ben ayda bir gidiyorum zaten az çıkıyor artık iyice.. tabii bende zaman zaman kasıyorum ama jilet hiç kullanmadım makine de daha çok yakıyor canımı sen ne kullanıyorsun?BEN AĞDAYA GİTMEYİ BIRAKTIM NE YAZIKKİ KENDİMİ ÇOK FAZLA KASIYORUMM BİŞEY OLUR DİYE KORKTUMM
Kızlar bilenimiz vardır ama yoktur dıye paylasıyım istedim .. Malum göğüsler büyüyo inşallah büyümeyle orantılı sütlerde cpk olur dıye umut edıyorum . Enzırme önlüğü bakıyorum hazırları var alcakken annem bunu dıkerız dedi tabi .. Bdcerıklı ananın becerıksız kızıyım resmını atıyorum fikir olur hazırı e-bebek de 25 tl . Annem yapıcagını söyledi . Ben herkesin yanında duramam açıkta dıye cok işime yaracagını düşünüyorum ..
Ben de arabada aışveriş merkezlerinde uçakta (ailem uzak olduğu için sık kullanıyorum) kullanırım diye bunu aldım.Eki Görüntüle 1246020
Kızlar yardım !!! Bi hafta sonra evlilik yıldönümümüz . Temmuz'da dogum günümde eşim çok guzel sürpriz yapmıştı . Bende bişiler yapmak ıstıyorum . 3 yıl doluyor . Kız Bebiş beklıyoruz kız olmasa baba oğul konseptinde aynı kıyafet falan yapardım kız bebek ve baba için nasıl bişi yapabilirim .. Kıyafet es ayarlayabilir miyim yada başka ne olabilir sizce ???
günaydın kızlar moralim bozuk şeker 159 çıktıp tesi tekrar 100 lük yükleme yapılacak
sonucu aldığımdan beri iştahım kesildi resmenbu 3 gün dikkat edicem inş iyi olur sonuç canım saol
Canım moralini bozma. Benim 75 mglık yapıldı ve bir saatlik değerim 194 iki saatlik de 154 çıktı yani yüksek çıktı. Şu anda diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum 5 gündür. Her gün sabah açlık ve tokluk şekerlerime bakıp not ediyorum dikkat edince düzene giriyor o yüzden canını sıkma birçok gebede çıkabiliyormuş çünkü.
Evet içerisinde şeker olan gıdalardan uzak duruyoruz. Beyaz ekmek de yemiyoruz. Tam buğday ekmeğini tavsiye ederim çünkü ben kepekli ekmek yediğim günlerde yüksek çıkıyor şekerim. elma armut şeftali gibi meyveler yiyorum. muz kavun karpuz vs. yasak. her öğünde protein karbonhidrat süt grubunu falan dengeli almak gerekiyo. bunlara dikkat edince zaten düşmeye başlıyo. Ben şimdi tokluk şekerimi ölçtüm mesela 118 geldi.bu süper bir şey oğlumda kullandım. babamın yanında abimin yanında falan bununla emzirdim oğlumu başka odaya geçmeden. lokantada avmde uçakta trende a orda burda illa emecem diye tutturduğunda da gayet güzel emziriliyor frikiksiz:)
canım geçmiş olsun. benimde 50lik 154 çıktı sana yakın değerim. 100lükte 3 değerden 1 tanesi yüksek çıktı ve diyet verdi. son ay 4 kilo almıştım, diyete başlayalı 1 hafta oldu almadım da vermedim de.
100lüğün 2 değeri yüksek olursa ölçüm cihazı veriliyor pembeliininki gibi. 100lük düşük bile çıksa o an düşük çıktı diye tatlıyı meyveyi pirinç patatesi kısıtla derim naçizane. tekrar yersen yine yükselebilir çünkü.
geçmiş olsun
bu süper bir şey oğlumda kullandım. babamın yanında abimin yanında falan bununla emzirdim oğlumu başka odaya geçmeden. lokantada avmde uçakta trende a orda burda illa emecem diye tutturduğunda da gayet güzel emziriliyor frikiksiz:)
canım geçmiş olsun. benimde 50lik 154 çıktı sana yakın değerim. 100lükte 3 değerden 1 tanesi yüksek çıktı ve diyet verdi. son ay 4 kilo almıştım, diyete başlayalı 1 hafta oldu almadım da vermedim de.
