maşallah bebişee yaaKızlar biz doktordan geldik şimdi
Bebişimi gördüm40 cm olmuş boyu, 1442 gram kilosu Doğum pozisyonuna doğru dönmüş Kafa aşağıya yakın ayaklar yukarıda artık. Tam değil ama hafif çapraz duruyor Suyumuz gayet iyiymiş.
Ama erken döllenme varmış. 1 hafta erken gelebilir hazırlıklı ol dedi
Çalışabilir raporu için 32+2 de gel vereyim dedi.
Vitamin + calsiyum + balık yağına devam ama arada boşluklar bırakabilirsin özellikle kalsiyum da, demir hapı her gün mutlaka içilecek birde magnezyum yazıyorum bu da içilecek dedi.
600 gram almışım 2 hafta da bebiş 320 gram almış. Kilo alışın çok iyi dedi.
Çok şükür her şey yolunda 2 hafta sonra randevu verdi.
Bizden haberler böyle ha unutmadan günde 10 kez hareket etmesi lazım, say ama eğer çok hareketliyse saymana gerek yok dedi.
Sağol canım 29+3 üm.
Ayy gözlerim yaşardım kaşçım sen buralara gelirmiydinUzun zamandır burda denk gelmedik :)
Olabilir canım. Boy olarak uzun oluyorlar kızlara bakışta kiloyu tam bilmiyorum. Senin kontrol ne zaman ?
Ben marincap kullanıyorum. Her akşam alıyorum. Kafama göre bazı akşamlar atlıyorum. Sürekli almana gerek yok dedi doktorum o yüzden arada atlıyorum :)
Kızlar biz doktordan geldik şimdi
Bebişimi gördüm40 cm olmuş boyu, 1442 gram kilosu Doğum pozisyonuna doğru dönmüş Kafa aşağıya yakın ayaklar yukarıda artık. Tam değil ama hafif çapraz duruyor Suyumuz gayet iyiymiş.
Ama erken döllenme varmış. 1 hafta erken gelebilir hazırlıklı ol dedi
Çalışabilir raporu için 32+2 de gel vereyim dedi.
Vitamin + calsiyum + balık yağına devam ama arada boşluklar bırakabilirsin özellikle kalsiyum da, demir hapı her gün mutlaka içilecek birde magnezyum yazıyorum bu da içilecek dedi.
600 gram almışım 2 hafta da bebiş 320 gram almış. Kilo alışın çok iyi dedi.
Çok şükür her şey yolunda 2 hafta sonra randevu verdi.
Bizden haberler böyle ha unutmadan günde 10 kez hareket etmesi lazım, say ama eğer çok hareketliyse saymana gerek yok dedi.
Valla bana sağlık ocağı hamile olduğumu söylemeye gittiğimde direkt kan ilacını, vitamini,kalsiyumu verdi. SAğlık bakanlığınca bunları içmek zorundasın dedi. Doktorum kan ve vitamin tamam ama kalsiyum arada al dedi. Öyle de devam ediyoruz. Kan çok önemliymiş doğumda. Kilo aldırsa da iç, kansız kalmaktan iyidir. Doğumda zaten bir miktar gidiyormuş.ablamda demir eksikligi var o hap cok kilo aldırıyor dedide bende korktum benim kan değerlerim gayet iyiyd demekki herkese veriyolar. 32. haftada unutturma tam kan sayimi istiycem senden dedi.
