- 19 Ağustos 2014
- 217
- 90
- 73
- 41
GÖBÜŞTEN NE EĞİLEBİLİYORUM NE BİŞEY GÖREBİLİYORUM NE OLCEK BU HALİMİZ
Gunduz herhangi bir saatte aliyorum ac karnina icemem onumidemi bulandirabilir.Kan hapini sadece sabah ac karinami aliyosunuz...kanim dusmus iki kere al dedi saglik ocagindaki dr.kendi dr gidincr sorucam..
SÜT ÜRÜNLERİYLE ALMAMAN LAZIM SADECE CANIMKan hapini sadece sabah ac karinami aliyosunuz...kanim dusmus iki kere al dedi saglik ocagindaki dr.kendi dr gidincr sorucam..
Ben sadece bı tane sabahlıklı logusa gecelıgı aldm. Bide hastaneye gıderken ve donerkende gymk için rahat bi eşofman takımı almayı düşünüyrm. Pijama takımıda lazm ama bende guzel bişey bulamadmyakızlar pijama takımı gecelik aldınızmı sezeryan olucağım için pijama takımı düşünüyorum internet sitelerine baktım bulamadım doğru dürüst birşey
B
Ben sadece bı tane sabahlıklı logusa gecelıgı aldm. Bide hastaneye gıderken ve donerkende gymk için rahat bi eşofman takımı almayı düşünüyrm. Pijama takımıda lazm ama bende guzel bişey bulamadmya
Bak sen benim velete saçları mı çıkmışSwift bu arada resimde senin bebegin saci cikmis aaa bizim yok daha
Ohh maş Allah kuzucuğa. Bak plesanta da normale dönüyormuş çok şükür :)Bugun kontrolum vardi. Allaha cok sukur cok iyi gecti. Plasentamiz yukari cekilmeye devam ediyomus. Bebegim tersti o da duzelmis. Seker konusunda da yeniden yapmaya gerek gormedi dr. Zaten genetik olarak da aile de hic yok. Tabi buna guvenip salmamak lazim. Dr. Sekerinde sorun yok dedikten sonra butun tatli hevesim gitti:) demek yasak diye hayallerimdeymis. Ya da 1haftadir yemedim alistim. Bebisimin kilosu biraz fazla gorunuyo 1300 mus. Anneme cekmisim heralde. Annem hep dalga gecerdi bizle zaten ben kilolu doguruyorum sonradan kuculuyo bunlar diye. Allah herkese guzel haberler almak nasip etsin.
Güle güle kullanın pek güzelmiş.Kizlaaar bugun bebegime ana kucagi ve araba aldim:)
Canım ben cevaplayana kadar Sedefim cevaplamış :)Canim siz face dermo dan sebamedin paketini mi aldiniz? 4 urun var paketin icinde.. cok uygun ya cok begendim. Sampuani, kremi, sabunu, losyonu..
http://www.facedermo.com/?urun-3184-sebamed-baby-cantali-set-4-lu---baby-lip-stick-hediye--
pijama.com'a bi bakmanı tavsiye ederim. güzel pijamalar var bence. bence illa lohusa pijaması olmasına gerek yok. 1 beden büyük normal pijama tercih ettim benkızlar pijama takımı gecelik aldınızmı sezeryan olucağım için pijama takımı düşünüyorum internet sitelerine baktım bulamadım doğru dürüst birşey
Kızlar biz doktordan geldik şimdi
Bebişimi gördüm40 cm olmuş boyu, 1442 gram kilosu Doğum pozisyonuna doğru dönmüş Kafa aşağıya yakın ayaklar yukarıda artık. Tam değil ama hafif çapraz duruyor Suyumuz gayet iyiymiş.
Ama erken döllenme varmış. 1 hafta erken gelebilir hazırlıklı ol dedi
Çalışabilir raporu için 32+2 de gel vereyim dedi.
Vitamin + calsiyum + balık yağına devam ama arada boşluklar bırakabilirsin özellikle kalsiyum da, demir hapı her gün mutlaka içilecek birde magnezyum yazıyorum bu da içilecek dedi.
600 gram almışım 2 hafta da bebiş 320 gram almış. Kilo alışın çok iyi dedi.
Çok şükür her şey yolunda 2 hafta sonra randevu verdi.
