Gebelikte normal canım.. Vüduttaki kan artışından dolayı burun, diş eti kanaması normal kabul edilir. Endişelenme.Kızlar bişey sorcam. Ya benim diş etkerım cok kanıyo. Dokunsam kanıyoya. Sizdede oluyomu. Napcam bilmiyrm. Dişçidende cok korkuyrm hiç problem olmadıkı dişlerımde gtmedm hiç
kızlarr şimdi eşimle ebebekten geldik. bebek arabası, araba koltuğu, ev tipi anakucağı,biberon,emzik, göğüs kremi , göğüs pedi,burun aspiratörü,deterjan,yumuşatıcı,leke çıkarıcı, alt açma örtüsü, temizleme pamuğu, ıslatılmış mendili herbişeyini aldım. artık bu hafta kendime gidip pembe valiz alıcam
Kızlar bişey sorcam. Ya benim diş etkerım cok kanıyo. Dokunsam kanıyoya. Sizdede oluyomu. Napcam bilmiyrm. Dişçidende cok korkuyrm hiç problem olmadıkı dişlerımde gtmedm hiç
Aynen canım bende çok çabuk yoruluyorum. Yürüyüş yapmak gözümde büyüyor resmen. Ki yapamıyorum da zaten. Anca eşim yanımda olursa araca binmek yerine yürüyoruz makul uzaklıktaysa onda da nefes nefese
Ya bende dün öyle panikledim işte. Daha yeni kendime geliyorumneeeeeeeeeeeeyyy ne sekizi dur panikledm Allah ım kalbime bi şeyler oluyor kız sen kaçıncı haftadasın?
Ben de öyleyim , kollarımı kaldırmaya halim olmuyor özellikle sabahları, akşama doğru açılıyorum.. Genel bi halsizlik aynen.günaydın kızlar,
ben artık çok çabuk yoruluyorum ya hareketsizlikten mi acabanormalde eşim bırakıyor işe beni bugün o çok erken çıkacaktı ben de sen git ben dolmuşla giderim dedim ama pişman oldum. yani evim durağa çok yakın, iş yerim de aynı şekilde en fazla 200 metredir yani ama sanki maraton koşmuş gibi yoruldum
günde 5 km yürüdüğünü söyleyen bir arkadaşımız vardı forumda, kimdi hatırlamıyorum ama o geldi aklıma valla helal olsun :)
Aslında evet kısa mesafeden başlayıp uzatarak yürüsek çok iyi olacakta işten güçten fırsat ta bulamıyorum ki. Eve git yemek yap, temizlik zaten yaptığım yok, saldım çayıra durumlarıoh rahatlamışsındır, darısı başımıza artık benim çok eksiğim var hala :) ben de istediğim gibi valiz bulamadım, araştırıp bulursan fikir ver bize de canım
benim de aynı şekilde canım, hem kanama oluyor hem de şişiyor sık sık. kalsiyum eksikliğinden sanırım, doktorum en başta uyarmıştı zaten. gargara yap sık sık, bir de yumuşak fırçayla fırçala. hatta bana doktorum sol elinle fırçala çünkü o güç bile yeter dişinin temizlenmesi için demişti. çekeceğiz ne yapalım artık :)
ya evet n'olacak böyle, doğum için de çok önemliymiş aslında yürüyüş yapmak. kısa mesafeyle başlayıp her gün biraz daha fazla yürüyerek uzatsak mesafeyi nasıl olur acaba. git gide ağırlaşıyoruz da yani şimdi yürüyemiyorsak 1 ay sonra oturduğumuz yerden kalkamayız bu ne böyle :)
Sagol cnm. Kalsiyumuda yeterlı aldgımı düşünüyrm ama arttrim ozaman. Bazen dilimi degdrsem kanıyoyaGebelikte normal canım.. Vüduttaki kan artışından dolayı burun, diş eti kanaması normal kabul edilir. Endişelenme.
