2014 Aralık Anneleri

evet cnm 7nin içindeyiz doktorların hafta hesabına göre. Ama sunuda unutmamak lazım doktor hesaplarına göre 10 aylık doguruyoruz. ortalama dogum sureci 40 hafta olduguna göre 10 ay ediyor. Ay ne cabuk gecti zaman. Daha dün kese görünmüştüüüü

Sagol cnm. Kalsiyumuda yeterlı aldgımı düşünüyrm ama arttrim ozaman. Bazen dilimi degdrsem kanıyoya
' hafta önce dişcideydım. diş eti kanaması için yumusak fırcayla muhakkak fircala diş ipi kullan hafifce birde her gargarayı kullanma karbonatlı suyla gargara yap demıstı. iyi geldi bi ara fırcalayınca bile durmuyordu kanaması

Güle güle kullan canım sağlığıyla inş. Bende bir tek onlar kaldı kıyafet besik pusetı falan herşeyi tamam.

Bende hc duşynmedm bunu annm eşim olur o beni bırakmazkı. Dogumada hazrladm eşimi.şimdilik problem yok bakalm kararı degışmezse
Ohh ne güzel konuşmuşsun bile. İnş Allah istediğin gibi olur.
ooo tabi senin çok olmuş oldan ben daha 1 yıllık evliyim,daha çok fırın ekmek yemem gerek aynen kısmet ne çıkarsa bahtına
Aynen çok oldu :)
Aynen canım ya biz bize kalacağız sonra. alışmamız lazım. Ayy ben kv istemem o gece yanımda ne işi var yaa. Gitsin evde kalsın. Kv kendi evi bize 1 saatlik mesafede kendi evine gidemez ama bize gitsin ne yapayım Rahat edemem ben onun yanında. Her yerimi görecek yok istemem

Ben ablamı düşünüyorum cnm. Daha rahat ederim gibi. Kanama falan hasta bezi işlerinde yardımcı olur. Daha rahat ederim yanında
Abla ile de rahat edilir tabii ama eşim olmazsa eksik kalacakmışım gibi hissediyorum :)
hahahhahha kahkaha attım walla Yanlız değilsin bacım. Benımkı beni tosuncugum diye seviyo. Kurban almayalım bu sene dedi. Dedim Niye? Sen varsın ya tosunum dedi
Allah'tan hamişlik öncesi zayıftımda. Böyle şakalara maruz kalmıyorum. Yoksa çok alınganımdır Oturur ağlarım valla.
Sadece geçenlerde popoları ölçtük. Benim ki çok büyükmüş öyle deyip duruyordu. Bende yediremiyordum tabi kendime. 2 cm farkla onun ki büyük çıktı
Bende bu gece konuşmalıyım bu konuyu. Annem de kalsa ablam da kalsa eşimi de istiyorum yanımda banane.

Kız bende 50 kgydum memelerle gobiş çıkınca patatese saplanmıs kürdan gibi duruyo bacaklarla kollar. Bende alısık değilim esimde bu duruma bide kg olayına takıntılı oldugumu biliyo gıcık etmeye calısıyo. Ama hala spora devam ediyorum toplamda 8 kg aldım

Yaw bu bebişler için banyo malzemelerini tırnak makası tarak işlerini falan ne yaptınız nerden aldınız. daha hiç bişey almadım banyoyla alakalı

aa bak o açıdan düşünmemiştim neyse olmadı ikisini de gönderir annemi alırım yanıma, o gün bi gelsin de bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum heyecanlanıyorum :)

ayy güldürdün beni patatese saplamış kürdan demek he ben de 7 kilo aldım, bezelye yutmuş solucan gibi olacaksın diyorlar bana da gerçi bacaklarım kalınlaşıyor benim ya göbeğime uyum sağlıyorlar sağolsunlar

Yok benim kollar bacaklar hala ince bazen eşime diyorum kollarım incemi kaldı ne? sanki göbeğin kaslandıda kollarındamı şişsin daha iyi işte kendıne almıyorsun kgyu diye. Gerci hala deli gibi 1 saat bisiklet üstüne 1 saat pilates yapıyorum. İnsallah pırtlatınca bebişi gidicek bütün kglar.

