2014 Aralık Anneleri

Evet 5-10 dak lik bisey, insan ister istemez kendini kasiyor ama o kadar korkmasina gerek yok dedim ya ben cekildiysem herkes cekilir. Ewt ben soranlara artik 8 aylik diyorum. Ben de pijama konusunda kararsizim ilkinden kalma sadrce hastane de giydigim lohusa pijama takimim var pembe ama bir tane daha alsammi acaba diyorum. Sezeryan olcagim icin bir de gecelik istiyorum sezeryanda dikisle pijamayla rahat edemiyorsun gecelik daha iyi. Sezeryan dusunenler mutlaka bir tanede gecelik alsinlaronden dugmeli emzirmeye uygun olsun tabi.

canım benim eşim kalmıştı yanımda hem de 2 gece. eşimden başkasını istemedim. zaten hemşireler de çok yardımcı oluyor. şimdi bunda da eşim kalacak bir aksilik olmazsa. doğuma da girecek

ne güzel eşim çok iyidir saolsun her dediğimi yapar da şu doğuma girme işini kabul etmiyor bir türlü. yanımda olmanı istiyorum diyorum kalp krizi geçiririm sana hiç bir faydam olmaz diyor

Kızlar şunlara bakın, annem dün istanbula gitti ve alışverişe girişmiş bizim için :) mevlüt kıyafetimizi de almış nasıl ama :)

Eklentiler

• image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 106
  • image.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 99
ne güzel eşim çok iyidir saolsun her dediğimi yapar da şu doğuma girme işini kabul etmiyor bir türlü. yanımda olmanı istiyorum diyorum kalp krizi geçiririm sana hiç bir faydam olmaz diyor
:)) o zaman girmesin tabi seni de strese sokar:)) ben sezeryan olacağım için perdenin benden taraftaki kısmında duracak. işlemi görmeyecek yani. elimi tutsun heyecanımı bastırsın yeter bana.

:)) o zaman girmesin tabi seni de strese sokar:)) ben sezeryan olacağım için perdenin benden taraftaki kısmında duracak. işlemi görmeyecek yani. elimi tutsun heyecanımı bastırsın yeter bana.

yok zaten detaylı ultrasonda boncuk boncuk terlediğimi gördükten sonra üstelemedim ben de epidural sezaryen mi olacak seninki canım? ilk doğumunda da mı öyle yapmıştın?

çok cici yaaa, güle sağlıkla giysin bebişş

saol canım, bi kucağımıza alalım da o günleri görelim inşallah hepimiz

çoooook şeker güle güle kullanın.
mevlüt kıyafetlerine bayılıyorum ya. nasıl da yakışıyor bebişlere.

saol canım aslında yürümeye başlayınca daha güzel duruyor böyle kıyafetler ama mevlit için de özeniyor insan işte, çok şeker şeyler var :)

evet orası da doğru bünyeden bünyeye değişiyo.sağol canım yaa bebek yağı alayım da kullanayım sürekli nemli kalır en azından

canım kayısı yagı da güzel annem almış bana mustela sürüyorum genelde ama dün popomda kırmızılık görünce üzülüp hemen kayısı yagını aldım elime

yaaaa kızlaaaarr popomda ilk çatlagım oluştu ne güzel zaten önceden de vardı üzüldümm .. tüm hafta herkes karnın çok sivri ben doğuma nerdeyse böle gittim fln ama popon minik kaldı ne güzel arkadan belli olmuo dedi dediii baktım gece basen tarafında bi kırmızılık ama diğer tarafta yok tek taraflı bi çatlak gelio sanırım ben ettim siz etmeyin kızlar ne sürüosanız artık krem yag totolarınıza da sürünn

Kızlar şunlara bakın, annem dün istanbula gitti ve alışverişe girişmiş bizim için :) mevlüt kıyafetimizi de almış nasıl ama :)

mevlü kıyafetinize bayıldımmmmmm güle güle giydir canım inşallah bu arada bu mevlut ne zaman yapılıyor ben doğumdan sora ii hissedersem hemen 1 hafta 10 gün sora yapayım diorum çünkü kv çok durmayacak bizde .. görümcelerde çok kalsın istemiorum zaten gerek yok annem çok yakın bi de kız kardeşim var..

Sagol cnm. Kalsiyumuda yeterlı aldgımı düşünüyrm ama arttrim ozaman. Bazen dilimi degdrsem kanıyoya
Kalsiyumla bi alakası olduğunu sanmıyorum.. Tamaen vücuttaki kan artışından dolayı, kılcal damarların taşıdığı kan miktarı artmış durumda. Bu da dişeti ve burun gibi yerlerde kanama yapabiliyor.

