Bende burun alışverışımı orda yaptım. Hatta önümüzdeki hafta dıger eksıklerı almaya gıdıcem
Cok tesekkur ederim canim amin hicbirimize yasatmasin insÇok geçmiş olsun. Allah bi daha yaşatmasın.
ne sorucam H&m online satışı yok sitede nasıl satın aldın?
kıyamam ya yapabiliyor musun gerçekten bu diyeti insan zayıflar bunları yerse.korkacak bir şey yok canım. diyet verecekler. çikolata her türlü tatlı pilav beyaz ekmek börek kek kızartma kavun karpuz üzüm patates mısır dondurma incir muz yasaklanacak. peynir yoğurt ayran sebze tam buğday ekmek ve etle besleneceksin. benim gibi
birde yemeklerden sonra yarım saat 45 dk kadar yürüyüş önerdi.
kaç kilo aldın sen? tatlı çok mu yedin?
Eet masallah ogluma sen en son nezaman gittin senin yakisiklida bu civarlardadir simdioooo maşallahh onaaallah şükür canımm bebiş iyi,seninde bişeyin yok,geldi geçti diyelimm
Ben Dikkaldırım da oturuyorum.Jale Gürlüleri duydum meşhur bayağ ama ben muayenin kısa sürmesine sinir oluyorum,ayrıntılı anlatsın istiyorum.Nedret Hanım çok ayrıntılı anlatıyor içerde çok uzun süre kalıyorum.Bide arkadaşıma epidural normal doğum yaptırmış cok kolay oldu diyor ,inşallah ben de öyle yapmak istiyorum hayırlısıysa
en son ayın 3. de gitmiştim,840 gramdı oğlumm,2 hafta geçmişş 1000 civarlarındadır inşallahEet masallah ogluma sen en son nezaman gittin senin yakisiklida bu civarlardadir simdi
Çok geçmiş olsun canım Allah bidaha yaşatmasın.Cok tesekkur ederim canim amin hicbirimize yasatmasin ins
ÖĞRENDİĞİN ANDAN İTİBAREN-Kİ BU YAKLAŞIK 3 SAAT EDİYOR- DİYETE OTOMATİK GEÇİŞ YAPTIM DİYEBİLİRİM. YARIN Kİ TEST SONUCUM İNŞALLAH NORMAL ÇIKAR.
Olsun canım en Azından orta yolu bulmuşsunuz .. Yeni hastanene de alışırsın canım rahat ol .Sağolun kızlar.
Evet çalışıyorum ama işe daha yeni girdim. zaten maksimum 1 bucuk ay daha çalışmayı düşünüyorum. Eşime laf bırakmam aslında ama maddiyatla ilgili konularda ağzımı açamıyorum. Geçen sene evlendik. Evlenmeden hatta onla tanışmadan önce kredi çekmiştim. Hala onun taksitlerini ödüyoruz. Daha doğrusu o ödüyor. Bu da tabi hiç hoşuna gitmiyor. Bu yüzden maddiyatla ilgili en ufak bir sorun olsa hemen kredimi yüzüme vuruyorDüğünde takılan tek bir bilezik hariç hepsini ona verdim, hala yaranamadım anlayacağınız. Borcum bitene kadar bu tavırlarını çekmem gerekiyor
,Az önce kendisi Erdem hastanesini aramış doğum fiyatı sormaya. 600 lira mı ne demişler normale. Anlaşılan beni Erdem paklayacak :) Central ı çok sevmiştim ama kısmet. Bana tekrar doktor araştırma yolları gözüküyor..
devam ettirebiliyomusunuz bari. zorlanmıyomusunuz. bende cuma günü yaptırıcam şeker yüklemesini çok korkuyorum yüksek çıkıcak diye. babamda var çünkü. az yemeye çalışıyorum hep tatlıda yemiyorum ama az yediğim zamanlarda da hep midem boş gibi. acaba böylede çocuğa zarar veriyormuyum diye korkuyorum. bir öğünde 1 dilim tam buğday yiyiorum. pilav makarna hiç tüketmiyorum. hamur işide yokama genelde aç geziyorum. bebek beslenir mi ki böylede?
