- 29 Nisan 2014
- 137
- 35
- 43
BÜYÜK BAKICIDAYDI...BU AY YENİ ANNEMLERİN yanına taşındık..şimdi annem bakıyo...önümüzdeki yaz vericem kreşe inşallah...her çocuk kıskanır illa ama çok etkilenmemeleri bizim elimizde...eşimi şimdiden sıkılıyorum, ben bebekle ilgilenirken sen büyükle ilgileneceksin diyebüyük kreşte mi? ben yeni verdim kreşe 1 ay olacak bu hafta. doğuma kadar alışır sanırım. inşallah psikolojileri olumsuz etkilenmez kardeş gelince.
valla o kadar çok emzircezki, hangi birinde yanında insan bulcaksın...unutmaya çalış...illa her çocukta olacak bişey değil...bi de iki tane seninki...memeler yayık olcakKIZLAARRRR BENİM GÖZ ACAYİP KORKUYO ZATEN ŞU ARALAR 3 YAŞINDA Bİ KIZIM VAR İKİZLER GELİNCE NE YAPCAM BENNNN ACAYİP Bİ KORKU SARDI BENİ EMZİRME OLAYI ÇOK KORKUTUYO KIZIMIN EMZİRİRKEN GENZİNE SÜT KAÇMIŞTI 6 AYLIK OLANA KADAR EŞİMİ UYANDIRMADAN YALNIZ EMZİREMEMİŞTİM RABBİM CESARET VERİRİ İNŞALLAH
anladım cevabın için teşekkürler cumartesi doktor kontrolüm var ben de soracağım özellikle de fiyatlarıbana da normal ve sezeryan 1750, spinal olursa 2050 dediler ki ben spinal istiyorum. nasıl böyle farklı fiyatlar olabilir ki.
ama ne kadar kalındığını özellikle sordum 1 gece dediler. dr un gerek görmesi halinde 2. gece kalnıyor o da 150 tl galiba extra ücrete tabi.
hayır canım sincan korunun fiyatı benim söylediğim örneğin sincan koruda muayene ücreti 77tl iken balgat koruda 250tl yi bulabiliyormuş ama dr kalitesi olarak aynılar istersen sen de sincan koruda doğur hem hastane çok sakinKoru balgatmi sana bu fiyati verdi, benden koru balgat 4 bin küsür para istedi sezeryan icin. Bu arada bana son gittigimde dr 15 kasim ile 24 kasim arasi bi aksilik cikmassa bu tarihler arasi alırız bebegi dedi.
Dr olarak kime gidiyorsun cnm memnunmusun bide yeni doğan ünitesi varmi hastahanenin bu konuda bilgin varmi?hayır canım sincan korunun fiyatı benim söylediğim örneğin sincan koruda muayene ücreti 77tl iken balgat koruda 250tl yi bulabiliyormuş ama dr kalitesi olarak aynılar istersen sen de sincan koruda doğur hem hastane çok sakin
ben hüseyün pehlivan'a gidiyorum her muayenem yaklaşık 20dk ultrason 10-15 dk konuşma şeklinde geçiyor çookkk memnunum doktorumdan askeri kökenli olması da benim için önemliydi çünkü yenidoğan ünitesi varmış hastanede odalaar da tek kişilikmiş şimdilik bunlardan haberdarım bi dene isterse sonuçta paranın çoğu cebine kalıcak :)Dr olarak kime gidiyorsun cnm memnunmusun bide yeni doğan ünitesi varmi hastahanenin bu konuda bilgin varmi?
