Senin yerinde olsam direkt suratına çarpardım benim 4000-5000 tl lik doğum parama laf edeceğine, gözünü açsaydın da o paraları dolandırıcıya kaptırmasaydın derdimCanim seni en iyi ben anliyorum. Seninki gibi bendede var bir dangoz koca. Kendisinin aylik geliri gayet iyi ama yakin zamanda butun birikmis yuklu miktar paramizi bir dolandiriciya kaptirdi. Oyle az buz parada degidi iyi bir ev parasiydi. Simdi ise kredi odemem var neden devlette olmuyorsun devlette dogum yapanlarin cani can degilmi, ben ozele 4000 5000 veremem sen istiyorsan kendin verirsin gibi salakca ifadeler kuĺllandi anliyacagin benimde nevrim döndü. Sanki cocugi tek basina yaptim. Bende bu lafi aileme soyledim ailemin gelir durumu oldukca iyidir babam ve abim bir guzel kufuru basti tabi kocama. Bana nerde dogum yapmak istiyorsan onu soyle ne kadarsa biz vericez dediler. Ama onemli olan benim kocanin bu laflari etmis olmasi 2 gundur konusmuyorum ve burnundan fitil fitil getiriyorum. Ozur diledi tamam sen nerrde istiyorsan orda yaptiralim dedi ama artik gecti o laflari soyledi ya artik zerre umrumda degil.
Bende 11 kg aldım. Diyet falan yok. Bildiğin ne bulursam yiyorum şeklinde ama görenler nerde 11 kg yok o kadar falan diyorlar acaba benim de mi ödem. Ayaklarda şişme var zaten 2 aydan beri. İnş Allah ödemdir :)canım diyetin faydasını gördün mü peki. 1 haftada 2 kg almıştın ya önce. diyete başladığından beri ivme ne durumda.
ya benim de aldığım kiloların (11 kg) sanki çoğu yağ değil gibi geliyo bana. karnım çok büyük suyun çok iyi demişti dr. ödem de var haliyle. bebek de biraz iri. vs çünkü beni her gören hiç kilo almamış gibi duruyorsun diyo. 11 kg aldım diyorum inandıramıyorum. bu arada tahin helvası ne iş ya :)
merhaba ben de nasipse koruda doğum yapacağım hüseyin pehlivana gidiyorumöğrendikten sonra beni de bilgilendirirsen sevinirm :) korunun eğitimlerine katıldınız mı. beni de aradılar birkaç kere ama gidemedim.
canım diyetin faydasını gördün mü peki. 1 haftada 2 kg almıştın ya önce. diyete başladığından beri ivme ne durumda.
ya benim de aldığım kiloların (11 kg) sanki çoğu yağ değil gibi geliyo bana. karnım çok büyük suyun çok iyi demişti dr. ödem de var haliyle. bebek de biraz iri. vs çünkü beni her gören hiç kilo almamış gibi duruyorsun diyo. 11 kg aldım diyorum inandıramıyorum. bu arada tahin helvası ne iş ya :)
yapmaya çalışıyorum. dün tatlı yaptım, eşim ve oğluma. kremasından bir parmak yedim tencereyi yıkamadan önce. ona bile vicdan azabı duydum. bebek için zararlı annede şeker çıkması sonuçta. bunları yiyerek zayıflanmıyor valla hala alıyorum. ama yağ değil bu basküldeki artış. ben biliyorum ödem kan su bebek ıvır zıvır. yağ yapacak bir şey yemiyorumki.. doğumdan 10 gün sonra tahin helvaları yiye yiye atacam bu ödemi, 5 kilo falan kalacak inşallah..
tahin helvası ödemmi atıyomuş.benim ablamada doğumdan sonra süt getirir diye tahin helvası yedirtti kayınvalidesi. hamileyken 12 kilo almıştı bi doğum yaptı sanki hiç kilo yok. o tahin helvası yüzünden hamilelikten daha fazla kilo aldıı
Merak etme canim her firsatta başina kakıyorum gitti kac yillk birikimimizi bilmedigi tanimadigi adamlara vererek kaybetti. Simdi kalkmis ozelde paran varsa dogum yaparsin muhabeti yapiyor. Benim her istedigim yerde dogum yapabilecek olanağim var cok şükür ama onun bu tavri beni cileden cıkardı. O lafi söylemenin bedelini simdi cok güzel ödüyor, burnundan getirdim birdaha asla bu sekilde konusmaya cesaret bile edemezSenin yerinde olsam direkt suratına çarpardım benim 4000-5000 tl lik doğum parama laf edeceğine, gözünü açsaydın da o paraları dolandırıcıya kaptırmasaydın derdimŞu erkekler ne odun oluyor ya kusura bakmayın hanımlar ama bazıları gerçekten odun. Bir bayanın en güzel hatırasının içine etmeyi çok güzel başarıyorlar.
