Teşekkür ederim beni aydınlattığın içinBenim de 75lik yapıldı. Önce aç karnına bakıyorlar. Sonra glikoz içiriyorlar. Sonra 1 saat ve 2 saat sonraki şeker seviyene bakmak için kan alıyorlar tekrar ve ondan sonra özgürsün..
Rica ederim ne demek:) inşallah hayırlı sonuçlar çıkarTeşekkür ederim beni aydınlattığın içinAllah'ım hayırlı sonuçlar versin inşallah
Aslında sanırım bünye meselesi ben ilk 4 ay hiç kilo almadım 5.ayda 3 kilo aldım ve son 1 aydır sadece 400gr almışım ve an itibariyle 28+1 im.normalmi değilmi bilmiyorum aslında ama bebeğimin kilosu gayet iyi hatta 1 hafta önde gidio çok şükür bide şu sadece göbeğim var diğer yerlerden hiç kilo almadım seviniyorum bu duruma Bi yandan da normal diğilmi ki acaba die düşünmeden edemiyorumkizlar gecen seker sonucumu gösterdiğimde doktorum banada kan hapi verdi. gyno ferro sanol diyr günde 1 tane tok karnina dedi. acaba bu hap cok kilo yaparmi? daha baslamadim kullanmaya demir hapi kilo yapiyo diyr duymustum.
yaa catlak olusumu hangi haftadan sonra basliomus catladim catliycagim korkusundan kirkpinar güreşçileri gibi geziyorum evde
allah hepimizi korusun.hayırlısıyla bi alalım kucağımıza bebişlerimizi:)ben öğretmenim özelde.öznurlada demiştik buluşalım diye ama öle kaldı.bir daha konuşamadık.benim evde yimpaşın oralarda .haftasonları buluşabiliriz.diğer kızlar buluştukça çok özeniyorumm:)canım Allah korusun dikkat et kendine.daha çok erken bende de oluyor bazen kasılma falan ama yalancı doğum ağrısı nasıl bişey bilmiyorum belki de benimki de öyledir.yok canım ben bankacıyım sen öğretmen misin ? buluşalım tabii ne güzel olur valla.ben tepebaşında oturuyorum senin ev nerde ?
Büyüttüm valla çok şükürSwiftcim masallah ne güzel büyümüs bebis sen bizden de tecrübeli olucaksin bak dogurunca kacmak yok soru bombardimanina tutmayiz söz logusa olucaksin sonuctaHadi hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim hepimize .
Ne sürüyosun sekerim ne güzel düzenli kullaniyosun ben bebe yagi kati kakao yagi filan sürüyorum ama düzenli kullanamiyorum ya2-3 günde bir.Kilo almadim fazla ona mi güveniyom bilmiyom ama yaglanmayi sevmiyom hic elimden sabunla sabunla cikmiyoooyaa catlak olusumu hangi haftadan sonra basliomus catladim catliycagim korkusundan kirkpinar güreşçileri gibi geziyorum evde
Yok kız bizde buluşamadık daha.allah hepimizi korusun.hayırlısıyla bi alalım kucağımıza bebişlerimizi:)ben öğretmenim özelde.öznurlada demiştik buluşalım diye ama öle kaldı.bir daha konuşamadık.benim evde yimpaşın oralarda .haftasonları buluşabiliriz.diğer kızlar buluştukça çok özeniyorumm:)
3-4 aylıkken döneceğim. Kendi Annem bakacak. Evim işim arası çok yakın yürüme mesafesi 10-15 dakika. Olmadı aralarda gidip geleceğim sonrasında. Zor olacak ama yapacak bir şey yok.Kac aylikken dönüceksin cnm ise? Kim bakicak bebise???
Kendi annen bakicaksa ne güzel cnm gözün arkada kalmiycak ne güzel3-4 aylıkken döneceğim. Kendi Annem bakacak. Evim işim arası çok yakın yürüme mesafesi 10-15 dakika. Olmadı aralarda gidip geleceğim sonrasında. Zor olacak ama yapacak bir şey yok.
Yok canım gözüm kalmayacak, Aklım kalacakKendi annen bakicaksa ne güzel cnm gözün arkada kalmiycak ne güzel
çoook kıskandım sizii ya orta yerde buluşalımda bizde gelelimmmYok kız bizde buluşamadık daha.
Huuuuu bursalılarr.Toplanın kimler geliyor cumartesi
Tatlım bünyen çatlamaya müsaitse bun hiçbir şey engel olamaz, o yüzden çok takılma.yaa catlak olusumu hangi haftadan sonra basliomus catladim catliycagim korkusundan kirkpinar güreşçileri gibi geziyorum evde
tabi olur neden olmasın :)çoook kıskandım sizii ya orta yerde buluşalımda bizde gelelimmm,
yok canım yapmıyor ben ve tüm ailem ağda uzmanı :) besleme olayı hikaye doğru yapmazsan ağdayı tüyler kırılır kırılanlar daha sert çıkar insanlarda bunu besler sanıyor. hatta bi doktora sormuştum ben bunu gülmüştü bana :) lazer ben çok düşündüm ama doğum yaptıktan sonra ancak olabilir denildi. kısır bırakma riski var neticede lazer ışınını ateşliyorlar cildine. bi kaç vaka var yumurtalıkları ölmüş kadınlar çıkmıştı tv ye o yüzden doğumdan sonraya bıraktım ama yine de ağdadan memnunum
Kızlar biz doktordan geldik şimdi
Bebişimi gördüm40 cm olmuş boyu, 1442 gram kilosu Doğum pozisyonuna doğru dönmüş Kafa aşağıya yakın ayaklar yukarıda artık. Tam değil ama hafif çapraz duruyor Suyumuz gayet iyiymiş.
Ama erken döllenme varmış. 1 hafta erken gelebilir hazırlıklı ol dedi
Çalışabilir raporu için 32+2 de gel vereyim dedi.
Vitamin + calsiyum + balık yağına devam ama arada boşluklar bırakabilirsin özellikle kalsiyum da, demir hapı her gün mutlaka içilecek birde magnezyum yazıyorum bu da içilecek dedi.
600 gram almışım 2 hafta da bebiş 320 gram almış. Kilo alışın çok iyi dedi.
Çok şükür her şey yolunda 2 hafta sonra randevu verdi.
Bizden haberler böyle ha unutmadan günde 10 kez hareket etmesi lazım, say ama eğer çok hareketliyse saymana gerek yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?