2014 Aralık Anneleri

benim hiç fikrim yok pişik kremi için canım ya. diğer ürünler için sebamed'de karar verdim de. bunu bilemedim. bu nasıl bi krem kullandın mı daha önce?
Yo ben bebekte hic kullanmadim ama kendime nemlendirici, yanik ve bicek isiriklarinda suruyorum. Pisik icin bir suru yerde yazmislar. Kimyevi bisi yerine bu daha mantikli geldi bana Zeytjnyagi falan da olur gerci..

Dört beş gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama resmen hayalimde pastalar ,tatlılar, pudingler, kekler, çikolatalar uçuşuyo :) Yazarken bile canım çekti. içimdeki şeytan kalk bi havuçlu kek yap diyo :) üstelik benimki kız niye bu kadar tatlı istiyorum bu aralar anlamadım.

valla o kadar çok emzircezki, hangi birinde yanında insan bulcaksın...unutmaya çalış...illa her çocukta olacak bişey değil...bi de iki tane seninki...memeler yayık olcak
GÜNAYDSIN CANIMMMM
HEHEHEHEEEEE ODA DOĞRU EMZİRME YASTIĞI ALMAYI DÜŞÜNÜYOMUSUNUZ KIZLAR BİDE GÜVENLİ YATIŞ YASTIĞI BEBİŞLER İÇİN

Günaydın kızlar. Dün akşam english home a halı bakmaya gitmiştik. Gitmeden önce hangi mağzada kaç tane var öğrenmiştik. En yakınımızdaki avm ye gittik. Ambalajsız koymuşlar üzeri kilenmiş. Göz göre göre de kirli alamadım :) Ama dokusu yumuşak ve 30 derece de makinede yıkanabiliyor ve altı lastik gibi zemine yapışacak kayma olmayacak. Hoşuma gitti aslında. Netten sipariş vermeyi düşünüyorum ama özellikle arayıp leke meke olmamasına dikkat etmelerini söyleyeceğim.

Kızlar odamız gelmeden halı bakmaya gidiyoruz. Englih home daki mavi puantiyeli halıyı çok beğenmiştim. Gidip ona bakacağız bakalım. Dokusu hoşumuza giderse alcağız.
OH OH MAŞALLAH AYYYY ÇOK HEYECANLANIYORUM VARYA BAYRAM Bİ GEÇSEYDİ KUZULARIMA BENDE ALSAYDIMMM CİCİLERRR

hadi ya. e-bebekten baktım bende o fiyatlarda yazıyor. unnado da yok şuanda bitmiş kampanyası herhalde.
Unnadoda avent'in kampanyası vardı. O yüzden indirimliysi fiyatları. Acelemiz yok biraz daha bekle mutlaka indirime girer bir sitede. Araştır sadece. Boşuna 2 katı para verme.
GÜNAYDSIN CANIMMMM
HEHEHEHEEEEE ODA DOĞRU EMZİRME YASTIĞI ALMAYI DÜŞÜNÜYOMUSUNUZ KIZLAR BİDE GÜVENLİ YATIŞ YASTIĞI BEBİŞLER İÇİN
Günaydın. Emzirme yastığını dikmeyi düşünüyorum. Bebiş için güvenli yatış yastığı da ablamdan kaldı :)

ayyy şimdi bende korktm yaaa,nasıl oldu ölee,bebek tıkandı mı aman allah korusun ödüm kopar öyle şeylerdenn
EMZİRİRKEN HIÇKIRDI 3 GÜNLÜKTÜ GENZİNE KAÇTI ZOR ÇIKARDIK ÇOK KÖTÜYDÜ ÇOK DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKİYO EMZİRME KONUSUNDA ÖZELLİKLE

İNŞALLAH DAHADA GÜZELİNİ BULURSUN CANIMMMM BUNDADA VARDIR Bİ HAYIR
Yok ben yine onu alacağım kısmetse. Netten vereceğim sipariş :) Çok beğendim ben onu ya. Ben öyle şekilli yollu mollu istemiyorum sade olsun istiyorum.
EMZİRİRKEN HIÇKIRDI 3 GÜNLÜKTÜ GENZİNE KAÇTI ZOR ÇIKARDIK ÇOK KÖTÜYDÜ ÇOK DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKİYO EMZİRME KONUSUNDA ÖZELLİKLE
Aynen bende en çok boğulmalarından korkuyorum. Çok dikkat etmemiz lazım çok.

hadi ya. e-bebekten baktım bende o fiyatlarda yazıyor. unnado da yok şuanda bitmiş kampanyası herhalde.
Sedefim şu siteyi incele http://www.hellobaby.com.tr/Gogus-Koruyuculari/Philips-Avent-Gogus-Kalkani-2-li.aspx
Fiyat 20 tl gibi bir rakam. Çok uygun. Ama siteden hiç alışveriş yapmadım. Site ismini google da yaz genel olarak memnun kalmışlar mı araştır. Fiyat süper uygun. Ben bu konularda çok esneğimdir. Hiç alışveriş yapmamışta olsam site hakkında bir kaç tane olumlu yorum varsa ve teli açıp cevap veriyorlarsa alırım gitsin. Daha hiç pişmanlık yaşamadım :)

GÜNAYDSIN CANIMMMM

emzirme yastığı aldım canım ben chicco'dan. çok kullanışlı oluyormuş. birde bebek yastığıda işbirden aldım. hava alıyomuş. boğulmasını önlüyomuş falan. çok ince bişey zaten. yüksek değil. yüksek yastıkta kullanılmaması lazımmış herhalde.

ne kadarmış fiyatlar canım halılarda. bide kaça kaç ölçüleri?

EVET CANIM YAN YATIŞ YASTIKLARIDA BAYA İYİ

Arkadaşlar bebek odası için halı ,aksesuar bakıyorsanız denokids.com a bakın derim ,orda lambasına kadar takımlı halılar var hem de mağazalara da veriyolar ürünlerini,yerinden bakıp alabilirsiniz.Ben ordaki Düt Düt arabalı oda takımını çok beğendim inşallah onu alacağım

istanbulda büyük bi bebek mağazasıymış bu. şikayetlerde var bozuk çıktı ilgilenmediler falan diye ama anladığım kadarıyla bilinen bi yer. e-bebek gibi.

yine kafam allak bullak oldu kızlar işe gelirken asansöre bindim arkamdan orta yaşlı bir bey geldi asansöre bindi az kalmış yolcu geliyor dedi bende evet dedim hangi hastaneye gidiyorsunuz dedi bende küçükyalıya dedim bizim hastaneye gelseydiniz pendik bölgedeyim ben dedi anestezi uzmanıyım dedi doğan beyi tavsiye ederim dedi haydaa dedim içimden zaten bir hamileye ve doğumu yaklaşan birine en son söylenmesi gereken şey zaten kararsız dım çok mükemmel bir hastane ve doktor dedi ( off napıcam ya bir gidip muayne mi olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…