2014 Aralık Anneleri

ayyy şimdi bende korktm yaaa,nasıl oldu ölee,bebek tıkandı mı aman allah korusun ödüm kopar öyle şeylerdenn
Benim kızımın da sürekli boğazına kaçıyordu sol göğsümü emerken akış hızı fazlaydı galiba. Nasıl korkuyordum gırtlak yapısıyla da alakalı hala su içerken boğazına kaçırır bana çekmiş ben de öyleyim. Onlar mükemmel yaratılmıştır dedi dr hiç korkma kendini kurtarır zamanla alıştım her gün oluyordu çünkü.

Günaydın kızlar,
sabah 9da toplantım vardı çıktım hemen babymall e gittim saat 10da açıyorlarmış zaten, birlikte açtık :) aventin emzik ve biberonunu aldım, cihicconun manuel pompasını aldım muhtemelen çalışmayacağım çünkü, gerekirse elektrikli yengemde var onu alırım dedim. lansinoh un göğüs pedlerinden ve unibabynin ıslak pamuklarından aldım. bir de oda için ısı ve nem ölçer aldım. mağazayı beğendim, fiyatlar da gayet uygundu.

Yumurta,yogurt ve sut hergun yemeye calisiyorum. Tabiki yogurt ev yapimi

ne güzel canım dikkat etmen. yazın süte güvenmediğim için ev yağımı yoğurt yemedim ama şimdi havalar serinlemeye başladı alıp yapacağım ben de. yumurta yiyorum ama süt içemiyorum

toxoplazma bende pozitif çıkmıştı ama ona rağmen ben de et yerken tedirgin oluyorum canım ayrıca aynen senin gibi canım çok tatlı istiyor ama bulantılar pek fırsat vermiyor yememe. ceviz, çiğ badem vs yemeye çalışıyorum her gün ama bilmiyorum işte inşallah besleniyordur kuzular :)

sabah gittim canım lite way plus un fiyatı 100 lira farkediyor diğer mağazalarla çok şaşırdım ben de. onu alacağız çok büyük ihtimal. bebek bezini almadım ama bir dahakine alırım oradan. prima alacağım ben de, hep prima kullanmayın israil malı diye diyorlar ama yarın bir gün herkes unutup yeniden kullanmaya başlayacak bütün israil mallarını sonuçta, bebeğin sağlığı önemli. kullanan herkes çok memnun, yapacak bir şey yok

iyice araştır tatlım zeytin yağı bebek cildine zarar veriyor bir zaman sonra saf kullanımı zaten kesinlikle önerilmiyor ısıtıp asidini alman gerekli.

İsste her cocuga ayni etkiyi yapmiyor sarisin beyaz tenli bebeklerde dahada yan etkileri artiyormus. 1-2 saat emmesini beklicez tum kiyafetler vicik vicik olcak hadi yaz olsa dursun eminceye kadar kisin direkt giydirmek lazim.

Gunaydin annislerr bizim bebek odamiz onumuzdeki sali gunu geliyooo cok heycanliyim yaa :) bu arada yulaf ezmesi bebise kilo aldiriyomus dogru mu??

bence doğru olabilir canım. ben her sabah yoğurtla karıştırıp yiyiorum bebişim çok şükür 1 hafta önden gidiyor boyuda kilosuda. boylu ve kilolu bi bebiş olucak bence bu bebiş dedi doktorum

canım o halılardan ben kendı yatak odama aldım cok kullanıslı valla makınaya at yıka dedıgın gıbı kaymıyoda.ben ındıırmden almıstım hatta 45 tlydı sanıırm netten aldım hıc leke fln yoktu .

Sagol cnm Dıkkat edıyrm yedıklerıme extra neler bebişe faydalı. Hangı yedıklerım on yarıyo bılmıyorumki.

Ben de kendimi tutmaya çaılışyorum. Eşimin işyeri çekmecesinde iki tane çukulata gördüm ama almadım tuttum kendimi. Haftasonu ya da akşam iş yerinin önünden geçerken bile eşimin çekmecesindeki çukulatalar aklıma geliyor başka bişey değil düşün.

bence doğru olabilir canım. ben her sabah yoğurtla karıştırıp yiyiorum bebişim çok şükür 1 hafta önden gidiyor boyuda kilosuda. boylu ve kilolu bi bebiş olucak bence bu bebiş dedi doktorum
Maşallah bebişlere. Aktarda falanmı var yulaf ezmesı. Nekadar katıyosunuz yogurda. Duymyştum ama hiç denemedim

Maşallah bebişlere. Aktarda falanmı var yulaf ezmesı. Nekadar katıyosunuz yogurda. Duymyştum ama hiç denemedim

yok canım marketlerde var. etinin koydum resmini de. bir kase kadar yoğurda 3 kaşık falan koyuyorum sabah onu yiyorum. hatta onu yedikten sonra kahvaltı yapma gereksinimi bile duymuyorum çoğu zaman tokluk hissi veriyor çünkü. zaten yumurta kırmızı et gibi bütün vitaminleri içeriyormuş. dünya sağlık örgütü hamilelerin özellikle kullanmasını istemiş. ben bunu yediğimden beri kilo alışımda durdu. toplamda 6-7 kilo falan almışım. bu kiloların hepsinide buna başlamadan önce 2 ay içinde aldım.

