sonuçta. bunları yiyerek zayıflanmıyor valla hala alıyorum. ama yağ değil bu basküldeki artış. ben biliyorum ödem kan su bebek ıvır zıvır. yağ yapacak bir şey yemiyorumki.. doğumdan 10 gün sonra tahin helvaları yiye yiye atacam bu ödemi, 5 kilo falan kalacak inşallah..

Canim seni en iyi ben anliyorum. Seninki gibi bendede var bir dangoz koca. Kendisinin aylik geliri gayet iyi ama yakin zamanda butun birikmis yuklu miktar paramizi bir dolandiriciya kaptirdi. Oyle az buz parada degidi iyi bir ev parasiydi. Simdi ise kredi odemem var neden devlette olmuyorsun devlette dogum yapanlarin cani can degilmi, ben ozele 4000 5000 veremem sen istiyorsan kendin verirsin gibi salakca ifadeler kuĺllandi anliyacagin benimde nevrim döndü. Sanki cocugi tek basina yaptim. Bende bu lafi aileme soyledim ailemin gelir durumu oldukca iyidir babam ve abim bir guzel kufuru basti tabi kocama. Bana nerde dogum yapmak istiyorsan onu soyle ne kadarsa biz vericez dediler. Ama onemli olan benim kocanin bu laflari etmis olmasi 2 gundur konusmuyorum ve burnundan fitil fitil getiriyorum. Ozur diledi tamam sen nerrde istiyorsan orda yaptiralim dedi ama artik gecti o laflari soyledi ya artik zerre umrumda degil.

canım diyetin faydasını gördün mü peki. 1 haftada 2 kg almıştın ya önce. diyete başladığından beri ivme ne durumda.
ya benim de aldığım kiloların (11 kg) sanki çoğu yağ değil gibi geliyo bana. karnım çok büyük suyun çok iyi demişti dr. ödem de var haliyle. bebek de biraz iri. vs çünkü beni her gören hiç kilo almamış gibi duruyorsun diyo. 11 kg aldım diyorum inandıramıyorum. bu arada tahin helvası ne iş ya :)

Ne güzel canım oyle olması sevindirici.Doktor çok önemli gerçekten Allah yardımcımız olsun

Yine ablamdan örnek verecek olursam ne yapayım 2 tane velet o büyüttü ben izledim Göğüs uçları hafiften yara olunca kalkanı eczaneden bulup aldık. Avent ti yanlış hatırlamıyorsam. Hem haznesi de olduğu için süt boşa da akmıyor. Göğüs ucu hava da alıyor. Ablam çok rahat etmişti. Bende aldım tabiki de :)
Gururunu kurtarmak için demediğini anladım canım ya. Çok nadir senin gibi memnun ayrılanlar. Senin adına çok sevindim rahat etmişsin ama bunda kesinlikle büyük şehirde olmamanın faydası var. Bursa'da yaşıyorum gidebileceğin kapsamlı 2 tane doğum hastanesi var. Bilenler bilir Şevket yılmaz ve zübeyde hanım. İkisininde yoğunluğunu da bilirler. Hemşirelerin, ebelerin bağıra bağıra seni muayne etmesini de. Gerçi ben hiç yaşamadım bunları ama anlatılanlar hep bu yönde olunca birde özele de imkan oluşturmuşken devleti göze alamıyorum. Bu arada arkadaşın uçmuş gerçekten :)
Zaten devlet hastanelerinden benim tek beklentim güler yüz
Olsun o hastaneye de, doktora da alışırsın. Önemli olan o durumda bir de eşinin kaprisini çekmemek. Orta yolu bulun yeter. Devletten iyidir diye düşünüyorum neticede.
Ayy sizi böyle diyet yaparken okumak inanın çok zoruma gidiyor. En güzel dönemde kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz. Rabbim yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…