- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
heh işte dönerse doğurursun normal tabiki ama seni çok yıpratır diyolar canım. muhtemelen seninkide şimdiden söylemek istememişlerdir ama kafası büyük oldumu normal doğum sıkıntıya giriyomuş.benim bebişin de kafası büyükmüş doktorumuz öyle dedi 2 gün önce
bi sorun olur mu diye ısrarla sordum bi şey olmaz sadece normal doğarken baya bi işkence çekersin dedi ... öyle işte neden iri olurmuş bir şey demedi
bi de benim bebek oldu olası yan duruyor daha hiç şekil değiştirmedi dönüyor dolaşıyor yine yan yatıyor zilli
ok bugün ekliyorum o da sayfa sayfa :)
kızlar herkes listesini eklese ne güzel olma mı baksak eksik gediklerimize
evet canım benim oğlum ya makat geliş duruyo yada yan hiç aşağıya doğru hamle yaparken görmedik. hakkımızda hayırlısı olsun canım :)
Canım seninkinin uyku saati dir o zamanlar gun içinde oynuyorsa ne guzel işte bizimki sabah kuşu coşuyor sabah sabah geceleri uyanmam bdnim wcden kaynaklı ee kalkınca bebişide farkedıyıruzkızlar merhaba! hep diyorsunuz gece benimk uyutmuyor dönüyor onu hissediyorum diyorsunuz da benim oğlum geceleri beni daha uyandırmadı bile terslik mi var acaba ama gün içinde hareketli maşallah
aynenn,erken kalkmak iyi yaaa,kendimi daha iyi hissediyorum erken kalkıncaaBiz de hep oyleyiz canim.. ama artik uykumuz duzene giriyo sanirimerken yatip erken kalkiyoruz..
bazı doktorlar öyle evet,eşimde öyle diyo diret normal diye hemen en ufak bişeyde sezeryan derler onlar diye,bende allah izin verirse normal istiyorum çokArkadaşlar doğum şekli için konuşmak için şimdilik çok erken bebeğin en hareketli olduğu dönemdeyiz kaç kez dönüyorlar günde ki son haftaya kadar dönmeleri bile muhtemel benim 35 de dönmüştü kızım o yüzden doktorların yok kafası büyük yok yan duruyo söylemlerini kafanıza takmayın şimdiden sezaryen için işliyorlar en hassas olduğumuz dönemde dua edin normal istiyorsanız diretin Allah korusun aksi bi takdirde tabi ki sezaryen ama şimdiden kabul etmiş gözükmeyin benden ufak bi tavsiye onların işlerine öyle geliyo bi de haftasına göre bazen karın çevresi bazen baş çevresi büyük çıkabiliyor benim de baş çevresi hep öndeydi ama sıkıntı olmadı çok şükür
merhabaa canımmmHerkese Merhabalar.
Ya kardeşimin alışverişine başlayacağız. Görevi ben üstlendim ama nerden başlayacağımı şaşırdımmerhabaa canımmm
iyiyim çok şükür canımm bebişle takılıp duruyoruz evde ,sen nasılsın,annenin nasıl gidiyo hamişlikYa kardeşimin alışverişine başlayacağız. Görevi ben üstlendim ama nerden başlayacağımı şaşırdım
Bu arada nasılsın, bebiş nasıl?
Oh iyi iyi sevindimiyiyim çok şükür canımm bebişle takılıp duruyoruz evde ,sen nasılsın,annenin nasıl gidiyo hamişlikeee abla olmak öle kolaymı hastane çıkışı,zıbınlardan başla eğer almadıysanız daha
MerhabaHerkese merhaba :) site bakımdaydı dünden beri giremedim ya sıkıldımm puff
amann hep iyi olalım inşallahhOh iyi iyi sevindimAnnemde bebişte gayet iyi
Valla sadece 1 numara bez birkaç örülmüş hırka ve bebek arabası dışında hiçbir şey yok daha
Ekrana bakınıyorum boş boş bir sürü alınacak şey var
Evet neyse çok şükür açıldı.MerhabaBende giremedim sinir oldum
İnşallaah ablacıım. Liste yapsam işin içinden çıkamam sanırım.amann hep iyi olalım inşallahh
ooo liste yapsan bu kadar şey mi var alınacak dersin,bende sadece kıyafet bölümünü bitirdim daha ne kadar şey var alınacakk
Annem gayet iyiii. Bende şafak sayıyorumEvet neyse çok şükür açıldı.
Nasıl bütün annişler bakalım? Artık günler çabuk geçiyo sanki doğum yaklaşıyo mu nee
İnşallaah ablacıım. Liste yapsam işin içinden çıkamam sanırım.Anneme göre çok çok çok daha ince düşünüyorum ben. Annem gayet rahat. Sanki hamile olan benim Ee benimde 18 yaşında kızım olsa bende rahat olurdum gerçi
Aynen öyle :)sen tabii bi hevesle bizim gibi o mu bu mu nasıl olacak halindesin,anne daha rahat,kız halledecek diyee ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?