2014 Aralık Anneleri

Kan hapini sadece sabah ac karinami aliyosunuz...kanim dusmus iki kere al dedi saglik ocagindaki dr.kendi dr gidincr sorucam..

kızlar pijama takımı gecelik aldınızmı sezeryan olucağım için pijama takımı düşünüyorum internet sitelerine baktım bulamadım doğru dürüst birşey

B
kızlar pijama takımı gecelik aldınızmı sezeryan olucağım için pijama takımı düşünüyorum internet sitelerine baktım bulamadım doğru dürüst birşey
Ben sadece bı tane sabahlıklı logusa gecelıgı aldm. Bide hastaneye gıderken ve donerkende gymk için rahat bi eşofman takımı almayı düşünüyrm. Pijama takımıda lazm ama bende guzel bişey bulamadmya

ilk bebeğimde gecelik kullanmadım off ne bilim ya pijama takımı bakayım 30.haftamda çantamı hazırlıyacağım

Swift bu arada resimde senin bebegin saci cikmis aaa bizim yok daha
Bak sen benim velete saçları mı çıkmış Haberim yoktu
Ohh maş Allah kuzucuğa. Bak plesanta da normale dönüyormuş çok şükür :)
Kizlaaar bugun bebegime ana kucagi ve araba aldim:)
Güle güle kullanın pek güzelmiş.
Canim siz face dermo dan sebamedin paketini mi aldiniz? 4 urun var paketin icinde.. cok uygun ya cok begendim. Sampuani, kremi, sabunu, losyonu..
http://www.facedermo.com/?urun-3184-sebamed-baby-cantali-set-4-lu---baby-lip-stick-hediye--
Canım ben cevaplayana kadar Sedefim cevaplamış :)

Kızlar biz doktordan geldik şimdi
Bebişimi gördüm 40 cm olmuş boyu, 1442 gram kilosu Doğum pozisyonuna doğru dönmüş Kafa aşağıya yakın ayaklar yukarıda artık. Tam değil ama hafif çapraz duruyor Suyumuz gayet iyiymiş.
Ama erken döllenme varmış. 1 hafta erken gelebilir hazırlıklı ol dedi
Çalışabilir raporu için 32+2 de gel vereyim dedi.
Vitamin + calsiyum + balık yağına devam ama arada boşluklar bırakabilirsin özellikle kalsiyum da, demir hapı her gün mutlaka içilecek birde magnezyum yazıyorum bu da içilecek dedi.
600 gram almışım 2 hafta da bebiş 320 gram almış. Kilo alışın çok iyi dedi.
Çok şükür her şey yolunda 2 hafta sonra randevu verdi.
Bizden haberler böyle ha unutmadan günde 10 kez hareket etmesi lazım, say ama eğer çok hareketliyse saymana gerek yok dedi.

pijama.com'a bi bakmanı tavsiye ederim. güzel pijamalar var bence. bence illa lohusa pijaması olmasına gerek yok. 1 beden büyük normal pijama tercih ettim ben

sevindim canım maşşah bebişine kaç haftalık oldun sen?

MAŞALLAH SİZE ÇOK SEVİNDİM CNM ERKEKLERİN BOYU VE KİLOSU DAHA FAZLA OLUYOR DEMEKKİ BENİM KIZ BU KADAR UZUN VE KİLOLU DEĞİL :))))

kizlar gecen seker sonucumu gösterdiğimde doktorum banada kan hapi verdi. gyno ferro sanol diyr günde 1 tane tok karnina dedi. acaba bu hap cok kilo yaparmi? daha baslamadim kullanmaya demir hapi kilo yapiyo diyr duymustum.

sevindim canım maşşah bebişine kaç haftalık oldun sen?
Sağol canım 29+3 üm.
MAŞALLAH SİZE ÇOK SEVİNDİM CNM ERKEKLERİN BOYU VE KİLOSU DAHA FAZLA OLUYOR DEMEKKİ BENİM KIZ BU KADAR UZUN VE KİLOLU DEĞİL :))))
Ayy gözlerim yaşardım kaşçım sen buralara gelirmiydin Uzun zamandır burda denk gelmedik :)
Olabilir canım. Boy olarak uzun oluyorlar kızlara bakışta kiloyu tam bilmiyorum. Senin kontrol ne zaman ?
kızlar balık yağı solgar mı aldınız ve nasıl kullanıyorsunuz
Ben marincap kullanıyorum. Her akşam alıyorum. Kafama göre bazı akşamlar atlıyorum. Sürekli almana gerek yok dedi doktorum o yüzden arada atlıyorum :)

canım sen olmasan yanmışım valla saol tatlım yardımların için :)

kizlar gecen seker sonucumu gösterdiğimde doktorum banada kan hapi verdi. gyno ferro sanol diyr günde 1 tane tok karnina dedi. acaba bu hap cok kilo yaparmi? daha baslamadim kullanmaya demir hapi kilo yapiyo diyr duymustum.
Bende dmir hapı olarak onu kullanıyorum. Her sabah aç karnına alıyorum. Ben hamişliğimin başından beri içiyorum ve başından beri de ne bulduysam yiyorum. Toplam 12 kilo aldım. Ama bu kilonun çoğunu ilk 4-5 ayında aldım. Şuanda kilo alımım yavaşladı. Kilo aldırır aldırmaz diye kesin bir şey söyleyemiyorum malesef.

ablamda demir eksikligi var o hap cok kilo aldırıyor dedide bende korktum benim kan değerlerim gayet iyiyd demekki herkese veriyolar. 32. haftada unutturma tam kan sayimi istiycem senden dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…