2014 Aralık Anneleri

Bide kizlar bu pisik kreminde fazla kozmetige kacmayin, eczanede hametan diye bir krem var 5 lr falan, dr umuz onu tavsiye etmisti kizimda onu kullamdim gayette memnun kaldim.

nereden alıyorsunuz ne alıyorsunuz neler kaçırdım ben

saol cnm organik bebek battaniyesi vardi o hosuma gitti ama evde okadar cok battaniye olduki almadim, ama ihtiyaci olanlara henuz almamis olanlara organic batteniyelerini ve pikelerini tavsiye ederim.

canım bende iki penye battaniye bi de annemin ördüğü dışarıda falan da kullanacağım battaniye var. bir de english home da gördüğümden alacağım yeterli olur herhalde değil mi?
gerçi herkes tutturmuş battaniye çok hediye gelir alma diye ama çeyiz alışverişinde de borcam aldırmamışlardı aynı mantıkla ve sonra hiç borcam hediye gelmedi :) o yüzden bu sefer dinlemeyeceğim kimseyi.

sabunu ne ııcn kullanıcaz vucudunu kurutmazmı vucudu ıcın ayrı bısey kullanmaya gerek varmıkı acaba

Aslinda battaniye bornoz ve havlu takimi bana kizimda cok hediye gelmisti. Bence sende daha fazla alma:))

Banyo sonrasi vücudunu sabunlayinca cikinca bebeyagi alicaz ya onu süreriz dengelemez mi ki canim kurumaz herhalde o sayede.

Bide kizlar bu pisik kreminde fazla kozmetige kacmayin, eczanede hametan diye bir krem var 5 lr falan, dr umuz onu tavsiye etmisti kizimda onu kullamdim gayette memnun kaldim.
Canim popise hergün mü sürüyoruz bu hametani,yoksa pisik olunca mi sürmeye basliyoruz.Her alt degistirmede silince kurur mu poposu acaba bisey sürmelimiyiz sürmemeli miyiz bilemedim.Kurulayip mi baglicaz bezini cok kafam karisti.Ilk etapta pamuk ve su kullanmak istiyorum nasipse.

Ben bi tane baslikli havlu aldim eve geldim esim cok sert diye begenmedi gittik caramel bambu havluyla degistirdik.Baska havlu gelir diye almadim bakalim.Internette daha ucuzumus aldigim havlu ama dükkandan aldigim icin degistirmek zorunda kaldim icime sindi ama 45 tl ye pahali oldu.Bornoz giymek istemiyorlar ilk etapta diye almadim daha.

Aslinda battaniye bornoz ve havlu takimi bana kizimda cok hediye gelmisti. Bence sende daha fazla alma:))

tecrübeyi dikkate almak lazım, o zaman şimdi almam da ihtiyaç olursa sonra gidip alırım. her yer bebek mağazası dolu aslında bazen her şeyi önceden alıp alıp abartıyoruz diye de düşünmüyor değilim :)

bende özdileğin bornoz setını aldım bambu yumusacık bornozu ayrı baslıklı havlusu fln alt acması hepsı takım

bende özdileğin bornoz setını aldım bambu yumusacık bornozu ayrı baslıklı havlusu fln alt acması hepsı takım
Aa onunda bambu seti varmiymis cok güzelmis hepsi birlikte olmasi.Gercekten bambu cok yumusak,esim diyo ki sen simdi yumusatici da koymazsin semsert olur daha yikanmadan sert dedi bambu olmayan icin degistirtti bambuyla

canım sebamedin bakım ürünlerini aldık dün bugün kargoya vermişler. piyasa fiyatının çok altında facedermo diye bi siteden. bak derim kampanya bitmeden.

Aa onunda bambu seti varmiymis cok güzelmis hepsi birlikte olmasi.Gercekten bambu cok yumusak,esim diyo ki sen simdi yumusatici da koymazsin semsert olur daha yikanmadan sert dedi bambu olmayan icin degistirtti bambuyla

aynen cnm okadar hassas kı cıldlerı havlunun ustunede ınce mermer sahın tulbent koyuuyolar cıldı tahrıs olmasın dıye oyuzden havlu onemlı

sabunu ne ııcn kullanıcaz vucudunu kurutmazmı vucudu ıcın ayrı bısey kullanmaya gerek varmıkı acaba

sabunu vücuduna kullanıcaz canım. sabunlar her zaman şampuanlara göre daha sağlıklı. bazıları ilk zamanlar başına bile onu kullanıyormuş.

aynen cnm okadar hassas kı cıldlerı havlunun ustunede ınce mermer sahın tulbent koyuuyolar cıldı tahrıs olmasın dıye oyuzden havlu onemlı

kızlar bu havluların tülbentlileri çıkmış bebeği tahriş etmesin havlu diye. havlunun iç kısmına ince bi tülbent gibi bişey dikili. hem yumuşak olsun hemde suyu çabuk çeksin diyemiş.

Bebekken her alt degistirmede sürüyordum ben kaldiki simdi 5 yasinda hala arada pisik oluyor kullaniyorum kizima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…