2014 Aralık Anneleri

evet canim son cilgin gunleriymis yeri daraldikca daha sert daha az hareket edecekmis. gece uyurken farkedemiyorum vallai sariliyorum kocama :)

evet cnm alıcam buyuk ıhtımal bende o senın sıtede buldum hellobaby

canım 14 e kadar sipariş verirsen aynı gün kargo yapılıyormuş. bakalım görücem bende. öyle olursa yarın elimde olur eğer sorunsuz hemen gelirse çok şey alırım ben burdan. herşey var çünkü

İsste her cocuga ayni etkiyi yapmiyor sarisin beyaz tenli bebeklerde dahada yan etkileri artiyormus. 1-2 saat emmesini beklicez tum kiyafetler vicik vicik olcak hadi yaz olsa dursun eminceye kadar kisin direkt giydirmek lazim.

Canım vıcık vıcık olacak kadar sürmene gerek yok ki.. Elini yağlayıp elindeki yağı süreceksin o kadar, hemen emiyo zaten cildi. Sonra da direkt giydireceksin. 1-2 saat beklenir mi yani..1-2 saatte tamamen emiyor derken, bebeği çıplak tut anlamında demedim ki ben, aynı bebeyağı sürer gibi yaplayıp giydireceksin tabii ki.. Bebeyağı neyse zeytinyağı da o. Bebeyağını emer, zeytinyağını emmez diye bi durum olamaz. Kuru cilt her şekilde emer. Tercih meselesi ne istersen onu sür.

Son düzenleme:
Canim en azindan 1 yasina kadar birine emanet edebilirsiniz kucuk cocuklarda zarari cok diye biliyorum tuylu hayvanlarin. Sen bu oneriyi soyle ablamda bebegi olunca kusunu baskasina verdi. Cocugun daha onemli esinide ikna et.

arkadaşlar bu kadar abartmayın olayı lütfen. kuş bu neticede. kapalı kafeste duruyor. Düzenli temizleniyorsa da kafesi, ne gibi bir zararı olabilir ki?
Çocukları miktoplardan bu derece uzak tutmanız çok daha fazla zararlı. Aynı şeyleri benim yengem de kızına yapıyordu. Kızı büyüdüğünde hastalıklardan kurtulamadı.
Ayrıca gelişmiş ülkelerdeki çoğu insan bebeklerini bırakın kuş falan kedi köpekle büyütüyorlar. Bu hayvanlarla büyüyen bebeklerin de astım gibi solunum yoluyla ilgili hastalıklara yakalanma oranları çok daha düşük olduğu bilimsel olarak ispat edilmiş.

Kafeste duran kuşun, ayda yılda bir karşılaştığı bebeğe (bakımları düzenli yapılıyorsa) ve yakın temas da olmazsa hiç bir zararı olmaz, emin olabilirsiniz..

Gerçekten öyle valla. Hepsi bir araya gelince fiyasko olmasın birde

Kaynatmak değil hafif ısıtıp o asidin uçmasını sağlamak amaç. İçindeki asit pişmiş popoya zarar verebilir, yanlış yazmış olabilirm, aynen kaynatmak doğru değil. Ben kımıza öyle bebeyağı falan sürmedim açıkçası, aldım ama kullanmadım. Gerek görmedim yani. 1-2 defa kuruduğunu hissettiğimde zeytinyağı sürmüştüm o sebeple kendi deneyimimi paylaştım. Ne öyle vıcık vıcık bi durum oluyor ne de koku oluyor. Hiç sürmemişsin gibi oluyor.

evet cnm ama sebamed facedermoda daha ucuz daha alamdım bende sampuanalrı fln fıyatlara baktımda en uygun facedermoda

evet cnm ama sebamed facedermoda daha ucuz daha alamdım bende sampuanalrı fln fıyatlara baktımda en uygun facedermoda
Bursa'lı arkadaşlarbiz nerde buluşacaktık ? Kent meydanı caribo cafe miydi ? Saat 13:00 mıydı ? Kimler gelecekti ?
İptal falan olmadı değil mi ?

kızlar öğle arası gimart tarafına gittik. iki hamile. diğer arkadaşın 5 yaşında oğlu var benim 3. o paso bebeğe alışveriş yapıyor, ben büyüğe:) küçüğe daha çöp almadım. var mı benim gibi olan:)

evet canım bende dün aldım sebamedin setini ordan. bugün mail geldi kargoya verildi diye. o da ertesi günü veriyor kargoya. yarın elimde olur. evet çok uygun gerçekten sebamedin setini kaçırma derim

evet canım bende dün aldım sebamedin setini ordan. bugün mail geldi kargoya verildi diye. o da ertesi günü veriyor kargoya. yarın elimde olur. evet çok uygun gerçekten sebamedin setini kaçırma derim

setinimi aldın yarı ayrımı aldın canım

evet cnm cariboydu ama saat erken ya 2 gibi olsa bana daha uygun olucak
Canım sen 2 gibi katılırsın. Zaten herkes zamanında mı gelecek bakalım :) Bu arada caribo bahçe tarafında mı ? Ben oraya hiç girmedim üst kat falan diyorlardı sanki yanlış mı anladım ?

Bende ogle arasi arkadasla cepaya gittim, hemen hmen butun bebek markalari var ben mothercareden ayaksiz tulumlardan aldim 3 tanesi 85 den 60 a inmisti. bide english homedan nevresim takimi ve pike aldim. Of yabiri bana dur desin bisey almiycam diyorum bu son diyorum dayanamayip yine aliyorum

Canım sen 2 gibi katılırsın. Zaten herkes zamanında mı gelecek bakalım :) Bu arada caribo bahçe tarafında mı ? Ben oraya hiç girmedim üst kat falan diyorlardı sanki yanlış mı anladım ?
bende gitmedim cnm ama ust kat fln ddıolardıda kımseden ses yok gelecekler olanalar yazsın lutfen

Gerçekten öyle valla. Hepsi bir araya gelince fiyasko olmasın birde

ama risk almadık rengarenk değil hiç bir şeyimiz, sade sade hep :) gittik beyaz mobilya aldık hepimiz, fiyasko olması mümkün değil bence

güle güle kullansın hepsini sağlıkla inşallah.
english home un yasaklanması lazım bize çok güzel örgü bebek battaniyeleri ve havlular vardı canım onlardan da alsaydın

setinimi aldın yarı ayrımı aldın canım

canım 500 ml lik şampuanı aldım. bebe yağını aldım 150 ml lik . 2 tanede 100 gr lık sabununu aldım. bunlar yeterli oluyomu. hepsi 56 TL tuttu. e-bebeğin sitesine baktım fiyatlarına bunları almaya kalksam ordan 40 TL falan fark çıkıyodu. yani gerçekten %50 indirimde. pişik kremine gerek yok dedi arkadaşlar. eczaneden onu ayrı alıcakmışız. onun için özel pişik kremleri varmış. pişik olunca sürülüyormuş. bu kozmetik ürünlerininki her zaman sürmek içinmiş gerek yok dediler. swift im önerdi çoğunu saolsun

saol cnm organik bebek battaniyesi vardi o hosuma gitti ama evde okadar cok battaniye olduki almadim, ama ihtiyaci olanlara henuz almamis olanlara organic batteniyelerini ve pikelerini tavsiye ederim.

kızlar markafonide mothercare çıkmış. astronot tulum bu fiyata. genelde mağasındada bu fiyatalr mı var? aynı ise mağazasına gideyim burdan uğraşmayayım diyorum

Eklentiler

• Capture.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…