İyi Yapmışsın canım. İnş Allah bitirirsin. Dikkat etmemiştir göbeğine çok fazla. Ayrıca senin ki de bir şey mi. Aylık olarak düzenli gittiğim doktorumun asistanı bana geçen muaynede gebelik var mı diye sorduselam kızlar,
sabah okula gittim 3 yıldır bitiremediğim yüksek lisansımı artık bitirmeye karar verdimhocam beni gördüğünde hayırlı olsun kaç aylık 3-4 mü dedi ya kocaman da göbeğim var halbuki kendimi kötü hissediyorum ben kiloları kendime mi aldım niye bu göbek büyümüyor
Aynen canım ya ben yavaştan Kasım annelerine döneyimmaşallah bebişee yaaohooo kasım annesi olacğın artık kesinleşmiş nerdeysee,randevularda 2 haftaya indi desenee,allahımm hep böle güzel haberler vernek nasip etsin hepimizee
İyi yapmışsınız. 5 Eylül de benim de 1120 gramdı. 4 gün biz büyüğüz sizinde kilonuz gayet normal yani. Şimdi kocaman olmuştur senin fıstıkta. Benim 2 haftaya indi kontroller sürekli göreceğim artık. Çok mesudumsana bakmaya geldik kızımla :) 11 eylülde gittiğimizde 1160 gr 36 cmdik. bir dahaki randevumuz 11 ekimde daha çok var belki bizde kilo alırız :)
Aynen bu haftayı bitirdim mi 6. ayımı doldurmuş. 7 ayıma girmiş olacağım. Ben baştan aldım alacağımı bünye fazlasını kabul etmiyor artıkmaşallah sizeesen artık 30 haftayı deviriyorsun, biz doğurana kadar sen tecrübeli anne olacaksın inşallah :)
kilo alımın iyi maşallah, ben çok almaya başladım sankidemir hapını günde bir mi alıyorsun canım?
bir de günde 10 kes hareket derken farklı zamanlarda mı? yani ben sabah öğlen akşam hissediyorum, genellikle de aynı saatlerde ama 4-5 kez en fazla
ayyy artık benimdee 2 haftaya insin yaa,çok özlüyorumm çokkValla bana sağlık ocağı hamile olduğumu söylemeye gittiğimde direkt kan ilacını, vitamini,kalsiyumu verdi. SAğlık bakanlığınca bunları içmek zorundasın dedi. Doktorum kan ve vitamin tamam ama kalsiyum arada al dedi. Öyle de devam ediyoruz. Kan çok önemliymiş doğumda. Kilo aldırsa da iç, kansız kalmaktan iyidir. Doğumda zaten bir miktar gidiyormuş.
İyi Yapmışsın canım. İnş Allah bitirirsin. Dikkat etmemiştir göbeğine çok fazla. Ayrıca senin ki de bir şey mi. Aylık olarak düzenli gittiğim doktorumun asistanı bana geçen muaynede gebelik var mı diye sorduDoktor bile şöyle dönüp bir baktı kıza :) Sizin hafıza probleminiz var sanırım balık yağı kullanın dedim. Sonra dönmüş kusura bakmayın karıştırdım, başka bir hastaya benzettim diyor :) Kaç aydır git git sekreter beni tanımadı Zaten sekreterini de sevemedim bir türlü Sanki doktor o havalar 1500. Ama her seferinde yanlış kayaya çarpıyor hala akıllanmadı
Aynen canım ya ben yavaştan Kasım annelerine döneyimEvet geçen aydan beri 2 haftaya indi :) Benim içi,n hava hoş bol bol bebişime bakıyorum.
İyi yapmışsınız. 5 Eylül de benim de 1120 gramdı. 4 gün biz büyüğüz sizinde kilonuz gayet normal yani. Şimdi kocaman olmuştur senin fıstıkta. Benim 2 haftaya indi kontroller sürekli göreceğim artık. Çok mesudum
benimde bitiremedigim bi okulum var insallah ugriycam:))selam kızlar,
sabah okula gittim 3 yıldır bitiremediğim yüksek lisansımı artık bitirmeye karar verdimhocam beni gördüğünde hayırlı olsun kaç aylık 3-4 mü dedi ya kocaman da göbeğim var halbuki kendimi kötü hissediyorum ben kiloları kendime mi aldım niye bu göbek büyümüyor
Valla bana sağlık ocağı hamile olduğumu söylemeye gittiğimde direkt kan ilacını, vitamini,kalsiyumu verdi. SAğlık bakanlığınca bunları içmek zorundasın dedi. Doktorum kan ve vitamin tamam ama kalsiyum arada al dedi. Öyle de devam ediyoruz. Kan çok önemliymiş doğumda. Kilo aldırsa da iç, kansız kalmaktan iyidir. Doğumda zaten bir miktar gidiyormuş.
