2014 Aralık Anneleri

Senin yerinde olsam direkt suratına çarpardım benim 4000-5000 tl lik doğum parama laf edeceğine, gözünü açsaydın da o paraları dolandırıcıya kaptırmasaydın derdim Şu erkekler ne odun oluyor ya kusura bakmayın hanımlar ama bazıları gerçekten odun. Bir bayanın en güzel hatırasının içine etmeyi çok güzel başarıyorlar.
Bende 11 kg aldım. Diyet falan yok. Bildiğin ne bulursam yiyorum şeklinde ama görenler nerde 11 kg yok o kadar falan diyorlar acaba benim de mi ödem. Ayaklarda şişme var zaten 2 aydan beri. İnş Allah ödemdir :)

öğrendikten sonra beni de bilgilendirirsen sevinirm :) korunun eğitimlerine katıldınız mı. beni de aradılar birkaç kere ama gidemedim.
merhaba ben de nasipse koruda doğum yapacağım hüseyin pehlivana gidiyorum
bana normal ya da sezeryan farketmeksizin 1700 tl fiyat söylediler odaların tek kişilik olduğunu falan filan
ama kaç gece onu söylemediler ben sanki 1 gece oda +1 refakatçi şeklinde hatırlıyordum
lütfen öğrenirseniz bana da haber verir misiniz

elifcim geçen cuma ile aynı kilom vermedim de almadım da. çok korkuyorum bebek şekerden zarar görecek diye. tam buğday ekmeğim bitmişti. eşim marketten uno vs ambalajlı tam buğday ekmeği almamış dün akşam, fırıncı orhandan tam buğday almış. yok dedim bu normal ekmeğe boya atmışlar gibi dedim, yemedim. aynen beyaz ekmek gibi puf puftu ekmek napayım. illa ambalajlı olacak üstünde tam buğday yazacak ve de yumuşak olmayacak lezzetsiz ve bayatımsı olacak .

tahin helvası şöyleki, ilk gebeliğimde gece emzirmek için kalktığımda şekerim düşüyordu elim ayağım titriyordu , eşim odaya helva getirirdi, bir yandan emzirir bir yandan tahin helvası yerdim, ve de 2 ayda kilom eksiye düşmüştü:)

tahin helvası ödemmi atıyomuş. benim ablamada doğumdan sonra süt getirir diye tahin helvası yedirtti kayınvalidesi. hamileyken 12 kilo almıştı bi doğum yaptı sanki hiç kilo yok. o tahin helvası yüzünden hamilelikten daha fazla kilo aldıı

ay çok güldüm :))) yazımın böyle anlaşılabileceği hiç aklıma gelmemişti:)))

Merak etme canim her firsatta başina kakıyorum gitti kac yillk birikimimizi bilmedigi tanimadigi adamlara vererek kaybetti. Simdi kalkmis ozelde paran varsa dogum yaparsin muhabeti yapiyor. Benim her istedigim yerde dogum yapabilecek olanağim var cok şükür ama onun bu tavri beni cileden cıkardı. O lafi söylemenin bedelini simdi cok güzel ödüyor, burnundan getirdim birdaha asla bu sekilde konusmaya cesaret bile edemez

Koru balgatmi sana bu fiyati verdi, benden koru balgat 4 bin küsür para istedi sezeryan icin. Bu arada bana son gittigimde dr 15 kasim ile 24 kasim arasi bi aksilik cikmassa bu tarihler arasi alırız bebegi dedi.

bana da normal ve sezeryan 1750, spinal olursa 2050 dediler ki ben spinal istiyorum. nasıl böyle farklı fiyatlar olabilir ki.
ama ne kadar kalındığını özellikle sordum 1 gece dediler. dr un gerek görmesi halinde 2. gece kalnıyor o da 150 tl galiba extra ücrete tabi.

