2014 Aralık Anneleri

DOKTORUNDAN VE HASTANEDEN MEMNUN DEĞİLSEN Bİ DENE CANIM

günaydın kızlar
ben halen alışveriş derdindeyim bizim doktor randevusu cumaya alındı cumartesi iptal edildi kısmetse cuma kaldırıcam avm yi
notlar alıyorum sizden chicco emzirme yastığı geçti benim seyahat yastığıma benziyor :) tabii benimki daha eski ve kullanılmış bende düşünmeye başladım bir de göğüs kalkanı sanırım hepimize şart

kızlar bu arada ben üç gündür Ayşe Öner i okuyorum diyor ki bu göğüs ucu hassas olanlar için 7. ayda her gün uçları kolonyalayın diyor ben başladım 3. günüm ciddi ciddi hassasiyeti geçti.. kolonya kurutuyor kurudukça da sertleşiyor uçları böylelikle hassasiyet kalkıyor gece yatmadan önce de lansinoh a başladım masaj gibi değil ama pıt pıt sürüyorum ve göğüslerimi açık bırakıyorum baya baya toparladı. yoksa duşta bile dokunamıyordum uçlarıma sanki bıçak kesiği gibiydi

Afedersin ama benimki de dahil çok gerizekalılar demek geliyor içimden. Allahtan seni savunacak arkanda varlıklı bir ailen var. Benim annem bir başına kadıncağız elinden de bir şey gelmiyor. Elinde olsa kredimi ödeyecek ve kocama laf bıraktırtmayacak ama öyle bir durum da olmuyor ne yazık ki.
Benimki de yapıyor yapıyor aynen seninki gibi sonradan pişman olup özür diliyor. Annem kaç sefer söyledi, kızım bu adamın huyunu öğrendin artık ilk karşı çıkmasında üzmeyeceksin kendini, sonra anlıyor zaten hatasını diyor ama maalesef elimde değil ki. Çok üzüyorum kendimi

ne kadarmış fiyatlar canım halılarda. bide kaça kaç ölçüleri?
cANIM 120 X 180 BENİM BAKTIĞIM 130 tL fiyat çok iyi bence.
istanbulda büyük bi bebek mağazasıymış bu. şikayetlerde var bozuk çıktı ilgilenmediler falan diye ama anladığım kadarıyla bilinen bi yer. e-bebek gibi.
Bana da öyle geldi büyük bir yer gibi. Şöyle bir şey var her insanı memnun edemezsin mutlaka şikayetler olacaktır. ama olumlu yorumlarda olmalı. Telde ara konuş az çok anlarsın. Teli açmıyorlarsa riske girme :)

Sağol canım baktım siteye ama ben öyle çok desenli şeyler istemiyorum. Sade olmalı :) Eşimin dediği gibi ben kendı zevkime göre döşüyorum.

kızlar doğum odasında neler olacak? çikolata kurabiye şeker vs. :))

lohusa tacı terliği nerden alınacak yada aldınızmı :)

evet canım göğüs kalkanını herkes öneriyor. özellikle hastanede çok rahat ediyomuşsun. ben etraftan araştırdım ama 50 TL civarında hep. şimdi bi site buldu swift istanbulda büyük bebe mağazasıymış.online satış yapıyo orda 19 TL. verdim ben sipariş. Avent'in.

Sağol canım baktım siteye ama ben öyle çok desenli şeyler istemiyorum. Sade olmalı :) Eşimin dediği gibi ben kendı zevkime göre döşüyorum.
Anladım ben de başlarda sanki kendi yatak odamı yapıyordum ama ablamların çocukları bebek odası olacağını hatırlattılar bana İçine nasıl siniyorsa öyle olmalı tabi

kızlar doğum odasında neler olacak? çikolata kurabiye şeker vs. :))

lohusa tacı terliği nerden alınacak yada aldınızmı :)

bende lohusa terliği ve tacını kendim yapmak istiyorum ama malzemeyi nerden bulucam hiç bir bilgim yok ayrıca bu büyük çerçeveler oluyor foto çekilmek için onlara da baktım pahalı geldi bana acaba yapabilirmiyim diye düşündüm

Kizlar yeni dogan bebeklerde banyodan sonra zeytinyagiyla masaj yapmayi dusunuyor musunuz. Kayinvalidem ikide bir oyle yapcam diyor. Bende arastirdim pek iyi seyler duymadim. Onun yerine bebek yagi kullanin diyolar ben chicconun setini aldim kullananlarda memnun. Hatta yigenim var 7 aylik. Ablam birsuru pisik kremi kullandi gecirmedi chicco bir suuruste gecirdi.

Siparişi verdin mi ? Hadi hayırlı olsun canım. İnş Allah sorun yaşamazsın ama sanmıyorum yaşayacağını. Yaşasam ben yaşardım adı sanı belli olmayan sitelere bile sipariş veriyorum :) Napıyım en uygun onlar
Anladım ben de başlarda sanki kendi yatak odamı yapıyordum ama ablamların çocukları bebek odası olacağını hatırlattılar bana İçine nasıl siniyorsa öyle olmalı tabi
Benim ablamda sade döşedi. Kimse bize hatırlatmıyor :) Ben şimdi hevesimi alayım. Biraz büyüyünce kendi zevkine göre değiştiririz bazı şeyleri

gıcık oluyorum şu k.validelere valla benimki burnunu sokmak istiyor ama izin vermiyorum bebek konusunda kendi evlatlarını büyütürken alsaymış hevesini valla hiç taviz veremem sende verme kendi adıma yıllardır taviz veriyorum sırf huzurumuz için. ama çocuğum için yıkarım ortalığı şimdiden çaktırmadan söyleniyorum eşime de söylüyorum eski püskü fikirlerini kendilerine saklasınlar

Halımızıda aldık. Netten sipariş verdim şimdi. EŞim zaten diyor maden online sipariş vardı niye beni yoruyon. Artık oda alıştı online alışverişlerime Başlarda çok kızıyordu. 4 yılın sonunda kendisi teklif etmeye başladı online yok mu bunda diye
Halımız bu English home mağzalarından çıkmayanlar bilir bu halıyı

pek güzeeeeel görmüştüm bu halıyı mağazasında.. iyi günlerde kullanın çok beğendim

Bide deri hastaligina bile neden olabiliyormus. Ne duyduysa yapmaya calisiyor zeytinyagi zararli bisi degil ama onun cildi cok narin hassas olcak ve baya agir kokuyor ben bile zeytinyagli krem kullaniyorum catlak icin ondan bile tiksinmeye basladim artik. Bende surdurtmem doktor izin vermedi derim. Bu sefer caktirmadan surer dogumdan sonra gelcekler yanima o anlari dusunmekten hamileligime odaklanamiyorum..

Canim nasil kullaniyoruz bebek emdiktensonra koyup camasirimizin icine oyle mi geziyoriz gözükmüyo mu acaba?

evet arada mesaj geliyor eğitimler için. benim 2. olacağı için belki de pek üzerine düşmedim. bi de vakit sıkıntım var
egzersizleri söylediğin iyi oldu cnm sağol. kegeli aklıma geldikçe yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…