bende gitmedim cnm ama ust kat fln ddıolardıda kımseden ses yok gelecekler olanalar yazsın lutfen
canım 500 ml lik şampuanı aldım. bebe yağını aldım 150 ml lik . 2 tanede 100 gr lık sabununu aldım. bunlar yeterli oluyomu. hepsi 56 TL tuttu. e-bebeğin sitesine baktım fiyatlarına bunları almaya kalksam ordan 40 TL falan fark çıkıyodu. yani gerçekten %50 indirimde. pişik kremine gerek yok dedi arkadaşlar. eczaneden onu ayrı alıcakmışız. onun için özel pişik kremleri varmış. pişik olunca sürülüyormuş. bu kozmetik ürünlerininki her zaman sürmek içinmiş gerek yok dediler. swift im önerdi çoğunu saolsun
saol cnm organik bebek battaniyesi vardi o hosuma gitti ama evde okadar cok battaniye olduki almadim, ama ihtiyaci olanlara henuz almamis olanlara organic batteniyelerini ve pikelerini tavsiye ederim.
canım 500 ml lik şampuanı aldım. bebe yağını aldım 150 ml lik . 2 tanede 100 gr lık sabununu aldım. bunlar yeterli oluyomu. hepsi 56 TL tuttu. e-bebeğin sitesine baktım fiyatlarına bunları almaya kalksam ordan 40 TL falan fark çıkıyodu. yani gerçekten %50 indirimde. pişik kremine gerek yok dedi arkadaşlar. eczaneden onu ayrı alıcakmışız. onun için özel pişik kremleri varmış. pişik olunca sürülüyormuş. bu kozmetik ürünlerininki her zaman sürmek içinmiş gerek yok dediler. swift im önerdi çoğunu saolsun
Aslinda battaniye bornoz ve havlu takimi bana kizimda cok hediye gelmisti. Bence sende daha fazla alma:))nereden alıyorsunuz ne alıyorsunuz neler kaçırdım ben
canım bende iki penye battaniye bi de annemin ördüğü dışarıda falan da kullanacağım battaniye var. bir de english home da gördüğümden alacağım yeterli olur herhalde değil mi?
gerçi herkes tutturmuş battaniye çok hediye gelir alma diye ama çeyiz alışverişinde de borcam aldırmamışlardı aynı mantıkla ve sonra hiç borcam hediye gelmedi :) o yüzden bu sefer dinlemeyeceğim kimseyi.
Canim popise hergün mü sürüyoruz bu hametani,yoksa pisik olunca mi sürmeye basliyoruz.Her alt degistirmede silince kurur mu poposu acaba bisey sürmelimiyiz sürmemeli miyiz bilemedim.Kurulayip mi baglicaz bezini cok kafam karisti.Ilk etapta pamuk ve su kullanmak istiyorum nasipse.Bide kizlar bu pisik kreminde fazla kozmetige kacmayin, eczanede hametan diye bir krem var 5 lr falan, dr umuz onu tavsiye etmisti kizimda onu kullamdim gayette memnun kaldim.
canlarım mobilya gelecek bana o gün biliyosunuz ama sabahtan gelirse ayarlayabilirsem katılırım dicem ama sordum saat veremiyoruz diyo.
Aslinda battaniye bornoz ve havlu takimi bana kizimda cok hediye gelmisti. Bence sende daha fazla alma:))
Ben bi tane baslikli havlu aldim eve geldim esim cok sert diye begenmedi gittik caramel bambu havluyla degistirdik.Baska havlu gelir diye almadim bakalim.Internette daha ucuzumus aldigim havlu ama dükkandan aldigim icin degistirmek zorunda kaldim icime sindi ama 45 tl ye pahali oldu.Bornoz giymek istemiyorlar ilk etapta diye almadim daha.
Aa onunda bambu seti varmiymis cok güzelmis hepsi birlikte olmasi.Gercekten bambu cok yumusak,esim diyo ki sen simdi yumusatici da koymazsin semsert olur daha yikanmadan sert dedi bambu olmayan icin degistirtti bambuylabende özdileğin bornoz setını aldım bambu yumusacık bornozu ayrı baslıklı havlusu fln alt acması hepsı takım
nereden alıyorsunuz ne alıyorsunuz neler kaçırdım ben
canım bende iki penye battaniye bi de annemin ördüğü dışarıda falan da kullanacağım battaniye var. bir de english home da gördüğümden alacağım yeterli olur herhalde değil mi?
gerçi herkes tutturmuş battaniye çok hediye gelir alma diye ama çeyiz alışverişinde de borcam aldırmamışlardı aynı mantıkla ve sonra hiç borcam hediye gelmedi :) o yüzden bu sefer dinlemeyeceğim kimseyi.
Aa onunda bambu seti varmiymis cok güzelmis hepsi birlikte olmasi.Gercekten bambu cok yumusak,esim diyo ki sen simdi yumusatici da koymazsin semsert olur daha yikanmadan sert dedi bambu olmayan icin degistirtti bambuyla
sabunu ne ııcn kullanıcaz vucudunu kurutmazmı vucudu ıcın ayrı bısey kullanmaya gerek varmıkı acaba
Banyo sonrasi vücudunu sabunlayinca cikinca bebeyagi alicaz ya onu süreriz dengelemez mi ki canim kurumaz herhalde o sayede.
yanı sen gelemıce n ozmn zaten ısın cok olur sımdı2 3 saatte kuruyolarmıs zaten butun gun bıter
aynen cnm okadar hassas kı cıldlerı havlunun ustunede ınce mermer sahın tulbent koyuuyolar cıldı tahrıs olmasın dıye oyuzden havlu onemlı
Bebekken her alt degistirmede sürüyordum ben kaldiki simdi 5 yasinda hala arada pisik oluyor kullaniyorum kizima.Canim popise hergün mü sürüyoruz bu hametani,yoksa pisik olunca mi sürmeye basliyoruz.Her alt degistirmede silince kurur mu poposu acaba bisey sürmelimiyiz sürmemeli miyiz bilemedim.Kurulayip mi baglicaz bezini cok kafam karisti.Ilk etapta pamuk ve su kullanmak istiyorum nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?