- 1 Temmuz 2014
- 494
- 154
- 133
Çoook moralim bozuk!!
Central'a gitmeye başlamıştım ya kızlar. Doğum ücretlerini sordum bugün,
normal 1550, zorunlu sezeryan 2150 sezeryan da 3200 tl miş.
Ve eşim çok fazla buluyor bu ücretleri. Git devlet hastanesinde doğur, senin onlardan farkın ne diyor.
Ya anlam veremiyorum. Gelirimiz orta öyle az da kazanmıyoruz çok da, birikmiş paramız da var. yokta değiliz yani. normal standartlarda yaşayan bir aileyiz.
Doğum kadar önemli bir konuda nasıl bu kadar umursamaz olabiliyor. İş yerindeyim ağladım ağlıcam zor tutuyorum kendimi. Bi de kalkmış param yok benim diyor uyuz uyuz!!!
Kizlar ben napicam yardim edin bana .Esime kus zararli dedigim zaman napayim atayim mi diyo cok seviyo zaten eve almadin annemde duruyo diyo.Ben kayinvalideme gittigim zaman hic actirmiyorum ama dediginiz gibi tüyler zararli.Baska emanet edicek kimsemiz de yok gurbetteyiz cünķü bir kayinvalidem bi biz variz esim ataninca geldik buraya.Baska odada dursa da zararli degil miNapicam ben esim zararli olacagina inanmiyo olmadi annem bize gelip bakacak ona götürmeyecegiz ne bileyim aksam zaten eve gelicem.Benim onun evine bebegi birakmamam lazim o zmn of ya esim niye kabullenmiyo bilmiyorum ((
huhuuu napiyosunuz kizlar? tekmeler artik cok sertlesti sizinkiler ne durumda?
Halımızıda aldık. Netten sipariş verdim şimdi. EŞim zaten diyor maden online sipariş vardı niye beni yoruyon. Artık oda alıştı online alışverişlerimeBaşlarda çok kızıyordu. 4 yılın sonunda kendisi teklif etmeye başladı online yok mu bunda diye
Halımız bu English home mağzalarından çıkmayanlar bilir bu halıyı
Eki Görüntüle 1245105
Kizlar ben napicam yardim edin bana .Esime kus zararli dedigim zaman napayim atayim mi diyo cok seviyo zaten eve almadin annemde duruyo diyo.Ben kayinvalideme gittigim zaman hic actirmiyorum ama dediginiz gibi tüyler zararli.Baska emanet edicek kimsemiz de yok gurbetteyiz cünķü bir kayinvalidem bi biz variz esim ataninca geldik buraya.Baska odada dursa da zararli degil miNapicam ben esim zararli olacagina inanmiyo olmadi annem bize gelip bakacak ona götürmeyecegiz ne bileyim aksam zaten eve gelicem.Benim onun evine bebegi birakmamam lazim o zmn of ya esim niye kabullenmiyo bilmiyorum ((
Teşekkür ederim bi araştıralım bakalım neymiş.iyice araştır tatlım zeytin yağı bebek cildine zarar veriyor bir zaman sonra saf kullanımı zaten kesinlikle önerilmiyor ısıtıp asidini alman gerekli.
Görmem mi bayıldım. Onların mavisi olur mu dedim de eşim kızdı güllü dallı mı olacak erkek adamın odası diyeçok güzel canım, güle güle kullansın kuzucuk. english home u ezberledim zaten ben :) biz de oradan alacağız halımızı ve fon perdemizi. pembe güllü halılar vardı görmüşsündür muhakkak, onlardan biri de bizim odamıza gelecek inşallah
evet canim beni salliyo düşün yani gecen sabah esim uyandirdi karnim esime degmis o sirada bikac tekme sallamis beni uyandirdi ben yatamiyorum sen nasil yatiosun icinde kimildarken diyo e alistim uykusuzmu kaliym disari cikinca zaten ariycam bugunleri birak yatiym dedimcanım kuş başka odada dursa zararı olacağını zannetmiyorum ama rahatsız oluyorsan tabi ki orta yol bulmalısınız. petshop a falan verilse olmaz mı acaba?
