30'a aldık o zaman ya şimdi fiyatlara bakıyorum da, yanlış anlatmış olmayım.hadi ya. e-bebekten baktım bende o fiyatlarda yazıyor. unnado da yok şuanda bitmiş kampanyası herhalde.
Siparişi verdin mi ? Hadi hayırlı olsun canım. İnş Allah sorun yaşamazsın ama sanmıyorum yaşayacağını. Yaşasam ben yaşardım adı sanı belli olmayan sitelere bile sipariş veriyorum :) Napıyım en uygun onlar
Benim ablamda sade döşedi. Kimse bize hatırlatmıyor :) Ben şimdi hevesimi alayım. Biraz büyüyünce kendi zevkine göre değiştiririz bazı şeyleri
Halımızıda aldık. Netten sipariş verdim şimdi. EŞim zaten diyor maden online sipariş vardı niye beni yoruyon. Artık oda alıştı online alışverişlerimeBaşlarda çok kızıyordu. 4 yılın sonunda kendisi teklif etmeye başladı online yok mu bunda diye
Halımız bu English home mağzalarından çıkmayanlar bilir bu halıyı
Eki Görüntüle 1245105
A evet 2. olsa ben de gitmeyi tercih etmezdim. :) Rica ederim.evet arada mesaj geliyor eğitimler için. benim 2. olacağı için belki de pek üzerine düşmedim. bi de vakit sıkıntım var
egzersizleri söylediğin iyi oldu cnm sağol. kegeli aklıma geldikçe yapıyorum
Doktorun adı burcu betül kazdal. Buarada dogum ücretlerı normal 500 Sezeryan 1000 lira. Hersey dahil yatışlar tahliller.çok saol birde doktor ismini paylaşırsan çok sevinirim :)
aa kolonyayı duymamıştım teşekkürler deneyeceğim. kızımı emzirirken mahvolmuştum. ağlıyordum her memeyi verişimde. ama öncesinde krem falan kullanmamıştım. 1 ay kala başla dedi eczacı lansinoha. mutlaka başlayacağımkızlar bu arada ben üç gündür Ayşe Öner i okuyorum diyor ki bu göğüs ucu hassas olanlar için 7. ayda her gün uçları kolonyalayın diyor ben başladım 3. günüm ciddi ciddi hassasiyeti geçti.. kolonya kurutuyor kurudukça da sertleşiyor uçları böylelikle hassasiyet kalkıyor gece yatmadan önce de lansinoh a başladım masaj gibi değil ama pıt pıt sürüyorum ve göğüslerimi açık bırakıyorum baya baya toparladı. yoksa duşta bile dokunamıyordum uçlarıma sanki bıçak kesiği gibiydi
Kegel ne yaaevet arada mesaj geliyor eğitimler için. benim 2. olacağı için belki de pek üzerine düşmedim. bi de vakit sıkıntım var
egzersizleri söylediğin iyi oldu cnm sağol. kegeli aklıma geldikçe yapıyorum
Ooo süpermiş. Hadi inş Allah bugün kargo olur. Hayır ürünü seçene kadar sıkıntı, hadi seçtn kargo gelene kadar sıkıntı offf hemen gelseler keşke :) Evet baya şeyler varmış. Büyük bir site ne ararsan var. Avent ürünleri % 50 ye yakın indirim varmış.evet aldım canım. saat 14:00 e kadar verilen siparişlerde aynı gün kargo yazıyor sitesinde bakalım verecekler mi? burda çok şey varmış ya
Bana da öyle geldi. İnş Allah sorunsuz gelir. Gerçi müşteri hizmetleri oldu ki sorunlu gelirse ücretsiz değişim ya da para iadesi yaparız dedi. Ama çok beğendim halıyıevet biliyorum bunu. gerçekten çok güzel. bencede ayıcıklı böcekli halılara göre çok daha şıkk..
aaa düzceli birini buldum canım benimde memleket düzce ama kırklareline atandığım için şuan burda görev yapıyorum 4 senden beri burdayım anam memleketin kıymetini bil valla keşke dönebilsem orayaIstanbul doğum Akademisi sayfasına gir ordan mutlaka bişeler bulabilirsin ben düzce de kine gidiyorum ve bu organizasyonu yapan devlet doktoru allah ondan razı olsun fiyat 75 tl canım
Ben astronot montlardan aldm cnm.kızlar bir sorum var :)
malum bebeklerimiz nasipse kış bebeği olacak. e bu bebecikler dokrora gitcek sağa sola gitcek. bebek montumu alcaksınız yoksa astronot montlar var onlardanmı?
