- 26 Mayıs 2013
- 163
- 33
- 53
Bazı hastanelerin politikası bu yönde. Ama daha çok doktora bağlı mesela benim doğum yapacağım hastanenin özel odası çok az.Kızımda tutmak istedik doluymuş iki kişilik odaya yerleştirdiler. İlk gece ücretsizmiş zaten ertesi gün akşam dr beni postaladı eve. Yani yattığım oda boştu yanımdaki gitmişti istese bir gün daha kal diyebilirdi hastane para kazansın diye ama yapmadı. Ben isteğe bağlı epidural oldum sağlıkla ilgili bi mazeretin yoksa onun da farkını ödemek zorundayız diye biliyordum ama dr oraya ne yazdıysa artık almadılar.Bence hastane cok kalabalik degilse oradan daha cok kar ediyor olabilir. Koruda cok dogum oluyor diye hastalari hemen yolluyor olabilirler. Sacmaliyo da olabilirim. :)
günaydın. pzt sonucun iyi gelir inş. çok da moralini bozma biraz dikkat edersin düzelir inş.
Geçmiş olsun canım dietle yoluna girer hemen inş.günaydın kızlar moralim bozuk şeker 159 çıktıp tesi tekrar 100 lük yükleme yapılacak
Geçmiş olsun canım dietle yoluna girer hemen inş.
Canım moralini bozma. Benim 75 mglık yapıldı ve bir saatlik değerim 194 iki saatlik de 154 çıktı yani yüksek çıktı. Şu anda diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum 5 gündür. Her gün sabah açlık ve tokluk şekerlerime bakıp not ediyorum dikkat edince düzene giriyor o yüzden canını sıkma birçok gebede çıkabiliyormuş çünkü.günaydın kızlar moralim bozuk şeker 159 çıktıp tesi tekrar 100 lük yükleme yapılacak
ilk gebeliğim ve sanki heran bebeğime zarar verecekmiş gibi saçmasapan duygu çöküntüsü yaşıyorum çok abartıyorum ama elimde değil çok saol canımCanım moralini bozma. Benim 75 mglık yapıldı ve bir saatlik değerim 194 iki saatlik de 154 çıktı yani yüksek çıktı. Şu anda diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum 5 gündür. Her gün sabah açlık ve tokluk şekerlerime bakıp not ediyorum dikkat edince düzene giriyor o yüzden canını sıkma birçok gebede çıkabiliyormuş çünkü.
Benim de ilk gebeliğim ben de ilk duyduğumda moralim bozulmuştu ister istemez ama bebeğine bir zarar vermemesi için zaten kontrol altına alınacak merak etme o yüzden. Çevremde birçok kişide çıkmış ve sağlıklı bebişler doğurmuşlar. O yüzden biz strese girmemeliyiz ki bebişlerimiz de sağlıklı olsunlar. Hem şekeri en çok tetikleyen şeylerden biri de stres. O yüzden bebişlerimiz Allaha emanet canımilk gebeliğim ve sanki heran bebeğime zarar verecekmiş gibi saçmasapan duygu çöküntüsü yaşıyorum çok abartıyorum ama elimde değil çok saol canım
canim ben bebek kurabiyeleri kendim yapicam, içecek, süslü kadehler 20 tane aldim 10 tanesini susleyip masaya koyucam onlar kullanilinca kalanlarijin sadece kadeh kismni takicam süslü olanlar ayaklara malzemaden tasarruf :) sonra kendi yaptigim seker kavanozlarim var onlardan az birşey goturcem hastaneye çok gelen olmaz zaten. İçlerine mavi beyaz kaplamali çikolata koyucam. Ekstradan kuru pasta da alinir onlari da tepsiye dizerim kulplarini susleyip lohusa tacimi kendim yapicam malzemelerini eminonunden aldim hep. Bunların dişinda kapi süsü alican havuzlu handa gördüm prens tacli tasli kadife kaplamali biseydi çok şıktı 35 TL dediler çok uygun geldi onu almak istiyorum ve odaya koyacagim ufak tefek süsler olacak ben çok hevesliyim böyle şeylere ilk çocuk da olunca herşey süslü olsun istiyorum benim fikirler bu kadar :)kızlar doğum odasında neler olacak? çikolata kurabiye şeker vs. :))