açıkçası ben de hiç hoşlanmam evde hayvan olmasından, eşim balık istemişti onu bile kabul etmedim :)
biz iyiyiz canım, bu haftalar tekmelerin en yoğun olduğu zamanlarmış. bazen sanki iki ayağıyla vurup dışarıya çıkmak istiyormuş gibi hissediyorum
zamanindan öncesini bilemem ama kalkipta 41. haftalara sarkmazlarsa cok sevinirim :))Aynen katiliyorum sana canimm :) sabah bir tekmede uyandirdi beni kerata. Karnimdan firlicak sandimesim diyo ki bebis insallah zamanindan once dogmaz bu ne boyle sanki futbol oynuyo icerde diyo :)
canım ben biraz geç görüyorum cvpları.canım sende mi öğretmensin yoksa?benim düşük tehlikesi ortadan kalktı ama dün sanırım yalancı doğum ağrılarım oldu.eşimde bende çok tırstık:)bi gün buluşalım eskişehirliler olarak .aman Allah korusun canım dikkat et kendine de bebeğe de.şimdi bi sıkıntı yoktur inşallah.ya dedidğin gibi bi kapağı atsam olcaktı da atamadık işte.ilçede çalışıyorum ev merkezde.randevuları da sabah veriyorlar hep mecbur kaldım başka doktora gitmeye.yoksa kardeşimin doktoru da oydu çok memnundu.
Canim cok sagolun hepiniz kus konusunda biraz icim rahatladi.Baska odada tutcam kayinvalideme gelince napayim artik.Doktor da zarari olmaz dediyse sevindim.Pet shopa da esim vermeye kiyamaz.Ins orta yol buluruz.Allah korusun bebisleri.Kizlar ben napicam yardim edin bana .Esime kus zararli dedigim zaman napayim atayim mi diyo cok seviyo zaten eve almadin annemde duruyo diyo.Ben kayinvalideme gittigim zaman hic actirmiyorum ama dediginiz gibi tüyler zararli.Baska emanet edicek kimsemiz de yok gurbetteyiz cünķü bir kayinvalidem bi biz variz esim ataninca geldik buraya.Baska odada dursa da zararli degil miNapicam ben esim zararli olacagina inanmiyo olmadi annem bize gelip bakacak ona götürmeyecegiz ne bileyim aksam zaten eve gelicem.Benim onun evine bebegi birakmamam lazim o zmn of ya esim niye kabullenmiyo bilmiyorum
canım kuşun hiç bir zararı yok doktora sordum hatta faydası var dedi :) benimde kuşum var ismi limon çok seviyorum o yüzden kimseye vermiycem :) kızım limonun sesini duyunca başlıyor tekmelere :)
TentensHomeKurabiye canım.Instagram kullaniyrm canim. Sayfa isimlerini yazarsan sevinirim. Ekleyip bi goz atarim
Canim fiyati iyiymis kullanan deneyimli annelerden yorum bekleyelim sterilizator icin...Acaba her biberon sigar mi icine yoksa sadece nuk biberon mu gerekir?mesela bizim aventler az tombik ya sigar mi kii ve de cam mi olmali acaba?
canım Allah korusun dikkat et kendine.daha çok erken bende de oluyor bazen kasılma falan ama yalancı doğum ağrısı nasıl bişey bilmiyorum belki de benimki de öyledir.yok canım ben bankacıyım sen öğretmen misin ? buluşalım tabii ne güzel olur valla.ben tepebaşında oturuyorum senin ev nerde ?canım ben biraz geç görüyorum cvpları.canım sende mi öğretmensin yoksa?benim düşük tehlikesi ortadan kalktı ama dün sanırım yalancı doğum ağrılarım oldu.eşimde bende çok tırstık:)bi gün buluşalım eskişehirliler olarak .
canım nukun 8 tane bıberonu normal başka bıbeon 6 tane sıgıyor yazıo zatn okadar bıberona gerek yok bende 2 tane var yeter haylı haylı :)
Görmem mi bayıldım. Onların mavisi olur mu dedim de eşim kızdı güllü dallı mı olacak erkek adamın odası diye
Bende sonra bu puantiyelide karar kıldımÇok güzel ordakiler ben zaten bayılırım ürünlerine. İnş Allah gönlümüze göre olur hepsi :)
evet canim beni salliyo düşün yani gecen sabah esim uyandirdi karnim esime degmis o sirada bikac tekme sallamis beni uyandirdi ben yatamiyorum sen nasil yatiosun icinde kimildarken diyo e alistim uykusuzmu kaliym disari cikinca zaten ariycam bugunleri birak yatiym dedim
arkadaşlar ankarada sabun malzemeleri nereden bulabilirmm bilginiz varnmı
ya canım iyimiş fiyatı gerçekten. aventin ki 130 TL miş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?