2014 Aralık Anneleri

Arkadaşlar şimdi öğrendim ibrahim saraçoğlu suyu azalanlara günde bi bardak havuç suyu önerdi. mucize gibi dedi. aklımızda bulunsun. son dönemlerde su azalması çok oluyo.

Kizlar ben kan ilacini meyve yerken aliyorum ki kana karismasi % 100 olsun diye.. aile hekimligindeki bnle ilgilenen ebe hemsire solemisti cunku kanim surekli dusuyodu. Ac karina icmek sart mi acaba??

canım ben gece gündüz öğlen duşta hep bebe yağı duştayken dalinin aloeveralı bebeyağını sürüp üstüne bi su döküyorum gece wcye kalktığımda canbebe bebeyağı var onu sürüyorum zeytinyağlı kremlerim var onları sürüyorum hiç boş bırakmıyorum. zaten kaşıntı falanda yok çok şükür annemin çatlağı olduğundan ben tırsıyorumda biraz

ssk lıyım ssk anlaşmalı fiyatı bu şekilde bide nisa hastanesine gidicem bakalım
iice uçmuşlar ya şok oldum tekrar , nisa da 20 tane kadın doğumcu var dedi haftasonu ebe olan bi arkadaşım o da o hastaneyi düşünüyor kendisi devlet memuru halk saglıgı merkezinde..haber ver bizee de tekrar naptın canımm

vallai canım doktor özellikle söyledi herhangi bi öğünden sonra tok karnına al dedi. ben zaten aç karnına ilaç içemiyorum canım midem problemli.

poof kızlar çok yogun geçiyor bu hafta 2-3 gündür bakamadımm özledim sizleri.. bizim prensin tekmeleri bi değişti bazen idrar keseme dogru sallıyor o zaman fena oluyor onun haricinde daha yumuşak gibi acaba büyüdü de çok rahat edemio mu diorum size bu satırları yazarken tekmeleniorum .. aslında bunlara tekme demiorum anneye içerken cici de yapıo olabilir olamaz mı yaniiiiiii

EPİLASYONLA ALIYODUM GÖBEK 9 AYLIK GİBİ OLUNCA AĞDACIMLA GÖRÜŞTÜM ÇOK KASDIĞIMI ODA BİLİYO DOĞUMA KADAR JİLETLE DOĞUMDAN ÖNCE AĞDA YAPARIZ DEDİ
NAZAR ETMİYİM KENDİMİ AMA NE BİLEYİM BEN ALIŞKINIM HERHALDE KASMIYORUM DA FAZLA EVET ACIYOR AMA SIKMIYORUM KENDİMİ ANNEM ÜÇ ÇOCUĞUNA DA GEBEYKEN AĞDADAN ŞAŞMAMIŞ. AĞDACIM ORTA YAŞLI KİMLERİ DOĞUMA HAZIRLADIM TARZINDA ESPİRİLER BİLE YAPIYORDU BUGÜN :) YİNE DE ACIYORSA TABİİ ÖNLEMİNİ AL SEN JİLETİ DAYA GİTSİN

12 SEANta bittiyse seninki ne mutlu benim bir bacağım bitmez o sürede :) çok kıllı bacaklarım oramda az ama diğer bölgeler fışkırıyor belimden tut göbeğime kadar ohh keyfini sür valla ben yaptırmak için kliniğe gittim bana teeee o zaman çocuk doğurup doğurmadığımı sormuşlardı bende henüz doğurmadım diyince doğur öyle gel risk almayalım dedi doktor

Yok canim kisir birakma olayi dogru degil. Her onune gelen lazer yaparsa evet dedigin dogru olabilir.. doktor kontrolunde olmustum ben hep. Hic bi skintim da olmadi..
canım burada var sorunlu olanlar hatta iki klinik kapatıldı sırf bu yüzden burada artık özel hastanelerde yapılıyor önce muayene ediyorlar rapor alıyorsun özel bölge için çünkü alışlar kasık bölgesinde yumurta kalitesini bozuyormuş hatta şu an Almanya da yasaklanması gündemde İngiltere de tamamiyle yasak kasık bölgesine. neyse ya bununla ilgili bir çok makale var lazer tipleri ve atış derinliği ile alakalı ben düşünmüyorum

ya antalyaya bi sürü avm açıldı hiç hm yok mu içlerindee
erasta da bir de markantalya da var daha erastaya hiç gitmedim ben :) biz ilçesindeyiz çok fazla inemiyorum merkeze anca iş güç olduğunda kocamla da zor oluyor hadi hadi iye tutturuyor sinir oluyorum vazgeçip çıkıyorum avm lerden öyle işte

Canım ben de gittim lazere ama öyle bişey demediler :/ daha iki seansım vardı ama hamile olduğumu öğrenince gitmedim tabi. Neyse sen de bebişi biraz büyütüp emzirmeyi bırakınca başlarsın. Ne zaman başlasan kardır, çok büyük rahatlık.

iyi geceler anneler...
bir şey sorcam sizlere saçma olabilir sorum ama gülmeyin kusura bakmayın:)
bebiş yukarıda olursa eşi de mi yukarıda olur acaba??:) aklıma türlü türlü şey geliyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…