2014 Aralık Anneleri

Bursalilar curuk cikti swift herkesin isi var . Neyse o zaman burdaki arkadasligimizla yetiniriz. Senle benden baska kimse gelmio cunku. Iptal edelim o halde bulusmayi
Canım birde Kasım annelerine söylemiştin sen. Onlardan da ses çıkmadı her halde. Bir de gidip beklemesinler. Gerçi biz Kaşçı ile her halukarda buluşacağız :)

günaydın canım yaaa siz abiymişsiniz :) ben daha 28. haftamdayım 2 hafta büyük senin oğlan ama neticede nedir ki iki hafta zaman su gibi geçiyor baksana
dün gittim bi güzel kaldırdım ortalığı biriktirdiğim 1500tl vardı çatır çatır harcadım kocamda gık demedi :) bi kaç mağaza indirimdeydi ohhh mis gibi hemen hemen tamamladım listemi bebek için neredeyse bitti ama kendime çöp alamadım kilotlarım bile dar geliyor bi de 5 kg almışım 5 haftada doktor kızdı bebiş te 1154gr olmuş yavrum benim ya gözlerini ovuyordu ellerini gözlerini açıp kapattı.. mır mır sanki bi şeyler söylüyordu ağzı oynuyordu

anladım canım biraz biriktirip git istersen bikaç parça alırsın daa ii olur .. çok pahalı diil ama hm ben sevdim
dediğin gibi yaptım canım biraz birikmiş param vadı dün hepsini harcadım :) ama erastaya gidemedik terracity var orada anca doktor saatini hem bekledik hemde indirime girmiş bi çok yer oralara uğradım.. ama senin aldığım superman tulumunda gözüm :) kısmetse artık önümüzdeki ay bi daha gidicez kontrole o zamana artık hm olan avm ye gidicem tabii şansıma kalırsa ah keşke online satışı olaydı..

Oyyy kuzum kimbilir neler dedi de anlamadın
Evet biz büyüğüz Aynen valla daha dün 5 haftalık olduğunu öğrenmiştik şimdi nerdeyse 5 hafta sonra doğuracağım
İyi yapmışsın çatır çatır harcamakla Baya baya bitirmişsin işte ne güzel. Biz bebişlere almaktan kendimize alamadık :)
Ben evlenirken 4,5yıl önce çamaşır düzmüştüm kendime öyle abartmışım ki. Paket paket hiç giymediklerim duruyordu. Anneme uyup bir kaç paketini büyük almışım şimdi iyi ki almışım dedim. Avuç içi kadar donlar durmuyor artık totomda Büyük olanları çıkardım rahat ettim valla
Ben de daha kendime pijama takımı falan alacağım. Korkulu rüyam gibi bir şey bu pijama. Bacak boyum uzundur benim. Pijamaları da standart yapıyorlar hepsi bilek boyunda kalıyor bende Bakalım gezip tozacağız buluruz inş Allah. Off be kuzum hiç eksik bitmiyor. Para yetiştiremez olduk.

lokasit bende makul ölçüde çıktı iltihap vajinal değil de idrar yollarında demek ki bence de ihmal etme idrar yolları enfeksiyonu ciddi sorunlar doğurabiliyor ama şöyle düşününce bir çok kadın idrar yolları enfeksiyonu yaşadığının farkına bile varamıyor öylece yaşayıp çocuk doğuruyorlar ama tabii bilinçli birisi böyle davranmamalı ne dicem bol bol su iç ben öyle yapıyorum yoksa su az içeyim benim enfeksiyon hortluyor hemen bi de doktoruna söyle bi daha detaylı idrar testi istiyorum de.. umarım bol su içerek geçirirsin antibiyotiğe gerek kalmaz

bol su ve fitil veriyo doktor mucizevi şekilde 1 haftada geçiyor bende yaşadım canım

bol su ve fitil veriyo doktor mucizevi şekilde 1 haftada geçiyor bende yaşadım canım
bi keresinde ben sirke ile bile atlatmıştım afedersiniz ama çiş yaptığımız yere sirke sürülüyor pamukla anında kesiyor mikrobu tabi şu an gebeyiz doktora sormadan kimse yapmasın

Ya canm benmde cok akntm vardı bazende kotu kokuyodu afedersnz. Doktorum fitil verdı 6 gün kullan dedı. Ikı gun kullandm fena kaşıntı yaptı bugun kullanmadm hala kaşıntı var. Kullansamıydm acaba bilemedimki

küçük şeyler bitti gibi ama asıl karyolası yatağı şifonyeri yastığı arabası vb onlar beklemede onları ekim sonu gibi alabileceğiz ekonomiyi sarsmadan.. aslına bakarsan şimdiden alasımız var ama maalum şartlar bekletiyor

sorma bende bimden kilot aldım geçici diye ama aşık oldum kilotlarına yok gibi hemde yüzde yüz pamuklu kaynatıyorum bana mısın demiyor yamulmadı bile ama nene kilodu gibi güzelleri de var ama bana olmaz bacağımın arasını kesiyor eskiler bi de kabak gibi arkamdan elbise bile giysem belli oluyor.. artık idare edicez aldıklarımı sayfaya eklicem ama telefonumu bağlayamıyorum pc ye. bi sorun var halledeyim eklicem cicilerimizi teyzesi çok güzeller yaaaaaa ay kendi kendime deliriyorum severken

Ya canm benmde cok akntm vardı bazende kotu kokuyodu afedersnz. Doktorum fitil verdı 6 gün kullan dedı. Ikı gun kullandm fena kaşıntı yaptı bugun kullanmadm hala kaşıntı var. Kullansamıydm acaba bilemedimki
tedavini yarıda kesme yan etkisi oluyor böyle fitillerin ben tam da gebe kalmadan önce kullandım 6 gün maymuna dönmüştüm sanırım aynı tedaviyi görmüşüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…