2014 Aralık Anneleri

allahımm yaa inşallahh öle şeyler yaşatmaz,ben çok panik olan biriyim elim ayağım birbirine dolanır,bi zaman sonra alışır insan tabi,hergün oluyomuş amannnınn

kesinlikle kızlar ben sayfa açmayı bilmiyorum açarsanız sevinirim :)
sürekli üstte durmasını sağlayacak biri açarsa daha iyi olur aslında. bende normal açabiliyorum. koyu kırmızı olup sürekli üst sekmede yer almaz. bize kim yardım eder?

benimde kanaryam var evde,ama odaya hiç gelmiyo,bi yere vermeyi de düşünmüyorum.neden zararlı olsun ki milet bebkleri köpekleriyle beraber büyütüyo,minicik kuş aynı odada olmayınca bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.zaten ben itesem de eim haytta çıkarmaz evden onu

Canim agda tuyleri beslemiyo mu? Ben bekarken lazer epilasyon yaptirmistim simdi rahatim. Cok az ve ince ince cikiyolar. Bacaklarimda zaten az vardi. Epilatorle aliyorum iki aya anca cikiyo. Bnm tenim cok hassas hic agda yapamazdim mahvolurdum kac gun acidan. O yuzdn lazer yaptirdim.

doktorum gelmiş çok mutlu oldum hemen kontrolümü yaptı sağolsun bi sorun görmedi bugün için .1000 gr olmuş kuzum diyete devam dedi 2 hafta sonra kontrole çağırdı. annelik nasıl bi duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın bizlerede yavrularımızı kavuştursun inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla su yutkunduğunu gördüm dudaklarını büzmüş nasıl bir heyecan yaptım

Günaydın kızlarr,yarın kontrol var çoook heyecanlıyım bir de şeker yüklemesi yapılacak inşallah yüksek çıkmaz75'lik yaptırmamı söyledi doktor,75 'lik yaptıranlar kaç kez ölçüm yapılıyor kaç saat aç kalıyoruz ,nasıl dayanacağım açlığa yaa

yok canım yapmıyor ben ve tüm ailem ağda uzmanı :) besleme olayı hikaye doğru yapmazsan ağdayı tüyler kırılır kırılanlar daha sert çıkar insanlarda bunu besler sanıyor. hatta bi doktora sormuştum ben bunu gülmüştü bana :) lazer ben çok düşündüm ama doğum yaptıktan sonra ancak olabilir denildi. kısır bırakma riski var neticede lazer ışınını ateşliyorlar cildine. bi kaç vaka var yumurtalıkları ölmüş kadınlar çıkmıştı tv ye o yüzden doğumdan sonraya bıraktım ama yine de ağdadan memnunum

bende müzdaribim bu istenmeyen tüylerden ben rutin her ay ağdaya gidiyordum fakat son zamanlar biraz aksattım korktum kendimi çok sıkıyorum acıya dayanamımyorum o yüzden ağrı eşiğim düşük benim ama mecburum ve ağdadan çok memnunum lazer bende bazı bölgelerde tehlikeli olduğunu doktordan duymuştum

ben ayda bir gidiyorum zaten az çıkıyor artık iyice.. tabii bende zaman zaman kasıyorum ama jilet hiç kullanmadım makine de daha çok yakıyor canımı sen ne kullanıyorsun?
EPİLASYONLA ALIYODUM GÖBEK 9 AYLIK GİBİ OLUNCA AĞDACIMLA GÖRÜŞTÜM ÇOK KASDIĞIMI ODA BİLİYO DOĞUMA KADAR JİLETLE DOĞUMDAN ÖNCE AĞDA YAPARIZ DEDİ

Ben tüm vücut lazere gittim. yaklaşık 12 seans falan. Allaha şükür doğal yollardan hamile kaldım. bi sıkıntı yaşamadım. Şu anda acaip rahatım kontrol var ağdaya gideyim derdim falan yok. tabi kötü örnekler korkutuyo insanı.

eşimde baya araştırdı çok yere sordum dedi lazere asla dedi yosa hamile kaldığımda bende çoğundan kurtulmuş olacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…