2014 Aralık Anneleri

canım hiç önemseme senden önemli değil ayırın köşeye doğum için tamam 3000i çok bulabilir daha uygun yerler vardır mutlaka ama özel istiyosan özelde doğum yap hem çalışıyosun anladığım kadarıyla ne ezdireceksin kendini

canım kuş başka odada dursa zararı olacağını zannetmiyorum ama rahatsız oluyorsan tabi ki orta yol bulmalısınız. petshop a falan verilse olmaz mı acaba?
açıkçası ben de hiç hoşlanmam evde hayvan olmasından, eşim balık istemişti onu bile kabul etmedim :)

huhuuu napiyosunuz kizlar? tekmeler artik cok sertlesti sizinkiler ne durumda?

biz iyiyiz canım, bu haftalar tekmelerin en yoğun olduğu zamanlarmış. bazen sanki iki ayağıyla vurup dışarıya çıkmak istiyormuş gibi hissediyorum

çok güzel canım, güle güle kullansın kuzucuk. english home u ezberledim zaten ben :) biz de oradan alacağız halımızı ve fon perdemizi. pembe güllü halılar vardı görmüşsündür muhakkak, onlardan biri de bizim odamıza gelecek inşallah

Bence siz hayvanlardan uzak büyüdüğünüz için bu kadar panik yapıyorsunuz. İnsanlar çamur içinde, köpeklerin ayaklarını ağzına alan çocuklar büyütüyor ve bizimkilerden sağlıklı oluyor yavruları. Çocuğu bu kadar steril ortamda büyütmeye çalışırsak hep hasta olan bebelerimiz olur sanki. :S Kayınvalideniz sigara içimiyorsa evinde bırakmakta sorun yok bence. :)

Görmem mi bayıldım. Onların mavisi olur mu dedim de eşim kızdı güllü dallı mı olacak erkek adamın odası diye
Bende sonra bu puantiyelide karar kıldım Çok güzel ordakiler ben zaten bayılırım ürünlerine. İnş Allah gönlümüze göre olur hepsi :)

evet canim beni salliyo düşün yani gecen sabah esim uyandirdi karnim esime degmis o sirada bikac tekme sallamis beni uyandirdi ben yatamiyorum sen nasil yatiosun icinde kimildarken diyo e alistim uykusuzmu kaliym disari cikinca zaten ariycam bugunleri birak yatiym dedim

canım ben biraz geç görüyorum cvpları.canım sende mi öğretmensin yoksa?benim düşük tehlikesi ortadan kalktı ama dün sanırım yalancı doğum ağrılarım oldu.eşimde bende çok tırstık:)bi gün buluşalım eskişehirliler olarak .

Canim cok sagolun hepiniz kus konusunda biraz icim rahatladi.Baska odada tutcam kayinvalideme gelince napayim artik.Doktor da zarari olmaz dediyse sevindim.Pet shopa da esim vermeye kiyamaz.Ins orta yol buluruz.Allah korusun bebisleri.
Kizlar bu arada süper dadi cikinca ben cocuklardan korkuyorum ayyy ne fenalarrr

Tekmeler bizimde cok sertlesti bazen göbegime öyle vuruyor ki ayy diye bagiriyorum esim de sasiriyor Gece yatiyoruz 12 de ben sirtüstü yatiyorum yeri daraliyor herhalde esimin eline tekme tokat geciriyor nasil sasiriyor kiyamam.Masallah kuzulara.

Nuk Vapo Rapid Buharlı Sterilizatör

kızlar Nuk un strealizasyonu var alsammı nuk ıyı bır marka olarak bılıyorum fıyatı 97 lıra

Canim fiyati iyiymis kullanan deneyimli annelerden yorum bekleyelim sterilizator icin...Acaba her biberon sigar mi icine yoksa sadece nuk biberon mu gerekir?mesela bizim aventler az tombik ya sigar mi kii ve de cam mi olmali acaba?

Canim fiyati iyiymis kullanan deneyimli annelerden yorum bekleyelim sterilizator icin...Acaba her biberon sigar mi icine yoksa sadece nuk biberon mu gerekir?mesela bizim aventler az tombik ya sigar mi kii ve de cam mi olmali acaba?

canım nukun 8 tane bıberonu normal başka bıbeon 6 tane sıgıyor yazıo zatn okadar bıberona gerek yok bende 2 tane var yeter haylı haylı :)

kızlar selamlar siz de ayağa kalkınca kasıklarınızda ağrı hissediyor musunuz? bu ara çok sık olmaya başladı

canım Allah korusun dikkat et kendine.daha çok erken bende de oluyor bazen kasılma falan ama yalancı doğum ağrısı nasıl bişey bilmiyorum belki de benimki de öyledir.yok canım ben bankacıyım sen öğretmen misin ? buluşalım tabii ne güzel olur valla.ben tepebaşında oturuyorum senin ev nerde ?

amin canım, her şeyi tek tek paylaşıyoruz ama bir araya gelince nasıl olacak çok merak ediyorum :)

ayy o kadar fark ediliyor demek maşallah. biz hamileliğimi öğrendiğimizden beri eşimle arada 1 metre mesafeyle uyuyoruz o kadar pimpirikli ki ayağını kolunu çarpar diye beni uzaklaştırıyor kendinden. üzerini giyerken bile etrafına bakıyor yakınında mıyım diye, kolunu çarpabilirmiş dikkat etmesi gerekirmiş

arkadaşlar ankarada sabun malzemeleri nereden bulabilirmm bilginiz varnmı

canım özellikle sabun için bir yer bilmiyorum ama moda çarşısının alt katında ve ulusta suluhanda hobi malzemeleri satan yerler var. yolun düşerse oralara bak istersen. ankara bu konularda o kadar kısır ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…