hayırlı olsun canım. ben de gideyim istanbul'a gidince, bebek mağazasına doyamadım resmen :) bayramda açıktır herhalde
Kesinlikle anneye yakın olmak çok iyi. SAğolsun benim anne ve ablamda arada gelip yapıyorlar ama ev de temiz durmuyor ki. Ha bire pisleniyor. Zaten doğuma yakın yine dip köşe girecekler. O yüzden şimdi gelsinler istemiyorum. Eşimle halledeceğiz artık.
kızlgünaydınn kızlarr,dün akşam karnıma birde ayna ile bakayım dedim,göbeğimin altına doğru bi iki yerde çatlaklar olluşmuş normalde görünmüyo,ayna ile ışığı tutunca farkettim.ben lierac krem kullanıyordum gece yatmadan önce sürüyordum gündüz de sürebileceğim sizin kullandığınız doğal yağlardan ne var iyi gelen.yardım edinnnn
Benimde idrar tahlilimde bol lokasit bol epitel çıktı doktorum bu konuda hiç bişe sölemedi arkadaş bi doktor var ona sordum iltihap var nasıl hiç bişey söleme dedi şaşırdım önemli bi ayrıntıymış bu idrar meselesi e neden benim doktor hiç bişe sölemedicanolar benimde var akıntım günlük ped kullanıyorum gebelikte normalmiş doktor kontrol etmişti şükür iltihap yok ama bazen çok rahatsız edici oluyor sarımtırak hatta fosforlu gibi bi renk dert etmeyin ama temiz tutun yoksa bakteri üretiyor bu akntı.. temiz bakılması gerek oralara :)
Yok canım ben kendimi yormuyorum. Genelde eşim yapıyor ben onun peşinde şurası burası diye dolanıyorumçok yorma kendini yine de canım, yaparken fark etmiyoruz ama temizlik bitince 2 gün kendimize gelemiyoruz :)
canım ben en baştan beri bebek masaj yağı kullanıyorum, banyodan sonra ıslakken sürüyorum. onun dışında bir şey yapmıyorum ve çok şükür henüz çatlağım yok, inşallah sonra da olmaz. kremlere kafayı takmıştım bir ara hepsinden alayım dedim ama 2 tane arkadaşımla konuştum ikisinin de kullanmadığı krem kalmamış lierac, mustela, sebamed, arı sütü kremi, kakao yağı ama ikisi de sanki kedi tırmalamış gibi çatlamışlardı. yani yapıda varsa ne yaparsan yap oluyor.
yine de nemlendirmek için bebek yağı kullanabilirsin istersen, öyle yapış yapış yapmıyor birkaç dakikada çekiyor.
kızlar varya sabah deli oldum... eşimle üzerimizi giyiniyoruz ben de aynanın karşısına oturdum öylece kendime bakıyorum.. eşim geldi avcılar sahil güvenlikten aradılar duba eksilmiş dedi.. eee ne yapayım dedim uyku mahmurluğu :):):) seni götürecem demez mi :) esprisine tükürdüğüm ama ne hikmettense alınmadım hatta kahkaha attım :)
Ayy beni bir telaş sardı şimdidenSen neredesin ki ? inegöl'e gelen MErkeze de gelir hem. Arada ne kadar yol kaldı ki
Kesinlikle anneye yakın olmak çok iyi. SAğolsun benim anne ve ablamda arada gelip yapıyorlar ama ev de temiz durmuyor ki. Ha bire pisleniyor. Zaten doğuma yakın yine dip köşe girecekler. O yüzden şimdi gelsinler istemiyorum. Eşimle halledeceğiz artık.
Yok yok yanlış değil. 7. ay bitiyor. 8 e doğru gidiyozzzzzzzz
Ay cok guldm canımya. Butun ofistekiler bana baktı bianda kahkaha atıncaYok canım ben kendimi yormuyorum. Genelde eşim yapıyor ben onun peşinde şurası burası diye dolanıyorumKolay olanları ben yapıyorum.
İyi espri yapmış ama
evet orası da doğru bünyeden bünyeye değişiyo.sağol canım yaa bebek yağı alayım da kullanayım sürekli nemli kalır en azındançok yorma kendini yine de canım, yaparken fark etmiyoruz ama temizlik bitince 2 gün kendimize gelemiyoruz :)
canım ben en baştan beri bebek masaj yağı kullanıyorum, banyodan sonra ıslakken sürüyorum. onun dışında bir şey yapmıyorum ve çok şükür henüz çatlağım yok, inşallah sonra da olmaz. kremlere kafayı takmıştım bir ara hepsinden alayım dedim ama 2 tane arkadaşımla konuştum ikisinin de kullanmadığı krem kalmamış lierac, mustela, sebamed, arı sütü kremi, kakao yağı ama ikisi de sanki kedi tırmalamış gibi çatlamışlardı. yani yapıda varsa ne yaparsan yap oluyor.
yine de nemlendirmek için bebek yağı kullanabilirsin istersen, öyle yapış yapış yapmıyor birkaç dakikada çekiyor.
canımm benim annem gelecek buraya ama o kalamaz ablamın çocuklarına o bakar,ablamda ben kalırım eğer annem bakarsa dedi,büyük ihtialle ablam kalır,eşim beceremezz yanımda kalsa da,zorluk çekmesin adamKızlar aklıma bir şey takıldı. Doğum yapacağınız gece yanınızda kim kalacak ? Ben eşim ve oğlum ile kalmak istiyorum. Eşim yardımcı olur gibi geliyor ama zorlanırmıyız hem bebiş hem ben halsiz olurum. ablama söylemedim daha bunu söylesem kesin aman kocanın dizinin dibinden ayrılma der güler. ama ne bileyim ilk gecemiz çekirdek aile olarak geçsin istiyorum. Sizlerin yanında kimler kalmayı planlıyor.
