- 19 Ağustos 2014
- 217
- 90
- 73
- 41
Ya canm benmde cok akntm vardı bazende kotu kokuyodu afedersnz. Doktorum fitil verdı 6 gün kullan dedı. Ikı gun kullandm fena kaşıntı yaptı bugun kullanmadm hala kaşıntı var. Kullansamıydm acaba bilemedimki
çok oynama dikkat et :)
bebiş yüksek seste uyanıyor tekmelemeye başlıyor ben bi kere denedim kaçacak yer arıyordu karnımın içinde :)
bi keresinde ben sirke ile bile atlatmıştım afedersiniz ama çiş yaptığımız yere sirke sürülüyor pamukla anında kesiyor mikrobu tabi şu an gebeyiz doktora sormadan kimse yapmasın
Biter biter az kalmış. Dengeli gitmek lazım tabiküçük şeyler bitti gibi ama asıl karyolası yatağı şifonyeri yastığı arabası vb onlar beklemede onları ekim sonu gibi alabileceğiz ekonomiyi sarsmadan.. aslına bakarsan şimdiden alasımız var ama maalum şartlar bekletiyor
sorma bende bimden kilot aldım geçici diye ama aşık oldum kilotlarına yok gibi hemde yüzde yüz pamuklu kaynatıyorum bana mısın demiyor yamulmadı bile ama nene kilodu gibigüzelleri de var ama bana olmaz bacağımın arasını kesiyor eskiler bi de kabak gibi arkamdan elbise bile giysem belli oluyor.. artık idare edicez aldıklarımı sayfaya eklicem ama telefonumu bağlayamıyorum pc ye. bi sorun var halledeyim eklicem cicilerimizi teyzesi çok güzeller yaaaaaa ay kendi kendime deliriyorum severken
doktoruna sorma şansın var mı ? istersen bi danış kaşıntı içinYa ama fecı kaşınıyo. Dayanıcam artk akşam dvm edım ozamn.
iki ayrı uç deseneBen alanyadayım canım ya arkadaş buldum diye sevindim di
aman yavaş oyna bu saatten sonra hepimizde erken doğum tehlikesi var.. dikkati temkini elden bırakmamak gerek..valla Karadenizliyiz horon tepmeden nasıl dayanıcam bilemiyorum :) birde teknede olacak çok ikilemde kaldım doktora sormayadı unuttum anırım sııntı olmaz canım
vay be aklımda bulunsun :)
sorma dün bende tarakları seviyordum mağazada kocam napıyon sen iyice delirdin tarzı gülüyordu bana..Biter biter az kalmış. Dengeli gitmek lazım tabi
Bim in bazı ürünleri gerçekten çok güzel. Yok benim ki o kadar nene donu gibi değilAman öyle de olsa boşver rahatımıza bakacağız
Hadi yükle de bakalım cicilerine. Sevelim azcık. Burun aspiratörünü bile sevmişliğim var kıyafetlerini seveceğiz tabi
Benim annemde karbonatlı ılık suyla yıkatırdı. o da işe yarıyor.nette araştırınca da çıkıyor
eskiden ananemler yaparmış baktılar yanma kaşıntı var hemen sirke sürerlermiş sirke en büyük antiseptiklerden olduğu için anında dezenfekte ediyor
Ya ama fecı kaşınıyo. Dayanıcam artk akşam dvm edım ozamn.
Hosgeldin canimmmMerhaba, bende aralık anne adayıyım :) bende de aynı şekilde plasenta rahi ağzını kapatmış fakat doktorum hiç bir şey söylemedi dikkat etmem konusunda 28. hafta içerisindeyim. 30. haftayı bekleyeceğiz tekrar yukarı çıkar mı bilmiyorum.
Hosgeldin canimmm
Rabbim bebegini sagligiyla kucagina almayi nasip etsin insallah. Burda bi cok annede ayni sorunu yasadi ya sonra duzeldi yada benim okuduklarim kadariyla sezeryanla dogum yapiliyormus. Bu haftaya kadar gelmissin sukur. Allahin izniyle gerisi kolay
kızlar benden size tavsiye dışarıda isterse odru olsun ama doğum anında doğum odasında kesinlikle anneniz olmasın anneler panik insanı sitrese sokuyor zaten uzmanlarda böle söylüyor doğum odası rahat olmalı.hayvanlar bile doğururken sakin kimsesiz ortamlar ararlarmışCanm guzel düşünüyorsun sma o durumda ihtiyacımız olursa karsılayabılırler mi esler ?? Bence tecrübeli biri kalmalı .. Ben annemi isterım eşimde olsa keske ama bebeği bile duZgub tutarmı , korkarım sanırım :)
Hoşgeldin canimm....Merhaba, bende aralık anne adayıyım :) bende de aynı şekilde plasenta rahi ağzını kapatmış fakat doktorum hiç bir şey söylemedi dikkat etmem konusunda 28. hafta içerisindeyim. 30. haftayı bekleyeceğiz tekrar yukarı çıkar mı bilmiyorum.
Canim bu haftalarda bebegin durusuna gore belli oluyo mi nasil dogum olacagi acana yoksa basi büyük diye mi normal.olmaz dediler en basta?off sabahtan beri sitede calisma var. Bugün özel bi doktora gittim annemin arkadasinin esi. kendisi 40 senedir jinekolog. bide o görsün oglumu dedim esimle gittik. 3 hafta önden gidiyormus kafasi babasinin fizyolojisine sahip ödem falan yok cocuk büyük dedi eger iyi desteklerseniz boyuda bayaa uzun olur dedi. oglum hala yan duruyo kafana takma ama kafası küçük olsa bile bu cocugun donme ihtimali cok az dedi. sezaryan olayi bende kesinleşti gibi bisi 3 ayri doktor soyledi artik alistik sezaryan fikrine oglum saglikla gelsin umrumda degil artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?