Evet 5-10 dak lik bisey, insan ister istemez kendini kasiyor ama o kadar korkmasina gerek yok dedim ya ben cekildiysem herkes cekilir. Ewt ben soranlara artik 8 aylik diyorum. Ben de pijama konusunda kararsizim ilkinden kalma sadrce hastane de giydigim lohusa pijama takimim var pembe ama bir tane daha alsammi acaba diyorum. Sezeryan olcagim icin bir de gecelik istiyorum sezeryanda dikisle pijamayla rahat edemiyorsun gecelik daha iyi. Sezeryan dusunenler mutlaka bir tanede gecelik alsinlaronden dugmeli emzirmeye uygun olsun tabi.Canım o kadar korkutmuşlar ki. İmkanı yok çektiremem diyor. 5 dakikalık bir olaymış doğru mu ? kısa mı sürüyor.
Ayrıca babylovem aşk olsun 7. ayımız bitmiş neden daha önce söylemedin bana. Ben 8 e gireceğimizi dün öğrenince resmen panikledim. Nasıl yetişecek tüm hazırlıklar. Daha pijama bile almadım ben
ben genelde pc den giriyorum canım. hiç resim koymadım becerebilirsem koyarım tabi. hatta terliğim hazır olunca onu da koyarım :)Çok guzel istedıgın gibi olmus tacın resmini atarmısın merak ettim :)
canım benim eşim kalmıştı yanımda hem de 2 gece. eşimden başkasını istemedim. zaten hemşireler de çok yardımcı oluyor. şimdi bunda da eşim kalacak bir aksilik olmazsa. doğuma da girecek
:)) o zaman girmesin tabi seni de strese sokar:)) ben sezeryan olacağım için perdenin benden taraftaki kısmında duracak. işlemi görmeyecek yani. elimi tutsun heyecanımı bastırsın yeter bana.ne güzeleşim çok iyidir saolsun her dediğimi yapar da şu doğuma girme işini kabul etmiyor bir türlü. yanımda olmanı istiyorum diyorum kalp krizi geçiririm sana hiç bir faydam olmaz diyor
çok cici yaaa, güle sağlıkla giysin bebişşKızlar şunlara bakın, annem dün istanbula gitti ve alışverişe girişmiş bizim için :) mevlüt kıyafetimizi de almış nasıl ama :)
çoooook şeker güle güle kullanın.Kızlar şunlara bakın, annem dün istanbula gitti ve alışverişe girişmiş bizim için :) mevlüt kıyafetimizi de almış nasıl ama :)
:)) o zaman girmesin tabi seni de strese sokar:)) ben sezeryan olacağım için perdenin benden taraftaki kısmında duracak. işlemi görmeyecek yani. elimi tutsun heyecanımı bastırsın yeter bana.
çok cici yaaa, güle sağlıkla giysin bebişş
çoooook şeker güle güle kullanın.
mevlüt kıyafetlerine bayılıyorum ya. nasıl da yakışıyor bebişlere.
evet orası da doğru bünyeden bünyeye değişiyo.sağol canım yaa bebek yağı alayım da kullanayım sürekli nemli kalır en azından
Kızlar şunlara bakın, annem dün istanbula gitti ve alışverişe girişmiş bizim için :) mevlüt kıyafetimizi de almış nasıl ama :)
Kalsiyumla bi alakası olduğunu sanmıyorum.. Tamaen vücuttaki kan artışından dolayı, kılcal damarların taşıdığı kan miktarı artmış durumda. Bu da dişeti ve burun gibi yerlerde kanama yapabiliyor.Sagol cnm. Kalsiyumuda yeterlı aldgımı düşünüyrm ama arttrim ozaman. Bazen dilimi degdrsem kanıyoya
yaaaa kızlaaaarr popomda ilk çatlagım oluştu ne güzel zaten önceden de vardı üzüldümm .. tüm hafta herkes karnın çok sivri ben doğuma nerdeyse böle gittim fln ama popon minik kaldı ne güzel arkadan belli olmuo dedi dediii baktım gece basen tarafında bi kırmızılık ama diğer tarafta yok tek taraflı bi çatlak gelio sanırım ben ettim siz etmeyin kızlar ne sürüosanız artık krem yag totolarınıza da sürünn
mevlü kıyafetinize bayıldımmmmmm güle güle giydir canım inşallahbu arada bu mevlut ne zaman yapılıyor ben doğumdan sora ii hissedersem hemen 1 hafta 10 gün sora yapayım diorum çünkü kv çok durmayacak bizde .. görümcelerde çok kalsın istemiorum zaten gerek yok annem çok yakın bi de kız kardeşim var..
