2014 Aralık Anneleri

Ya canm benmde cok akntm vardı bazende kotu kokuyodu afedersnz. Doktorum fitil verdı 6 gün kullan dedı. Ikı gun kullandm fena kaşıntı yaptı bugun kullanmadm hala kaşıntı var. Kullansamıydm acaba bilemedimki

kesinlikle kullan bende de aynı şikayetler vardı 7 gün kullandım sorun tamamen bitti

çok oynama dikkat et :)
bebiş yüksek seste uyanıyor tekmelemeye başlıyor ben bi kere denedim kaçacak yer arıyordu karnımın içinde :)

valla Karadenizliyiz horon tepmeden nasıl dayanıcam bilemiyorum :) birde teknede olacak çok ikilemde kaldım doktora sormayadı unuttum anırım sııntı olmaz canım

Biter biter az kalmış. Dengeli gitmek lazım tabi
Bim in bazı ürünleri gerçekten çok güzel. Yok benim ki o kadar nene donu gibi değil Aman öyle de olsa boşver rahatımıza bakacağız
Hadi yükle de bakalım cicilerine. Sevelim azcık. Burun aspiratörünü bile sevmişliğim var kıyafetlerini seveceğiz tabi

Ya ama fecı kaşınıyo. Dayanıcam artk akşam dvm edım ozamn.
doktoruna sorma şansın var mı ? istersen bi danış kaşıntı için
ama geçiyor sen ihmal etme tedavini hem bebeğin için bunu uygulaman daha olumlu
ben geçen hafta antibiyotik kullandım kullanmasam daha da bebeğimi riske atacaktım tabii antibiyotik almakta riskli ama hastalıklar kadar değil

valla Karadenizliyiz horon tepmeden nasıl dayanıcam bilemiyorum :) birde teknede olacak çok ikilemde kaldım doktora sormayadı unuttum anırım sııntı olmaz canım
aman yavaş oyna bu saatten sonra hepimizde erken doğum tehlikesi var.. dikkati temkini elden bırakmamak gerek..
yine yavaşcık yavaşcık eşlik edersin horona.. tekne için denizin durumu nasıl sallamasın fazla gerçi sallaması sorun değil de sen dengeni kaybedip Allah korusun düşme.. dikkatlı ol sürekli birinin koluna gir gez

sorma dün bende tarakları seviyordum mağazada kocam napıyon sen iyice delirdin tarzı gülüyordu bana..
eklicem halen uğraşıyorum

nette araştırınca da çıkıyor
eskiden ananemler yaparmış baktılar yanma kaşıntı var hemen sirke sürerlermiş sirke en büyük antiseptiklerden olduğu için anında dezenfekte ediyor
Benim annemde karbonatlı ılık suyla yıkatırdı. o da işe yarıyor.

Ya ama fecı kaşınıyo. Dayanıcam artk akşam dvm edım ozamn.

Tatlım ,kaşıntı yapabilir ama sakın kullanmamazlık etme. Küçük bi pet şişeye sirkeli su yap, o suyla yıka özel bölgeni. Kaşıntısını alır. Geçen ay ben de bu durumdaydım, fitil ve sirkeli suyla atlattım.

Merhaba, bende aralık anne adayıyım :) bende de aynı şekilde plasenta rahi ağzını kapatmış fakat doktorum hiç bir şey söylemedi dikkat etmem konusunda 28. hafta içerisindeyim. 30. haftayı bekleyeceğiz tekrar yukarı çıkar mı bilmiyorum.

Hosgeldin canimmm
Rabbim bebegini sagligiyla kucagina almayi nasip etsin insallah. Burda bi cok annede ayni sorunu yasadi ya sonra duzeldi yada benim okuduklarim kadariyla sezeryanla dogum yapiliyormus. Bu haftaya kadar gelmissin sukur. Allahin izniyle gerisi kolay

Aminn inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize :) Bende de inşallah durum düzelir. düzelmezse dediğin gibi sezeryanla da kavuşma sağlanabilir umarım

kızlar benden size tavsiye dışarıda isterse odru olsun ama doğum anında doğum odasında kesinlikle anneniz olmasın anneler panik insanı sitrese sokuyor zaten uzmanlarda böle söylüyor doğum odası rahat olmalı.hayvanlar bile doğururken sakin kimsesiz ortamlar ararlarmış

Hoşgeldin canimm....
Ben de de ayni durum var ve tam kapatmis yani total... Seninkinin derecesi nedir acaba??
Rabbim hepimizin meleklerimizi sağ salim almayi nasip etsin inşallah....

off sabahtan beri sitede calisma var. Bugün özel bi doktora gittim annemin arkadasinin esi. kendisi 40 senedir jinekolog. bide o görsün oglumu dedim esimle gittik. 3 hafta önden gidiyormus kafasi babasinin fizyolojisine sahip ödem falan yok cocuk büyük dedi eger iyi desteklerseniz boyuda bayaa uzun olur dedi. oglum hala yan duruyo kafana takma ama kafası küçük olsa bile bu cocugun donme ihtimali cok az dedi. sezaryan olayi bende kesinleşti gibi bisi 3 ayri doktor soyledi artik alistik sezaryan fikrine oglum saglikla gelsin umrumda degil artik :)

Canim bu haftalarda bebegin durusuna gore belli oluyo mi nasil dogum olacagi acana yoksa basi büyük diye mi normal.olmaz dediler en basta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…