- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
Bence hastane cok kalabalik degilse oradan daha cok kar ediyor olabilir. Koruda cok dogum oluyor diye hastalari hemen yolluyor olabilirler. Sacmaliyo da olabilirim. :)benim arkadaşımda sezaryan doğum yaptı ve 1 gün kaldı hastanede ama benim doğum yapacağım hastane 2 gün tutuyomuş. bu fark neye göre oluyor? eğer istersem 1 gün kalamazmıyım. çünkü suit oda tutucam 200 tl geceliği neden boşuna fazladan 200 tl veriymki? saçma değilmi kızlar?
yok vallai istanbulda oturanlar bilirler bahçelievler civarındaki tüm hastaneler yoğundur. benim arkadaşım zeytinburnu avrasya hospitalda yaptı 1 gün kaldı. ben sordum geçen gün normal 1 gün sezaryan 2 gün tutuyoruz dediler.Bence hastane cok kalabalik degilse oradan daha cok kar ediyor olabilir. Koruda cok dogum oluyor diye hastalari hemen yolluyor olabilirler. Sacmaliyo da olabilirim. :)
Evet canim bana verilen rakamda 4 bin küsürdü, ama balgat koru vermisti. Sincandami boyle istiyormus???Merak edenler vardi arkadaslar, koru hastaneleri hakikaten 1 gun yatis veriyormus. Sezaryen de normalde de. İkisinin fiyatina da 3500 dedi. Fiyat dr a gore de degisiyor sanirim. Epidural olursa 4150 dediler. Epey ucuk rakamlar aslinda ozel sigortam olmasa devlet veya evde ebeyle dogum dusunebilirdim..
Bir de hastane takim vs vermiyirmus. Havlunuzu bile kendiniz getirin dedi. Lohusa serbeti varmis bi tek. Ondan da emin degilim gerci. Atilabilir camasir tercih edin. Bir tane uzun gecelik mutlaka olsun dediler. Bi de orkid.
Balgat bu da balgat, umit bey.Evet canim bana verilen rakamda 4 bin küsürdü, ama balgat koru vermisti. Sincandami boyle istiyormus???
Aslinda 2 gun ne yemek dusuneceksin ne bir sey, belki daha iyi olur.yok vallai istanbulda oturanlar bilirler bahçelievler civarındaki tüm hastaneler yoğundur. benim arkadaşım zeytinburnu avrasya hospitalda yaptı 1 gün kaldı. ben sordum geçen gün normal 1 gün sezaryan 2 gün tutuyoruz dediler.
ama ben bi an önce bebeğimi eve getirmek istiyorum. 2 gecelik parasını veriym benide 1 gün tutsunlar :)Aslinda 2 gun ne yemek dusuneceksin ne bir sey, belki daha iyi olur.
güle güle kullan canım bebişinle sağlıcaklaKizlaaar bugun bebegime ana kucagi ve araba aldim:)
Evet başlarda sabun kullanacağız bizde ama şampuanlarda fiyatları çok iyi piyasaya göre 500 ml lik 23 falandı herhalde o yüzden ben şimdiden aldımMazallah kıtlık mıtlık olur stoklayalım
Sen en iyisini yaptın, aldın kurtuldunbak biz karar verene kadar bebişle birlikte gelecek nerdeyse
gule gule gezsin bebisinKizlaaar bugun bebegime ana kucagi ve araba aldim:)
Canim siz face dermo dan sebamedin paketini mi aldiniz? 4 urun var paketin icinde.. cok uygun ya cok begendim. Sampuani, kremi, sabunu, losyonu..
http://www.facedermo.com/?urun-3184-sebamed-baby-cantali-set-4-lu---baby-lip-stick-hediye--
Gunaydin anneler.. ben sabaha karsi uyandim ve tekrar uyuyamadim cok fenayim :S saolsun bebisim tekme ustune tekme atarak uyutmadi beni. Bi de fena halde kalca agrim var. Tum bacagima vurmus durumda :,( ayak bilegime kadar agriyo su anda. Zaten sirt agrim cok siddetliydi bi de simdi bu basladi :,(
günaydın. pzt sonucun iyi gelir inş. çok da moralini bozma biraz dikkat edersin düzelir inş.günaydın kızlar moralim bozuk şeker 159 çıktıp tesi tekrar 100 lük yükleme yapılacak
Ben de arabada aışveriş merkezlerinde uçakta (ailem uzak olduğu için sık kullanıyorum) kullanırım diye bunu aldım.Kızlar bilenimiz vardır ama yoktur dıye paylasıyım istedim .. Malum göğüsler büyüyo inşallah büyümeyle orantılı sütlerde cpk olur dıye umut edıyorum . Enzırme önlüğü bakıyorum hazırları var alcakken annem bunu dıkerız dedi tabi .. Bdcerıklı ananın becerıksız kızıyım resmını atıyorum fikir olur hazırı e-bebek de 25 tl . Annem yapıcagını söyledi . Ben herkesin yanında duramam açıkta dıye cok işime yaracagını düşünüyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?