2014 Aralık Anneleri

bende gitmedim cnm ama ust kat fln ddıolardıda kımseden ses yok gelecekler olanalar yazsın lutfen
Ben dün önünden geçtimde üst katı varmıydı bakmayı akıl etmedim :) Bencede gelecekler yazsın. Ben Allah'tan bir aksilik çıkmazsa kesin geliyorum :)
Doğru valla beyaz mobilya herkesin
Ben dün ordaydım da halıya bakmaktan diğer şeyleri bakmadan çıktım mağzadan iyi mi ? Neyse cumartesi gider bakarım
Bir aksilik olmazsa ben gelmek istiyorum ,kaç kişi katılacak peki?
Gel tabi ya Kaç kişi hiç bilmiyoruz şu anda. Ben, enaksesuar, sen birde sedefimin mobilyaları sabahtan gelirse o (inş Allah sabahtan gelir dua edin)
saol cnm organik bebek battaniyesi vardi o hosuma gitti ama evde okadar cok battaniye olduki almadim, ama ihtiyaci olanlara henuz almamis olanlara organic batteniyelerini ve pikelerini tavsiye ederim.
Nette vardır hemen bir bakayım. Sonra gidip mağzasına da bakarım.
canlarım mobilya gelecek bana o gün biliyosunuz ama sabahtan gelirse ayarlayabilirsem katılırım dicem ama sordum saat veremiyoruz diyo.
Biz dua edeceğiz canım inş Allah sabahtan getirirler.
Yok yok kaçırmadın :) Sebamed ürünlerini face dermo sitesinden aldık. En uygun fiyat onda vardı
Ben ablama düğün hediyesi gelen borcamlardan kendime set yaptım. Bana da sonra çok hediye geldi. Hala annem hediye götüre götüre 4 yıl oldu bitiremedi Klasik düğün hediyesidir
Aslinda battaniye bornoz ve havlu takimi bana kizimda cok hediye gelmisti. Bence sende daha fazla alma:))
Bakalım bize neler gelecek hediye :) Aldıklarını güle güle kullanın inş Allah.

hadi yaa. tabi parça parça gelir o mobilya doğru. off ya çok gelmek istemiştim aslında
Canım şifonyer tek parça diğerleri parça parça gelecek. Birde bize sahibi geldiğinde su zımparası ile zımparalatın kuranlara ne kokusu kalır ne birşeyi dedi. Bizimki geç gelecek ya ne zaman havalandıracağım dedim de öyle dedi. Zaten bebelerde kullanılan boyalar öyle eskisi gibi buram buram kokmaz birde üstüne zımpara yaptılar mı sil yerleştir hiç bir şey olmaz dedi.
Aklında olsun seninde :)

canım sebamedin bakım ürünlerini aldık dün bugün kargoya vermişler. piyasa fiyatının çok altında facedermo diye bi siteden. bak derim kampanya bitmeden.

aa bakayım canım ben de sabununu kullacağım, yeğenim için doktoru şampuan yerine sebamedin sabununu önermişti özellikle ilk birkaç ay sabun kullanın demişti. ben de öyle yapacağım, sonra şampuana geçeceğim.

sevindim kaçırmadığıma, bakıp alacağım ben de oradan canım
ya bana borcam gelmedi ama çok fazla fincan takımı geldi. çeşit çeşit hepsi bazanın altında duruyor, uygun yer olursa hediye götüreceğim ben de

evet söylicem onu canım. gerçi bana senin mobilyanı havalandırdık dedi kaç haftadır ama erken sipariş verdim ya. yinede su zımparasını yaptırıcam.

Evet başlarda sabun kullanacağız bizde ama şampuanlarda fiyatları çok iyi piyasaya göre 500 ml lik 23 falandı herhalde o yüzden ben şimdiden aldım Mazallah kıtlık mıtlık olur stoklayalım
evet söylicem onu canım. gerçi bana senin mobilyanı havalandırdık dedi kaç haftadır ama erken sipariş verdim ya. yinede su zımparasını yaptırıcam.
Sen en iyisini yaptın, aldın kurtuldun bak biz karar verene kadar bebişle birlikte gelecek nerdeyse

Aa hametan devamli kullaniliyorsa supermis ben ilac tarzli bir üŕün sanmistim hep sürünce agir gelir mi diye sordum canim.Bir de sudocream alan vardi o da iyiymis ama ben ne alacagimi sasiriyorum en iyisi sampuan sabun yag alip kremi sonraya birakmak.Sebamed bebe compact yazan sabunlardan aliyoruz degil mi?