Bende 11 kg aldım. Diyet falan yok. Bildiğin ne bulursam yiyorum şeklinde ama görenler nerde 11 kg yok o kadar falan diyorlar acaba benim de mi ödem. Ayaklarda şişme var zaten 2 aydan beri. İnş Allah ödemdir :)
Koru balgatmi sana bu fiyati verdi, benden koru balgat 4 bin küsür para istedi sezeryan icin. Bu arada bana son gittigimde dr 15 kasim ile 24 kasim arasi bi aksilik cikmassa bu tarihler arasi alırız bebegi dedi.merhaba ben de nasipse koruda doğum yapacağım hüseyin pehlivana gidiyorum
bana normal ya da sezeryan farketmeksizin 1700 tl fiyat söylediler odaların tek kişilik olduğunu falan filan
ama kaç gece onu söylemediler ben sanki 1 gece oda +1 refakatçi şeklinde hatırlıyordum
lütfen öğrenirseniz bana da haber verir misiniz
bana da normal ve sezeryan 1750, spinal olursa 2050 dediler ki ben spinal istiyorum. nasıl böyle farklı fiyatlar olabilir ki.merhaba ben de nasipse koruda doğum yapacağım hüseyin pehlivana gidiyorum
bana normal ya da sezeryan farketmeksizin 1700 tl fiyat söylediler odaların tek kişilik olduğunu falan filan
ama kaç gece onu söylemediler ben sanki 1 gece oda +1 refakatçi şeklinde hatırlıyordum
lütfen öğrenirseniz bana da haber verir misiniz
aynen öyle..benimkiler de yaklaşık 3 yaş aralıklı olcak..yandık..yapcak bişey yoknapıcaz biz şekerim 3 yaş arayla iki oğlan. bazen gözüm korkuyor oğlum yaramazlık yapınca:)
KIZLAARRRR BENİM GÖZ ACAYİP KORKUYO ZATEN ŞU ARALAR 3 YAŞINDA Bİ KIZIM VAR İKİZLER GELİNCE NE YAPCAM BENNNN ACAYİP Bİ KORKU SARDI BENİ EMZİRME OLAYI ÇOK KORKUTUYO KIZIMIN EMZİRİRKEN GENZİNE SÜT KAÇMIŞTI 6 AYLIK OLANA KADAR EŞİMİ UYANDIRMADAN YALNIZ EMZİREMEMİŞTİM RABBİM CESARET VERİRİ İNŞALLAHaynen öyle..benimkiler de yaklaşık 3 yaş aralıklı olcak..yandık..yapcak bişey yok
aynen öyle..benimkiler de yaklaşık 3 yaş aralıklı olcak..yandık..yapcak bişey yok
Kizlar size bu fiyatlari koru balgatmi yoksa koru sincanmi verdi. Bana nasil oluyor da bu kadar fiyat verdiler arada cok buyuk fark var.bana da normal ve sezeryan 1750, spinal olursa 2050 dediler ki ben spinal istiyorum. nasıl böyle farklı fiyatlar olabilir ki.
ama ne kadar kalındığını özellikle sordum 1 gece dediler. dr un gerek görmesi halinde 2. gece kalnıyor o da 150 tl galiba extra ücrete tabi.
Yine ablamdan örnek verecek olursam ne yapayım 2 tane velet o büyüttü ben izledimGöğüs uçları hafiften yara olunca kalkanı eczaneden bulup aldık. Avent ti yanlış hatırlamıyorsam. Hem haznesi de olduğu için süt boşa da akmıyor. Göğüs ucu hava da alıyor. Ablam çok rahat etmişti. Bende aldım tabiki de :)
Gururunu kurtarmak için demediğini anladım canım ya. Çok nadir senin gibi memnun ayrılanlar. Senin adına çok sevindim rahat etmişsin ama bunda kesinlikle büyük şehirde olmamanın faydası var. Bursa'da yaşıyorum gidebileceğin kapsamlı 2 tane doğum hastanesi var. Bilenler bilir Şevket yılmaz ve zübeyde hanım. İkisininde yoğunluğunu da bilirler. Hemşirelerin, ebelerin bağıra bağıra seni muayne etmesini de. Gerçi ben hiç yaşamadım bunları ama anlatılanlar hep bu yönde olunca birde özele de imkan oluşturmuşken devleti göze alamıyorum. Bu arada arkadaşın uçmuş gerçekten :)
Zaten devlet hastanelerinden benim tek beklentim güler yüz
Olsun o hastaneye de, doktora da alışırsın. Önemli olan o durumda bir de eşinin kaprisini çekmemek. Orta yolu bulun yeter. Devletten iyidir diye düşünüyorum neticede.