İyi Yapmışsın canım. İnş Allah bitirirsin. Dikkat etmemiştir göbeğine çok fazla. Ayrıca senin ki de bir şey mi. Aylık olarak düzenli gittiğim doktorumun asistanı bana geçen muaynede gebelik var mı diye sorduDoktor bile şöyle dönüp bir baktı kıza :) Sizin hafıza probleminiz var sanırım balık yağı kullanın dedim. Sonra dönmüş kusura bakmayın karıştırdım, başka bir hastaya benzettim diyor :) Kaç aydır git git sekreter beni tanımadı Zaten sekreterini de sevemedim bir türlü Sanki doktor o havalar 1500. Ama her seferinde yanlış kayaya çarpıyor hala akıllanmadı
Aynen canım ya ben yavaştan Kasım annelerine döneyimEvet geçen aydan beri 2 haftaya indi :) Benim içi,n hava hoş bol bol bebişime bakıyorum.
İyi yapmışsınız. 5 Eylül de benim de 1120 gramdı. 4 gün biz büyüğüz sizinde kilonuz gayet normal yani. Şimdi kocaman olmuştur senin fıstıkta. Benim 2 haftaya indi kontroller sürekli göreceğim artık. Çok mesudum
7 yi bitirip 8 e girmiyormuyuz cnm..Aynen bu haftayı bitirdim mi 6. ayımı doldurmuş. 7 ayıma girmiş olacağım. Ben baştan aldım alacağımı bünye fazlasını kabul etmiyor artıkEvet canım sabah aç karnına 1 tane alıyorum. Benim kanım normal seviyedeymiş o yüzden günde 1 yeter dedi. 12 saat uyanık kaldığını farzet 10 kez hareket etmeli. Tabi bu benim haftam ve ilerki haftalar için geçerlidir. Senin şuan daha az hareket etmesi normal. Aslında onlar kıpır kıpırda bizim hissettiğimiz kadarı ile normal senin az olması.
Mesela bu sabah 11 e kadar nerdeyse adam gibi hiç hissetmedim ama dün resmen çıkacak sandım nasıl vuruyordu. Her gün farklı da olur zaten dedi.
Valla bana sağlık ocağı hamile olduğumu söylemeye gittiğimde direkt kan ilacını, vitamini,kalsiyumu verdi. SAğlık bakanlığınca bunları içmek zorundasın dedi. Doktorum kan ve vitamin tamam ama kalsiyum arada al dedi. Öyle de devam ediyoruz. Kan çok önemliymiş doğumda. Kilo aldırsa da iç, kansız kalmaktan iyidir. Doğumda zaten bir miktar gidiyormuş.
Aynen bu haftayı bitirdim mi 6. ayımı doldurmuş. 7 ayıma girmiş olacağım. Ben baştan aldım alacağımı bünye fazlasını kabul etmiyor artıkEvet canım sabah aç karnına 1 tane alıyorum. Benim kanım normal seviyedeymiş o yüzden günde 1 yeter dedi. 12 saat uyanık kaldığını farzet 10 kez hareket etmeli. Tabi bu benim haftam ve ilerki haftalar için geçerlidir. Senin şuan daha az hareket etmesi normal. Aslında onlar kıpır kıpırda bizim hissettiğimiz kadarı ile normal senin az olması.
Mesela bu sabah 11 e kadar nerdeyse adam gibi hiç hissetmedim ama dün resmen çıkacak sandım nasıl vuruyordu. Her gün farklı da olur zaten dedi.
benimde bitiremedigim bi okulum var insallah ugriycam:))
hayırlı olsun canım, benimde göbeğim öle çok yok geçen dolmuşa bindim kimse anlamadı yer veren bile yoktu kilo bende aldım ama nerde inan anlamıyorumselam kızlar,
aaaa sana eşyalarımızı koyduğumuz halimizi gösterememiştik demi çatlarııızzzzzEki Görüntüle 1246365 Eki Görüntüle 1246367 Eki Görüntüle 1246369 Eki Görüntüle 1246370 Eki Görüntüle 1246365 Eki Görüntüle 1246367 Eki Görüntüle 1246369 Eki Görüntüle 1246370
hayırlı olsun canım, benimde göbeğim öle çok yok geçen dolmuşa bindim kimse anlamadı yer veren bile yoktu kilo bende aldım ama nerde inan anlamıyorum
ayyy artık benimdee 2 haftaya insin yaa,çok özlüyorumm çokkartık senden öğreneceğizz bebiş büyütmeyii
Olursunuz az kaldı canım ya. Bakmayın bizim doktor biraz erkenci çıktıyaaaa bizde mesud olmak istiyoruz artıklütfeeeennnnnn belki 11 ekimden sonra sıklaşır :)))) rapor için gidicez bakalım
Yok canım yaaa. 29+3 üm ben. 29 hafta x 7 gün = 203 gün / 30 = 6 ay 23 gün yapıyor.7 yi bitirip 8 e girmiyormuyuz cnm..
