- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
amin canım, her şeyi tek tek paylaşıyoruz ama bir araya gelince nasıl olacak çok merak ediyorum :)
ayy o kadar fark ediliyor demek maşallah. biz hamileliğimi öğrendiğimizden beri eşimle arada 1 metre mesafeyle uyuyoruzo kadar pimpirikli ki ayağını kolunu çarpar diye beni uzaklaştırıyor kendinden. üzerini giyerken bile etrafına bakıyor yakınında mıyım diye, kolunu çarpabilirmiş dikkat etmesi gerekirmiş
canım özellikle sabun için bir yer bilmiyorum ama moda çarşısının alt katında ve ulusta suluhanda hobi malzemeleri satan yerler var. yolun düşerse oralara bak istersen. ankara bu konularda o kadar kısır ki
evet cnm alıcam buyuk ıhtımal bende o senın sıtede buldum hellobaby
İsste her cocuga ayni etkiyi yapmiyor sarisin beyaz tenli bebeklerde dahada yan etkileri artiyormus. 1-2 saat emmesini beklicez tum kiyafetler vicik vicik olcak hadi yaz olsa dursun eminceye kadar kisin direkt giydirmek lazim.
Canim en azindan 1 yasina kadar birine emanet edebilirsiniz kucuk cocuklarda zarari cok diye biliyorum tuylu hayvanlarin. Sen bu oneriyi soyle ablamda bebegi olunca kusunu baskasina verdi. Cocugun daha onemli esinide ikna et.
Gerçekten öyle valla. Hepsi bir araya gelince fiyasko olmasın birdeamin canım, her şeyi tek tek paylaşıyoruz ama bir araya gelince nasıl olacak çok merak ediyorum :)
ayy o kadar fark ediliyor demek maşallah. biz hamileliğimi öğrendiğimizden beri eşimle arada 1 metre mesafeyle uyuyoruzo kadar pimpirikli ki ayağını kolunu çarpar diye beni uzaklaştırıyor kendinden. üzerini giyerken bile etrafına bakıyor yakınında mıyım diye, kolunu çarpabilirmiş dikkat etmesi gerekirmiş
canım özellikle sabun için bir yer bilmiyorum ama moda çarşısının alt katında ve ulusta suluhanda hobi malzemeleri satan yerler var. yolun düşerse oralara bak istersen. ankara bu konularda o kadar kısır ki
Kaynatmak değil hafif ısıtıp o asidin uçmasını sağlamak amaç. İçindeki asit pişmiş popoya zarar verebilir, yanlış yazmış olabilirm, aynen kaynatmak doğru değil. Ben kımıza öyle bebeyağı falan sürmedim açıkçası, aldım ama kullanmadım. Gerek görmedim yani. 1-2 defa kuruduğunu hissettiğimde zeytinyağı sürmüştüm o sebeple kendi deneyimimi paylaştım. Ne öyle vıcık vıcık bi durum oluyor ne de koku oluyor. Hiç sürmemişsin gibi oluyor.Ben de doğal şeyler sürmekten yanayım. Zeytinyağının kremlerden daha zararlı olduğuna inanmıyorum. Ama yağı kaynatmak iyi bi fikir gibi gelmedi.
Ya bir de sürekli yağa falan alıştırmamak mı lazım acaba vücudun yağ dengesiyle oynamış oluruz sanki.. ?
canım 14 e kadar sipariş verirsen aynı gün kargo yapılıyormuş. bakalım görücem bende. öyle olursa yarın elimde olureğer sorunsuz hemen gelirse çok şey alırım ben burdan. herşey var çünkü
Bursa'lı arkadaşlarbiz nerde buluşacaktık ? Kent meydanı caribo cafe miydi ? Saat 13:00 mıydı ? Kimler gelecekti ?evet cnm ama sebamed facedermoda daha ucuz daha alamdım bende sampuanalrı fln fıyatlara baktımda en uygun facedermoda
evet cnm ama sebamed facedermoda daha ucuz daha alamdım bende sampuanalrı fln fıyatlara baktımda en uygun facedermoda
Bursa'lı arkadaşlarbiz nerde buluşacaktık ? Kent meydanı caribo cafe miydi ? Saat 13:00 mıydı ? Kimler gelecekti ?
İptal falan olmadı değil mi ?
evet canım bende dün aldım sebamedin setini ordan. bugün mail geldi kargoya verildi diye. o da ertesi günü veriyor kargoya. yarın elimde olur. evet çok uygun gerçekten sebamedin setini kaçırma derim
Canım sen 2 gibi katılırsın. Zaten herkes zamanında mı gelecek bakalım :) Bu arada caribo bahçe tarafında mı ? Ben oraya hiç girmedim üst kat falan diyorlardı sanki yanlış mı anladım ?evet cnm cariboydu ama saat erken ya 2 gibi olsa bana daha uygun olucak
Bende ogle arasi arkadasla cepaya gittim, hemen hmen butun bebek markalari var ben mothercareden ayaksiz tulumlardan aldim 3 tanesi 85 den 60 a inmisti. bide english homedan nevresim takimi ve pike aldim. Of yabiri bana dur desin bisey almiycam diyorum bu son diyorum dayanamayip yine aliyorumkızlar öğle arası gimart tarafına gittik. iki hamile. diğer arkadaşın 5 yaşında oğlu var benim 3. o paso bebeğe alışveriş yapıyor, ben büyüğe:) küçüğe daha çöp almadım. var mı benim gibi olan:)
bende gitmedim cnm ama ust kat fln ddıolardıda kımseden ses yok gelecekler olanalar yazsın lutfenCanım sen 2 gibi katılırsın. Zaten herkes zamanında mı gelecek bakalım :) Bu arada caribo bahçe tarafında mı ? Ben oraya hiç girmedim üst kat falan diyorlardı sanki yanlış mı anladım ?
Gerçekten öyle valla. Hepsi bir araya gelince fiyasko olmasın birde
Bende ogle arasi arkadasla cepaya gittim, hemen hmen butun bebek markalari var ben mothercareden ayaksiz tulumlardan aldim 3 tanesi 85 den 60 a inmisti. bide english homedan nevresim takimi ve pike aldim. Of yabiri bana dur desin bisey almiycam diyorum bu son diyorum dayanamayip yine aliyorum
setinimi aldın yarı ayrımı aldın canım
Bir aksilik olmazsa ben gelmek istiyorum ,kaç kişi katılacak peki?bende gitmedim cnm ama ust kat fln ddıolardıda kımseden ses yok gelecekler olanalar yazsın lutfen
saol cnm organik bebek battaniyesi vardi o hosuma gitti ama evde okadar cok battaniye olduki almadim, ama ihtiyaci olanlara henuz almamis olanlara organic batteniyelerini ve pikelerini tavsiye ederim.ama risk almadık rengarenk değil hiç bir şeyimiz, sade sade hep :) gittik beyaz mobilya aldık hepimiz, fiyasko olması mümkün değil bence
güle güle kullansın hepsini sağlıkla inşallah.
english home un yasaklanması lazım bizeçok güzel örgü bebek battaniyeleri ve havlular vardı canım onlardan da alsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?