swift ben eskişehirdeyimmmm ondan ortası olsun dedimm inegölde olsam atlar gelirdimmmSen neredesin ki ? inegöl'e gelen MErkeze de gelir hem. Arada ne kadar yol kaldı ki
Kesinlikle anneye yakın olmak çok iyi. SAğolsun benim anne ve ablamda arada gelip yapıyorlar ama ev de temiz durmuyor ki. Ha bire pisleniyor. Zaten doğuma yakın yine dip köşe girecekler. O yüzden şimdi gelsinler istemiyorum. Eşimle halledeceğiz artık.
Yok yok yanlış değil. 7. ay bitiyor. 8 e doğru gidiyozzzzzzzz
evet epudural ya da spinal olcam. ilkinde genel olmuştum aslında ondan da memnundum ama kızımın doğduğu anı göremedim. odaya getirdiklerinde verdiler kucağıma. gözümü ağrıyla açtım emziriken zorlandım haliyle. epudural / spinal de ağrıyı 3-4 saat sonra hissetmeye başlıyorsun o zamana kadar bebeği emzirme daha rahat oluyor. ilk buluşma ağrısız oluyor :)yok zaten detaylı ultrasonda boncuk boncuk terlediğimi gördükten sonra üstelemedim ben deepidural sezaryen mi olacak seninki canım? ilk doğumunda da mı öyle yapmıştın?
saol canımaslında yürümeye başlayınca daha güzel duruyor böyle kıyafetler ama mevlit için de özeniyor insan işte, çok şeker şeyler var :)
canım inşallah benim de iyi çıkar ben tatlı canavarıyımm kötü çıkarsa yandımmm:)çalışmaya devam.bi aksilik çıkmazsa son ana kadar çalışayım diyorum.evde insan kendini dinleyince daha çok hasta oluyorum.yoğunluk daha iyi gelioo:)tamam sen görüş ayarlayalım canımyok canım kasım değil o da bizle aralıkta sadece bilgi olsun diye oraya da bakıyor.yarın şeker yüklemesinden sonra bi görüşeyim bakalım hem sonuç için hem de gün ayarlamak için.bende geçen hafta yaptırdım 75lik yaptı.iyi çıktı sonuç umarım sizinkilerde iyi olur.bu arada çalışmaya devam di mi sende.daha ne kadar düşünüyorsun.32de bırakcan mı?
Biz siparişi daha geçen hafta verdik canım. Bizde suç o kadar beklersek böyle olur tabiAyy canimm yaa niye o kadar gec gelecek? Koltuklari esim silmeme izin vermedi sakin yapma diyo. Ona da uzuluyorum bi pazari var ama her seyi bn yaparim diyo. Baskalari da halden anlamiyo. Bn gelin yardim edin diyemiyorum esim tarafa. Yapariz ederiz diyolar ama onlarin dusunup cikip gelmelerini istiyorum. Yksa hayatta bisi isteyemem. Bu arada bebisin ve kendin icin alinacaklar listesi varsa yazar misin? Eksiklerimi kontrol edeyim canimcim
ayyy ne güzell. Doğuma girmez onda çok kararlı ama yanımda gece kalsın. Peki zor oldu mu ? Eşin hem çocuk ile hem senle ilgilenbildimi. Sen kendin kalkabildin mi ? gerçi her doğum farklı nasıl olacağız bakalımcanım benim eşim kalmıştı yanımda hem de 2 gece. eşimden başkasını istemedim. zaten hemşireler de çok yardımcı oluyor. şimdi bunda da eşim kalacak bir aksilik olmazsa. doğuma da girecek
Kendini kassanda bebeğin olsun diye dayanılamayacak şey değil. Bak burda ne acılar çekenler oluyor.Evet 5-10 dak lik bisey, insan ister istemez kendini kasiyor ama o kadar korkmasina gerek yok dedim ya ben cekildiysem herkes cekilir. Ewt ben soranlara artik 8 aylik diyorum. Ben de pijama konusunda kararsizim ilkinden kalma sadrce hastane de giydigim lohusa pijama takimim var pembe ama bir tane daha alsammi acaba diyorum. Sezeryan olcagim icin bir de gecelik istiyorum sezeryanda dikisle pijamayla rahat edemiyorsun gecelik daha iyi. Sezeryan dusunenler mutlaka bir tanede gecelik alsinlaronden dugmeli emzirmeye uygun olsun tabi.