Hastanede hemşireler falan yardımcı olurlar ya zaten. O yüzden dedim eşim halleder belki kalanı ama bilmiyorum ki yaaa. Buda şimdi aklıma geldi. Eşimle bile paylaşmadım kalmak istermi diye. Yani isterde yapabilir mi, kendine güveniyor mu? Mesela doğuma girmek istemediğini açıkça ifade etti sağolsuncanımm benim annem gelecek buraya ama o kalamaz ablamın çocuklarına o bakar,ablamda ben kalırım eğer annem bakarsa dedi,büyük ihtialle ablam kalır,eşim beceremezz yanımda kalsa da,zorluk çekmesin adam
bende aslında eşim kalsın istiyorum çok ama biliyorum beceremez,boşuna durup o da bunalmasın benle birlikte diye bende hiç sormadım. hadi yaaa hihhhHastanede hemşireler falan yardımcı olurlar ya zaten. O yüzden dedim eşim halleder belki kalanı ama bilmiyorum ki yaaa. Buda şimdi aklıma geldi. Eşimle bile paylaşmadım kalmak istermi diye. Yani isterde yapabilir mi, kendine güveniyor mu? Mesela doğuma girmek istemediğini açıkça ifade etti sağolsun
4,5 yıldır evliyiz. Her halimi gördü birde o halimi görsünbende aslında eşim kalsın istiyorum çok ama biliyorum beceremez,boşuna durup o da bunalmasın benle birlikte diye bende hiç sormadım. hadi yaaa hihhhbenim eşimde de ben diyorum doğumda olma bebiş doğunca gir hemen foto çek diye ama bakalımm nasıl olacak, o halde beni görmesini istemiyorum açıkçası
Bende hc duşynmedm bunu annm eşim olur o beni bırakmazkı. Dogumada hazrladm eşimi.şimdilik problem yok bakalm kararı degışmezseHastanede hemşireler falan yardımcı olurlar ya zaten. O yüzden dedim eşim halleder belki kalanı ama bilmiyorum ki yaaa. Buda şimdi aklıma geldi. Eşimle bile paylaşmadım kalmak istermi diye. Yani isterde yapabilir mi, kendine güveniyor mu? Mesela doğuma girmek istemediğini açıkça ifade etti sağolsun
ooo tabi senin çok olmuş oldan ben daha 1 yıllık evliyim,daha çok fırın ekmek yemem gerek4,5 yıldır evliyiz. Her halimi gördü birde o halimi görsünBakalım normal doğum nasip olursa o zaman kendimi daha iyi hissedeceğim için eşim de kabul ederse onun kalmasını isterim. Ama sezeryanda eşim kalamaz zaten. Benim kendime hayrım olmayacak çünkü. Bakalım kısmet.
Kızlar aklıma bir şey takıldı. Doğum yapacağınız gece yanınızda kim kalacak ? Ben eşim ve oğlum ile kalmak istiyorum. Eşim yardımcı olur gibi geliyor ama zorlanırmıyız hem bebiş hem ben halsiz olurum. ablama söylemedim daha bunu söylesem kesin aman kocanın dizinin dibinden ayrılma der güler. ama ne bileyim ilk gecemiz çekirdek aile olarak geçsin istiyorum. Sizlerin yanında kimler kalmayı planlıyor.
Ben ablamı düşünüyorum cnm. Daha rahat ederim gibi. Kanama falan hasta bezi işlerinde yardımcı olur. Daha rahat ederim yanındaKızlar aklıma bir şey takıldı. Doğum yapacağınız gece yanınızda kim kalacak ? Ben eşim ve oğlum ile kalmak istiyorum. Eşim yardımcı olur gibi geliyor ama zorlanırmıyız hem bebiş hem ben halsiz olurum. ablama söylemedim daha bunu söylesem kesin aman kocanın dizinin dibinden ayrılma der güler. ama ne bileyim ilk gecemiz çekirdek aile olarak geçsin istiyorum. Sizlerin yanında kimler kalmayı planlıyor.
hahahhahha kahkaha attım wallakızlar varya sabah deli oldum... eşimle üzerimizi giyiniyoruz ben de aynanın karşısına oturdum öylece kendime bakıyorum.. eşim geldi avcılar sahil güvenlikten aradılar duba eksilmiş dedi.. eee ne yapayım dedim uyku mahmurluğu :):):) seni götürecem demez mi :) esprisine tükürdüğüm ama ne hikmettense alınmadım hatta kahkaha attım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?