- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Yok canm işteym ama uzandm biraz. Lavabodayken kasılmamda oldu az. İlk defa oldu fena bişeymişCanım ıshalden dolayıdır sanırım Inş öyledir .. Bana da olmuştu çünkü o tarz .. Uzan bi evdeysen
geçmiş olsun canımm,bol su iç,ishale iyi gelirr.Yok canm işteym ama uzandm biraz. Lavabodayken kasılmamda oldu az. İlk defa oldu fena bişeymiş
Sagol cnm bianda geldi hiç bişeyım yoktu. Gectı şimdi cok şükürgeçmiş olsun canımm,bol su iç,ishale iyi gelirr.
amann geçsin gitsin,daha gelmesinnnSagol cnm bianda geldi hiç bişeyım yoktu. Gectı şimdi cok şükür
Salgina yakalanmis olmayasin?Yok cnm ishal gbi(cok afedersıniz) suan cok halszleştm
Kizlar bir anda popom ve kalcam fena halde catlaklar icinde kaldi. Ama bi suru minik minik..sizin ne durumda? Ilk zaman hic yaglamadim tabi haliyle sonuc bu :,( 1-2 tane de yanlarimda var o kadar. Karnimda yok cok sukur. Ve baya buyuk bi karnim var.
canım çatlıcaksa her türlü çatlar ben kızımda 3.5 aylıktı başlamıştım yağdı şuydu buydu hiçbiri fayda etmedi oğlumda şuanKizlar bir anda popom ve kalcam fena halde catlaklar icinde kaldi. Ama bi suru minik minik..sizin ne durumda? Ilk zaman hic yaglamadim tabi haliyle sonuc bu :,( 1-2 tane de yanlarimda var o kadar. Karnimda yok cok sukur. Ve baya buyuk bi karnim var.
Hosgeldin zahter ewt baya uzun zaman oldu sen foruma girmeyeli, bebisin ve sen iyisindir insallah.herkese selam bayadır gelemediğim için adım listelerde kalmamışevde netimizi kapattık. telefondanda artık foruma giremiyorum. son güncellemeden sonra kabul etmiyor. herkesler iyi sanırım. bebekleri büyüttük. az kaldı kucağımıza almamıza.
Valla sadece renk değiştirip gümüş olduğunu biliyorum. Ne kadar kalıcı olacaklar bekleyip göreceğiz. Ben tesettürlüyüm zaten de kocama acıyorum yazık öyle görecek. Hatta takılıyorum bazen 4 yıl çıtırdım tadını çıkardın şimdi böyle çatlaklarla idare edicen diye
Evet sıkıntılı gerçekten zil çalsa hemen ortalığı toplamaya başlaAllah yardımcımız olsun hepimizin.
Hayirli olsun cnm catlaklarinartik olanlara yapcak bisey yok bundan sonra bol bol yaglan. Bende sukur henuz yok ama deliler gibi kasiniyorum. Ama kasimiyorum
oh rahatlamışsındır, darısı başımıza artık benim çok eksiğim var hala :) ben de istediğim gibi valiz bulamadım, araştırıp bulursan fikir ver bize de canım
canım çatlıcaksa her türlü çatlar ben kızımda 3.5 aylıktı başlamıştım yağdı şuydu buydu hiçbiri fayda etmedi oğlumda şuan
çatlak sorunum yok çünkü çatlıcak yerim kalmadı :) bütün vücudum çatlak göğüslerim bileklerimin kenarları vs.
oğlumuda doğurup şöyle 1 yaşına filan gelince (çünkü bazı kremler süte geçiyor) cildiyeye gidip bir çözüm bulacağım inş.
Bursalilar curuk cikti swift herkesin isi var . Neyse o zaman burdaki arkadasligimizla yetiniriz. Senle benden baska kimse gelmio cunku. Iptal edelim o halde bulusmayiOhh ne güzel konuşmuşsun bile. İnş Allah istediğin gibi olur.
