çatlak olduğuna eminmisin canım. bir yere falan çarpmış gece kaşımış falan olmayasın? çatlak iki tarafta simetrik oluyor genelde. öteki popişte yokmuş senin. kaç kilo aldın basenden çok mu aldın?
saol canım benim :) ya aslında mevlid için belirli bir zaman yok, yani büyükler 40. gün diyorlar ama ben okudum araştırdım hiç öyle bir kısıtlama yok. ne zaman istersen o zaman yap, sonuçta önemli olan bebek için Kur'an ve dua okunmuş olması. ben isminin konulacağı gün okutacağım önce, yani 7. günde falan. çünkü benim kayınvalidem de çok kalmayacak. sonra da 2. ayına yaklaşırken kayınvalideme gideceğim İstanbul'a, orada hem kurban kesip hem mevlid yapacağız inşallah.
annenle kardeşin yakınsa zaten yanında kimsenin kalmasına çok gerek kalmaz canım, eninde sonunda yalnız kalacağız aslında o yüzden yanındakilerin çok kalmaması lazım bence de :)
ahh ahh ne sürsek de elinde sonunda kırmızılıkları görüyoruzartık bu da hamileliğin bi başka yanı,napak bebişler için görmezden gelebilirim sanırım bakarım canım iyi geliyosa kayısı kakao hiç farketmez
aynen aynenn,rahat geçirdim bende ne bulantı ne başka bişi,2,5 ay kalmış hala daha iyi hissediyorum şükür,o hiç kalkmadan yatanları düşünüce biz çok iiyizöle canım dün yengem anlattı da hamileliğini yatıp kalkıp şükretmem lazım die düşündüm .. cidden öle hiç kalkmadan yatmış 9 ay ya ..
Evet bence de geceleri kimsenin kalmasına gerek yok. Ama bizim mecburen kendi annem kalacak. Gelip giden çok oluyor ya her gün kadın git gel yapamaz ki. Kv işleri olur onun çok fazla kalacağını tahmin etmiyorum. Zaten gelenler daha çok benim akrabalarım olacak. EŞimin tarafı direkt mevlüte gelir.saol canım benim :) ya aslında mevlid için belirli bir zaman yok, yani büyükler 40. gün diyorlar ama ben okudum araştırdım hiç öyle bir kısıtlama yok. ne zaman istersen o zaman yap, sonuçta önemli olan bebek için Kur'an ve dua okunmuş olması. ben isminin konulacağı gün okutacağım önce, yani 7. günde falan. çünkü benim kayınvalidem de çok kalmayacak. sonra da 2. ayına yaklaşırken kayınvalideme gideceğim İstanbul'a, orada hem kurban kesip hem mevlid yapacağız inşallah.
annenle kardeşin yakınsa zaten yanında kimsenin kalmasına çok gerek kalmaz canım, eninde sonunda yalnız kalacağız aslında o yüzden yanındakilerin çok kalmaması lazım bence de :)
Ayy uzakmışta. Tmm canım gel inegölde buluşalımswift ben eskişehirdeyimmmm ondan ortası olsun dedimm inegölde olsam atlar gelirdimmm
Ayy çok özendim valla bende eşimle kalmak istiyorum. Ama eşim ne diyecek bilmiyorumzaten gündüzleri oda dolup dolup boşalıyor gelen giden çok oluyor . gece olunca tek eşim kaldı. ondan başkasına kolay kolay naz yapamam :) zaten aynı gün kalkman gerekiyor yürütüyorlar. hemşireler ara ara götürüyorlar bebeği. kan almak için vs. her götürdüklerinde biz de eşimle yürümüştük. tek başına kalkamazsın tabi.
Valla sadece renk değiştirip gümüş olduğunu biliyorum. Ne kadar kalıcı olacaklar bekleyip göreceğiz. Ben tesettürlüyüm zaten de kocama acıyorum yazık öyle görecek. Hatta takılıyorum bazen 4 yıl çıtırdım tadını çıkardın şimdi böyle çatlaklarla idare edicen diyeyaaaa kalıcı misafir istemiorum ben o insanların göbeklerinden gitmio mu doğum sorası kocaman çatlaklar ya üzüldüm şimdi azalıodur ama di mi .. popo çok sıkıntı diil upuzunn yaz tatillerimiz olmuo hiç bi zaman ..
mevlüt olana kadar habersiz gelme olayı da fenaymış sürekli diken üstünde o aralar nasıl olacak hiç bilmiorumm yarın havuzluhana gidiyoruz buarada gelsin cicişleeerrr
Evet bence de geceleri kimsenin kalmasına gerek yok. Ama bizim mecburen kendi annem kalacak. Gelip giden çok oluyor ya her gün kadın git gel yapamaz ki. Kv işleri olur onun çok fazla kalacağını tahmin etmiyorum. Zaten gelenler daha çok benim akrabalarım olacak. EŞimin tarafı direkt mevlüte gelir.
