2014 Aralık Anneleri

canım anlayamadım tam zaten göbeğimi de kaşıyınca çizgi gibi oluo hemen bi panik sora bakıorum geçio ama toto çatlak sanırım ya .. instagramdan bakıorum özellikle yabancılar göbeklerini çekip koyuolar öle çatlaklı onlara benzettim totodakileri de ama emin diilim .. çarpma diil eminim çünkü çarpsam morarır beyazım ben kaşıma olsa geçer ya kalmaz gibi .. poff pof

aynen canım bi de ben rahat edemem.. ayrıca huysuz olurum o zamanlar baya biri bişey dese terslenirim saolsun ablaların biri de böle sivri dilli çok ii anlaşıyoruz Yanımda 1 günden fazla kalması ikimiz içinde ii olmazz

öle canım dün yengem anlattı da hamileliğini yatıp kalkıp şükretmem lazım die düşündüm .. cidden öle hiç kalkmadan yatmış 9 ay ya ..

öle canım dün yengem anlattı da hamileliğini yatıp kalkıp şükretmem lazım die düşündüm .. cidden öle hiç kalkmadan yatmış 9 ay ya ..
aynen aynenn,rahat geçirdim bende ne bulantı ne başka bişi,2,5 ay kalmış hala daha iyi hissediyorum şükür,o hiç kalkmadan yatanları düşünüce biz çok iiyiz

Artık çok geç, Göbiş çatlamasın diye orayı yağlamaktan popoyu ve bacaklarımın yanlarını unutmuştum senin gibi ilk çatlağı görene kadar. Farkımız sen tek bir çatlak görmüşsün ben ordusuyla karşılaştım. O gün bu gün alıştık birbirimize. Yağlıyorum bazen görünür bazen görünmez oluyorlar ama ben biliyorum onlar kalıcı misafirim benim

Ben Aralık 20-21 ya da 27-28 inde yapacağım. Yarın kısmetse mevlütü yapacağım yer ile görüşeceğim tarihi uydurmaya çalışacağım bakalım. Ne kadar uzatırsam mevlütü o kadar fazla habersiz misafir demek. Bizde mevlüt olana kadar habersiz gidilir. Nadir haber verilir. O zaman da hep hazırlıklı olmak zorundasın zor yani.[/QUOTE]

yaaaa kalıcı misafir istemiorum ben o insanların göbeklerinden gitmio mu doğum sorası kocaman çatlaklar ya üzüldüm şimdi azalıodur ama di mi .. popo çok sıkıntı diil upuzunn yaz tatillerimiz olmuo hiç bi zaman ..

mevlüt olana kadar habersiz gelme olayı da fenaymış sürekli diken üstünde o aralar nasıl olacak hiç bilmiorumm yarın havuzluhana gidiyoruz buarada gelsin cicişleeerrr

Evet bence de geceleri kimsenin kalmasına gerek yok. Ama bizim mecburen kendi annem kalacak. Gelip giden çok oluyor ya her gün kadın git gel yapamaz ki. Kv işleri olur onun çok fazla kalacağını tahmin etmiyorum. Zaten gelenler daha çok benim akrabalarım olacak. EŞimin tarafı direkt mevlüte gelir.
swift ben eskişehirdeyimmmm ondan ortası olsun dedimm inegölde olsam atlar gelirdimmm
Ayy uzakmışta. Tmm canım gel inegölde buluşalım
Ayy çok özendim valla bende eşimle kalmak istiyorum. Ama eşim ne diyecek bilmiyorum Birde bebişle başedebilir miyiz onu da düşünüyorum ama annesiyim ben ya bende susmayacak kimde susacak

Valla sadece renk değiştirip gümüş olduğunu biliyorum. Ne kadar kalıcı olacaklar bekleyip göreceğiz. Ben tesettürlüyüm zaten de kocama acıyorum yazık öyle görecek. Hatta takılıyorum bazen 4 yıl çıtırdım tadını çıkardın şimdi böyle çatlaklarla idare edicen diye
Evet sıkıntılı gerçekten zil çalsa hemen ortalığı toplamaya başla Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Canim ben hic bilmiyorum bizimki ayrintili da dayanmisti esine yastik yapmis gibiydi yani ben esi olarak nitelendirmistim o seyi yan yanaydilar,ama asagida olunca esi de mi asagidadir onu bilemiyorum.Bir sey mi oldu canim niye merak ettin?
benim bebiş ve eşi aşağıdaydı canım acaba bebiş yukarı çıkarsa eşi de mi çıkar diye merak ettim...nette araştırdım ama pek bişey çıkmıyor...ben de merak edip sizlere sordumm:)

Canm guzel düşünüyorsun sma o durumda ihtiyacımız olursa karsılayabılırler mi esler ?? Bence tecrübeli biri kalmalı .. Ben annemi isterım eşimde olsa keske ama bebeği bile duZgub tutarmı , korkarım sanırım :)

Valla canım bende istiyorum da. Doğumun nasıl gerçekleştiğiyle alakalı olacak. Kendimi iyi hissedersem eşim ile kalmak isteyeceğim ama yok kendimi pek iyi hissetmezsem o zaman annem ya da ablamı isteyeceğim yanımda.

Ee peki hem eş hemde anne de kalamaz mı özel hastane izin verir mi ki ??

Canım aslında es dost çoksa tek tek ağırlamak yerıne erkenden yapmak guzel . Benım Ankara'da kimsem yok cok az o yüzden bizim kız kısmetse bahara dogru hem benı. Mrmlekrtte hemde esimin memleketınde ayrı ayrı yapcaz

Kızlar karnıma bianda cok fena bir agrı gırdı. Lavaboya zor yetıştm afeedersnz. Niye oldukı bianda. Hala agrıyo karnm.

Yok kız bizde buluşamadık daha.
Huuuuu bursalılarr. Toplanın kimler geliyor cumartesi
Ben gelemiyorum kızlar.Doktor 10 gun rapor verdi istirahat edecekmişim ,bebek ters duruyormuş rahmi zorluyormuş,biraz dinlen iki hafta sonra yine gel dediNormale döner inşallah evdeyim gezmek yok banaŞeker testim iyi cıktı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…