2014 Aralık Anneleri

hadi ya. e-bebekten baktım bende o fiyatlarda yazıyor. unnado da yok şuanda bitmiş kampanyası herhalde.
30'a aldık o zaman ya şimdi fiyatlara bakıyorum da, yanlış anlatmış olmayım.
gitti gidiyor'da ücretsiz kargoyla 34,5 liraya var şu an.

evet aldım canım. saat 14:00 e kadar verilen siparişlerde aynı gün kargo yazıyor sitesinde bakalım verecekler mi? burda çok şey varmış ya

evet biliyorum bunu. gerçekten çok güzel. bencede ayıcıklı böcekli halılara göre çok daha şıkk..

evet arada mesaj geliyor eğitimler için. benim 2. olacağı için belki de pek üzerine düşmedim. bi de vakit sıkıntım var
egzersizleri söylediğin iyi oldu cnm sağol. kegeli aklıma geldikçe yapıyorum
A evet 2. olsa ben de gitmeyi tercih etmezdim. :) Rica ederim.

aa kolonyayı duymamıştım teşekkürler deneyeceğim. kızımı emzirirken mahvolmuştum. ağlıyordum her memeyi verişimde. ama öncesinde krem falan kullanmamıştım. 1 ay kala başla dedi eczacı lansinoha. mutlaka başlayacağım

evet arada mesaj geliyor eğitimler için. benim 2. olacağı için belki de pek üzerine düşmedim. bi de vakit sıkıntım var
egzersizleri söylediğin iyi oldu cnm sağol. kegeli aklıma geldikçe yapıyorum
Kegel ne yaa Ben hiçbir şey bilmiyorum bu egzersizler hakkında.
evet aldım canım. saat 14:00 e kadar verilen siparişlerde aynı gün kargo yazıyor sitesinde bakalım verecekler mi? burda çok şey varmış ya
Ooo süpermiş. Hadi inş Allah bugün kargo olur. Hayır ürünü seçene kadar sıkıntı, hadi seçtn kargo gelene kadar sıkıntı offf hemen gelseler keşke :) Evet baya şeyler varmış. Büyük bir site ne ararsan var. Avent ürünleri % 50 ye yakın indirim varmış.
evet biliyorum bunu. gerçekten çok güzel. bencede ayıcıklı böcekli halılara göre çok daha şıkk..
Bana da öyle geldi. İnş Allah sorunsuz gelir. Gerçi müşteri hizmetleri oldu ki sorunlu gelirse ücretsiz değişim ya da para iadesi yaparız dedi. Ama çok beğendim halıyı Allah'ım bebişime aldığım her ürünle aşk yaşıyorum. Alırken hepsine ayyy ben buna aşık oldum diyorum. Eşim arada sormaya başladı bana aşıkmısın diye ? hayırdır dedim. Ne bileyim her şeye aşık oluyorsun bu aralar arada kaynamayayım diyor En fazla ona aşık olmalıymışım :)

Istanbul doğum Akademisi sayfasına gir ordan mutlaka bişeler bulabilirsin ben düzce de kine gidiyorum ve bu organizasyonu yapan devlet doktoru allah ondan razı olsun fiyat 75 tl canım
aaa düzceli birini buldum canım benimde memleket düzce ama kırklareline atandığım için şuan burda görev yapıyorum 4 senden beri burdayım anam memleketin kıymetini bil valla keşke dönebilsem oraya
günaydın kızlar bu arada anca takip edebiliyorum hiç yazma fırsatı bulamadım malum çok yoğunuz inanınki şöyle ayaklarımı uzatıp yatıp dinlenemiyorum bile gündüz iş akşam eve gidince yemek çamaşır bide okullar açıldı kızım 4.sınıfa başladı ödevler felan çok yoğun geçiyo ne zmaan sabah oluyo ne zamn akşam anlayamıyorum kıyafetimiz bizimde tmm gibi ama daha yatak banyo bakım ürünlerim duruyo bayramda gidince memleketten almayı düşünüyorum doktor ve hastane konusunda zaten muzdaripim uzaktakine de gidemiyorum malum maddi şartlarr bia n önce bitsin şu aylarda hem evimde oturayım hem dinleneyim hemde bebeğime kavuşayım tabi bid e tüm bunların yanında manevi olarak annemlerin olaylarıda devam ediyoo nasıl problemli bi hamilelik geçiriyorum ya moral olarak allah yardımcımız olsun valla çok şükür ki bebeğim ii gerçi kilosu biraz az geldi sanki kızlar ya 25.haftamın içinde gittim 800gr dı şeker de sınırda çıktı ne yesemde kilo alsa bebişim varmı önerisi olann öpüyorum hepinizi

