2014 Aralık Anneleri

selam kızlar,
sabah okula gittim 3 yıldır bitiremediğim yüksek lisansımı artık bitirmeye karar verdim hocam beni gördüğünde hayırlı olsun kaç aylık 3-4 mü dedi ya kocaman da göbeğim var halbuki kendimi kötü hissediyorum ben kiloları kendime mi aldım niye bu göbek büyümüyor

maşallah bebişee yaa ohooo kasım annesi olacğın artık kesinleşmiş nerdeysee,randevularda 2 haftaya indi desenee,allahımm hep böle güzel haberler vernek nasip etsin hepimizee

sana bakmaya geldik kızımla :) 11 eylülde gittiğimizde 1160 gr 36 cmdik. bir dahaki randevumuz 11 ekimde daha çok var belki bizde kilo alırız :)

maşallah sizee sen artık 30 haftayı deviriyorsun, biz doğurana kadar sen tecrübeli anne olacaksın inşallah :)
kilo alımın iyi maşallah, ben çok almaya başladım sanki demir hapını günde bir mi alıyorsun canım?
bir de günde 10 kes hareket derken farklı zamanlarda mı? yani ben sabah öğlen akşam hissediyorum, genellikle de aynı saatlerde ama 4-5 kez en fazla

ablamda demir eksikligi var o hap cok kilo aldırıyor dedide bende korktum benim kan değerlerim gayet iyiyd demekki herkese veriyolar. 32. haftada unutturma tam kan sayimi istiycem senden dedi.
Valla bana sağlık ocağı hamile olduğumu söylemeye gittiğimde direkt kan ilacını, vitamini,kalsiyumu verdi. SAğlık bakanlığınca bunları içmek zorundasın dedi. Doktorum kan ve vitamin tamam ama kalsiyum arada al dedi. Öyle de devam ediyoruz. Kan çok önemliymiş doğumda. Kilo aldırsa da iç, kansız kalmaktan iyidir. Doğumda zaten bir miktar gidiyormuş.
İyi Yapmışsın canım. İnş Allah bitirirsin. Dikkat etmemiştir göbeğine çok fazla. Ayrıca senin ki de bir şey mi. Aylık olarak düzenli gittiğim doktorumun asistanı bana geçen muaynede gebelik var mı diye sordu Doktor bile şöyle dönüp bir baktı kıza :) Sizin hafıza probleminiz var sanırım balık yağı kullanın dedim. Sonra dönmüş kusura bakmayın karıştırdım, başka bir hastaya benzettim diyor :) Kaç aydır git git sekreter beni tanımadı Zaten sekreterini de sevemedim bir türlü Sanki doktor o havalar 1500. Ama her seferinde yanlış kayaya çarpıyor hala akıllanmadı

maşallah bebişee yaa ohooo kasım annesi olacğın artık kesinleşmiş nerdeysee,randevularda 2 haftaya indi desenee,allahımm hep böle güzel haberler vernek nasip etsin hepimizee
Aynen canım ya ben yavaştan Kasım annelerine döneyim Evet geçen aydan beri 2 haftaya indi :) Benim içi,n hava hoş bol bol bebişime bakıyorum.
sana bakmaya geldik kızımla :) 11 eylülde gittiğimizde 1160 gr 36 cmdik. bir dahaki randevumuz 11 ekimde daha çok var belki bizde kilo alırız :)
İyi yapmışsınız. 5 Eylül de benim de 1120 gramdı. 4 gün biz büyüğüz sizinde kilonuz gayet normal yani. Şimdi kocaman olmuştur senin fıstıkta. Benim 2 haftaya indi kontroller sürekli göreceğim artık. Çok mesudum

Aynen bu haftayı bitirdim mi 6. ayımı doldurmuş. 7 ayıma girmiş olacağım. Ben baştan aldım alacağımı bünye fazlasını kabul etmiyor artık Evet canım sabah aç karnına 1 tane alıyorum. Benim kanım normal seviyedeymiş o yüzden günde 1 yeter dedi. 12 saat uyanık kaldığını farzet 10 kez hareket etmeli. Tabi bu benim haftam ve ilerki haftalar için geçerlidir. Senin şuan daha az hareket etmesi normal. Aslında onlar kıpır kıpırda bizim hissettiğimiz kadarı ile normal senin az olması.
Mesela bu sabah 11 e kadar nerdeyse adam gibi hiç hissetmedim ama dün resmen çıkacak sandım nasıl vuruyordu. Her gün farklı da olur zaten dedi.

ayyy artık benimdee 2 haftaya insin yaa,çok özlüyorumm çokk artık senden öğreneceğizz bebiş büyütmeyii

benimde bitiremedigim bi okulum var insallah ugriycam:))

yaaaa bizde mesud olmak istiyoruz artık lütfeeeennnnnn belki 11 ekimden sonra sıklaşır :)))) rapor için gidicez bakalım

7 yi bitirip 8 e girmiyormuyuz cnm..

