2014 Aralık Anneleri

Merak edenler vardi arkadaslar, koru hastaneleri hakikaten 1 gun yatis veriyormus. Sezaryen de normalde de. İkisinin fiyatina da 3500 dedi. Fiyat dr a gore de degisiyor sanirim. Epidural olursa 4150 dediler. Epey ucuk rakamlar aslinda ozel sigortam olmasa devlet veya evde ebeyle dogum dusunebilirdim..

Bir de hastane takim vs vermiyirmus. Havlunuzu bile kendiniz getirin dedi. Lohusa serbeti varmis bi tek. Ondan da emin degilim gerci. Atilabilir camasir tercih edin. Bir tane uzun gecelik mutlaka olsun dediler. Bi de orkid.

benim arkadaşımda sezaryan doğum yaptı ve 1 gün kaldı hastanede ama benim doğum yapacağım hastane 2 gün tutuyomuş. bu fark neye göre oluyor? eğer istersem 1 gün kalamazmıyım. çünkü suit oda tutucam 200 tl geceliği neden boşuna fazladan 200 tl veriymki? saçma değilmi kızlar?

Bence hastane cok kalabalik degilse oradan daha cok kar ediyor olabilir. Koruda cok dogum oluyor diye hastalari hemen yolluyor olabilirler. Sacmaliyo da olabilirim. :)

Bence hastane cok kalabalik degilse oradan daha cok kar ediyor olabilir. Koruda cok dogum oluyor diye hastalari hemen yolluyor olabilirler. Sacmaliyo da olabilirim. :)
yok vallai istanbulda oturanlar bilirler bahçelievler civarındaki tüm hastaneler yoğundur. benim arkadaşım zeytinburnu avrasya hospitalda yaptı 1 gün kaldı. ben sordum geçen gün normal 1 gün sezaryan 2 gün tutuyoruz dediler.

Evet canim bana verilen rakamda 4 bin küsürdü, ama balgat koru vermisti. Sincandami boyle istiyormus???

Aslinda 2 gun ne yemek dusuneceksin ne bir sey, belki daha iyi olur.

Kızlar bilenimiz vardır ama yoktur dıye paylasıyım istedim .. Malum göğüsler büyüyo inşallah büyümeyle orantılı sütlerde cpk olur dıye umut edıyorum . Enzırme önlüğü bakıyorum hazırları var alcakken annem bunu dıkerız dedi tabi .. Bdcerıklı ananın becerıksız kızıyım resmını atıyorum fikir olur hazırı e-bebek de 25 tl . Annem yapıcagını söyledi . Ben herkesin yanında duramam açıkta dıye cok işime yaracagını düşünüyorum ..

Eklentiler

• image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar yardım !!! Bi hafta sonra evlilik yıldönümümüz . Temmuz'da dogum günümde eşim çok guzel sürpriz yapmıştı . Bende bişiler yapmak ıstıyorum . 3 yıl doluyor . Kız Bebiş beklıyoruz kız olmasa baba oğul konseptinde aynı kıyafet falan yapardım kız bebek ve baba için nasıl bişi yapabilirim .. Kıyafet es ayarlayabilir miyim yada başka ne olabilir sizce ???

Canim siz face dermo dan sebamedin paketini mi aldiniz? 4 urun var paketin icinde.. cok uygun ya cok begendim. Sampuani, kremi, sabunu, losyonu..
http://www.facedermo.com/?urun-3184-sebamed-baby-cantali-set-4-lu---baby-lip-stick-hediye--

Gunaydin anneler.. ben sabaha karsi uyandim ve tekrar uyuyamadim cok fenayim :S saolsun bebisim tekme ustune tekme atarak uyutmadi beni. Bi de fena halde kalca agrim var. Tum bacagima vurmus durumda :,( ayak bilegime kadar agriyo su anda. Zaten sirt agrim cok siddetliydi bi de simdi bu basladi :,(

Canim siz face dermo dan sebamedin paketini mi aldiniz? 4 urun var paketin icinde.. cok uygun ya cok begendim. Sampuani, kremi, sabunu, losyonu..
http://www.facedermo.com/?urun-3184-sebamed-baby-cantali-set-4-lu---baby-lip-stick-hediye--

yok canım bunu almadık biz. ayrı ayrı aldık. 500 ml. şampuan 150 ml bebe yağı birde 100 gr lık sabun aldık. pişik kremini almadık. eczaneden alınması gerekiyormuş. hematen falan kullanıyormuş çoğu kişi zaten. bende onu alırım. bunlar yeterli dediler. 40 küsüre falan gelmesi lazım bizim aldıklarımız.

günaydın canım. kalça ağrısı bende de oluyo ara ara ama bende bel fıtığı var. doktorum hızlı kilo alımından kaynaklanıyo birden yük biniyo olur dedi. o yüzden yavaş kilo almak gerekiyormuş. bide onu en iyi yürüyüş geçiriyormuş

Ben de arabada aışveriş merkezlerinde uçakta (ailem uzak olduğu için sık kullanıyorum) kullanırım diye bunu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…