2014 Aralık Anneleri

Iyi dileklerin icin tesekkurler arkadasim.insallah siz de en kisa surede saglikla bebeginize kavusursunuz
Daha onceden konu acmistim.bizim sorunumuz hiz ve morfolojiydi.2 yerde morfoloji krugere gore 0,1 yerde 2 ve en son bahceci kliniginde 4 cikti.kaan hocaya gitmeden cok sukur hamile kaldim.kaan hocamla maillestik ama.bizden semen analizi ve bazi hormin testleri istedi ve anakaraya gelin size dna hasar analizi yapalim dedi.randevu tarihimizi gec bi vakte verdikleri icin kaan hocadan once urolog emre bakirciogluna gittik.bize hiz arttirici maca ve proxeed plus verdi.bu atada bende de yumurta sayisi coktu.yine de ben tedbir olarak radyotomda hsg yani rahim filmi cektirdim.filmden yaklasik 1 hafta sonra hamile kalmisim.sonucuma gore tuplerim acikti ama jinekologum rahim filminin hamile kalmayi yuzde 50 oranda arttirdigini soyledi.demem o ki sadece 1 ay keciboynuzu kuru ve nohut haslamasi uyguladim esime bu kadar.tabi bir de rahim filmi:)

Ben de Nisa'ya gidiyorum, Doğum konusunda tercih edilecek hastanelerin başında gelir bence. Kızımı da orda doğurdum. Sıfır problem ve çok hesaplı.

Bende tam yaptirmaya karar vermistim ama hamileymisim o zaman... Kuaforume de fikir danistim gebelikte zararli demisti bir de tekrar cikarmis ama fazla ayrintiya girmedi...ben ozel bolge falan istemiyorum... yuz gibi klasik o da kesin degil... İnsallah saglikla dogum yapalim da hayirlisiyla bi klinige gidip doktorla ayrintili konusucam.... Mevzun senin simdi tamamen yok mu? Tekrar cikiyor mu? Fikir alabilir miyim?

iyi geceler anneler...
bir şey sorcam sizlere saçma olabilir sorum ama gülmeyin kusura bakmayın
bebiş yukarıda olursa eşi de mi yukarıda olur acaba?? aklıma türlü türlü şey geliyor yaa

iyi geceler anneler...
bir şey sorcam sizlere saçma olabilir sorum ama gülmeyin kusura bakmayın
bebiş yukarıda olursa eşi de mi yukarıda olur acaba?? aklıma türlü türlü şey geliyor yaa
Canim ben hic bilmiyorum bizimki ayrintili da dayanmisti esine yastik yapmis gibiydi yani ben esi olarak nitelendirmistim o seyi yan yanaydilar,ama asagida olunca esi de mi asagidadir onu bilemiyorum.Bir sey mi oldu canim niye merak ettin?

Kizlar benim gögüslerimin koyu kisimlari iyice karardi ama uclarinin cevresi kirmizi oluyo karanin icinde bile gözüküyo kirmizilik.Ayrica cok da hassas. 9. aydan önce mi baslasam lansiosha acaba dedim sizin nasil?

Kizlar ben kan ilacini meyve yerken aliyorum ki kana karismasi % 100 olsun diye.. aile hekimligindeki bnle ilgilenen ebe hemsire solemisti cunku kanim surekli dusuyodu. Ac karina icmek sart mi acaba??
Evet canim c vitamini demir emilimini arttirir icinde c vitamini olan meyveyle yada portakal mandalina suyuyla icebilirsin.Ac karninadan kasit tahil ve süt ürü leri in emilimi azaltmasindan dolayi sen ne yiyip ne yemiyecegini bilirsen hapla meyveylé almanin bi sakincasi yok doye biliyorum ben

kızlarr şimdi eşimle ebebekten geldik. bebek arabası, araba koltuğu, ev tipi anakucağı,biberon,emzik, göğüs kremi , göğüs pedi,burun aspiratörü,deterjan,yumuşatıcı,leke çıkarıcı, alt açma örtüsü, temizleme pamuğu, ıslatılmış mendili herbişeyini aldım. artık bu hafta kendime gidip pembe valiz alıcam

Oyy ne güzel canim ya hayirlisiyla saglikla kullanmayi nasip etsin Rabbim resimlerini paylasmani isteriz güzel günlerde kullan insallah.Cok mutlu olmussundur eminim.Kücücük bisey almak bile mutlu ediyor insani sen baya ceyizi düzmüssün

Ya ben bi de bisey daha sorucam kizlar bilginiz varsa benim akintim baya artti nedense kasinti yanma yok ama sarimsi su gibi akintim var baya iltihapta yoktu bi kac hafta önce idrar tahlili yaptirmistim.Hergün 2 kez camasir degistiriyorum islaklik rahatsiz ediyo günlük ped kullanmanin sakincasi var mi acaba ????

bendede var o canım sarıya kaçan akıntı. günlük ped bana sağlıklı gelmedi bi türlü nedense yaa. arada kullanıyorum mesela ama ne biliym bi türlü adet dönemi dışında pede içim ısınmadı

benimde arttı bu aralar,lavabodan çıkıom 2 dakka sonraa akıntım olmuş valaa,rahatsız ediyo ama napalım katlancaz bebişler için

Yani sarimsi ve su gibi camasirimi islatiyo seninde mi öyle uyuzcan ? bi care yok o zaman bana daha cok mu kötü olur ki ped koyunca diye bir sorayim dedim size.

ben de de ayni tarz iste canim neden sari diye korktum ben aslinda enfeksiyon filan mi diye ama beyaz camasirda sari gorünüyo afedersiniz.Camasir degistirerek idare edicez artik cnm.sagol.

ben de de ayni tarz iste canim neden sari diye korktum ben aslinda enfeksiyon filan mi diye ama beyaz camasirda sari gorünüyo afedersiniz.Camasir degistirerek idare edicez artik cnm.sagol.

benımde cok oluyo sarı gıbı gunluk pedsız dayanama valla çamaşır dayanmaz.kotexin pamukluusnu kullanıyorum rahat oluyo

Canim ben de ayni durumdayim. Ozellikle ayaktayken cok geliyo. Mutlaka bisey kullan ve sik sik degistir. Eger kasinti olursa daha temiz tutmaya calis iyice kurulan taharetten sonra. Camasirini her gun degis zaten ve utule. Gunluk pedden cok pamuk, yumusak mendiller falan daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…