Ayy uzakmışta. Tmm canım gel inegölde buluşalım
Ayy çok özendim valla bende eşimle kalmak istiyorum. Ama eşim ne diyecek bilmiyorumBirde bebişle başedebilir miyiz onu da düşünüyorum ama annesiyim ben ya bende susmayacak kimde susacak [/QUOT
inşallahhh tanışırız bigün sizleride bekleriz eskişehireee:)
benim bebiş ve eşi aşağıdaydı canım acaba bebiş yukarı çıkarsa eşi de mi çıkar diye merak ettim...nette araştırdım ama pek bişey çıkmıyor...ben de merak edip sizlere sordumm:)Canim ben hic bilmiyorum bizimki ayrintili da dayanmisti esine yastik yapmis gibiydi yani ben esi olarak nitelendirmistim o seyi yan yanaydilar,ama asagida olunca esi de mi asagidadir onu bilemiyorum.Bir sey mi oldu canim niye merak ettin?
Canm guzel düşünüyorsun sma o durumda ihtiyacımız olursa karsılayabılırler mi esler ?? Bence tecrübeli biri kalmalı .. Ben annemi isterım eşimde olsa keske ama bebeği bile duZgub tutarmı , korkarım sanırım :)Kızlar aklıma bir şey takıldı. Doğum yapacağınız gece yanınızda kim kalacak ? Ben eşim ve oğlum ile kalmak istiyorum. Eşim yardımcı olur gibi geliyor ama zorlanırmıyız hem bebiş hem ben halsiz olurum. ablama söylemedim daha bunu söylesem kesin aman kocanın dizinin dibinden ayrılma der güler. ama ne bileyim ilk gecemiz çekirdek aile olarak geçsin istiyorum. Sizlerin yanında kimler kalmayı planlıyor.
Aman allahım elbiseye bak maşallah cok. GuzelKızlar şunlara bakın, annem dün istanbula gitti ve alışverişe girişmiş bizim için :) mevlüt kıyafetimizi de almış nasıl ama :)
Valla canım bende istiyorum da. Doğumun nasıl gerçekleştiğiyle alakalı olacak. Kendimi iyi hissedersem eşim ile kalmak isteyeceğim ama yok kendimi pek iyi hissetmezsem o zaman annem ya da ablamı isteyeceğim yanımda.Canm guzel düşünüyorsun sma o durumda ihtiyacımız olursa karsılayabılırler mi esler ?? Bence tecrübeli biri kalmalı .. Ben annemi isterım eşimde olsa keske ama bebeği bile duZgub tutarmı , korkarım sanırım :)
Ee peki hem eş hemde anne de kalamaz mı özel hastane izin verir mi ki ??Valla canım bende istiyorum da. Doğumun nasıl gerçekleştiğiyle alakalı olacak. Kendimi iyi hissedersem eşim ile kalmak isteyeceğim ama yok kendimi pek iyi hissetmezsem o zaman annem ya da ablamı isteyeceğim yanımda.
Canım aslında es dost çoksa tek tek ağırlamak yerıne erkenden yapmak guzel . Benım Ankara'da kimsem yok cok az o yüzden bizim kız kısmetse bahara dogru hem benı. Mrmlekrtte hemde esimin memleketınde ayrı ayrı yapcazmevlü kıyafetinize bayıldımmmmmm güle güle giydir canım inşallahbu arada bu mevlut ne zaman yapılıyor ben doğumdan sora ii hissedersem hemen 1 hafta 10 gün sora yapayım diorum çünkü kv çok durmayacak bizde .. görümcelerde çok kalsın istemiorum zaten gerek yok annem çok yakın bi de kız kardeşim var..
Kalır canım niye kalmasın. Ayy kafam o kadar karıştı kiEe peki hem eş hemde anne de kalamaz mı özel hastane izin verir mi ki ??
Kasilma gibi bisey mi?Kızlar karnıma bianda cok fena bir agrı gırdı. Lavaboya zor yetıştm afeedersnz. Niye oldukı bianda. Hala agrıyo karnm.
Ben gelemiyorum kızlar.Doktor 10 gun rapor verdi istirahat edecekmişim ,bebek ters duruyormuş rahmi zorluyormuş,biraz dinlen iki hafta sonra yine gel dediYok kız bizde buluşamadık daha.
Huuuuu bursalılarr.Toplanın kimler geliyor cumartesi
Yok cnm ishal gbi(cok afedersıniz) suan cok halszleştmKasilma gibi bisey mi?
Canım ıshalden dolayıdır sanırım Inş öyledir .. Bana da olmuştu çünkü o tarz .. Uzan bi evdeysenYok cnm ishal gbi(cok afedersıniz) suan cok halszleştm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?