Canm su anda gogus hassasligi icin erken degil mi? Bnm hassaslik yok. Uclari da acimiyo. Kullanmama gerek var mi bnm de?aa kolonyayı duymamıştım teşekkürler deneyeceğim. kızımı emzirirken mahvolmuştum. ağlıyordum her memeyi verişimde. ama öncesinde krem falan kullanmamıştım. 1 ay kala başla dedi eczacı lansinoha. mutlaka başlayacağım
ben hastane odasına lohusa şerbeti,bebek çikolatası, evde yapacağım süslü çikolata topları ve gül lokumu götürmeyi düşünüyorum. servis yapacağımız tepsileri de pembe tüllerle hafif süslemeyi düşünüyorum. bi arkadaşımda görmüştüm çok cici ve şıktı. bebek hediyeliklerini hastaneye götürmeyeceğim. eve geldiklerinde vermeyi düşünüyorum.kızlar doğum odasında neler olacak? çikolata kurabiye şeker vs. :))
lohusa tacı terliği nerden alınacak yada aldınızmı :)
amann allahım korusun yaa,doğurunca birde o telaşlar olacakkEMZİRİRKEN HIÇKIRDI 3 GÜNLÜKTÜ GENZİNE KAÇTI ZOR ÇIKARDIK ÇOK KÖTÜYDÜ ÇOK DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKİYO EMZİRME KONUSUNDA ÖZELLİKLE
yemin ediyorum aynı şeyleri yaşıyoruz valla yiyorsa yapsınlar ben kıyameti kopartmaya dünden hazırım zaten aşırı bilenmiş durumdayım.. kendi kızının bebeğine bal yalatıyor düşün baldan bebekler ölüyor bi şey olmadı diyor bana bakıp gülüyor elini beline koyup.. sinir ediyor beni gizliden gizliye ama sinirimi belli etmiyorum amacına ulaşmasın diye. bi kere açıkca tehdit ettim kendi çocuğuma yaparsan görüşürüz dedim ki benim gıkım çıkmaz normalde büyüklerime.. bile bile markette kazıklanırım yine ses etmem insanlara o derece enayiyim kısaca. ama bu kez külahları değişiriz sende sakın yavrun için taviz verme.. ne demek ya zeytin yağı... kesinlikle kullanmayın diyor uzmanlar çünkü saf zeytin yağında asit var bize bi şey yapmaz ama çoğu bebeğe alerji yapar. sen gözünün önünden ayırma bebeğiniBide deri hastaligina bile neden olabiliyormus. Ne duyduysa yapmaya calisiyor zeytinyagi zararli bisi degil ama onun cildi cok narin hassas olcak ve baya agir kokuyor ben bile zeytinyagli krem kullaniyorum catlak icin ondan bile tiksinmeye basladim artik. Bende surdurtmem doktor izin vermedi derim. Bu sefer caktirmadan surer dogumdan sonra gelcekler yanima o anlari dusunmekten hamileligime odaklanamiyorum..
Ben astronot montlardan aldm cnm.
canım şu an değil de 1 ay kala başlayacağım. eczacı da öyle önerdi. ben de hassasiyet var.Canm su anda gogus hassasligi icin erken degil mi? Bnm hassaslik yok. Uclari da acimiyo. Kullanmama gerek var mi bnm de?
sabah ya da öğlen pamukla pıt pıt sürüyorum kolonyayı sonra kurumasını bekliyorum bi kaç kere daha uyguluyorum aynı şeyi iyice kuruduktan sonra pıt pıt lansinoh sürüyorum cidden iyi geldi ayşe öner rakı veya soğan suyu da sürebilirsiniz diyor am ikisi de fena kokuyor o yüzden kendisi hamilelerine kolonya sürdürüyormuş.aa kolonyayı duymamıştım teşekkürler deneyeceğim. kızımı emzirirken mahvolmuştum. ağlıyordum her memeyi verişimde. ama öncesinde krem falan kullanmamıştım. 1 ay kala başla dedi eczacı lansinoha. mutlaka başlayacağım
ben hastane odasına lohusa şerbeti,bebek çikolatası, evde yapacağım süslü çikolata topları ve gül lokumu götürmeyi düşünüyorum. servis yapacağımız tepsileri de pembe tüllerle hafif süslemeyi düşünüyorum. bi arkadaşımda görmüştüm çok cici ve şıktı. bebek hediyeliklerini hastaneye götürmeyeceğim. eve geldiklerinde vermeyi düşünüyorum.
lohusa tacı için nette çok model var ama 40 tl den başlıyor. ben süslü taşlı bişi istiyordum. sürekli gittiğim bi takıcım var. ona istediğim modeli rengini falan tarif etmiştim. bulmuş bi tane getirtti sağolsun. ona uygun da terlik olması lazım ama bulamam. düz bi terlik alıp aynı renk tül ve taşlarla bu işlerden anlayan yakın bir arkadaşım yapacak. ama lohusa geceliği alamadım. bulamadım daha doğrusu istediğim gibi birşey arayışlardayım :)
valla benim de hiç yok canım arkadaşımdan rica edicem.keşke benimde el becerim olsa kendim yapsam :)))
inşallah öyle olur seni tebrik ederim arkadaşım. Dediğin gibi benim de kızımda 6ayda 5 kilo falan kalmıştı 20 kilodan. Onu veremeden bi beş daha aldım artık üstüne. 10 daha alsam yine aynı kiloyla giderim diye düşünüyorum. Peş peşe İki çocukla da çabuk verilir herhalde. Ben hiç diyet yapamıyorum gündüz tutsam boğazımı geceleri uyurgezerlik var sürekli mutfağa gidip tıkınıyorum normalde de. Ben çok sorun etmiyorum ama dr ayda 2-3 kilo aldım diye laf sokuyo bana sürekli.yapmaya çalışıyorum. dün tatlı yaptım, eşim ve oğluma. kremasından bir parmak yedim tencereyi yıkamadan önce. ona bile vicdan azabı duydum. bebek için zararlı annede şeker çıkması sonuçta. bunları yiyerek zayıflanmıyor valla hala alıyorum. ama yağ değil bu basküldeki artış. ben biliyorum ödem kan su bebek ıvır zıvır. yağ yapacak bir şey yemiyorumki.. doğumdan 10 gün sonra tahin helvaları yiye yiye atacam bu ödemi, 5 kilo falan kalacak inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?