Ainen bende o civarlar gitmistim 800lerdeydi grami masallah cok hizli buyuyorlaren son ayın 3. de gitmiştim,840 gramdı oğlumm,2 hafta geçmişş 1000 civarlarındadır inşallah
havuzlu hana gittikten sonra izlenimlerini paylaşırsan sevinirim canım. gitmeye değer biryer mi. değilse hiç gitmeyeyim :)çok ii yapmışsın canım kaliteli bende begendim ürünlerini .. artık bu haftasonu inşallah gidebilirsek havuzlu hana alacağımızı alalım kalanları da hm mothercare lcw dan fln tamamlamayı düşünüyorum ben de ..
evet yaaaa,kurbandan ya önce ya sonraya gidicem bi daha kontrole bakalım o zaman ne kadar olacak kilosuuAinen bende o civarlar gitmistim 800lerdeydi grami masallah cok hizli buyuyorlar
kıyamam ya yapabiliyor musun gerçekten bu diyeti insan zayıflar bunları yerse.
Canim seni en iyi ben anliyorum. Seninki gibi bendede var bir dangoz koca. Kendisinin aylik geliri gayet iyi ama yakin zamanda butun birikmis yuklu miktar paramizi bir dolandiriciya kaptirdi. Oyle az buz parada degidi iyi bir ev parasiydi. Simdi ise kredi odemem var neden devlette olmuyorsun devlette dogum yapanlarin cani can degilmi, ben ozele 4000 5000 veremem sen istiyorsan kendin verirsin gibi salakca ifadeler kuĺllandi anliyacagin benimde nevrim döndü. Sanki cocugi tek basina yaptim. Bende bu lafi aileme soyledim ailemin gelir durumu oldukca iyidir babam ve abim bir guzel kufuru basti tabi kocama. Bana nerde dogum yapmak istiyorsan onu soyle ne kadarsa biz vericez dediler. Ama onemli olan benim kocanin bu laflari etmis olmasi 2 gundur konusmuyorum ve burnundan fitil fitil getiriyorum. Ozur diledi tamam sen nerrde istiyorsan orda yaptiralim dedi ama artik gecti o laflari soyledi ya artik zerre umrumda degil.Çoook moralim bozuk!!
Central'a gitmeye başlamıştım ya kızlar. Doğum ücretlerini sordum bugün,
normal 1550, zorunlu sezeryan 2150 sezeryan da 3200 tl miş.
Ve eşim çok fazla buluyor bu ücretleri. Git devlet hastanesinde doğur, senin onlardan farkın ne diyor.
Ya anlam veremiyorum. Gelirimiz orta öyle az da kazanmıyoruz çok da, birikmiş paramız da var. yokta değiliz yani. normal standartlarda yaşayan bir aileyiz.
Doğum kadar önemli bir konuda nasıl bu kadar umursamaz olabiliyor. İş yerindeyim ağladım ağlıcam zor tutuyorum kendimi. Bi de kalkmış param yok benim diyor uyuz uyuz!!!
canım diyetin faydasını gördün mü peki. 1 haftada 2 kg almıştın ya önce. diyete başladığından beri ivme ne durumda.yapmaya çalışıyorum. dün tatlı yaptım, eşim ve oğluma. kremasından bir parmak yedim tencereyi yıkamadan önce. ona bile vicdan azabı duydum. bebek için zararlı annede şeker çıkması sonuçta. bunları yiyerek zayıflanmıyor valla hala alıyorum. ama yağ değil bu basküldeki artış. ben biliyorum ödem kan su bebek ıvır zıvır. yağ yapacak bir şey yemiyorumki.. doğumdan 10 gün sonra tahin helvaları yiye yiye atacam bu ödemi, 5 kilo falan kalacak inşallah..
canım sgk yok di mi senin .. 3600 çok geldi ya bi an.. inş içine sinen bi yer bulursun canım
Ne güzel canım oyle olması sevindirici.Doktor çok önemli gerçekten Allah yardımcımız olsuninşallah canım. bende nedret hanım hakkında kötü bişey duymadım. böyle şeyler duymak insanı rahatlatıyo gerçekten. bizim bi arkadaşıda Aylin Hnm normal doğuma kadar beklemiş geçen haftalarda doğum yaptı hatta. kız diyo rahat 12 saat bekledi sancısıda gelmiş açılmasıda olmuş ama 12 saat aylin hnm bebeğin dönmesini beklemiş. hiç sezeryen lafı anmamış bile. en sonunda bebek dönmeyince kız ben dayanamıyorum artık sezeryene alın demişte öyle almış. ona kalsa beklicekti daha diyo. devamlı gelip gelip odasına kontrol etmiş. hoşuma gitti.