Canm su anda gogus hassasligi icin erken degil mi? Bnm hassaslik yok. Uclari da acimiyo. Kullanmama gerek var mi bnm de?

kızlar doğum odasında neler olacak? çikolata kurabiye şeker vs. :))

lohusa tacı terliği nerden alınacak yada aldınızmı :)
ben hastane odasına lohusa şerbeti,bebek çikolatası, evde yapacağım süslü çikolata topları ve gül lokumu götürmeyi düşünüyorum. servis yapacağımız tepsileri de pembe tüllerle hafif süslemeyi düşünüyorum. bi arkadaşımda görmüştüm çok cici ve şıktı. bebek hediyeliklerini hastaneye götürmeyeceğim. eve geldiklerinde vermeyi düşünüyorum.
lohusa tacı için nette çok model var ama 40 tl den başlıyor. ben süslü taşlı bişi istiyordum. sürekli gittiğim bi takıcım var. ona istediğim modeli rengini falan tarif etmiştim. bulmuş bi tane getirtti sağolsun. ona uygun da terlik olması lazım ama bulamam. düz bi terlik alıp aynı renk tül ve taşlarla bu işlerden anlayan yakın bir arkadaşım yapacak. ama lohusa geceliği alamadım. bulamadım daha doğrusu istediğim gibi birşey arayışlardayım :)

Gunaydin annislerr bizim bebek odamiz onumuzdeki sali gunu geliyooo cok heycanliyim yaa :) bu arada yulaf ezmesi bebise kilo aldiriyomus dogru mu??

yemin ediyorum aynı şeyleri yaşıyoruz valla yiyorsa yapsınlar ben kıyameti kopartmaya dünden hazırım zaten aşırı bilenmiş durumdayım.. kendi kızının bebeğine bal yalatıyor düşün baldan bebekler ölüyor bi şey olmadı diyor bana bakıp gülüyor elini beline koyup.. sinir ediyor beni gizliden gizliye ama sinirimi belli etmiyorum amacına ulaşmasın diye. bi kere açıkca tehdit ettim kendi çocuğuma yaparsan görüşürüz dedim ki benim gıkım çıkmaz normalde büyüklerime.. bile bile markette kazıklanırım yine ses etmem insanlara o derece enayiyim kısaca. ama bu kez külahları değişiriz sende sakın yavrun için taviz verme.. ne demek ya zeytin yağı... kesinlikle kullanmayın diyor uzmanlar çünkü saf zeytin yağında asit var bize bi şey yapmaz ama çoğu bebeğe alerji yapar. sen gözünün önünden ayırma bebeğini

sabah ya da öğlen pamukla pıt pıt sürüyorum kolonyayı sonra kurumasını bekliyorum bi kaç kere daha uyguluyorum aynı şeyi iyice kuruduktan sonra pıt pıt lansinoh sürüyorum cidden iyi geldi ayşe öner rakı veya soğan suyu da sürebilirsiniz diyor am ikisi de fena kokuyor o yüzden kendisi hamilelerine kolonya sürdürüyormuş.

keşke benimde el becerim olsa kendim yapsam :)))

inşallah öyle olur seni tebrik ederim arkadaşım. Dediğin gibi benim de kızımda 6ayda 5 kilo falan kalmıştı 20 kilodan. Onu veremeden bi beş daha aldım artık üstüne. 10 daha alsam yine aynı kiloyla giderim diye düşünüyorum. Peş peşe İki çocukla da çabuk verilir herhalde. Ben hiç diyet yapamıyorum gündüz tutsam boğazımı geceleri uyurgezerlik var sürekli mutfağa gidip tıkınıyorum normalde de. Ben çok sorun etmiyorum ama dr ayda 2-3 kilo aldım diye laf sokuyo bana sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…