Kizlar ilk bebisine molfix kullanan oldu mu simdi yenidogan molfix göbek oyuntulu reklami cikti da güzel hosuma gitti ama dokusu prima gibi degildir dimi?

Ne pimpirikliyiz ya, Yok dokusu nasıl, yok yumuşak olsun, yok vıcık vıcık olmasın, zararı olur mu faydası olur mu ?
Kendimden korkmaya başladım. Böyle soran, inceleyen annelere başta ablam olmak üzere aman ya ne olacak derdim de, şimdi aynısı ben oldum

hiç sorma ya, ben bebek mağazasına gidince ne alsam bu ürünle ilgili hiç şikayet aldınız mı diye soruyorum çalışanlara, sanki alsa söyleyecek de bana
farkındaysan 2. veya 3. kez anne olan arkadaşlar böyle değil, bizim gibi olmuyorlar biraz daha sakinleşmiş oluyorlar. bizimki ilk bebek heyecanı ve tecrübesizliği

Çok guzel istedıgın gibi olmus tacın resmini atarmısın merak ettim :)

Kizlar ilk bebisine molfix kullanan oldu mu simdi yenidogan molfix göbek oyuntulu reklami cikti da güzel hosuma gitti ama dokusu prima gibi degildir dimi?

dokusunu bilmiyorum da molfix için birkaç kişi ilk zamanlar kakanın falan taştığını söylemişti. o yüzden emin olamıyorum molfixten ben canım

Söylemezler tabii Evet bizim ilk heyecan o yüzden böyleyiz. Diğerleri tecrübeli ne yapılması gerektiğini falan biliyor panik olmuyor. Biz bu gidişle panik atak olacağız

Söylemezler tabii Evet bizim ilk heyecan o yüzden böyleyiz. Diğerleri tecrübeli ne yapılması gerektiğini falan biliyor panik olmuyor. Biz bu gidişle panik atak olacağız

canım sen göğüs pompasını kaça almıştın? bide hangi markaydı?

Bende sakarlıyım aslında ama evlenip geldim düzce nin Akçakoca ilçesinde yim. Burası gerçekten cennet hele yazın harika
Teşekkür ederim canım insallah öyledir mıymıylığı hiç sevmem ama bu hamilelik çok başka bişeymiş gazın gelse eyvah noldu şimdi diyorum hep bi panik

dokusunu bilmiyorum da molfix için birkaç kişi ilk zamanlar kakanın falan taştığını söylemişti. o yüzden emin olamıyorum molfixten ben canım
Ayy kaka tasiyosa istemem almam o zaman göbek oyuntusuz olsun ama kaka tasmasin bide yerlerden kaka mi temizliycez
Ay valla swiftcim cok pimpirikliyiz dogmadan en ince ayrintiyi bile düsündük dogunca düsünecek sey kalmadi tekrar en bastan aynilarini gözden geciriris artik hehehe

Bugun kontrolum vardi. Allaha cok sukur cok iyi gecti. Plasentamiz yukari cekilmeye devam ediyomus. Bebegim tersti o da duzelmis. Seker konusunda da yeniden yapmaya gerek gormedi dr. Zaten genetik olarak da aile de hic yok. Tabi buna guvenip salmamak lazim. Dr. Sekerinde sorun yok dedikten sonra butun tatli hevesim gitti:) demek yasak diye hayallerimdeymis. Ya da 1haftadir yemedim alistim. Bebisimin kilosu biraz fazla gorunuyo 1300 mus. Anneme cekmisim heralde. Annem hep dalga gecerdi bizle zaten ben kilolu doguruyorum sonradan kuculuyo bunlar diye. Allah herkese guzel haberler almak nasip etsin.

amin canım inşalllah hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız şunun şurasında ne kaldıki bu ayı sayma aralığıda sayma 2 ay

Ben varım telaşa gerek yok:) benim de büyük 4 yaşında kız çarşıya çıkınca paso ona alıyorum kıyafet hem kreşe başladı yeni hem de şimdiden başlamasın kıskanma olayı diye, bebeğin ki kolay çıkar bi gün de bitiririm ilkinde de öyle yapmıştım zaten yeter ki sağ salim doğsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…