canım ben gece gündüz öğlen duşta hep bebe yağı duştayken dalinin aloeveralı bebeyağını sürüp üstüne bi su döküyorum gece wcye kalktığımda canbebe bebeyağı var onu sürüyorum zeytinyağlı kremlerim var onları sürüyorum hiç boş bırakmıyorum. zaten kaşıntı falanda yok çok şükür annemin çatlağı olduğundan ben tırsıyorumda birazNe sürüyosun sekerim ne güzel düzenli kullaniyosun ben bebe yagi kati kakao yagi filan sürüyorum ama düzenli kullanamiyorum ya2-3 günde bir.Kilo almadim fazla ona mi güveniyom bilmiyom ama yaglanmayi sevmiyom hic elimden sabunla sabunla cikmiyooo
ben antalyadayımkeşke istanbul da olsam
burada aradığım hiç bir şeyi bulamıyorum.. bi an sevindim acaba online mı aldın diye
iice uçmuşlar ya şok oldum tekrar , nisa da 20 tane kadın doğumcu var dedi haftasonu ebe olan bi arkadaşım o da o hastaneyi düşünüyor kendisi devlet memuru halk saglıgı merkezinde..haber ver bizee de tekrar naptın canımmssk lıyım ssk anlaşmalı fiyatı bu şekilde bide nisa hastanesine gidicem bakalım
vallai canım doktor özellikle söyledi herhangi bi öğünden sonra tok karnına al dedi. ben zaten aç karnına ilaç içemiyorum canım midem problemli.Tatlım bünyen çatlamaya müsaitse bun hiçbir şey engel olamaz, o yüzden çok takılma.
Kan hapıyla alakalı bir şey sormuşsun. Ben günde 2 tane kullanıyorum 3 aydır, bende öyle iştah artışı gibi bir şey yapmadı, bünye meselesi. Yalnız tok karına alınmaz bu tarz ilaçlar, aç karına alıp en az 1 saat sonra bir şey yeyip içmen gerekir.
NAZAR ETMİYİM KENDİMİ AMA NE BİLEYİM BEN ALIŞKINIM HERHALDE KASMIYORUM DA FAZLA EVET ACIYOR AMA SIKMIYORUM KENDİMİ ANNEM ÜÇ ÇOCUĞUNA DA GEBEYKEN AĞDADAN ŞAŞMAMIŞ. AĞDACIM ORTA YAŞLI KİMLERİ DOĞUMA HAZIRLADIM TARZINDA ESPİRİLER BİLE YAPIYORDU BUGÜN :) YİNE DE ACIYORSA TABİİ ÖNLEMİNİ AL SEN JİLETİ DAYA GİTSİNEPİLASYONLA ALIYODUM GÖBEK 9 AYLIK GİBİ OLUNCA AĞDACIMLA GÖRÜŞTÜM ÇOK KASDIĞIMI ODA BİLİYO DOĞUMA KADAR JİLETLE DOĞUMDAN ÖNCE AĞDA YAPARIZ DEDİ
12 SEANta bittiyse seninki ne mutlu benim bir bacağım bitmez o sürede :) çok kıllı bacaklarım oramda az ama diğer bölgeler fışkırıyorBen tüm vücut lazere gittim. yaklaşık 12 seans falan. Allaha şükür doğal yollardan hamile kaldım. bi sıkıntı yaşamadım. Şu anda acaip rahatım kontrol var ağdaya gideyim derdim falan yok. tabi kötü örnekler korkutuyo insanı.
canım burada var sorunlu olanlar hatta iki klinik kapatıldı sırf bu yüzden burada artık özel hastanelerde yapılıyor önce muayene ediyorlar rapor alıyorsun özel bölge için çünkü alışlar kasık bölgesinde yumurta kalitesini bozuyormuş hatta şu an Almanya da yasaklanması gündemde İngiltere de tamamiyle yasak kasık bölgesine. neyse ya bununla ilgili bir çok makale var lazer tipleri ve atış derinliği ile alakalı ben düşünmüyorumYok canim kisir birakma olayi dogru degil. Her onune gelen lazer yaparsa evet dedigin dogru olabilir.. doktor kontrolunde olmustum ben hep. Hic bi skintim da olmadi..
erasta da bir de markantalya da var daha erastaya hiç gitmedim ben :) biz ilçesindeyiz çok fazla inemiyorum merkeze anca iş güç olduğunda kocamla da zor oluyor hadi hadi iye tutturuyor sinir oluyorum vazgeçip çıkıyorum avm lerden öyle işteya antalyaya bi sürü avm açıldı hiç hm yok mu içlerindee
12 SEANta bittiyse seninki ne mutlu benim bir bacağım bitmez o sürede :) çok kıllı bacaklarım oramda az ama diğer bölgeler fışkırıyorbelimden tut göbeğime kadar ohh keyfini sür valla ben yaptırmak için kliniğe gittim bana teeee o zaman çocuk doğurup doğurmadığımı sormuşlardı bende henüz doğurmadım diyince doğur öyle gel risk almayalım dedi doktor
selammmSelam annişlerGöğsünden süt gelen oldu mu benim ilk kez dün gece gelmiş
Benden geliyordu cnm dr a sordum normal gelebilir fazla sıkan camasır giyme dedi.Selam annişlerGöğsünden süt gelen oldu mu benim ilk kez dün gece gelmiş
Tesekkurler.ps 309 modelini aldim.ek olarak da ana kucagini aldim.e bebek joker gibi bircok markayi gezdik ama kullanisi yonunden 8cime en cok bu model sindigule gule gezsin bebisinbende pierre cardin düşünüyorum da hangi modelini aldiniz acaba :)
Tesekkurler canimgüle güle kullan canım bebişinle sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?