Iyi dileklerin icin tesekkurler arkadasim.insallah siz de en kisa surede saglikla bebeginize kavusursunuzMerhaba,
öncelikle bebeğine ve sana sağlıklı çoook güzel bir ömür diliyorum.
forumda gezinirken senin eski yazılarını okudum ve bazı sorularıma cvp verebilceğini düşündüm.
umarım rahatsız etmemişimdir.
yaşım 28 eşimde 32. 4 yıllık evliyiz.bir aşılama ve bir tüp bebek denemem oldu.negatif sonuç aldım.yumurta sayılarım ve değerlerim gayet iyiydi sebepsiz infertilite diyorlar.
2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi ama olmadı.
eşimin sperm sayısı 17000000, toplam sayı 64000000
a+b %67 hareketsiz %33 morfoloji %4
mart 2015 te tekrar tüp bebek deneyelim dedi eşim
bende netten kaan aydosa rastladım .hani tedaviden önce belki eşime vitamin tedavisi falan uygular die düşündüm.
bide sperm dna analizinden bahsetmiş.bunlar yapısın die düşündüm.
senden bu konuda bilgi ve tecrübelerini alabilir miyim.
kaan hocayla mailleştik.bazı testler istedi cumartesi istanbulda onları yaptırıp randevu almaya çalışıcam kaan hocadan .
ankaraya gidicez eşimle.
sen nasıl hamile kaldın?
kaan hoca neler yaptı
nolur bilgi ver
çok teşekkür ederim
iice uçmuşlar ya şok oldum tekrar , nisa da 20 tane kadın doğumcu var dedi haftasonu ebe olan bi arkadaşım o da o hastaneyi düşünüyor kendisi devlet memuru halk saglıgı merkezinde..haber ver bizee de tekrar naptın canımm
Bende tam yaptirmaya karar vermistim ama hamileymisim o zaman... Kuaforume de fikir danistim gebelikte zararli demisti bir de tekrar cikarmis ama fazla ayrintiya girmedi...ben ozel bolge falan istemiyorum... yuz gibi klasik o da kesin degil... İnsallah saglikla dogum yapalim da hayirlisiyla bi klinige gidip doktorla ayrintili konusucam.... Mevzun senin simdi tamamen yok mu? Tekrar cikiyor mu? Fikir alabilir miyim?12 SEANta bittiyse seninki ne mutlu benim bir bacağım bitmez o sürede :) çok kıllı bacaklarım oramda az ama diğer bölgeler fışkırıyorbelimden tut göbeğime kadar ohh keyfini sür valla ben yaptırmak için kliniğe gittim bana teeee o zaman çocuk doğurup doğurmadığımı sormuşlardı bende henüz doğurmadım diyince doğur öyle gel risk almayalım dedi doktor
Canim ben hic bilmiyorum bizimki ayrintili da dayanmisti esine yastik yapmis gibiydi yani ben esi olarak nitelendirmistim o seyi yan yanaydilar,ama asagida olunca esi de mi asagidadir onu bilemiyorum.Bir sey mi oldu canim niye merak ettin?iyi geceler anneler...
bir şey sorcam sizlere saçma olabilir sorum ama gülmeyin kusura bakmayın
bebiş yukarıda olursa eşi de mi yukarıda olur acaba?? aklıma türlü türlü şey geliyor yaa
Evet canim c vitamini demir emilimini arttirir icinde c vitamini olan meyveyle yada portakal mandalina suyuyla icebilirsin.Ac karninadan kasit tahil ve süt ürü leri in emilimi azaltmasindan dolayi sen ne yiyip ne yemiyecegini bilirsen hapla meyveylé almanin bi sakincasi yok doye biliyorum benKizlar ben kan ilacini meyve yerken aliyorum ki kana karismasi % 100 olsun diye.. aile hekimligindeki bnle ilgilenen ebe hemsire solemisti cunku kanim surekli dusuyodu. Ac karina icmek sart mi acaba??
bendede var o canım sarıya kaçan akıntı. günlük ped bana sağlıklı gelmedi bi türlü nedense yaa. arada kullanıyorum mesela ama ne biliym bi türlü adet dönemi dışında pede içim ısınmadıYa ben bi de bisey daha sorucam kizlar bilginiz varsa benim akintim baya artti nedense kasinti yanma yok ama sarimsi su gibi akintim var baya iltihapta yoktu bi kac hafta önce idrar tahlili yaptirmistim.Hergün 2 kez camasir degistiriyorum islaklik rahatsiz ediyo günlük ped kullanmanin sakincasi var mi acaba ????
benimde arttı bu aralar,lavabodan çıkıom 2 dakka sonraa akıntım olmuş valaa,rahatsız ediyo ama napalım katlancaz bebişler içinYa ben bi de bisey daha sorucam kizlar bilginiz varsa benim akintim baya artti nedense kasinti yanma yok ama sarimsi su gibi akintim var baya iltihapta yoktu bi kac hafta önce idrar tahlili yaptirmistim.Hergün 2 kez camasir degistiriyorum islaklik rahatsiz ediyo günlük ped kullanmanin sakincasi var mi acaba ????
ben de de ayni tarz iste canim neden sari diye korktum ben aslinda enfeksiyon filan mi diye ama beyaz camasirda sari gorünüyo afedersiniz.Camasir degistirerek idare edicez artik cnm.sagol.bendede var o canım sarıya kaçan akıntı. günlük ped bana sağlıklı gelmedi bi türlü nedense yaa. arada kullanıyorum mesela ama ne biliym bi türlü adet dönemi dışında pede içim ısınmadı
ben de de ayni tarz iste canim neden sari diye korktum ben aslinda enfeksiyon filan mi diye ama beyaz camasirda sari gorünüyo afedersiniz.Camasir degistirerek idare edicez artik cnm.sagol.
Canım allaha şükür şimdilik bir problem yok.ALLAH korusun tatlı bişeyler ye ve sırt üstü yat. ve çok çok kötü hissediyorsan ki zor bir his bilirim derhal yakınındaki bir tıp merkezine veya herhangi bir dr a git derim bacım
Artik aliyodur canim bi yerde de yaziyodu 100-200 gr aliyolar sanirsambişi sorucam acaba bebişler haftada 200 gr alıyomudur kızlar?
çok merak ediyorum acaba 1 haftada kaç gr aldı?Artik aliyodur canim bi yerde de yaziyodu 100-200 gr aliyolar sanirsam
Ya ben bi de bisey daha sorucam kizlar bilginiz varsa benim akintim baya artti nedense kasinti yanma yok ama sarimsi su gibi akintim var baya iltihapta yoktu bi kac hafta önce idrar tahlili yaptirmistim.Hergün 2 kez camasir degistiriyorum islaklik rahatsiz ediyo günlük ped kullanmanin sakincasi var mi acaba ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?