lohusa tacı terliği nerden alınacak yada aldınızmı :)
bende 4 buçukta uyandırıldım anam o nasıl tekmeler öyle iki dakika rahat vermedi 6 ya kadar sonra sızmışım zaten 8de bi daha kalktım adama kahvaltı hazırladım şimdide ölüyorum uykusuzluktan ama ağdaya gitmem gerek hava serinken.. yarın dr a gitcez orman oldumGunaydin anneler.. ben sabaha karsi uyandim ve tekrar uyuyamadim cok fenayim :S saolsun bebisim tekme ustune tekme atarak uyutmadi beni. Bi de fena halde kalca agrim var. Tum bacagima vurmus durumda :,( ayak bilegime kadar agriyo su anda. Zaten sirt agrim cok siddetliydi bi de simdi bu basladi :,(
Ben de arabada aışveriş merkezlerinde uçakta (ailem uzak olduğu için sık kullanıyorum) kullanırım diye bunu aldım.Eki Görüntüle 1246020
bende muslin bezleri var onları emzirme bezi olarak kullanıcam zaten halk arasında da yaygın kullanımı var.Ben de arabada aışveriş merkezlerinde uçakta (ailem uzak olduğu için sık kullanıyorum) kullanırım diye bunu aldım.Eki Görüntüle 1246020
BEN AĞDAYA GİTMEYİ BIRAKTIM NE YAZIKKİ KENDİMİ ÇOK FAZLA KASIYORUMM BİŞEY OLUR DİYE KORKTUMMbende 4 buçukta uyandırıldım anam o nasıl tekmeler öyle iki dakika rahat vermedi 6 ya kadar sonra sızmışım zaten 8de bi daha kalktım adama kahvaltı hazırladım şimdide ölüyorum uykusuzluktan ama ağdaya gitmem gerek hava serinken.. yarın dr a gitcez orman oldum
unnado'ya gelmişti ordan aldım. şu anda kampanyası bitti ama yine gelir. ben de piyasadakilerden pek hoşlanmıyordum bunu görünce atladım resmen. markası hippiboo fiyatı 24.99'du. indirimle 22'ye geldi. diğerleriyle aynı fiyat yani.bu emzirme önlüğü piyasada bulunanlardan çok daha güzel görünüyo.. nerden aldın acaba?
Ayyy kalça agrilari bendede var sabahaa karşııGunaydin anneler.. ben sabaha karsi uyandim ve tekrar uyuyamadim cok fenayim :S saolsun bebisim tekme ustune tekme atarak uyutmadi beni. Bi de fena halde kalca agrim var. Tum bacagima vurmus durumda :,( ayak bilegime kadar agriyo su anda. Zaten sirt agrim cok siddetliydi bi de simdi bu basladi :,(
Tamm canm saol bn de oyle yapayim.yok canım bunu almadık biz. ayrı ayrı aldık. 500 ml. şampuan 150 ml bebe yağı birde 100 gr lık sabun aldık. pişik kremini almadık. eczaneden alınması gerekiyormuş. hematen falan kullanıyormuş çoğu kişi zaten. bende onu alırım. bunlar yeterli dediler. 40 küsüre falan gelmesi lazım bizim aldıklarımız.
BEN AĞDAYA GİTMEYİ BIRAKTIM NE YAZIKKİ KENDİMİ ÇOK FAZLA KASIYORUMM BİŞEY OLUR DİYE KORKTUMM
Kizlar ilk bebisine molfix kullanan oldu mu simdi yenidogan molfix göbek oyuntulu reklami cikti da güzel hosuma gitti ama dokusu prima gibi degildir dimi?
dokusunu bilmiyorum da molfix için birkaç kişi ilk zamanlar kakanın falan taştığını söylemişti. o yüzden emin olamıyorum molfixten ben canım
Ben varım telaşa gerek yok:) benim de büyük 4 yaşında kız çarşıya çıkınca paso ona alıyorum kıyafet hem kreşe başladı yeni hem de şimdiden başlamasın kıskanma olayı diye, bebeğin ki kolay çıkar bi gün de bitiririm ilkinde de öyle yapmıştım zaten yeter ki sağ salim doğsunlar
Benim bir arkadaşım bebeği olduğunda bunu kullanmıştı ve bana da tavsiye etti. Demek ki güzel bir ürünarzum bebbe kulaktan ve alından ateş ölçer kullanan var mı daha önce. fiyatı özelliklerine göre çok iyi 55 tl. alsam mı almasam mı kararsız kaldım. resmi de buEki Görüntüle 1246050
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?