2014 Aralık Anneleri

Kizlar size bu fiyatlari koru balgatmi yoksa koru sincanmi verdi. Bana nasil oluyor da bu kadar fiyat verdiler arada cok buyuk fark var.
benim ki sincan koru canım. muayene 77 tl. dr umdan o kadar memnunum ki ankara dışı haricinde nereye giderse peşinden giderim o derece :) meltem hanıma gidiyorum ben. arkadaşın dediği gibi muayenelerim en az 20 dk sürüyor. hiçbir tahlil sonucunu beklemiyorum dr um cebimden arıyor sonucu söylüyor ilaçları da sistemden yazıyor gidip alıyorum. cebini de istediğim zaman arayabiliyorum. çok güler yüzlü ve ilgili bir dr.

Selam kızlar,
Bu aralar hem çok yoğunum hem de kafam inanılmaz dolu yazamıyorum bi türlü.
Yarın iş için istanbul yolu tarafına gideceğiz, fırsatım olursa babymall e uğrayıp bebek arabasını, biberonu, pompayı emziği vs almayı düşünüyorum. Ankara'daki arkadaşlar babymall uygundur değil mi bu alışverişler için?
Tatil, ev bakımı, kurban parası falan derken harcamalardan kızımıza alışveriş yapamadık bi an önce kendimi affettirmem lazım yavruma :)

Bu aralar yediklerime de dikkat edemiyorum, süt içemiyorum meyve yiyemiyorum. Siz nasıl besleniyorsunuz artık bebek iyice beslenmeye başladı, hergün mutlaka şunu yiyorum dediğiniz bir şey var mı kızlar?

Yumurta,yogurt ve sut hergun yemeye calisiyorum. Tabiki yogurt ev yapimi

Kizlar valla ben de yememe dikkat edemiyorum ins bebek besleniyordur.Hergün meyve süt ürünleri tüketmeye dikkat ediyorum.Tabiki ev yogurdu saglikli ama pastorize olmayan bisey yeme icme yaziyo her yerde ben pastorize yiyorum hep mecburen.Tabiki ev yapini gibi olmaz ama korkuyorum iste brucella kaparim diye.Ayrica bende gebelik basinda toxoplazma negatif cikmisti bagisikligim yok diye etten tiksindim disarida iyi pismis yiyorum yada kayinvalidem yapiyo.Korkuyorum o mikrobu da cok arastirdim yesillikten de cok geciyomus o nedenle yesillik de pek yiyemiyorum tiksindim iste.Vitamin aliyorum hergün meyve ceviz süt hergün yiyorum elimden geldigince.Ama her gün tatli da yiyorum ya cikolata ya sütlü tatli Tatli sevmeyen ben her gün sekerli bisey arar oldum.icimdeki ye tatliyi cikar hakkiyi takiliyo resmen� Seker cikmadi ben de ama vicdanim sizliyo az önce bi cikolatayi götürdüm yine napcam ben bilemiyom var mi ben gibi sekerli biseyler aseren???Bubarada bugün bi doktor Afrikada nasil kadinlar normal kilolu bebek doguruyor siz beslenemesenizde bebek sizden ceker ihtiyacini siz halsiz kalirsiniz dedi mutlu oldum:)

Kizlar pisik kremi sürmüyoruz o zaman degil mi altini her temizledigimizde. Eger pisik olursa pisik kremi kullabiyoruz dogru mu anladim.Yani alt temizleyince direkt bez baglasak pisik filan olmaz degil mi?

Heran aklımda tatlı benimde bide şeker çıktı ama dayanamıyorum bende tutku çok yiyorum acayip seviyorum vazgeçemiyorum benimki hakkı değil üstelik

Karnı zman zman taş gibi oluyor ve geceleri midem yanıyor bebeğin hareketleri gayet net çok şükür ama bı şişlik beni mahvetti böle olan varmı arkadaşlar

Bugün ogluma sebamed şampuan, sebamed bebek yagi , sebamed sabun ve sebamed pisik kremi aldim. bitanede evde giymesi icin yelek aldim. bu haftada küvet kova seti falan almayi planlıyorum. bide bu ay bebek arabasini alalim dedik. kiyafet alisverisim bitmisti zaten. ama daha alicak bi dünya sey var offf bitmiyo yaa...

. Canım ben babymalden bebek arabası olarak chıcco lite way yada kraft bukleyi cok araştırdım .. Piyasaya gore en uygun babymall fıyatlarıydı .. Bıberon vs dıger malzemelere bakmadım ama telstıl olaraks uygun ürünler var . Bide bebek bezi almadıysan primi premuumm en uygun babymallde gördük biz

öğrendikten sonra beni de bilgilendirirsen sevinirm :) korunun eğitimlerine katıldınız mı. beni de aradılar birkaç kere ama gidemedim.
Tamam tabii ki yazarim. Egitimlere katildim, iyiydi aslinda. Hala arayip ya da webden su an devam eden egitimlere katilabilirsin bence. Ha bir de, koru'nun web sitesinde dogumdan once hamilelikte yapilmasi beklenen egzersizler pdf dosyasi var. Onu da indirip bakmakta fayda var. Yapmakta da tabii. :)) ben cok tembelim ama bugun biraz biraz bisiler yapmaya basladim. Hic degilse kegel egzersizlerini yapmak lazim.

Ben Friendly nin organik deterjanını aldım,ilk kıyafetlerini onla yıkarım sonra hacışakir sabun tozu kullanmayı düşünüyorum
Hacisakir kullanacaksan yuksek sicaklikla yikamalisin yoksa byaz beyaz kaliyor. Dalaninki 30 derecede bile eriyor.

Aslinda sivi deterjan bitkisel ise daha rahat durulandigin icin daha saglikli.

Kizlar pisik kremi sürmüyoruz o zaman degil mi altini her temizledigimizde. Eger pisik olursa pisik kremi kullabiyoruz dogru mu anladim.Yani alt temizleyince direkt bez baglasak pisik filan olmaz degil mi?
Canim ben bepantenin bebek icin olan pisik kremini duydum her altini degistirmede guvenle kullaniliyormus. Ama pudra kullanmayin diyo drlar

Karnı zman zman taş gibi oluyor ve geceleri midem yanıyor bebeğin hareketleri gayet net çok şükür ama bı şişlik beni mahvetti böle olan varmı arkadaşlar
Normal cnm bu haftalarda bebegin en son rahat rahat hareket edebilecegi son haftalar. Donuyo ayaklarini dayiyo karina poposunu yasliyo. Endise etme. Su siralar sanci falanda normal. Yalanci sanci diyorlar ama eger surekli belli araliklarla girerse doktora gidilmesi lazim. Dogum sancisi gibi. Ama arada nadiren yorgunken falan normal. Vucut kendini doguma hazirliyo cati kemikleri genisliyo kaslar gevisiyor. Allahin mucizesi. Benim memislerdende arada sari su gelmeye basladi

Ben aventinkinden aldim. Emzirirken oteki gogsunden de sut gelirmis, o ordan akan sutu tutacakmis. Hem de yara olursa rahat ettiriyormus. Gogus pedi yerine de kullanirim dedim. Deneyimliler ne diyio bakalim..

Ya ben de o kadar aldim, Gorenler de hic gostermiyosun diyo ama kollarim gomleklere sigmiyo artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…