2014 Aralık Anneleri

Ben de hastanede yaptırdım hiç öle bişey demediler. Bi de merak etme koyu renkli kıllar hemen bitiyo. benim alt bacakda genitalde hemen bitti ama üst bacak bitmiyo. ayva tüyünden hallice çünkü. ama o kadarıda kalıversin napalım.

Benim kocada aynı. mecbur onla iniyorum çarşıya biraz uzağız minibüse binmeme mecbur kalmadıkça izin vermiyo bu ara. beraber çıkıncada hadi hadi demekten neye bakacağımı neyi alacağımı unutturuyo bana. ama onun için alışverişe çıksak 2 saat bakar bi ayakkabıya ve karar veremez.

koyu renkli tüyler çıkmıyo ama ayva tüyü gibi olanlar malesef pek gitmiyo ama onlarlada idare etmek kolay. 3-4 ayda bir falan çıkanları şöyle bi alıyorum yetiyo. önceden sürekli kılderdindeydim.2 haftada bir çıkıyolardı. çok aşırı kıllı da değilim aslında ama uzama süresi çok kısa oluyodu. aynı zamanda batma. şu an batma hiç yok.

Günaydın ve hayırlı Cumalar kızlar,

Masallah canim bebisinee bnm de haftaya cuma kontrolum var bakalim bnmki ne kadar oldu..
SAğol canım. Senin kide kocaman olmuştur :) SAğlıkla gelsinler inş Allah.
Kesinlikle cici cici yapıyordur. Benim ki de dün gece çok fena ciciledi beni Dün doktorum günde 10 kez hareketlerini hissetmen lazım dedi. Bu gün saydım uyandığımdan beri 10 oldu zaten SAymayayım artık
Çok zor yollardan geçmişsiniz anladığım kadarıyla ama çok şükür şimdi bebişini bekliyorsun. İnş Allah sağlıkla kucaklarımıza da alırız. Ben şu rahim filmini soracağım sana. Bir arkadaşıma doktor kesinlikle çektirmen lazım yapmadığımız bir o kaldı dedi. Gerçi inanmıyorum bir o kaldığına da neyse. Çok zor bir şey mi o ? Anestesi olmadan yapılması çok mu zor. Maddi olarak durumları pek iyi değil. Ama anestesi olmadan yaptıramam çok acıyormuş deyip duruyor. Benimde hiç bilgim yok bu konuda cesaret te veremiyorum. Yaptıran olarak sana sorayım dedim.
Ohhh çeyiz düzülmüş. Güle güle kullanın canım.
çok merak ediyorum acaba 1 haftada kaç gr aldı?
Dün kontrole gitmiştim. 2 hafta da 320 gram almış. Ortalama 100-200 gram arası alıyorlarmış.

Günaydın güzel annişler. Nasılsınız siz ve bebişler? her gün biraz daha büyüyo bu sıpalar ve doğal olarak tekmeler de büyüyo benim oğluşum akşamları erken uyuyo sanırım ama sabahın köründe de kalkıyo minik ayaklarıyla annesine tekme atıyo kalk anne acıktım diye az kaldı artık sayılı haftlarrrr ve heyecan artıyoooo

Aynen canım ya az kaldı artık valla :) Heycan ayrı yerden vuruyor, işleri yetiştirememe korkusu ayrı yerden

anneler günaydın büyük gün geldi ben alışveriş yapcam :) akşama tek tek yazıcam ne aldıysam ayy çok heyecanlandım :)
upuzun bi listem var bitmez bugün ama en azından hastane ihtiyaçlarımı hazır edeyim şimdiden bir lohusa geceliğim bile yok çöpüm yok kısacası.. bi de alan anneler varsa braun kulak ölçer iki tane var biri 4020 diğer 45 20 mi mi ne farkını bilen var mı?

Aynen canım ya az kaldı artık valla :) Heycan ayrı yerden vuruyor, işleri yetiştirememe korkusu ayrı yerden
Olur olur canım her şey hayırlısıyla. Dert etme. Bebişini alınca kucağına iş güç kalmaz aklında zaten amaaaannn

Doktoruma soyldim altı gun kullanacagm bi fitil verdı kullan gecer dedı. Oda kaşıntı yapıyo. Bugun arayıp soylicem kullanmıcam olmadı.