Ayy sizi böyle diyet yaparken okumak inanın çok zoruma gidiyor. En güzel dönemde kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz. Rabbim yardımcınız olsun.
Ekmeğe boya mı atmışlarelifcim geçen cuma ile aynı kilom vermedim de almadım da. çok korkuyorum bebek şekerden zarar görecek diye. tam buğday ekmeğim bitmişti. eşim marketten uno vs ambalajlı tam buğday ekmeği almamış dün akşam, fırıncı orhandan tam buğday almış. yok dedim bu normal ekmeğe boya atmışlar gibi dedim, yemedim. aynen beyaz ekmek gibi puf puftu ekmek napayım. illa ambalajlı olacak üstünde tam buğday yazacak ve de yumuşak olmayacak lezzetsiz ve bayatımsı olacak .
tahin helvası şöyleki, ilk gebeliğimde gece emzirmek için kalktığımda şekerim düşüyordu elim ayağım titriyordu , eşim odaya helva getirirdi, bir yandan emzirir bir yandan tahin helvası yerdim, ve de 2 ayda kilom eksiye düşmüştü:)
Hayır birde çalışan geliri olan bir bayana bu söyleniyor ya daha da ağrıma gidiyor. Kimse alınmasın çalışmayanların özel de buna hakkı yok demek değil bu dediğim. Kesinlikle her bayanın hakkıdır. Ama kadın para getirirken yemek ohh ne ala özelde doğum yapıcam deyince tepki gösterenlere kızıyorum. Sen zaten bu kadına bakmıyorsun kadın kendi kendine bakıyor. Bİrde böyle sağlık durumunda yok para deme gibi bir lüksü yok erkeğinMerak etme canim her firsatta başina kakıyorum gitti kac yillk birikimimizi bilmedigi tanimadigi adamlara vererek kaybetti. Simdi kalkmis ozelde paran varsa dogum yaparsin muhabeti yapiyor. Benim her istedigim yerde dogum yapabilecek olanağim var cok şükür ama onun bu tavri beni cileden cıkardı. O lafi söylemenin bedelini simdi cok güzel ödüyor, burnundan getirdim birdaha asla bu sekilde konusmaya cesaret bile edemez
Ben ilk yaptırdığımda 154 gelmişti başka bir yerde yaptırdım 109 geldi. Yani başka bir yerde muhakkak yaptır.Yersiz yere diyet yapmak zorunda kalmaTATLI DEĞİL MEYVE Yİ YEDİM AMA BÖYLE AŞIRIDA DEĞİL.
10 KİLO ALDIM. BENİM BABAM ŞEKER HASTASIYDI. ETKENİM O OLABİLİR. DİYET SONRASINDA YİNE YÜKSEK OLURSA İNSÜLİN KULLANIMI YAZIYOR. O BENİ ÜRKÜTTÜ.
YANİ BEN NEYSE AMA BEBEĞİME ZARAR GELİR DİYE ŞUAN RESMEN YASLARDAYIM.
ayyy şimdi bende korktm yaaa,nasıl oldu ölee,bebek tıkandı mı aman allah korusun ödüm kopar öyle şeylerdennKIZLAARRRR BENİM GÖZ ACAYİP KORKUYO ZATEN ŞU ARALAR 3 YAŞINDA Bİ KIZIM VAR İKİZLER GELİNCE NE YAPCAM BENNNN ACAYİP Bİ KORKU SARDI BENİ EMZİRME OLAYI ÇOK KORKUTUYO KIZIMIN EMZİRİRKEN GENZİNE SÜT KAÇMIŞTI 6 AYLIK OLANA KADAR EŞİMİ UYANDIRMADAN YALNIZ EMZİREMEMİŞTİM RABBİM CESARET VERİRİ İNŞALLAH
canım bizim durum biraz farklı oldu. Ben ablama alırken o telaşe ile eczanede söylemedi hiç 1 takım yetmez diye. 2 kutu birden almıştımevet aventin varmış göğüs kalkanı. mutlaka alın çok rahat edersiniz hastanede diye yorumlar nettede. sen nerden aldın canım?e bebekte falan var 45-50 TL arası.
Ben havuzlu hana gittim.en alt katınta herşeyi bulabiliyorsunuz .nakitte %10 indirim var.bence gayet hesaplı .2.katında chicconun satış mağazası var.ben çok faydalandım tavsiye ederim.sadece kohusa geceliği beğenemedim siz aldınız mıhavuzlu hana gittikten sonra izlenimlerini paylaşırsan sevinirim canım. gitmeye değer biryer mi. değilse hiç gitmeyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?