Aynen çok oldu :)
Aynen canım ya biz bize kalacağız sonra. alışmamız lazım. Ayy ben kv istemem o gece yanımda ne işi var yaa. Gitsin evde kalsın. Kv kendi evi bize 1 saatlik mesafede kendi evine gidemez ama bize gitsin ne yapayımRahat edemem ben onun yanında. Her yerimi görecek yok istemem
Abla ile de rahat edilir tabii ama eşim olmazsa eksik kalacakmışım gibi hissediyorum :)
Allah'tan hamişlik öncesi zayıftımda. Böyle şakalara maruz kalmıyorum.Yoksa çok alınganımdır Oturur ağlarım valla.
Sadece geçenlerde popoları ölçtük. Benim ki çok büyükmüş öyle deyip duruyordu. Bende yediremiyordum tabi kendime. 2 cm farkla onun ki büyük çıktı
Bende bu gece konuşmalıyım bu konuyu. Annem de kalsa ablam da kalsa eşimi de istiyorum yanımda banane.
Geçmiş olsun. Tabi yat dinlenmene bak o zaman yapacak bir şey yok :)Ben gelemiyorum kızlar.Doktor 10 gun rapor verdi istirahat edecekmişim ,bebek ters duruyormuş rahmi zorluyormuş,biraz dinlen iki hafta sonra yine gel dediNormale döner inşallah evdeyim gezmek yok bana Şeker testim iyi cıktı çok şükür
Oyy kasılma mı yaşadın. Çok geçmiş olsun canım ya. inş Allah bir daha tekrarlamaz.Sagol cnm bianda geldi hiç bişeyım yoktu. Gectı şimdi cok şükür
Allah yardımcın olsun kuzum. Zor ev içinde tadilat.cocuk odasinin parkesini değiştirecektik ama sadece bi oda parke yaptirinca ekstra usta parasi aliyolarmis. bizde tüm evi yaptirmaya karat verdik bide parke isi cikti ev sahti sahbaz oldu
Ben çok erken tanıştım popo çatlaklarıyla hatta şu aralar alıştık birbirimize hiç yabancılık çekmiyoruz artık :) Bende yağlamayı unutmuştum. Karnımda hiç yok ama popo harita gibiKizlar bir anda popom ve kalcam fena halde catlaklar icinde kaldi. Ama bi suru minik minik..sizin ne durumda? Ilk zaman hic yaglamadim tabi haliyle sonuc bu :,( 1-2 tane de yanlarimda var o kadar. Karnimda yok cok sukur. Ve baya buyuk bi karnim var.
OOOO sende mi BrütüsCANIM YARIN BENDE GELEMIYEBILIRIMM BENIMDE BAZAM GELICEK YARIN SAATTE SOYLEMEDILER
Oyyy oyyy oyy geçmiş olsun. Çok yanmıştır canım. Bende dün gece menemenlik yaptım az birşey de bilinçli olarak içine 2 tane acı biber attım onda bile az buçuk yandım seni düşünemiyorum.Kizlar bugun biraz kislik yapayim dedim. Biberlerin icinde aci varmis. Ellerim oyle kotu oldu. Resmen 6-7 saat yandi. Acisindan agladim o derece. Esim diyo hastaneye gidelim. Ben diyorum bundan hastaneye ni gidilir gulerler adama. Oldum oldum dirildim resmen. Allaha sukur gecti simdi
Sorma canım yaaa. Ben ve kaşçım hazırdık halbu ki ? Hatta dün Kaşçım ile konuştuk kimse gelmezse biz bize takılırız diye :)Bursalilar curuk cikti swift herkesin isi var . Neyse o zaman burdaki arkadasligimizla yetiniriz. Senle benden baska kimse gelmio cunku. Iptal edelim o halde bulusmayi
Maş Allah çok güzel çıkmış.Kizlar ne zamandir bisey yazamadim baya geri kaldm konulardan insallah herkesin hamileliği iyi gidiyordur benim ilk seker testim yuksek çıktı ama ikinci yuklemeden sonra temiz geldi cok şükür...Bugün sırf bebisimi görmek icin ultrasona gittim amerikada yasiyorum ve malesef burda nerdeyse hic ultrasona sokmuyorlar...epidural normal dogum düşünüyorum sizde planlar nasil? insallah hepimizin dogumu kolay (olabildigince kolay :)) olur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?