Ben de hastanede yaptırdım hiç öle bişey demediler. Bi de merak etme koyu renkli kıllar hemen bitiyo. benim alt bacakda genitalde hemen bitti ama üst bacak bitmiyo. ayva tüyünden hallice çünkü. ama o kadarıda kalıversin napalım.12 SEANta bittiyse seninki ne mutlu benim bir bacağım bitmez o sürede :) çok kıllı bacaklarım oramda az ama diğer bölgeler fışkırıyorbelimden tut göbeğime kadar ohh keyfini sür valla ben yaptırmak için kliniğe gittim bana teeee o zaman çocuk doğurup doğurmadığımı sormuşlardı bende henüz doğurmadım diyince doğur öyle gel risk almayalım dedi doktor
Benim kocada aynı. mecbur onla iniyorum çarşıya biraz uzağız minibüse binmeme mecbur kalmadıkça izin vermiyo bu ara. beraber çıkıncada hadi hadi demekten neye bakacağımı neyi alacağımı unutturuyo bana. ama onun için alışverişe çıksak 2 saat bakar bi ayakkabıya ve karar veremez.erasta da bir de markantalya da var daha erastaya hiç gitmedim ben :) biz ilçesindeyiz çok fazla inemiyorum merkeze anca iş güç olduğunda kocamla da zor oluyor hadi hadi iye tutturuyor sinir oluyorum vazgeçip çıkıyorum avm lerden öyle işte
koyu renkli tüyler çıkmıyo ama ayva tüyü gibi olanlar malesef pek gitmiyo ama onlarlada idare etmek kolay. 3-4 ayda bir falan çıkanları şöyle bi alıyorum yetiyo. önceden sürekli kılderdindeydim.2 haftada bir çıkıyolardı. çok aşırı kıllı da değilim aslında ama uzama süresi çok kısa oluyodu. aynı zamanda batma. şu an batma hiç yok.Bende tam yaptirmaya karar vermistim ama hamileymisim o zaman... Kuaforume de fikir danistim gebelikte zararli demisti bir de tekrar cikarmis ama fazla ayrintiya girmedi...ben ozel bolge falan istemiyorum... yuz gibi klasik o da kesin degil... İnsallah saglikla dogum yapalim da hayirlisiyla bi klinige gidip doktorla ayrintili konusucam.... Mevzun senin simdi tamamen yok mu? Tekrar cikiyor mu? Fikir alabilir miyim?
SAğol canım. Senin kide kocaman olmuştur :) SAğlıkla gelsinler inş Allah.Masallah canim bebisineebnm de haftaya cuma kontrolum var bakalim bnmki ne kadar oldu..
Kesinlikle cici cici yapıyordur. Benim ki de dün gece çok fena ciciledi benipoof kızlar çok yogun geçiyor bu hafta 2-3 gündür bakamadımm özledim sizleri.. bizim prensin tekmeleri bi değişti bazen idrar keseme dogru sallıyor o zaman fena oluyor onun haricinde daha yumuşak gibi acaba büyüdü de çok rahat edemio mu diorum size bu satırları yazarken tekmeleniorum .. aslında bunlara tekme demiorum anneye içerken cici de yapıo olabilir olamaz mı yaniiiiiii
Çok zor yollardan geçmişsiniz anladığım kadarıyla ama çok şükür şimdi bebişini bekliyorsun. İnş Allah sağlıkla kucaklarımıza da alırız. Ben şu rahim filmini soracağım sana. Bir arkadaşıma doktor kesinlikle çektirmen lazım yapmadığımız bir o kaldı dedi. Gerçi inanmıyorum bir o kaldığına da neyse. Çok zor bir şey mi o ? Anestesi olmadan yapılması çok mu zor. Maddi olarak durumları pek iyi değil. Ama anestesi olmadan yaptıramam çok acıyormuş deyip duruyor. Benimde hiç bilgim yok bu konuda cesaret te veremiyorum. Yaptıran olarak sana sorayım dedim.Iyi dileklerin icin tesekkurler arkadasim.insallah siz de en kisa surede saglikla bebeginize kavusursunuz
Daha onceden konu acmistim.bizim sorunumuz hiz ve morfolojiydi.2 yerde morfoloji krugere gore 0,1 yerde 2 ve en son bahceci kliniginde 4 cikti.kaan hocaya gitmeden cok sukur hamile kaldim.kaan hocamla maillestik ama.bizden semen analizi ve bazi hormin testleri istedi ve anakaraya gelin size dna hasar analizi yapalim dedi.randevu tarihimizi gec bi vakte verdikleri icin kaan hocadan once urolog emre bakirciogluna gittik.bize hiz arttirici maca ve proxeed plus verdi.bu atada bende de yumurta sayisi coktu.yine de ben tedbir olarak radyotomda hsg yani rahim filmi cektirdim.filmden yaklasik 1 hafta sonra hamile kalmisim.sonucuma gore tuplerim acikti ama jinekologum rahim filminin hamile kalmayi yuzde 50 oranda arttirdigini soyledi.demem o ki sadece 1 ay keciboynuzu kuru ve nohut haslamasi uyguladim esime bu kadar.tabi bir de rahim filmi:)
Ohhh çeyiz düzülmüş. Güle güle kullanın canım.kızlarr şimdi eşimle ebebekten geldik. bebek arabası, araba koltuğu, ev tipi anakucağı,biberon,emzik, göğüs kremi , göğüs pedi,burun aspiratörü,deterjan,yumuşatıcı,leke çıkarıcı, alt açma örtüsü, temizleme pamuğu, ıslatılmış mendili herbişeyini aldım. artık bu hafta kendime gidip pembe valiz alıcam
Dün kontrole gitmiştim. 2 hafta da 320 gram almış. Ortalama 100-200 gram arası alıyorlarmış.çok merak ediyorum acaba 1 haftada kaç gr aldı?