aaaa sana eşyalarımızı koyduğumuz halimizi gösterememiştik demi çatlarııızzzzz

evet ya normalde saat 11 gibi hissediyorum hareketini ama bugün dışarıdaydım hep koşturdum o yüzden hissetmedim sanırım. bizim seninle aramızda 3 hafta var neredeyse doğru diyorsun canım fark ediyordur muhakkak.
o sekreterlere ben de uyuz oluyorum bazen, doktorlar kapıda karşılıyor resmen ama sekreterler bir afra tafra anlamadım gitti bazıları tabi hepsinin günahını almayalım şimdi :)

benimde bitiremedigim bi okulum var insallah ugriycam:))

inşallah bitirirsin canım :) bugün kendimi çok garip hissettim, bu yıl 96 doğumlular giriyor sanırım baya küçük geldiler gözüme. bi de garip garip bakıyorlar ben biraz küçük gösteriyorum yaşımdan, hamile olduğumu da görünce hoca mı öğrenci mi diye karar veremediler sanırım

canım benimde düşmüştü sabah akşam aç karna alıyorum bir haftadır
hayırlı olsun canım, benimde göbeğim öle çok yok geçen dolmuşa bindim kimse anlamadı yer veren bile yoktu kilo bende aldım ama nerde inan anlamıyorum

ayy hayırlı olsun çok güzelmiş mobilyaları, sen yerleştirmişsin bile. yükün büyük kısmını atmışsın üstünden canım hadi gözün aydın :)

hayırlı olsun canım, benimde göbeğim öle çok yok geçen dolmuşa bindim kimse anlamadı yer veren bile yoktu kilo bende aldım ama nerde inan anlamıyorum

saol canım
benim de öyle, 8 kilo aldım ama nereye aldım bilmiyorum. dün aynı şeyden yakınıyordum ben de, dolmuşa biniyorum yer vermiyorlar hala anlaşılmıyor mu yoksa insanlar duyarsızlaştı mı diye :) sanırım tereddüte düşüyor insanlar, acaba göbek mi yoksa bebek mi diye ben de bundan sonra dolmuşla bir yere gideceksem dar giyeceğim, aslında binsem de hep kısa mesafe gidiyorum yani oturmak hiç mühim değil de hamile olduğum için önceliğimin olduğu duygusunu hissetmek istiyorum

ayyy artık benimdee 2 haftaya insin yaa,çok özlüyorumm çokk artık senden öğreneceğizz bebiş büyütmeyii
Kıza siz bana kaldıysanız yandınız. Ben şimdiden nasıl tutacağım minicik bebişi diye dertleniyorum
yaaaa bizde mesud olmak istiyoruz artık lütfeeeennnnnn belki 11 ekimden sonra sıklaşır :)))) rapor için gidicez bakalım
Olursunuz az kaldı canım ya. Bakmayın bizim doktor biraz erkenci çıktı İşime geldi o ayrı Hem sık sık doktorla da vakit geçirip daha da kaynaşacağız Bende rapor için 8 ekim de 32+2 de gideceğim. O zaman çağırdı. İnş Allah bir problem olmaz 32+2 de aldığım için.
7 yi bitirip 8 e girmiyormuyuz cnm..
Yok canım yaaa. 29+3 üm ben. 29 hafta x 7 gün = 203 gün / 30 = 6 ay 23 gün yapıyor.
Çıldıracağım biz zaten 6 yı çoktan bitirmişiz
Hafta hafta sayarken karıştırmışım. Anam 7 bitiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Çok tırsttım şimdiii.
Daha bizim mobilya yok ortada. 36-37. haftamda mobilya gelecek kızlar ne yapacağım ben. allah'tan ablam ve annem var. Ama ben çatlarım o güne kadar
Ayyy babylovem bu söylenir mi şimdi ama yaa çok fena oldum valla. Hesaplarken farkettim resmen.
Süper olmuş canım yaaaa. Çok güzel. Demiştim ama sana yerleştirince çok güzel olmuş. Nevresim takınıza ayrı bayıldım bu arada. Güle güle kullanın inş Allah.

canım geçmiş olsun. ben de aynı şekilde her gün sabah aç karna ve 1 saat sonra da tok karna şekerime bakıyor ve yazıyorum. Sen hangi zamanlarda bakıyorsun şekerine? Ben şu anda diyetisyen eşliğinde diyetime başladım ve bi lokma fazla yemiyorum onun dışında. çünkü bebeğimin sağlığı sözkonusu. Sen de sakın canını sıkma bebeği de etkiler bu. şimdilik yediklerine dikkat et ve içini ferah tut. Allah korusun bebişlerimizi

Benim de 75lik yapıldı. Önce aç karnına bakıyorlar. Sonra glikoz içiriyorlar. Sonra 1 saat ve 2 saat sonraki şeker seviyene bakmak için kan alıyorlar tekrar ve ondan sonra özgürsün..

CANIM ŞU BAŞLIĞA BEKLERİZ O ZAMAN.

CANIM ŞU BAŞLIĞA BEKLERİZ O ZAMAN.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...klemesi-yüksek-çıkanlar.755024/#post-36967480

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…