erasta da bir de markantalya da var daha erastaya hiç gitmedim ben :) biz ilçesindeyiz çok fazla inemiyorum merkeze anca iş güç olduğunda kocamla da zor oluyor hadi hadi iye tutturuyor sinir oluyorum vazgeçip çıkıyorum avm lerden öyle işte
günaydın kızlar,
ben artık çok çabuk yoruluyorum ya hareketsizlikten mi acabanormalde eşim bırakıyor işe beni bugün o çok erken çıkacaktı ben de sen git ben dolmuşla giderim dedim ama pişman oldum. yani evim durağa çok yakın, iş yerim de aynı şekilde en fazla 200 metredir yani ama sanki maraton koşmuş gibi yoruldum
günde 5 km yürüdüğünü söyleyen bir arkadaşımız vardı forumda, kimdi hatırlamıyorum ama o geldi aklıma valla helal olsun :)
canım Antalya'nın ilçesindeyim yazmışsın hangi ilçesi acaba ?canolar benimde var akıntım günlük ped kullanıyorum gebelikte normalmiş doktor kontrol etmişti şükür iltihap yok ama bazen çok rahatsız edici oluyor sarımtırak hatta fosforlu gibi bi renk dert etmeyin ama temiz tutun yoksa bakteri üretiyor bu akntı.. temiz bakılması gerek oralara :)
e-BEBEK gibi bir mağzaymış bende dün araştırdım. Ama fiyatları çok uygun hele ki göğüs kalkanlarının resmen yarı fiyatına :) İyi günlerde kullanın canım inş Allah aldıklarınızı.Ben de dün bir sürü bir şeyler aldım :)
Avent in göğüs kalkanı vardı, hello baby de ucuzlamıştı hani.
Dün mağazasına gittim, Bostancı'da. Dev gibi bir mağaza yapmışlar. Görmenizi tavsiye ederim.
Aldıklarım;
Avent göğüs kalkanı,
Meme ucu çıkartıcı :)
Lansinoh meme ucu kremi
Güvenli uyku yastığı
Emzirme minderi
Tırnak makası
Uni baby yeni doğan alt silme bezi
Dr Browns biberon
Mamajoo emzik
Şimdilik bu kadar :) Hepsini markalarıyla yazdım çünkü her biri araştırılıp alındı :)
Günaydın canım. Hadi bakalım inş Allah sonucunuz iyi çıkar. Bekliyoruz meraklaGunaydın guzel anneler .. Bugun sabah erken basladı gunümüz .. Şeker yüklememiz ve dktor kontrolumuz var . Açlık kanı verdım o şekeri yuttum bi saat sonra 2. Kan verıldı ve bi saat sonra bidaha kanı verıcez .. Benım Hanfendi yıne yüzünü göstermedi Ayrıntılıda da gostermemışti renkli bugunde baktım sırtı dönük .. 2 . Kandan sonra doktora ugruycaz bidaha .. Bu arada hesaba gore 26+4 olumsuz hesaba gore 2 gun onde 1000 grmız .. Hersey normal dedi tabi bi ayda 5 kilo almışım biraz. Uyarı aldım ..55le hamıle kalıp 70 oldum .. Umarım şeker çıkmaz
inegölde buluşalımmm o zamnnntabi olur neden olmasın :)
Ben de öyleyim , kollarımı kaldırmaya halim olmuyor özellikle sabahları, akşama doğru açılıyorum.. Genel bi halsizlik aynen.
Aslında evet kısa mesafeden başlayıp uzatarak yürüsek çok iyi olacakta işten güçten fırsat ta bulamıyorum ki. Eve git yemek yap, temizlik zaten yaptığım yok, saldım çayıra durumlarıGünü kurtarmak için üstün körü yapılan temizlikten hayır mı gelir ama kendimde o gücü bulamıyorum. Eşimle yapalım diyoruz o gece de mutlaka başka bir şey çıkıyor kalıyor bizim temizlik Daha bebişin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek, ayyy anlatırken yoruldum nasıl yapayım
Birde üstüne fırsat bulup yürü offf içim şişti
bende öleyim ya bi hışımla yürüyorum yokuş kısma gelince yaşlı teyzeler gibi oluorum geçen bi arkadaş yavaş yürümelisin biraz dedi ama farketmiorum başta sora yorulunca anlıorum bi de geçen hafta sonu avm yi talan ettik 2-3 saat takılıp yemek yedik üzerine ikea en son kendimi koçtaşın koltuklarında buldum baya 20 dk falan dinlenip döndük eve şaka gibi orda uyumayı geçirdim içimden .. düzenli yürüyüş yapanlara imreniorum valla iş ev zaman kalmıo yürüyüşe 37+1 de izne çıkcam inş o zaman da yürü yürüyebilirsen ..