100lüğün 2 değeri yüksek olursa ölçüm cihazı veriliyor pembeliininki gibi. 100lük düşük bile çıksa o an düşük çıktı diye tatlıyı meyveyi pirinç patatesi kısıtla derim naçizane. tekrar yersen yine yükselebilir çünkü.
geçmiş olsun
Evet içerisinde şeker olan gıdalardan uzak duruyoruz. Beyaz ekmek de yemiyoruz. Tam buğday ekmeğini tavsiye ederim çünkü ben kepekli ekmek yediğim günlerde yüksek çıkıyor şekerim. elma armut şeftali gibi meyveler yiyorum. muz kavun karpuz vs. yasak. her öğünde protein karbonhidrat süt grubunu falan dengeli almak gerekiyo. bunlara dikkat edince zaten düşmeye başlıyo. Ben şimdi tokluk şekerimi ölçtüm mesela 118 geldi.
çok teşekkür ederim canım tavsiyelerini dikkata alıcam umarım diyetlede kontrol altına alırız
inşallah canım. pirinç yok derken unutma sadece pilav değil. biber dolmasının içinde de yoğurt çorbasının içinde de olmayacak. biber dolmasını köftelik bulgurla, yoğurt çorbasını da kırık yarma ile yapıyorum ben:)
Benim de 3 porsiyon meyvam var ama hepsi gram olarak sınırlı tabi. elma 100 gr mesela gibi. bir liste verdi doktor yemen ve yememen gereken meyvalar diye ona göre yiyorum.evet kepek değil de uno çok tahıllı ekmek yiyordum ben. arkadaşda senin gibi ölçüm yapıyor her öğündne sonra. çok tahılı ekmeğimden yediği öğün 140a fırladı normalde tokluğu 120yi geçmezzdi. bana şeftali de sınırlı. yarım şeftali 1 porsiyon. günde 2 porsiyon meyvem var. senin nasıl?
Aklımda bulunsun madem. bu ara ateşölçer arayışındayım ama öle 100- 150 lirada vermek istemiyorum doğrusu.Benim bir arkadaşım bebeği olduğunda bunu kullanmıştı ve bana da tavsiye etti. Demek ki güzel bir ürün
Benim de 3 porsiyon meyvam var ama hepsi gram olarak sınırlı tabi. elma 100 gr mesela gibi. bir liste verdi doktor yemen ve yememen gereken meyvalar diye ona göre yiyorum.
Ben kontrol altına alınırsa ve çok ciddi bir durum yoksa etkilemez diye düşünüyorumpeki kızlar bu şeker olayımız normal doğumu etkiler mi? bilginiz var mı
günaydın canım. kalça ağrısı bende de oluyo ara ara ama bende bel fıtığı var. doktorum hızlı kilo alımından kaynaklanıyo birden yük biniyo olur dedi. o yüzden yavaş kilo almak gerekiyormuş. bide onu en iyi yürüyüş geçiriyormuş
GÜNAYDIN hanımlar,
gestasyonel yani hamilelik diyabetim çıktı. dün tüm gün hastanedeydim. şeker oranlarım çok yüksek. doğum doktorum direk dahiliyeye sevk etti. bir rapor düzenlenip şeker ölçme cihazı yazdılar. bugün itibari ile diyete ve aç-tok şeker ölçümlerime başladım. açıkcası korkuyorum. elimde bir diyet listem, şeker ölçüm cihazım ve 18 günüm var. şekerimi normal seviyeye düşüremezsem insülin kullanımına geçeceğiz. bebeğime bir zararı olmasından inanılmaz korkuyorum ama korkunun şekere bir faydası yok. benim gibi takipli olanlar da yaşadıklarını paylaşırsa birbirimize destek oluruz diye düşünüyorum.
canım geçmiş olsun, söylenenlere harfi harfine uymamız lazım. bi lokmadan bir şey olmaz diye burnumun dibine çikolata uzatan eşime kızdım akşam. sanki ben form tutmak için mi diyete girdim, bebeğe zara aldığım her lokma şeker
bence ayrı bir topik açalım, gebelik şekeri çıkan 2014 aralık anneleri gibi. ordan paylaşımda bulunalım. burda arada kaynayabiliyor mesajlar.
Kizlaaar bugun bebegime ana kucagi ve araba aldim:)
bencede arkadaşım. mantıklı. bu süreç gerçekten paylaşımla atlatılmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?