Kızlar bişey sorcam. Ya benim diş etkerım cok kanıyo. Dokunsam kanıyoya. Sizdede oluyomu. Napcam bilmiyrm. Dişçidende cok korkuyrm hiç problem olmadıkı dişlerımde gtmedm hiç

günaydın kızlar,
ben artık çok çabuk yoruluyorum ya hareketsizlikten mi acaba normalde eşim bırakıyor işe beni bugün o çok erken çıkacaktı ben de sen git ben dolmuşla giderim dedim ama pişman oldum. yani evim durağa çok yakın, iş yerim de aynı şekilde en fazla 200 metredir yani ama sanki maraton koşmuş gibi yoruldum
günde 5 km yürüdüğünü söyleyen bir arkadaşımız vardı forumda, kimdi hatırlamıyorum ama o geldi aklıma valla helal olsun :)

Aynen canım bende çok çabuk yoruluyorum. Yürüyüş yapmak gözümde büyüyor resmen. Ki yapamıyorum da zaten. Anca eşim yanımda olursa araca binmek yerine yürüyoruz makul uzaklıktaysa onda da nefes nefese

Kızlar bişey sorcam. Ya benim diş etkerım cok kanıyo. Dokunsam kanıyoya. Sizdede oluyomu. Napcam bilmiyrm. Dişçidende cok korkuyrm hiç problem olmadıkı dişlerımde gtmedm hiç
Canım günaydın. Benim fırçalarken arada kanıyor ama mübarek bende bastırırsam sanki beyazlayacakmış gibi zorluyorum Normalde kanamam olmuyor. Ama hamişlikte diş hassasiyeti önemli bir problem. Yeterli kalsiyum aldığını düşünüyorsan çok sorun etme geçer ama yeterli değilse aldığın o zaman arttır kalsiyumu.

canolar benimde var akıntım günlük ped kullanıyorum gebelikte normalmiş doktor kontrol etmişti şükür iltihap yok ama bazen çok rahatsız edici oluyor sarımtırak hatta fosforlu gibi bi renk dert etmeyin ama temiz tutun yoksa bakteri üretiyor bu akntı.. temiz bakılması gerek oralara :)

Anesteziye gerek yok cnm benim agri esigim cok dusuk olmasina ragmen ben bile aneztesisiz cektirmistim. Cektirsin cunku bende ilk gebeligimde filmi cektirdikten sonraki ay hamile kalmistim.

Anesteziye gerek yok cnm benim agri esigim cok dusuk olmasina ragmen ben bile aneztesisiz cektirmistim. Cektirsin cunku bende ilk gebeligimde filmi cektirdikten sonraki ay hamile kalmistim.
Canım o kadar korkutmuşlar ki. İmkanı yok çektiremem diyor. 5 dakikalık bir olaymış doğru mu ? kısa mı sürüyor.
Ayrıca babylovem aşk olsun 7. ayımız bitmiş neden daha önce söylemedin bana. Ben 8 e gireceğimizi dün öğrenince resmen panikledim. Nasıl yetişecek tüm hazırlıklar. Daha pijama bile almadım ben

sorma kadın olmak zor.. tek gidip gelemiyoruz iyice şiştik al benden de o kadar minibüse binemiyorum tek başıma bi kere tek bindim şoför mübarek nasıl fren yapıyor gaza basıyor lakalara hop hop diye giriyor çok korktum göbeğimi tuta tuta daha da binmem tek dedim. yürüme mesafesinde gidip geliyorum en fazla ama bugün kocam götürecek.. o da halen gelemedi iş yerinden izin alıcak doktor için oradan gidicez bakalım

neeeeeeeeeeeeyyy ne sekizi dur panikledm Allah ım kalbime bi şeyler oluyor kız sen kaçıncı haftadasın?

öznur buraya girmiyor canım en son kasım annelerine bakıyorum demişti.bikaç kez mesajlaştık bizde.bebişi iyi.şeker yüklemesi yaptırcak bu h.sonu bu kadar biliyorum bende.valla çok iyi olur buluşalım canım.otururuz bi yerlerde iyi gelir ben bi konuşayım öznurla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…