çatlak olduğuna eminmisin canım. bir yere falan çarpmış gece kaşımış falan olmayasın? çatlak iki tarafta simetrik oluyor genelde. öteki popişte yokmuş senin. kaç kilo aldın basenden çok mu aldın?

saol canım benim :) ya aslında mevlid için belirli bir zaman yok, yani büyükler 40. gün diyorlar ama ben okudum araştırdım hiç öyle bir kısıtlama yok. ne zaman istersen o zaman yap, sonuçta önemli olan bebek için Kur'an ve dua okunmuş olması. ben isminin konulacağı gün okutacağım önce, yani 7. günde falan. çünkü benim kayınvalidem de çok kalmayacak. sonra da 2. ayına yaklaşırken kayınvalideme gideceğim İstanbul'a, orada hem kurban kesip hem mevlid yapacağız inşallah.
annenle kardeşin yakınsa zaten yanında kimsenin kalmasına çok gerek kalmaz canım, eninde sonunda yalnız kalacağız aslında o yüzden yanındakilerin çok kalmaması lazım bence de :)

swift ben eskişehirdeyimmmm ondan ortası olsun dedimm inegölde olsam atlar gelirdimmm

evet epudural ya da spinal olcam. ilkinde genel olmuştum aslında ondan da memnundum ama kızımın doğduğu anı göremedim. odaya getirdiklerinde verdiler kucağıma. gözümü ağrıyla açtım emziriken zorlandım haliyle. epudural / spinal de ağrıyı 3-4 saat sonra hissetmeye başlıyorsun o zamana kadar bebeği emzirme daha rahat oluyor. ilk buluşma ağrısız oluyor :)

canım inşallah benim de iyi çıkar ben tatlı canavarıyımm kötü çıkarsa yandımmm:)çalışmaya devam.bi aksilik çıkmazsa son ana kadar çalışayım diyorum.evde insan kendini dinleyince daha çok hasta oluyorum.yoğunluk daha iyi gelioo:)tamam sen görüş ayarlayalım canım

Biz siparişi daha geçen hafta verdik canım. Bizde suç o kadar beklersek böyle olur tabi
Benim kv yapılacak iş güç ile ilgili hiç bir şey sormuyor. Kaç tane ev taşıdım gelip bir yardım etmedi. Son taşındığımda geldi. Sadece vitrin bardaklarını gazetelerden çıkardı sonra hasta ziyaretine gitti. Bana hiç faydası yok sağolsun. Yine yardımcı olmaz hiç sanmıyorum. Bayramda görüşünce diyeceğim ama temizliğime yardım etmeyecek misin ? Ben bu halde nasıl yapayım diye. Diyebilirsem tabi oda
Liste yapmadım canım ben ya. Kalanları yazayım ama :) Pijama takımı, çantamız alınacak, emzik, battaniye, oğluma benim pijama rengim ile aynı hastane çıkışı :) , terlik, pijamama uygun örtü :) bu tarz şeylerim kaldı benim diğerleri bitti çok şükür. Ya da bana öyle geliyor heee çorabımız yok hiç bak oda alınacak
canım benim eşim kalmıştı yanımda hem de 2 gece. eşimden başkasını istemedim. zaten hemşireler de çok yardımcı oluyor. şimdi bunda da eşim kalacak bir aksilik olmazsa. doğuma da girecek
ayyy ne güzell. Doğuma girmez onda çok kararlı ama yanımda gece kalsın. Peki zor oldu mu ? Eşin hem çocuk ile hem senle ilgilenbildimi. Sen kendin kalkabildin mi ? gerçi her doğum farklı nasıl olacağız bakalım
Kendini kassanda bebeğin olsun diye dayanılamayacak şey değil. Bak burda ne acılar çekenler oluyor. İnat benim arkadaşım ya
Evet emzirmeye uygun benimde pijama ve gecelik almam lazım
Benim ki de, ben seni o halde bağırırken görünce tutat kolundan çıkarırım diyor
Oyyy oyy yesinler minik prenses olacak resmen :) Çok güzeller bayıldım. Güle güle kullanın inş Allah.
Artık çok geç, Göbiş çatlamasın diye orayı yağlamaktan popoyu ve bacaklarımın yanlarını unutmuştum senin gibi ilk çatlağı görene kadar. Farkımız sen tek bir çatlak görmüşsün ben ordusuyla karşılaştım. O gün bu gün alıştık birbirimize. Yağlıyorum bazen görünür bazen görünmez oluyorlar ama ben biliyorum onlar kalıcı misafirim benim
Ben Aralık 20-21 ya da 27-28 inde yapacağım. Yarın kısmetse mevlütü yapacağım yer ile görüşeceğim tarihi uydurmaya çalışacağım bakalım. Ne kadar uzatırsam mevlütü o kadar fazla habersiz misafir demek. Bizde mevlüt olana kadar habersiz gidilir. Nadir haber verilir. O zaman da hep hazırlıklı olmak zorundasın zor yani.

canım kayısı yagı da güzel annem almış bana mustela sürüyorum genelde ama dün popomda kırmızılık görünce üzülüp hemen kayısı yagını aldım elime
ahh ahh ne sürsek de elinde sonunda kırmızılıkları görüyoruz artık bu da hamileliğin bi başka yanı,napak bebişler için görmezden gelebilirim sanırım bakarım canım iyi geliyosa kayısı kakao hiç farketmez

zaten gündüzleri oda dolup dolup boşalıyor gelen giden çok oluyor . gece olunca tek eşim kaldı. ondan başkasına kolay kolay naz yapamam :) zaten aynı gün kalkman gerekiyor yürütüyorlar. hemşireler ara ara götürüyorlar bebeği. kan almak için vs. her götürdüklerinde biz de eşimle yürümüştük. tek başına kalkamazsın tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…