Aynen canım ya az kaldı artık valla :) Heycan ayrı yerden vuruyor, işleri yetiştirememe korkusu ayrı yerdenGünaydın güzel annişler. Nasılsınız siz ve bebişler? her gün biraz daha büyüyo bu sıpalar ve doğal olarak tekmeler de büyüyobenim oğluşum akşamları erken uyuyo sanırım ama sabahın köründe de kalkıyo minik ayaklarıyla annesine tekme atıyo kalk anne acıktım diye az kaldı artık sayılı haftlarrrr ve heyecan artıyoooo
Olur olur canım her şey hayırlısıyla. Dert etme. Bebişini alınca kucağına iş güç kalmaz aklında zaten amaaaannnAynen canım ya az kaldı artık valla :) Heycan ayrı yerden vuruyor, işleri yetiştirememe korkusu ayrı yerden
Canim ben de ayni durumdayim. Ozellikle ayaktayken cok geliyo. Mutlaka bisey kullan ve sik sik degistir. Eger kasinti olursa daha temiz tutmaya calis iyice kurulan taharetten sonra. Camasirini her gun degis zaten ve utule. Gunluk pedden cok pamuk, yumusak mendiller falan daha iyi.[/QUOM
Kızlar bendede var o durum malesef. Doktoruma soyldim altı gun kullanacagm bi fitil verdı kullan gecer dedı. Oda kaşıntı yapıyo. Bugun arayıp soylicem kullanmıcam olmadı.
Doktoruma soyldim altı gun kullanacagm bi fitil verdı kullan gecer dedı. Oda kaşıntı yapıyo. Bugun arayıp soylicem kullanmıcam olmadı.Canim ben de ayni durumdayim. Ozellikle ayaktayken cok geliyo. Mutlaka bisey kullan ve sik sik degistir. Eger kasinti olursa daha temiz tutmaya calis iyice kurulan taharetten sonra. Camasirini her gun degis zaten ve utule. Gunluk pedden cok pamuk, yumusak mendiller falan daha iyi.
Aynen canım bende çok çabuk yoruluyorum. Yürüyüş yapmak gözümde büyüyor resmen. Ki yapamıyorum da zaten. Anca eşim yanımda olursa araca binmek yerine yürüyoruz makul uzaklıktaysa onda da nefes nefesegünaydın kızlar,
ben artık çok çabuk yoruluyorum ya hareketsizlikten mi acabanormalde eşim bırakıyor işe beni bugün o çok erken çıkacaktı ben de sen git ben dolmuşla giderim dedim ama pişman oldum. yani evim durağa çok yakın, iş yerim de aynı şekilde en fazla 200 metredir yani ama sanki maraton koşmuş gibi yoruldum
günde 5 km yürüdüğünü söyleyen bir arkadaşımız vardı forumda, kimdi hatırlamıyorum ama o geldi aklıma valla helal olsun :)
Canım günaydın. Benim fırçalarken arada kanıyor ama mübarek bende bastırırsam sanki beyazlayacakmış gibi zorluyorumKızlar bişey sorcam. Ya benim diş etkerım cok kanıyo. Dokunsam kanıyoya. Sizdede oluyomu. Napcam bilmiyrm. Dişçidende cok korkuyrm hiç problem olmadıkı dişlerımde gtmedm hiç
Ya ben bi de bisey daha sorucam kizlar bilginiz varsa benim akintim baya artti nedense kasinti yanma yok ama sarimsi su gibi akintim var baya iltihapta yoktu bi kac hafta önce idrar tahlili yaptirmistim.Hergün 2 kez camasir degistiriyorum islaklik rahatsiz ediyo günlük ped kullanmanin sakincasi var mi acaba ????