aynen öyle..benimkiler de yaklaşık 3 yaş aralıklı olcak..yandık..yapcak bişey yok
KIZLAARRRR BENİM GÖZ ACAYİP KORKUYO ZATEN ŞU ARALAR 3 YAŞINDA Bİ KIZIM VAR İKİZLER GELİNCE NE YAPCAM BENNNN ACAYİP Bİ KORKU SARDI BENİ EMZİRME OLAYI ÇOK KORKUTUYO KIZIMIN EMZİRİRKEN GENZİNE SÜT KAÇMIŞTI 6 AYLIK OLANA KADAR EŞİMİ UYANDIRMADAN YALNIZ EMZİREMEMİŞTİM RABBİM CESARET VERİRİ İNŞALLAH

aynen öyle..benimkiler de yaklaşık 3 yaş aralıklı olcak..yandık..yapcak bişey yok

büyük kreşte mi? ben yeni verdim kreşe 1 ay olacak bu hafta. doğuma kadar alışır sanırım. inşallah psikolojileri olumsuz etkilenmez kardeş gelince.

kızlar sizede ateş basması oluomu ? ay bende bıtmıom bu havada bıle klıma hep acıkk çok basıyolarya fenalardayım

Kizlar size bu fiyatlari koru balgatmi yoksa koru sincanmi verdi. Bana nasil oluyor da bu kadar fiyat verdiler arada cok buyuk fark var.

evet aventin varmış göğüs kalkanı. mutlaka alın çok rahat edersiniz hastanede diye yorumlar nettede. sen nerden aldın canım?e bebekte falan var 45-50 TL arası.

Ekmeğe boya mı atmışlar
Umarım bizde hemen sen gibi doğum kilolarını veririz :)
Hayır birde çalışan geliri olan bir bayana bu söyleniyor ya daha da ağrıma gidiyor. Kimse alınmasın çalışmayanların özel de buna hakkı yok demek değil bu dediğim. Kesinlikle her bayanın hakkıdır. Ama kadın para getirirken yemek ohh ne ala özelde doğum yapıcam deyince tepki gösterenlere kızıyorum. Sen zaten bu kadına bakmıyorsun kadın kendi kendine bakıyor. Bİrde böyle sağlık durumunda yok para deme gibi bir lüksü yok erkeğin Hem çalış para kazan, hem acıyı çek, hem bebişten ayrı kal yinede onların borusu ötsün yok canım Doğumdan sonra çalışmak çok koyuyor bana sanırım depresyona gireceğim :)
Ayy bunları eşim okusa tepkisi direkt iyi ki özel de doğum yapıcam deyince sesimi çıkarmamışım yoksa sen beni parçalarmışsın olurdu

Ben ilk yaptırdığımda 154 gelmişti başka bir yerde yaptırdım 109 geldi. Yani başka bir yerde muhakkak yaptır.Yersiz yere diyet yapmak zorunda kalma

ayyy şimdi bende korktm yaaa,nasıl oldu ölee,bebek tıkandı mı aman allah korusun ödüm kopar öyle şeylerdenn

evet aventin varmış göğüs kalkanı. mutlaka alın çok rahat edersiniz hastanede diye yorumlar nettede. sen nerden aldın canım?e bebekte falan var 45-50 TL arası.
canım bizim durum biraz farklı oldu. Ben ablama alırken o telaşe ile eczanede söylemedi hiç 1 takım yetmez diye. 2 kutu birden almıştımCahillik zor 1 takımını kullandı diğeri olduğu gibi kutusunda duruyor. O yüzden fiyatını falan hiç hatırlamıyorum :)

havuzlu hana gittikten sonra izlenimlerini paylaşırsan sevinirim canım. gitmeye değer biryer mi. değilse hiç gitmeyeyim :)
Ben havuzlu hana gittim.en alt katınta herşeyi bulabiliyorsunuz .nakitte %10 indirim var.bence gayet hesaplı .2.katında chicconun satış mağazası var.ben çok faydalandım tavsiye ederim.sadece kohusa geceliği beğenemedim siz aldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…