2014 Aralık Anneleri

herkese selam bayadır gelemediğim için adım listelerde kalmamış evde netimizi kapattık. telefondanda artık foruma giremiyorum. son güncellemeden sonra kabul etmiyor. herkesler iyi sanırım. bebekleri büyüttük. az kaldı kucağımıza almamıza.

cocuk odasinin parkesini değiştirecektik ama sadece bi oda parke yaptirinca ekstra usta parasi aliyolarmis. bizde tüm evi yaptirmaya karat verdik bide parke isi cikti ev sahti sahbaz oldu

Kizlar bir anda popom ve kalcam fena halde catlaklar icinde kaldi. Ama bi suru minik minik..sizin ne durumda? Ilk zaman hic yaglamadim tabi haliyle sonuc bu :,( 1-2 tane de yanlarimda var o kadar. Karnimda yok cok sukur. Ve baya buyuk bi karnim var.

Kizlar bir anda popom ve kalcam fena halde catlaklar icinde kaldi. Ama bi suru minik minik..sizin ne durumda? Ilk zaman hic yaglamadim tabi haliyle sonuc bu :,( 1-2 tane de yanlarimda var o kadar. Karnimda yok cok sukur. Ve baya buyuk bi karnim var.
Hayirli olsun cnm catlaklarin artik olanlara yapcak bisey yok bundan sonra bol bol yaglan. Bende sukur henuz yok ama deliler gibi kasiniyorum. Ama kasimiyorum

canım çatlıcaksa her türlü çatlar ben kızımda 3.5 aylıktı başlamıştım yağdı şuydu buydu hiçbiri fayda etmedi oğlumda şuan
çatlak sorunum yok çünkü çatlıcak yerim kalmadı :) bütün vücudum çatlak göğüslerim bileklerimin kenarları vs.
oğlumuda doğurup şöyle 1 yaşına filan gelince (çünkü bazı kremler süte geçiyor) cildiyeye gidip bir çözüm bulacağım inş.

Hosgeldin zahter ewt baya uzun zaman oldu sen foruma girmeyeli, bebisin ve sen iyisindir insallah.

CANIM YARIN BENDE GELEMIYEBILIRIMM BENIMDE BAZAM GELICEK YARIN SAATTE SOYLEMEDILER

Kizlar bugun biraz kislik yapayim dedim. Biberlerin icinde aci varmis. Ellerim oyle kotu oldu. Resmen 6-7 saat yandi. Acisindan agladim o derece. Esim diyo hastaneye gidelim. Ben diyorum bundan hastaneye ni gidilir gulerler adama. Oldum oldum dirildim resmen. Allaha sukur gecti simdi

Hayirli olsun cnm catlaklarin artik olanlara yapcak bisey yok bundan sonra bol bol yaglan. Bende sukur henuz yok ama deliler gibi kasiniyorum. Ama kasimiyorum

Bn evlendigimde kisa surede 10 kilo almistim. Onlardan eser kalmadi. Bi kur uygulamistim 15 gun sureyle. Insallah bunlar da gecer.. oysaki hepi topu 4 kilo aldim hamilelikte ama niye boyle oldu anlamadim :S

Dogal yaglardan kur uygulasaydin canim. Yani dogumdan sonra. Bn ilk evlendigim zamnlar cok kilo alip catlamistim yine. Bi kur uygulamistim onlardn eser yok..

Bursalilar curuk cikti swift herkesin isi var . Neyse o zaman burdaki arkadasligimizla yetiniriz. Senle benden baska kimse gelmio cunku. Iptal edelim o halde bulusmayi

Kizlar ne zamandir bisey yazamadim baya geri kaldm konulardan insallah herkesin hamileliği iyi gidiyordur benim ilk seker testim yuksek çıktı ama ikinci yuklemeden sonra temiz geldi cok şükür...Bugün sırf bebisimi görmek icin ultrasona gittim amerikada yasiyorum ve malesef burda nerdeyse hic ultrasona sokmuyorlar...epidural normal dogum düşünüyorum sizde planlar nasil? insallah hepimizin dogumu kolay (olabildigince kolay :)) olur!

Eklentiler

• IMG_19565080319833.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 114
Geçmiş olsun. Tabi yat dinlenmene bak o zaman yapacak bir şey yok :)
Sagol cnm bianda geldi hiç bişeyım yoktu. Gectı şimdi cok şükür
Oyy kasılma mı yaşadın. Çok geçmiş olsun canım ya. inş Allah bir daha tekrarlamaz.
cocuk odasinin parkesini değiştirecektik ama sadece bi oda parke yaptirinca ekstra usta parasi aliyolarmis. bizde tüm evi yaptirmaya karat verdik bide parke isi cikti ev sahti sahbaz oldu
Allah yardımcın olsun kuzum. Zor ev içinde tadilat.
Ben çok erken tanıştım popo çatlaklarıyla hatta şu aralar alıştık birbirimize hiç yabancılık çekmiyoruz artık :) Bende yağlamayı unutmuştum. Karnımda hiç yok ama popo harita gibi
CANIM YARIN BENDE GELEMIYEBILIRIMM BENIMDE BAZAM GELICEK YARIN SAATTE SOYLEMEDILER
OOOO sende mi Brütüs Neyse sağlık olsun.
Oyyy oyyy oyy geçmiş olsun. Çok yanmıştır canım. Bende dün gece menemenlik yaptım az birşey de bilinçli olarak içine 2 tane acı biber attım onda bile az buçuk yandım seni düşünemiyorum.
Bursalilar curuk cikti swift herkesin isi var . Neyse o zaman burdaki arkadasligimizla yetiniriz. Senle benden baska kimse gelmio cunku. Iptal edelim o halde bulusmayi
Sorma canım yaaa. Ben ve kaşçım hazırdık halbu ki ? Hatta dün Kaşçım ile konuştuk kimse gelmezse biz bize takılırız diye :)
Maş Allah çok güzel çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…