Canim ben de ayni durumdayim. Ozellikle ayaktayken cok geliyo. Mutlaka bisey kullan ve sik sik degistir. Eger kasinti olursa daha temiz tutmaya calis iyice kurulan taharetten sonra. Camasirini her gun degis zaten ve utule. Gunluk pedden cok pamuk, yumusak mendiller falan daha iyi.
Anesteziye gerek yok cnm benim agri esigim cok dusuk olmasina ragmen ben bile aneztesisiz cektirmistim. Cektirsin cunku bende ilk gebeligimde filmi cektirdikten sonraki ay hamile kalmistim.Günaydın ve hayırlı Cumalar kızlar,
SAğol canım. Senin kide kocaman olmuştur :) SAğlıkla gelsinler inş Allah.
Kesinlikle cici cici yapıyordur. Benim ki de dün gece çok fena ciciledi beniDün doktorum günde 10 kez hareketlerini hissetmen lazım dedi. Bu gün saydım uyandığımdan beri 10 oldu zaten SAymayayım artık
Çok zor yollardan geçmişsiniz anladığım kadarıyla ama çok şükür şimdi bebişini bekliyorsun. İnş Allah sağlıkla kucaklarımıza da alırız. Ben şu rahim filmini soracağım sana. Bir arkadaşıma doktor kesinlikle çektirmen lazım yapmadığımız bir o kaldı dedi. Gerçi inanmıyorum bir o kaldığına da neyse. Çok zor bir şey mi o ? Anestesi olmadan yapılması çok mu zor. Maddi olarak durumları pek iyi değil. Ama anestesi olmadan yaptıramam çok acıyormuş deyip duruyor. Benimde hiç bilgim yok bu konuda cesaret te veremiyorum. Yaptıran olarak sana sorayım dedim.
Ohhh çeyiz düzülmüş. Güle güle kullanın canım.
Dün kontrole gitmiştim. 2 hafta da 320 gram almış. Ortalama 100-200 gram arası alıyorlarmış.
Canım o kadar korkutmuşlar ki. İmkanı yok çektiremem diyor. 5 dakikalık bir olaymış doğru mu ? kısa mı sürüyor.Anesteziye gerek yok cnm benim agri esigim cok dusuk olmasina ragmen ben bile aneztesisiz cektirmistim. Cektirsin cunku bende ilk gebeligimde filmi cektirdikten sonraki ay hamile kalmistim.
sorma kadın olmak zor.. tek gidip gelemiyoruz iyice şiştik al benden de o kadar minibüse binemiyorum tek başıma bi kere tek bindim şoför mübarek nasıl fren yapıyor gaza basıyor lakalara hop hop diye giriyor çok korktum göbeğimi tuta tuta daha da binmem tek dedim. yürüme mesafesinde gidip geliyorum en fazla ama bugün kocam götürecek.. o da halen gelemediBenim kocada aynı. mecbur onla iniyorum çarşıya biraz uzağız minibüse binmeme mecbur kalmadıkça izin vermiyo bu ara. beraber çıkıncada hadi hadi demekten neye bakacağımı neyi alacağımı unutturuyo bana. ama onun için alışverişe çıksak 2 saat bakar bi ayakkabıya ve karar veremez.
neeeeeeeeeeeeyyy ne sekizi dur panikledm Allah ım kalbime bi şeyler oluyor kız sen kaçıncı haftadasın?Canım o kadar korkutmuşlar ki. İmkanı yok çektiremem diyor. 5 dakikalık bir olaymış doğru mu ? kısa mı sürüyor.
Ayrıca babylovem aşk olsun 7. ayımız bitmiş neden daha önce söylemedin bana. Ben 8 e gireceğimizi dün öğrenince resmen panikledim. Nasıl yetişecek tüm hazırlıklar. Daha pijama bile almadım ben
öznur buraya girmiyor canım en son kasım annelerine bakıyorum demişti.bikaç kez mesajlaştık bizde.bebişi iyi.şeker yüklemesi yaptırcak bu h.sonu bu kadar biliyorum bende.valla çok iyi olur buluşalım canım.otururuz bi yerlerde iyi gelir ben bi konuşayım öznurla.allah hepimizi korusun.hayırlısıyla bi alalım kucağımıza bebişlerimizi:)ben öğretmenim özelde.öznurlada demiştik buluşalım diye ama öle kaldı.bir daha konuşamadık.benim evde yimpaşın oralarda .haftasonları buluşabiliriz.diğer kızlar buluştukça çok özeniyorumm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?