hahahhahha kahkaha attım walla Yanlız değilsin bacım. Benımkı beni tosuncugum diye seviyo. Kurban almayalım bu sene dedi. Dedim Niye? Sen varsın ya tosunum dedi

aynılar ya :) ama bi atlatalım şu günleri inşallah eskisinden de zayıf olucam hırs yaptım :).. anacım adam 65 kg ben 80 kg haklı ne yapayım :)

Yaw bu bebişler için banyo malzemelerini tırnak makası tarak işlerini falan ne yaptınız nerden aldınız. daha hiç bişey almadım banyoyla alakalı

Oooo sen incecikmişsin ne diye öyle diyor o zaman Ben 1.70 - 58,60 kg ile hamile kaldım. 12 kilo aldım 70,60 kg şimdi. Görenler sadece göbek var diyor ama ben farkındayım kollar bacaklar dolgunlaştı resmen. O çok sevdiğim siyah dar paça kotumun içine giremiyorum yaaa

inşallah canım :) pilatesin çok etkisi vardır bacaklarının falan kalınlaşmamasında, çünkü sıkı tutuyor vücudu. ben pilatesi bıraktıktan sonra kilo aldığımı hissetmeye başladım zaten

Giricez giricez. Coguda ödem ama cok su var vucudumuzda. Ben ilk 3 ay giremedim pantolonlarıma rahat rahat

Pilateste daha cok sırt ve cok calısıyorum. şırt calısmak sart. vucudun merkez agırlıgı değişecegi için sırtı güçlendirmek lazım. Bacaklar bisiklet sayesınde saolsun

Ayyy bnm de koltuklari silmem lazimmm camlarim berbaaattt halilarim yikamada. Hali olmayinca ev daha cok batti. Gecen hafta iki kere supurduk sildik esimle ama bugun evi bi gorseniz sanki bir aydir temizlenmemis gibi :,( bebisin kiyafetleri de yikanip utulenecek ayni sekilde.. ptesi bebek odasi gelecek. Onlarin da guzelce temizlenmesi lazimmm offff sonra ev silinip supurulecek. Bu isler varken yuruyusu dusunemiyorum yaaa imdaaattt!!!!!!

canım o hesaplama aslında normalle aynı ama ayları karıstırıyor insan sebebide
Bir ayda 4 hafta vardır
bir haftada 7gün vardır
4*7=28 gün
bir ayda 30 yada 31 gün olduguna göre
geri kalan günler doktor hesabında yeni birer hafta yapıyor
40 hafta 10 ay degil aslında bilmem anlatabildimmi :)))

Aynen valla benimde, cam koltuk halı ne varsa temizlenecek. Bir de şöyle düşün senin mobilya pazartesi gelecekmiş. Benim mobilya tteeeee 36. ya da 37. haftamda gelecek. ben ne yapayım nerelere kaçayım.
Ablam da diyor. amaan o gelene kadar biz her şeyi bitirmiş olacağız sadece mobilya gelecek ve silip yerleştireceğiz panik yapma. ama elde değil

Oncelikle kolay gelsin canim. Listeni de paylasirsan sevinirim :) belki atladigim bisi vardir...

Ayy canimm yaa niye o kadar gec gelecek? Koltuklari esim silmeme izin vermedi sakin yapma diyo. Ona da uzuluyorum bi pazari var ama her seyi bn yaparim diyo. Baskalari da halden anlamiyo. Bn gelin yardim edin diyemiyorum esim tarafa. Yapariz ederiz diyolar ama onlarin dusunup cikip gelmelerini istiyorum. Yksa hayatta bisi isteyemem. Bu arada bebisin ve kendin icin alinacaklar listesi varsa yazar misin? Eksiklerimi kontrol edeyim canimcim

canım benim eşim kalmıştı yanımda hem de 2 gece. eşimden başkasını istemedim. zaten hemşireler de çok yardımcı oluyor. şimdi bunda da eşim kalacak bir aksilik olmazsa. doğuma da girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…