Yo ben bebekte hic kullanmadim ama kendime nemlendirici, yanik ve bicek isiriklarinda suruyorum. Pisik icin bir suru yerde yazmislar. Kimyevi bisi yerine bu daha mantikli geldi banabenim hiç fikrim yok pişik kremi için canım ya. diğer ürünler için sebamed'de karar verdim de. bunu bilemedim. bu nasıl bi krem kullandın mı daha önce?
Dört beş gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama resmen hayalimde pastalar ,tatlılar, pudingler, kekler, çikolatalar uçuşuyo :) Yazarken bile canım çekti. içimdeki şeytan kalk bi havuçlu kek yap diyo :) üstelik benimki kız niye bu kadar tatlı istiyorum bu aralar anlamadım.Kizlar valla ben de yememe dikkat edemiyorum ins bebek besleniyordur.Hergün meyve süt ürünleri tüketmeye dikkat ediyorum.Tabiki ev yogurdu saglikli ama pastorize olmayan bisey yeme icme yaziyo her yerde ben pastorize yiyorum hep mecburen.Tabiki ev yapini gibi olmaz ama korkuyorum iste brucella kaparim diye.Ayrica bende gebelik basinda toxoplazma negatif cikmisti bagisikligim yok diye etten tiksindim disarida iyi pismis yiyorum yada kayinvalidem yapiyo.Korkuyorum o mikrobu da cok arastirdim yesillikten de cok geciyomus o nedenle yesillik de pek yiyemiyorum tiksindim iste.Vitamin aliyorum hergün meyve ceviz süt hergün yiyorum elimden geldigince.Ama her gün tatli da yiyorum ya cikolata ya sütlü tatliTatli sevmeyen ben her gün sekerli bisey arar oldum.icimdeki ye tatliyi cikar hakkiyi takiliyo resmen� Seker cikmadi ben de ama vicdanim sizliyo az önce bi cikolatayi götürdüm yine napcam ben bilemiyom var mi ben gibi sekerli biseyler aseren??? Bubarada bugün bi doktor Afrikada nasil kadinlar normal kilolu bebek doguruyor siz beslenemesenizde bebek sizden ceker ihtiyacini siz halsiz kalirsiniz dedi mutlu oldum:)
Unnadodan 25 liraya mi ne aldik biz ya. 45 cokmus.
GÜNAYDSIN CANIMMMMvalla o kadar çok emzircezki, hangi birinde yanında insan bulcaksın...unutmaya çalış...illa her çocukta olacak bişey değil...bi de iki tane seninki...memeler yayık olcak
OH OH MAŞALLAH AYYYY ÇOK HEYECANLANIYORUM VARYA BAYRAM Bİ GEÇSEYDİ KUZULARIMA BENDE ALSAYDIMMM CİCİLERRRKızlar odamız gelmeden halı bakmaya gidiyoruz. Englih home daki mavi puantiyeli halıyı çok beğenmiştim. Gidip ona bakacağız bakalım. Dokusu hoşumuza giderse alcağız.
Unnadoda avent'in kampanyası vardı. O yüzden indirimliysi fiyatları. Acelemiz yok biraz daha bekle mutlaka indirime girer bir sitede. Araştır sadece. Boşuna 2 katı para verme.hadi ya. e-bebekten baktım bende o fiyatlarda yazıyor. unnado da yok şuanda bitmiş kampanyası herhalde.
