Ben dün önünden geçtimde üst katı varmıydı bakmayı akıl etmedim :) Bencede gelecekler yazsın. Ben Allah'tan bir aksilik çıkmazsa kesin geliyorum :)bende gitmedim cnm ama ust kat fln ddıolardıda kımseden ses yok gelecekler olanalar yazsın lutfen
Doğru valla beyaz mobilya herkesinama risk almadık rengarenk değil hiç bir şeyimiz, sade sade hep :) gittik beyaz mobilya aldık hepimiz, fiyasko olması mümkün değil bence
güle güle kullansın hepsini sağlıkla inşallah.
english home un yasaklanması lazım bizeçok güzel örgü bebek battaniyeleri ve havlular vardı canım onlardan da alsaydın
Gel tabi yaBir aksilik olmazsa ben gelmek istiyorum ,kaç kişi katılacak peki?
Nette vardır hemen bir bakayım. Sonra gidip mağzasına da bakarım.saol cnm organik bebek battaniyesi vardi o hosuma gitti ama evde okadar cok battaniye olduki almadim, ama ihtiyaci olanlara henuz almamis olanlara organic batteniyelerini ve pikelerini tavsiye ederim.
Biz dua edeceğiz canım inş Allah sabahtan getirirler.canlarım mobilya gelecek bana o gün biliyosunuz ama sabahtan gelirse ayarlayabilirsem katılırım dicem ama sordum saat veremiyoruz diyo.
Yok yok kaçırmadın :) Sebamed ürünlerini face dermo sitesinden aldık. En uygun fiyat onda vardınereden alıyorsunuz ne alıyorsunuz neler kaçırdım ben
canım bende iki penye battaniye bi de annemin ördüğü dışarıda falan da kullanacağım battaniye var. bir de english home da gördüğümden alacağım yeterli olur herhalde değil mi?
gerçi herkes tutturmuş battaniye çok hediye gelir alma diye ama çeyiz alışverişinde de borcam aldırmamışlardı aynı mantıkla ve sonra hiç borcam hediye gelmedi :) o yüzden bu sefer dinlemeyeceğim kimseyi.
Bakalım bize neler gelecek hediye :) Aldıklarını güle güle kullanın inş Allah.Aslinda battaniye bornoz ve havlu takimi bana kizimda cok hediye gelmisti. Bence sende daha fazla alma:))
Canım şifonyer tek parça diğerleri parça parça gelecek. Birde bize sahibi geldiğinde su zımparası ile zımparalatın kuranlara ne kokusu kalır ne birşeyi dedi. Bizimki geç gelecek ya ne zaman havalandıracağım dedim de öyle dedi. Zaten bebelerde kullanılan boyalar öyle eskisi gibi buram buram kokmaz birde üstüne zımpara yaptılar mı sil yerleştir hiç bir şey olmaz dedi.hadi yaa. tabi parça parça gelir o mobilya doğru. off ya çok gelmek istemiştim aslında
canım sebamedin bakım ürünlerini aldık dün bugün kargoya vermişler. piyasa fiyatının çok altında facedermo diye bi siteden.bak derim kampanya bitmeden.
Yok yok kaçırmadın :) Sebamed ürünlerini face dermo sitesinden aldık. En uygun fiyat onda vardı
Ben ablama düğün hediyesi gelen borcamlardan kendime set yaptım. Bana da sonra çok hediye geldi. Hala annem hediye götüre götüre 4 yıl oldu bitiremediKlasik düğün hediyesidir
Canım şifonyer tek parça diğerleri parça parça gelecek. Birde bize sahibi geldiğinde su zımparası ile zımparalatın kuranlara ne kokusu kalır ne birşeyi dedi. Bizimki geç gelecek ya ne zaman havalandıracağım dedim de öyle dedi. Zaten bebelerde kullanılan boyalar öyle eskisi gibi buram buram kokmaz birde üstüne zımpara yaptılar mı sil yerleştir hiç bir şey olmaz dedi.
Aklında olsun seninde :)
Evet başlarda sabun kullanacağız bizde ama şampuanlarda fiyatları çok iyi piyasaya göre 500 ml lik 23 falandı herhalde o yüzden ben şimdiden aldımaa bakayım canım ben de sabununu kullacağım, yeğenim için doktoru şampuan yerine sebamedin sabununu önermişti özellikle ilk birkaç ay sabun kullanın demişti. ben de öyle yapacağım, sonra şampuana geçeceğim.
sevindim kaçırmadığıma, bakıp alacağım ben de oradan canım
ya bana borcam gelmedi ama çok fazla fincan takımı geldi. çeşit çeşit hepsi bazanın altında duruyor, uygun yer olursa hediye götüreceğim ben de
Sen en iyisini yaptın, aldın kurtuldunevet söylicem onu canım. gerçi bana senin mobilyanı havalandırdık dedi kaç haftadır amaerken sipariş verdim ya. yinede su zımparasını yaptırıcam.
Ne pimpirikliyiz ya, Yok dokusu nasıl, yok yumuşak olsun, yok vıcık vıcık olmasın, zararı olur mu faydası olur mu ?