Bizden haberler böyle ha unutmadan günde 10 kez hareket etmesi lazım, say ama eğer çok hareketliyse saymana gerek yok dedi.
pijama.com'a bi bakmanı tavsiye ederim. güzel pijamalar var bence. bence illa lohusa pijaması olmasına gerek yok. 1 beden büyük normal pijama tercih ettim ben
Kızlar biz doktordan geldik şimdi
Bebişimi gördüm40 cm olmuş boyu, 1442 gram kilosu Doğum pozisyonuna doğru dönmüş Kafa aşağıya yakın ayaklar yukarıda artık. Tam değil ama hafif çapraz duruyor Suyumuz gayet iyiymiş.
Ama erken döllenme varmış. 1 hafta erken gelebilir hazırlıklı ol dedi
Çalışabilir raporu için 32+2 de gel vereyim dedi.
Vitamin + calsiyum + balık yağına devam ama arada boşluklar bırakabilirsin özellikle kalsiyum da, demir hapı her gün mutlaka içilecek birde magnezyum yazıyorum bu da içilecek dedi.
600 gram almışım 2 hafta da bebiş 320 gram almış. Kilo alışın çok iyi dedi.
Çok şükür her şey yolunda 2 hafta sonra randevu verdi.
Bizden haberler böyle ha unutmadan günde 10 kez hareket etmesi lazım, say ama eğer çok hareketliyse saymana gerek yok dedi.
Sağol canım 29+3 üm.sevindim canım maşşah bebişine kaç haftalık oldun sen?
Ayy gözlerim yaşardım kaşçım sen buralara gelirmiydinMAŞALLAH SİZE ÇOK SEVİNDİM CNM ERKEKLERİN BOYU VE KİLOSU DAHA FAZLA OLUYOR DEMEKKİ BENİM KIZ BU KADAR UZUN VE KİLOLU DEĞİL :))))
Ben marincap kullanıyorum. Her akşam alıyorum. Kafama göre bazı akşamlar atlıyorum. Sürekli almana gerek yok dedi doktorum o yüzden arada atlıyorum :)kızlar balık yağı solgar mı aldınız ve nasıl kullanıyorsunuz
Sağol canım 29+3 üm.
Ayy gözlerim yaşardım kaşçım sen buralara gelirmiydinUzun zamandır burda denk gelmedik :)
Olabilir canım. Boy olarak uzun oluyorlar kızlara bakışta kiloyu tam bilmiyorum. Senin kontrol ne zaman ?
Ben marincap kullanıyorum. Her akşam alıyorum. Kafama göre bazı akşamlar atlıyorum. Sürekli almana gerek yok dedi doktorum o yüzden arada atlıyorum :)
Bende dmir hapı olarak onu kullanıyorum. Her sabah aç karnına alıyorum. Ben hamişliğimin başından beri içiyorum ve başından beri de ne bulduysam yiyorum. Toplam 12 kilo aldım. Ama bu kilonun çoğunu ilk 4-5 ayında aldım. Şuanda kilo alımım yavaşladı. Kilo aldırır aldırmaz diye kesin bir şey söyleyemiyorum malesef.kizlar gecen seker sonucumu gösterdiğimde doktorum banada kan hapi verdi. gyno ferro sanol diyr günde 1 tane tok karnina dedi. acaba bu hap cok kilo yaparmi? daha baslamadim kullanmaya demir hapi kilo yapiyo diyr duymustum.
Rica ederim canım ne demek :) Bildiğim şeyleri paylaşırım ne olacak. Birbirimizden öğreniyoruz.canım sen olmasan yanmışım valla saol tatlım yardımların için :)
ablamda demir eksikligi var o hap cok kilo aldırıyor dedide bende korktum benim kan değerlerim gayet iyiyd demekki herkese veriyolar. 32. haftada unutturma tam kan sayimi istiycem senden dedi.Bende dmir hapı olarak onu kullanıyorum. Her sabah aç karnına alıyorum. Ben hamişliğimin başından beri içiyorum ve başından beri de ne bulduysam yiyorum. Toplam 12 kilo aldım. Ama bu kilonun çoğunu ilk 4-5 ayında aldım. Şuanda kilo alımım yavaşladı. Kilo aldırır aldırmaz diye kesin bir şey söyleyemiyorum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?