Yine ablamdan örnek verecek olursam ne yapayım 2 tane velet o büyüttü ben izledimkızlar göğüs koruyucu kalkan diye birşey varmış. yara vs. olmaması için hastane çantanızda mutlaka olması gerekiyor demiş tecrübeli anneler. çok faydasını görmüşler. alan var mı bundan? gerek var mı sizce de?
özel-devlet olayı konuşulmuş...direk dalıcam...ben ilk doğumumu devlette yaptım...boluda...gayet memnun kaldım...gururumu kurtarmak için demiyorum valla, gerçekten memnun kaldımbi kere 42. haftada doğum yaptım, beklediler.baskı yapmadılar...özel olsa 40 ı az geçince sezeryan diye tuttururdu...odalar filan güzeldi, yeterliydi...doktorlar ve özellikle de hemşireler çok çok tecrübeliydi...güzel bir doğum oldu...ikinciyi de devlette yapıcam nasipse...ama tabi buyuk sehirlerde durum biraz daha farklı olabilir...arkadaşım özelde 10.000 lira verip doğum yaptı...(onunki uçtu biraz)..benden farkı odanın biraz daha süslü olmasıydı :) he bi de verdikleri yemek daha lükstü..onun haricinde bi fark yoktu..hatta onun doktoru doğumuna son anda yetişti..benle daha çok ilgilenmişlerdi :) tabi çok para verdiği için daha çok bağırma, nazlanma ve iki de bir hemşireyi çağırma şansı olmuştu bunlar da mühim bazıları için
Zaten devlet hastanelerinden benim tek beklentim güler yüzha tabi benim beklentim oldukça düşüktü doğuma giderken..evet özel hastane gibi canım cicim yapmadılar ama zaten önemsemiyodum işin o kısmını..işlerini biliyor olmaları ve tecrübeleriydi benim için mühim olan...onlara nazlanmak gibi bi niyetim yoktu
Olsun o hastaneye de, doktora da alışırsın. Önemli olan o durumda bir de eşinin kaprisini çekmemek. Orta yolu bulun yeter. Devletten iyidir diye düşünüyorum neticede.Sağolun kızlar.
Evet çalışıyorum ama işe daha yeni girdim. zaten maksimum 1 bucuk ay daha çalışmayı düşünüyorum. Eşime laf bırakmam aslında ama maddiyatla ilgili konularda ağzımı açamıyorum. Geçen sene evlendik. Evlenmeden hatta onla tanışmadan önce kredi çekmiştim. Hala onun taksitlerini ödüyoruz. Daha doğrusu o ödüyor. Bu da tabi hiç hoşuna gitmiyor. Bu yüzden maddiyatla ilgili en ufak bir sorun olsa hemen kredimi yüzüme vuruyorDüğünde takılan tek bir bilezik hariç hepsini ona verdim, hala yaranamadım anlayacağınız. Borcum bitene kadar bu tavırlarını çekmem gerekiyor
,Az önce kendisi Erdem hastanesini aramış doğum fiyatı sormaya. 600 lira mı ne demişler normale. Anlaşılan beni Erdem paklayacak :) Central ı çok sevmiştim ama kısmet. Bana tekrar doktor araştırma yolları gözüküyor..
Ayy sizi böyle diyet yaparken okumak inanın çok zoruma gidiyor. En güzel dönemde kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz. Rabbim yardımcınız olsun.devam ettirebiliyomusunuz bari. zorlanmıyomusunuz. bende cuma günü yaptırıcam şeker yüklemesini çok korkuyorum yüksek çıkıcak diye. babamda var çünkü. az yemeye çalışıyorum hep tatlıda yemiyorum ama az yediğim zamanlarda da hep midem boş gibi. acaba böylede çocuğa zarar veriyormuyum diye korkuyorum. bir öğünde 1 dilim tam buğday yiyiorum. pilav makarna hiç tüketmiyorum. hamur işide yokama genelde aç geziyorum. bebek beslenir mi ki böylede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?