2014 Aralık Anneleri

Benim de 75lik yapıldı. Önce aç karnına bakıyorlar. Sonra glikoz içiriyorlar. Sonra 1 saat ve 2 saat sonraki şeker seviyene bakmak için kan alıyorlar tekrar ve ondan sonra özgürsün..
Teşekkür ederim beni aydınlattığın içinAllah'ım hayırlı sonuçlar versin inşallah

yaa catlak olusumu hangi haftadan sonra basliomus catladim catliycagim korkusundan kirkpinar güreşçileri gibi geziyorum evde

kizlar gecen seker sonucumu gösterdiğimde doktorum banada kan hapi verdi. gyno ferro sanol diyr günde 1 tane tok karnina dedi. acaba bu hap cok kilo yaparmi? daha baslamadim kullanmaya demir hapi kilo yapiyo diyr duymustum.
Aslında sanırım bünye meselesi ben ilk 4 ay hiç kilo almadım 5.ayda 3 kilo aldım ve son 1 aydır sadece 400gr almışım ve an itibariyle 28+1 im.normalmi değilmi bilmiyorum aslında ama bebeğimin kilosu gayet iyi hatta 1 hafta önde gidio çok şükür bide şu sadece göbeğim var diğer yerlerden hiç kilo almadım seviniyorum bu duruma Bi yandan da normal diğilmi ki acaba die düşünmeden edemiyorum

yaa catlak olusumu hangi haftadan sonra basliomus catladim catliycagim korkusundan kirkpinar güreşçileri gibi geziyorum evde
olsun sen sür kremini de çatlağın önceden önlemini al,ama sürdüğün şey tenine geçmiyo mu yani öle yağlı mı kalıyo

Swiftcim masallah ne güzel büyümüs bebis sen bizden de tecrübeli olucaksin bak dogurunca kacmak yok soru bombardimanina tutmayiz söz logusa olucaksin sonucta Hadi hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim hepimize .

allah hepimizi korusun.hayırlısıyla bi alalım kucağımıza bebişlerimizi:)ben öğretmenim özelde.öznurlada demiştik buluşalım diye ama öle kaldı.bir daha konuşamadık.benim evde yimpaşın oralarda .haftasonları buluşabiliriz.diğer kızlar buluştukça çok özeniyorumm:)

Swiftcim masallah ne güzel büyümüs bebis sen bizden de tecrübeli olucaksin bak dogurunca kacmak yok soru bombardimanina tutmayiz söz logusa olucaksin sonucta Hadi hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim hepimize .
Büyüttüm valla çok şükür Kaçmam da bebişten fırsat bulup girebilirsem ne ala En kötü ihtimalle işe dönünce paylaşırım tecrübelerimi

Ne sürüyosun sekerim ne güzel düzenli kullaniyosun ben bebe yagi kati kakao yagi filan sürüyorum ama düzenli kullanamiyorum ya2-3 günde bir.Kilo almadim fazla ona mi güveniyom bilmiyom ama yaglanmayi sevmiyom hic elimden sabunla sabunla cikmiyooo

Yok kız bizde buluşamadık daha.
Huuuuu bursalılarr. Toplanın kimler geliyor cumartesi

Kac aylikken dönüceksin cnm ise? Kim bakicak bebise???
3-4 aylıkken döneceğim. Kendi Annem bakacak. Evim işim arası çok yakın yürüme mesafesi 10-15 dakika. Olmadı aralarda gidip geleceğim sonrasında. Zor olacak ama yapacak bir şey yok.

3-4 aylıkken döneceğim. Kendi Annem bakacak. Evim işim arası çok yakın yürüme mesafesi 10-15 dakika. Olmadı aralarda gidip geleceğim sonrasında. Zor olacak ama yapacak bir şey yok.
Kendi annen bakicaksa ne güzel cnm gözün arkada kalmiycak ne güzel

Tatlım bünyen çatlamaya müsaitse bun hiçbir şey engel olamaz, o yüzden çok takılma.
Kan hapıyla alakalı bir şey sormuşsun. Ben günde 2 tane kullanıyorum 3 aydır, bende öyle iştah artışı gibi bir şey yapmadı, bünye meselesi. Yalnız tok karına alınmaz bu tarz ilaçlar, aç karına alıp en az 1 saat sonra bir şey yeyip içmen gerekir.

Yok canim kisir birakma olayi dogru degil. Her onune gelen lazer yaparsa evet dedigin dogru olabilir.. doktor kontrolunde olmustum ben hep. Hic bi skintim da olmadi..

Masallah canim bebisinee bnm de haftaya cuma kontrolum var bakalim bnmki ne kadar oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…