Süper olmuş canım yaaaa. Çok güzel. Demiştim ama sana yerleştirince çok güzel olmuş. Nevresim takınıza ayrı bayıldım bu arada. Güle güle kullanın inş Allah.aaaa sana eşyalarımızı koyduğumuz halimizi gösterememiştik demi çatlarııızzzzzEki Görüntüle 1246365 Eki Görüntüle 1246367 Eki Görüntüle 1246369 Eki Görüntüle 1246370 Eki Görüntüle 1246365 Eki Görüntüle 1246367 Eki Görüntüle 1246369 Eki Görüntüle 1246370
allahhhhh yandık o zamannKıza siz bana kaldıysanız yandınız. Ben şimdiden nasıl tutacağım minicik bebişi diye dertleniyorum .
canım geçmiş olsun. ben de aynı şekilde her gün sabah aç karna ve 1 saat sonra da tok karna şekerime bakıyor ve yazıyorum. Sen hangi zamanlarda bakıyorsun şekerine? Ben şu anda diyetisyen eşliğinde diyetime başladım ve bi lokma fazla yemiyorum onun dışında. çünkü bebeğimin sağlığı sözkonusu. Sen de sakın canını sıkma bebeği de etkiler bu. şimdilik yediklerine dikkat et ve içini ferah tut. Allah korusun bebişlerimiziGÜNAYDIN hanımlar,
gestasyonel yani hamilelik diyabetim çıktı. dün tüm gün hastanedeydim. şeker oranlarım çok yüksek. doğum doktorum direk dahiliyeye sevk etti. bir rapor düzenlenip şeker ölçme cihazı yazdılar. bugün itibari ile diyete ve aç-tok şeker ölçümlerime başladım. açıkcası korkuyorum. elimde bir diyet listem, şeker ölçüm cihazım ve 18 günüm var. şekerimi normal seviyeye düşüremezsem insülin kullanımına geçeceğiz. bebeğime bir zararı olmasından inanılmaz korkuyorum ama korkunun şekere bir faydası yok. benim gibi takipli olanlar da yaşadıklarını paylaşırsa birbirimize destek oluruz diye düşünüyorum.
Benim de 75lik yapıldı. Önce aç karnına bakıyorlar. Sonra glikoz içiriyorlar. Sonra 1 saat ve 2 saat sonraki şeker seviyene bakmak için kan alıyorlar tekrar ve ondan sonra özgürsün..Günaydın kızlarr,yarın kontrol var çoook heyecanlıyım bir de şeker yüklemesi yapılacak inşallah yüksek çıkmaz75'lik yaptırmamı söyledi doktor,75 'lik yaptıranlar kaç kez ölçüm yapılıyor kaç saat aç kalıyoruz ,nasıl dayanacağım açlığa yaa
canım geçmiş olsun. ben de aynı şekilde her gün sabah aç karna ve 1 saat sonra da tok karna şekerime bakıyor ve yazıyorum. Sen hangi zamanlarda bakıyorsun şekerine? Ben şu anda diyetisyen eşliğinde diyetime başladım ve bi lokma fazla yemiyorum onun dışında. çünkü bebeğimin sağlığı sözkonusu. Sen de sakın canını sıkma bebeği de etkiler bu. şimdilik yediklerine dikkat et ve içini ferah tut. Allah korusun bebişlerimizi
CANIM ŞU BAŞLIĞA BEKLERİZ O ZAMAN.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...klemesi-yüksek-çıkanlar.755024/#post-36967480canım geçmiş olsun. ben de aynı şekilde her gün sabah aç karna ve 1 saat sonra da tok karna şekerime bakıyor ve yazıyorum. Sen hangi zamanlarda bakıyorsun şekerine? Ben şu anda diyetisyen eşliğinde diyetime başladım ve bi lokma fazla yemiyorum onun dışında. çünkü bebeğimin sağlığı sözkonusu. Sen de sakın canını sıkma bebeği de etkiler bu. şimdilik yediklerine dikkat et ve içini ferah tut. Allah korusun bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?