Bende oyleyim canim ya millet usuyo benim sanki sirtimdan terler akiyo. Normal diyolar ama klimaa cok dikkat et. Hasta olursun. Bide ortalikta grip salgini var bizim is yerinde nerdeyse herkes hasta odum kopuyo bana da gececek diye. Nasıl korunucaz bunlardan hic bilmiyorumkızlar sizede ateş basması oluomu ? ay bende bıtmıom bu havada bıle klıma hep acıkk çok basıyolarya fenalardayım
ben antalyadayımforum istanbuldan aldım canım , bayrampaşaya gittik haftasonu ikeayı da baya gezdik .. forumu tavsiye ederim istanbuldaysan bi sürü bebek magazası var cevahir den bile daa fazla var
aynısı bende de oluyor alev topu var sırtımdaBende oyleyim canim ya millet usuyo benim sanki sirtimdan terler akiyo. Normal diyolar ama klimaa cok dikkat et. Hasta olursun. Bide ortalikta grip salgini var bizim is yerinde nerdeyse herkes hasta odum kopuyo bana da gececek diye. Nasıl korunucaz bunlardan hic bilmiyorum
Bende oyleyim canim ya millet usuyo benim sanki sirtimdan terler akiyo. Normal diyolar ama klimaa cok dikkat et. Hasta olursun. Bide ortalikta grip salgini var bizim is yerinde nerdeyse herkes hasta odum kopuyo bana da gececek diye. Nasıl korunucaz bunlardan hic bilmiyorum
Istanbul doğum Akademisi sayfasına gir ordan mutlaka bişeler bulabilirsin ben düzce de kine gidiyorum ve bu organizasyonu yapan devlet doktoru allah ondan razı olsun fiyat 75 tl canımBen bu kursu cok mrk ettim yaa bn de istiyorummm :)) dogumdan korkmuyorum ama daha da cesaretlensem ve bilgilensem fena olmaz. Tam olarak nerede kurs veriliyo ve fiyati nedir acaba??
Alirsan fotograf bekliyoruz sekerimKızlar odamız gelmeden halı bakmaya gidiyoruz. Englih home daki mavi puantiyeli halıyı çok beğenmiştim. Gidip ona bakacağız bakalım. Dokusu hoşumuza giderse alcağız.
ayyyyy gözün aydın yaaaahuhuuuu bugün kahvaltimi yapip 1 saat sonra gidip tokluk sekerime baktirdim 90 cikti. seker yokmus doktor gebelerde ani seker yukselmeleri olabilir dedi diyeti kes istedigini ye ama tatliyi abartma dedi cok mutluyumm
Kizlaar su ay hesaplamayi bi cözemedik esim de diyo 7 ayligim diyosun 3 ay var diyosun daha nasil oliyo diyo.Hakli da:) Nasil hesapliyoruz sayaca göre 92 gün var diyo ama 7 ayi bitirecegiz neredeyse 27+0 olucam pazar günü
Alirsam fotoyu atarim ama enghlish home halilari nasildir hicbir fikrim yok. Dokusunu begenirsem bakalim kismet.Alirsan fotograf bekliyoruz sekerim
Super bir haber. Ck sevindim canim yaa. Ye simdi doya doya fazla abartma yinede aralikli ye.huhuuuu bugün kahvaltimi yapip 1 saat sonra gidip tokluk sekerime baktirdim 90 cikti. seker yokmus doktor gebelerde ani seker yukselmeleri olabilir dedi diyeti kes istedigini ye ama tatliyi abartma dedi cok mutluyumm
Her cocugun gelisimi farkli malum. Doktorun iyi dediyse iyidir. Mas allah bebisine.Kizlar dun doktora gittim.normalde bebegim 26+1.usgye gore 26+5.boyu 35 cm.kilosu 1100 gram.sizcr nasil.
tmm cnm teşekkürler ben de gideyim o zaman.Ben havuzlu hana gittim.en alt katınta herşeyi bulabiliyorsunuz .nakitte %10 indirim var.bence gayet hesaplı .2.katında chicconun satış mağazası var.ben çok faydalandım tavsiye ederim.sadece kohusa geceliği beğenemedim siz aldınız mı
hadi gözün aydın :) çok sevindim senin adına yine de elden bırakma kontrolühuhuuuu bugün kahvaltimi yapip 1 saat sonra gidip tokluk sekerime baktirdim 90 cikti. seker yokmus doktor gebelerde ani seker yukselmeleri olabilir dedi diyeti kes istedigini ye ama tatliyi abartma dedi cok mutluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?