Günaydın. Emzirme yastığını dikmeyi düşünüyorum. Bebiş için güvenli yatış yastığı da ablamdan kaldı :)GÜNAYDSIN CANIMMMM
HEHEHEHEEEEE ODA DOĞRU EMZİRME YASTIĞI ALMAYI DÜŞÜNÜYOMUSUNUZ KIZLAR BİDE GÜVENLİ YATIŞ YASTIĞI BEBİŞLER İÇİN
Yaa hevesim kursağımda kaldı. Mağzada ki ürün lekeliymişOH OH MAŞALLAH AYYYY ÇOK HEYECANLANIYORUM VARYA BAYRAM Bİ GEÇSEYDİ KUZULARIMA BENDE ALSAYDIMMM CİCİLERRR
İNŞALLAH DAHADA GÜZELİNİ BULURSUN CANIMMMM BUNDADA VARDIR Bİ HAYIRYaa hevesim kursağımda kaldı. Mağzada ki ürün lekeliymiş
EMZİRİRKEN HIÇKIRDI 3 GÜNLÜKTÜ GENZİNE KAÇTI ZOR ÇIKARDIK ÇOK KÖTÜYDÜ ÇOK DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKİYO EMZİRME KONUSUNDA ÖZELLİKLEayyy şimdi bende korktm yaaa,nasıl oldu ölee,bebek tıkandı mı aman allah korusun ödüm kopar öyle şeylerdenn
Yok ben yine onu alacağım kısmetse. Netten vereceğim sipariş :) Çok beğendim ben onu ya. Ben öyle şekilli yollu mollu istemiyorum sade olsun istiyorum.İNŞALLAH DAHADA GÜZELİNİ BULURSUN CANIMMMM BUNDADA VARDIR Bİ HAYIR
Aynen bende en çok boğulmalarından korkuyorum. Çok dikkat etmemiz lazım çok.EMZİRİRKEN HIÇKIRDI 3 GÜNLÜKTÜ GENZİNE KAÇTI ZOR ÇIKARDIK ÇOK KÖTÜYDÜ ÇOK DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKİYO EMZİRME KONUSUNDA ÖZELLİKLE
EŞİMİN GİRİBİ BENİM YÜZÜMDEN GEÇMİYOOOOOOOkızlar sizede ateş basması oluomu ? ay bende bıtmıom bu havada bıle klıma hep acıkk çok basıyolarya fenalardayım
Sedefim şu siteyi incele http://www.hellobaby.com.tr/Gogus-Koruyuculari/Philips-Avent-Gogus-Kalkani-2-li.aspxhadi ya. e-bebekten baktım bende o fiyatlarda yazıyor. unnado da yok şuanda bitmiş kampanyası herhalde.
GÜNAYDSIN CANIMMMM
HEHEHEHEEEEE ODA DOĞRU EMZİRME YASTIĞI ALMAYI DÜŞÜNÜYOMUSUNUZ KIZLAR BİDE GÜVENLİ YATIŞ YASTIĞI BEBİŞLER İÇİN
Günaydın kızlar. Dün akşam english home a halı bakmaya gitmiştik. Gitmeden önce hangi mağzada kaç tane var öğrenmiştik. En yakınımızdaki avm ye gittik. Ambalajsız koymuşlar üzeri kilenmiş. Göz göre göre de kirli alamadım :) Ama dokusu yumuşak ve 30 derece de makinede yıkanabiliyor ve altı lastik gibi zemine yapışacak kayma olmayacak. Hoşuma gitti aslında. Netten sipariş vermeyi düşünüyorum ama özellikle arayıp leke meke olmamasına dikkat etmelerini söyleyeceğim.
Öylemi ozaman dalan alırım bendeHacisakir kullanacaksan yuksek sicaklikla yikamalisin yoksa byaz beyaz kaliyor. Dalaninki 30 derecede bile eriyor.
EVET CANIM YAN YATIŞ YASTIKLARIDA BAYA İYİemzirme yastığı aldım canım ben chicco'dan. çok kullanışlı oluyormuş. birde bebek yastığıda işbirden aldım. hava alıyomuş. boğulmasını önlüyomuş falan. çok ince bişey zaten. yüksek değil. yüksek yastıkta kullanılmaması lazımmış herhalde.
Arkadaşlar bebek odası için halı ,aksesuar bakıyorsanız denokids.com a bakın derim ,orda lambasına kadar takımlı halılar var hem de mağazalara da veriyolar ürünlerini,yerinden bakıp alabilirsiniz.Ben ordaki Düt Düt arabalı oda takımını çok beğendim inşallah onu alacağımGünaydın kızlar. Dün akşam english home a halı bakmaya gitmiştik. Gitmeden önce hangi mağzada kaç tane var öğrenmiştik. En yakınımızdaki avm ye gittik. Ambalajsız koymuşlar üzeri kilenmiş. Göz göre göre de kirli alamadım :) Ama dokusu yumuşak ve 30 derece de makinede yıkanabiliyor ve altı lastik gibi zemine yapışacak kayma olmayacak. Hoşuma gitti aslında. Netten sipariş vermeyi düşünüyorum ama özellikle arayıp leke meke olmamasına dikkat etmelerini söyleyeceğim.
Sedefim şu siteyi incele http://www.hellobaby.com.tr/Gogus-Koruyuculari/Philips-Avent-Gogus-Kalkani-2-li.aspx
Fiyat 20 tl gibi bir rakam. Çok uygun. Ama siteden hiç alışveriş yapmadım. Site ismini google da yaz genel olarak memnun kalmışlar mı araştır. Fiyat süper uygun. Ben bu konularda çok esneğimdir. Hiç alışveriş yapmamışta olsam site hakkında bir kaç tane olumlu yorum varsa ve teli açıp cevap veriyorlarsa alırım gitsin. Daha hiç pişmanlık yaşamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?