Kendimden korkmaya başladım. Böyle soran, inceleyen annelere başta ablam olmak üzere aman ya ne olacak derdim de, şimdi aynısı ben oldum
Çok guzel istedıgın gibi olmus tacın resmini atarmısın merak ettim :)ben hastane odasına lohusa şerbeti,bebek çikolatası, evde yapacağım süslü çikolata topları ve gül lokumu götürmeyi düşünüyorum. servis yapacağımız tepsileri de pembe tüllerle hafif süslemeyi düşünüyorum. bi arkadaşımda görmüştüm çok cici ve şıktı. bebek hediyeliklerini hastaneye götürmeyeceğim. eve geldiklerinde vermeyi düşünüyorum.
lohusa tacı için nette çok model var ama 40 tl den başlıyor. ben süslü taşlı bişi istiyordum. sürekli gittiğim bi takıcım var. ona istediğim modeli rengini falan tarif etmiştim. bulmuş bi tane getirtti sağolsun. ona uygun da terlik olması lazım ama bulamam. düz bi terlik alıp aynı renk tül ve taşlarla bu işlerden anlayan yakın bir arkadaşım yapacak. ama lohusa geceliği alamadım. bulamadım daha doğrusu istediğim gibi birşey arayışlardayım :)
Kizlar ilk bebisine molfix kullanan oldu mu simdi yenidogan molfix göbek oyuntulu reklami cikti da güzel hosuma gitti ama dokusu prima gibi degildir dimi?
hiç sorma ya, ben bebek mağazasına gidince ne alsam bu ürünle ilgili hiç şikayet aldınız mı diye soruyorum çalışanlara, sanki alsa söyleyecek de bana
farkındaysan 2. veya 3. kez anne olan arkadaşlar böyle değil, bizim gibi olmuyorlar biraz daha sakinleşmiş oluyorlar. bizimki ilk bebek heyecanı ve tecrübesizliği
Söylemezler tabii Evet bizim ilk heyecan o yüzden böyleyiz. Diğerleri tecrübeli ne yapılması gerektiğini falan biliyor panik olmuyor. Biz bu gidişle panik atak olacağız
Bende sakarlıyım aslında ama evlenip geldim düzce nin Akçakoca ilçesinde yim. Burası gerçekten cennet hele yazın harikaaaa düzceli birini buldum canım benimde memleket düzce ama kırklareline atandığım için şuan burda görev yapıyorum 4 senden beri burdayım anam memleketin kıymetini bil valla keşke dönebilsem oraya
günaydın kızlar bu arada anca takip edebiliyorum hiç yazma fırsatı bulamadım malum çok yoğunuz inanınki şöyle ayaklarımı uzatıp yatıp dinlenemiyorum bile gündüz iş akşam eve gidince yemek çamaşır bide okullar açıldı kızım 4.sınıfa başladı ödevler felan çok yoğun geçiyo ne zmaan sabah oluyo ne zamn akşam anlayamıyorumkıyafetimiz bizimde tmm gibi ama daha yatak banyo bakım ürünlerim duruyo bayramda gidince memleketten almayı düşünüyorum doktor ve hastane konusunda zaten muzdaripim uzaktakine de gidemiyorum malum maddi şartlarr bia n önce bitsin şu aylarda hem evimde oturayım hem dinleneyim hemde bebeğime kavuşayım tabi bid e tüm bunların yanında manevi olarak annemlerin olaylarıda devam ediyoo nasıl problemli bi hamilelik geçiriyorum ya moral olarak allah yardımcımız olsun valla çok şükür ki bebeğim ii gerçi kilosu biraz az geldi sanki kızlar ya 25.haftamın içinde gittim 800gr dı şeker de sınırda çıktı ne yesemde kilo alsa bebişim varmı önerisi olann öpüyorum hepinizi
Teşekkür ederim canım insallah öyledir mıymıylığı hiç sevmem ama bu hamilelik çok başka bişeymiş gazın gelse eyvah noldu şimdi diyorum hep bi panikNormal cnm bu haftalarda bebegin en son rahat rahat hareket edebilecegi son haftalar. Donuyo ayaklarini dayiyo karina poposunu yasliyo. Endise etme. Su siralar sanci falanda normal. Yalanci sanci diyorlar ama eger surekli belli araliklarla girerse doktora gidilmesi lazim. Dogum sancisi gibi. Ama arada nadiren yorgunken falan normal. Vucut kendini doguma hazirliyo cati kemikleri genisliyo kaslar gevisiyor. Allahin mucizesi. Benim memislerdende arada sari su gelmeye basladi
Ayy kaka tasiyosa istemem almam o zaman göbek oyuntusuz olsun ama kaka tasmasin bide yerlerden kaka mi temizliycezdokusunu bilmiyorum da molfix için birkaç kişi ilk zamanlar kakanın falan taştığını söylemişti. o yüzden emin olamıyorum molfixten ben canım
amin canım inşalllah hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız şunun şurasında ne kaldıki bu ayı sayma aralığıda sayma 2 ayBugun kontrolum vardi. Allaha cok sukur cok iyi gecti. Plasentamiz yukari cekilmeye devam ediyomus. Bebegim tersti o da duzelmis. Seker konusunda da yeniden yapmaya gerek gormedi dr. Zaten genetik olarak da aile de hic yok. Tabi buna guvenip salmamak lazim. Dr. Sekerinde sorun yok dedikten sonra butun tatli hevesim gitti:) demek yasak diye hayallerimdeymis. Ya da 1haftadir yemedim alistim. Bebisimin kilosu biraz fazla gorunuyo 1300 mus. Anneme cekmisim heralde. Annem hep dalga gecerdi bizle zaten ben kilolu doguruyorum sonradan kuculuyo bunlar diye. Allah herkese guzel haberler almak nasip etsin.
kızlar öğle arası gimart tarafına gittik. iki hamile. diğer arkadaşın 5 yaşında oğlu var benim 3. o paso bebeğe alışveriş yapıyor, ben büyüğe:) küçüğe daha çöp almadım. var mı benim gibi olan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?