kasımdamı olcak öznurun neden kasım annelerine bakıyor?benim şeker yüklemeside haftaya.sen konuş öznurla buluşalım.öznur buraya girmiyor canım en son kasım annelerine bakıyorum demişti.bikaç kez mesajlaştık bizde.bebişi iyi.şeker yüklemesi yaptırcak bu h.sonu bu kadar biliyorum bende.valla çok iyi olur buluşalım canım.otururuz bi yerlerde iyi gelir ben bi konuşayım öznurla.
Ben de dün bir sürü bir şeyler aldım :)
Avent in göğüs kalkanı vardı, hello baby de ucuzlamıştı hani.
Dün mağazasına gittim, Bostancı'da. Dev gibi bir mağaza yapmışlar. Görmenizi tavsiye ederim.
Aldıklarım;
Avent göğüs kalkanı,
Meme ucu çıkartıcı :)
Lansinoh meme ucu kremi
Güvenli uyku yastığı
Emzirme minderi
Tırnak makası
Uni baby yeni doğan alt silme bezi
Dr Browns biberon
Mamajoo emzik
Şimdilik bu kadar :) Hepsini markalarıyla yazdım çünkü her biri araştırılıp alındı :)
inegölde buluşalımmm o zamnnn
Kesinlikle anneye yakın olmak çok iyi. SAğolsun benim anne ve ablamda arada gelip yapıyorlar ama ev de temiz durmuyor ki. Ha bire pisleniyor. Zaten doğuma yakın yine dip köşe girecekler. O yüzden şimdi gelsinler istemiyorum. Eşimle halledeceğiz artık.normalde hamileliğin başında olur derler uyku hali halsizlik falan ama bende olmadı, şimdi başladı 1-2 haftadır böyleyim.
ya temizliği hiç sorma, o da ütü de beni bekliyor. salı günü cam balkon takıldı mutfağıma, onları temizlemek lazım ama öylece duruyor. sadece balkona şöyle bi su döktürdüm eşime, içerisi toz olmasın diye. çağırdığım biri vardı o da haftasonu gelemiyormuş artıkyarın kardeşimle kuzenlerim gelecek yardım edecekler ya tek başıma mümkün değil yapamam zaten. ev ararken anneme yakın olsun diye tutturmamıştım ama Allah rast getirdi annemin yakınında bi ev denk geldi ve şimdi iyi ki öyle olmuş diyorum. ne büyük nimetmiş :)
hepimiz aynı durumlardayız demek ki ya ben de bi yere gidince gözüm oturacak yer arıyor, babaannem gibi oldum. bir de artık çorabımı giyerken bile nefes nefese kalıyorum, iyice alay konusu oldum eşime kardeşime falan
Yok yok yanlış değil. 7. ay bitiyor. 8 e doğru gidiyozzzzzzzzKızlar ben 28. Haftamdaym yanlışmı hesaplıyrm yada soktamym bilmiyrm. 8. Ayıma dogru yol alıyorum dimi. Bi yanlışlık yok. Ben hala 6 6,5 diye kendimi kandırıyorum.buyuk bir heycanla yavrumu bekliyrm ama zamn yaklaştkca endişe korku sevinc hepsı biarada oluyo. Rabbim yardmcmz olan hepimizin
yok canım kasım değil o da bizle aralıkta sadece bilgi olsun diye oraya da bakıyor.yarın şeker yüklemesinden sonra bi görüşeyim bakalım hem sonuç için hem de gün ayarlamak için.bende geçen hafta yaptırdım 75lik yaptı.iyi çıktı sonuç umarım sizinkilerde iyi olur.bu arada çalışmaya devam di mi sende.daha ne kadar düşünüyorsun.32de bırakcan mı?kasımdamı olcak öznurun neden kasım annelerine bakıyor?benim şeker yüklemeside haftaya.sen konuş öznurla buluşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?