Benim ki de, ben seni o halde bağırırken görünce tutat kolundan çıkarırım diyorne güzeleşim çok iyidir saolsun her dediğimi yapar da şu doğuma girme işini kabul etmiyor bir türlü. yanımda olmanı istiyorum diyorum kalp krizi geçiririm sana hiç bir faydam olmaz diyor
Oyyy oyy yesinler minik prenses olacak resmen :) Çok güzeller bayıldım. Güle güle kullanın inş Allah.Kızlar şunlara bakın, annem dün istanbula gitti ve alışverişe girişmiş bizim için :) mevlüt kıyafetimizi de almış nasıl ama :)
Artık çok geç, Göbiş çatlamasın diye orayı yağlamaktan popoyu ve bacaklarımın yanlarını unutmuştum senin gibi ilk çatlağı görene kadar. Farkımız sen tek bir çatlak görmüşsün ben ordusuyla karşılaştım. O gün bu gün alıştık birbirimize. Yağlıyorum bazen görünür bazen görünmez oluyorlar ama ben biliyorum onlar kalıcı misafirim benimyaaaa kızlaaaarr popomda ilk çatlagım oluştu ne güzel zaten önceden de vardı üzüldümm .. tüm hafta herkes karnın çok sivri ben doğuma nerdeyse böle gittim fln ama popon minik kaldı ne güzel arkadan belli olmuo dedi dediii baktım gece basen tarafında bi kırmızılık ama diğer tarafta yok tek taraflı bi çatlak gelio sanırım ben ettim siz etmeyin kızlar ne sürüosanız artık krem yag totolarınıza da sürünn
Ben Aralık 20-21 ya da 27-28 inde yapacağım. Yarın kısmetse mevlütü yapacağım yer ile görüşeceğim tarihi uydurmaya çalışacağım bakalım. Ne kadar uzatırsam mevlütü o kadar fazla habersiz misafir demek. Bizde mevlüt olana kadar habersiz gidilir. Nadir haber verilir. O zaman da hep hazırlıklı olmak zorundasın zor yani.mevlü kıyafetinize bayıldımmmmmm güle güle giydir canım inşallahbu arada bu mevlut ne zaman yapılıyor ben doğumdan sora ii hissedersem hemen 1 hafta 10 gün sora yapayım diorum çünkü kv çok durmayacak bizde .. görümcelerde çok kalsın istemiorum zaten gerek yok annem çok yakın bi de kız kardeşim var..
ahh ahh ne sürsek de elinde sonunda kırmızılıkları görüyoruzcanım kayısı yagı da güzel annem almış bana mustela sürüyorum genelde ama dün popomda kırmızılık görünce üzülüp hemen kayısı yagını aldım elime
zaten gündüzleri oda dolup dolup boşalıyor gelen giden çok oluyor . gece olunca tek eşim kaldı. ondan başkasına kolay kolay naz yapamam :) zaten aynı gün kalkman gerekiyor yürütüyorlar. hemşireler ara ara götürüyorlar bebeği. kan almak için vs. her götürdüklerinde biz de eşimle yürümüştük. tek başına kalkamazsın tabi.ayyy ne güzell. Doğuma girmez onda çok kararlı ama yanımda gece kalsın. Peki zor oldu mu ? Eşin hem çocuk ile hem senle ilgilenbildimi. Sen kendin kalkabildin mi ? gerçi her doğum farklı nasıl olacağız bakalım
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?