Eklentiler

• Capture.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 67

Nuk Vapo Rapid Buharlı Sterilizatör

kızlar Nuk un strealizasyonu var alsammı nuk ıyı bır marka olarak bılıyorum fıyatı 97 lıra

Canim en azindan 1 yasina kadar birine emanet edebilirsiniz kucuk cocuklarda zarari cok diye biliyorum tuylu hayvanlarin. Sen bu oneriyi soyle ablamda bebegi olunca kusunu baskasina verdi. Cocugun daha onemli esinide ikna et.
Kizlar ben napicam yardim edin bana .Esime kus zararli dedigim zaman napayim atayim mi diyo cok seviyo zaten eve almadin annemde duruyo diyo.Ben kayinvalideme gittigim zaman hic actirmiyorum ama dediginiz gibi tüyler zararli.Baska emanet edicek kimsemiz de yok gurbetteyiz cünķü bir kayinvalidem bi biz variz esim ataninca geldik buraya.Baska odada dursa da zararli degil miNapicam ben esim zararli olacagina inanmiyo olmadi annem bize gelip bakacak ona götürmeyecegiz ne bileyim aksam zaten eve gelicem.Benim onun evine bebegi birakmamam lazim o zmn of ya esim niye kabullenmiyo bilmiyorum((

Sağol canım ya zaten verdim siparişi bende netten ama söylediklerin le daha da rahatladım. Kullanan yorumları her zaman önemlidir. İşyerinden arkadaşımda kullanıyormuş halılarını gayet güzel diyor oda. Ohh gelsin de seveyim :)

muhabbet kuşumu cnm valla benımde annemlerde var ben opuyorum bıle cok sevıyorum hıc bısey olmaz merak etme bebk oluncada açmayın demem yabancıları gormuoyomuyuz kopeklerle kedılerle beraber uyuyuyolalr ya bebeklerde cok sevıyor bence bukadar sakınmamk lazım ııcnı rahat tut

Kizlar ben napicam yardim edin bana .Esime kus zararli dedigim zaman napayim atayim mi diyo cok seviyo zaten eve almadin annemde duruyo diyo.Ben kayinvalideme gittigim zaman hic actirmiyorum ama dediginiz gibi tüyler zararli.Baska emanet edicek kimsemiz de yok gurbetteyiz cünķü bir kayinvalidem bi biz variz esim ataninca geldik buraya.Baska odada dursa da zararli degil miNapicam ben esim zararli olacagina inanmiyo olmadi annem bize gelip bakacak ona götürmeyecegiz ne bileyim aksam zaten eve gelicem.Benim onun evine bebegi birakmamam lazim o zmn of ya esim niye kabullenmiyo bilmiyorum

canım kuşun hiç bir zararı yok doktora sordum hatta faydası var dedi :) benimde kuşum var ismi limon çok seviyorum o yüzden kimseye vermiycem :) kızım limonun sesini duyunca başlıyor tekmelere :)

Cok sagol canm bilgilerın için

Sagol cnm Dıkkat edıyrm yedıklerıme extra neler bebişe faydalı. Hangı yedıklerım on yarıyo bılmıyorumki.

Canim sabahlari ac karnina pekmez ye 1-2 kasik. Kahvaltinda beyaz peynir ya da kasar peynir, yumurta ye 1 bardak sut ic. Gunluk meyveni tuket. Vitaminlerini aksatma. Nohut, yesil mercimek, bulgur kullan yemeklerinde. Gunluk 1 tane muz ye. Findik, ceviz, fistik, siyah kuru uzum, medine hurmasi ye. Tabi abartmadan :) haftada iki kez kirmizi et, iki kez dana cigeri, tavuk ve balik tuketebiliyosan ne ala:) koyu yesil yaprakli sebze yemeklerini etli kiymali yap. Bunlarin hepsi sana degil bebise kilo aldirir canm. Hee unutmadan beyaz ekmek yerine tam bugday ekmegi ye. Hem fazladan kili almazsin hem de bebisine yarar. Sabah kahvaltinda sutun icine yulaf ezmesi de karistirip yiyebilirsin. Serbetli tatlilarin ve hamurisinin hic faydasi yok zarari var ama cok canin cekerse haftada bir abartmadan yiyebilirsin. Sucuk, salam, sosis tukeyme cok zararli. Abur cubur yememeye dikkat et. Sanirim herseyi saydim tek tek hadi bakalim yarasin bebise

huhuuu napiyosunuz kizlar? tekmeler artik cok sertlesti sizinkiler ne durumda?
Aynen katiliyorum sana canimm :) sabah bir tekmede uyandirdi beni kerata. Karnimdan firlicak sandim esim diyo ki bebis insallah zamanindan once dogmaz bu ne boyle sanki futbol oynuyo icerde diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…