Tesekkurler arkadasim.mart ayinda cocugumuz olamayacagini ogrendik nisan ayinda cok sukur hamile kaldim.o 1 ayda oyle coktum ki.her goren noldu sana diyordu.Allah cok buyuk.cok sukur hamile kaldim.Günaydın ve hayırlı Cumalar kızlar,
SAğol canım. Senin kide kocaman olmuştur :) SAğlıkla gelsinler inş Allah.
Kesinlikle cici cici yapıyordur. Benim ki de dün gece çok fena ciciledi beniDün doktorum günde 10 kez hareketlerini hissetmen lazım dedi. Bu gün saydım uyandığımdan beri 10 oldu zaten SAymayayım artık
Çok zor yollardan geçmişsiniz anladığım kadarıyla ama çok şükür şimdi bebişini bekliyorsun. İnş Allah sağlıkla kucaklarımıza da alırız. Ben şu rahim filmini soracağım sana. Bir arkadaşıma doktor kesinlikle çektirmen lazım yapmadığımız bir o kaldı dedi. Gerçi inanmıyorum bir o kaldığına da neyse. Çok zor bir şey mi o ? Anestesi olmadan yapılması çok mu zor. Maddi olarak durumları pek iyi değil. Ama anestesi olmadan yaptıramam çok acıyormuş deyip duruyor. Benimde hiç bilgim yok bu konuda cesaret te veremiyorum. Yaptıran olarak sana sorayım dedim.
Ohhh çeyiz düzülmüş. Güle güle kullanın canım.
Dün kontrole gitmiştim. 2 hafta da 320 gram almış. Ortalama 100-200 gram arası alıyorlarmış.
dediğin gibi yaptım canım biraz birikmiş param vadı dün hepsini harcadım :) ama erastaya gidemedik terracity var orada anca doktor saatini hem bekledik hemde indirime girmiş bi çok yer oralara uğradım.. ama senin aldığım superman tulumunda gözüm :) kısmetse artık önümüzdeki ay bi daha gidicez kontrole o zamana artık hm olan avm ye gidicem tabii şansıma kalırsa ah keşke online satışı olaydı..
ya ben normalde de kullanabileceğim adidas nike gibi bi markadan spor çanta aliim diorumÇanta işini ne yaptınız acaba? Nerden alacaksınız yada aldınız
Annemde öyle diyor. Kullanabileceğim birşey olsun diye ama karar vermiş değiliz.ya ben normalde de kullanabileceğim adidas nike gibi bi markadan spor çanta aliim diorum
Kızlar pişik kreminde son karar nedır. Hangisini almalıyım. Birde kıyafetlerını neyle yıkıcaz yardmcı olun lutfen. Liste yapıyorumda onda kararsz kaldm.
Tesekkurler arkadasim.mart ayinda cocugumuz olamayacagini ogrendik nisan ayinda cok sukur hamile kaldim.o 1 ayda oyle coktum ki.her goren noldu sana diyordu.Allah cok buyuk.cok sukur hamile kaldim.
Rahim filmini ben de arastirdim.bayilanlar cok aci cekenler oluyormus.ben anestesisiz olarak ist.findikzade radyotomda cektirdim 400tlye.filmden sonra sadece 2 gun sisligim oldu regl sisligi gibi o kadar.jinekologlarin dedigine gore rahim filmi crktirenlerin yuzde 50si filmden sonra hemen hamile kaliyormus.arkadasin hangi sehirde
Ohh ne guzel baya iş halletmişsiniz yıne .. Benımde 2 haftadır annemler vardı uzak olunca saolsun koltuk cam kapı herseyime el attı Annecim ..bu arada facedermo dan mı slıcaksın bakım urunlerınıSlm kizlar.. saat 3'ten beri esimle disardaydik. Dogru duzgun hicbi isimizi tam halledemediksalon kisin pek isinmiyo diye diger odaya gecicez ve kucuk bi kose takimi arayip durduk orasi icin ama bir turlu odanin olcusune gore bulamadik cok yoruldum belim cok agridi pertim cikti adeta :-S cok yoruldugum icin e-bebege de gidemedik. Artik haftaici aksam gidicez. Ama sampuan, sabun, bebek yagi ve pisik kremini internet sitesinden almaya karar verdim. Sali gunu bebek odamiz gelecek. Cok is var coookk pofff.. bu arada sabah esimle evde bikac isimizi hallettik cok sukur. Koltuklari ve camlari sildik. Sagolsun evi de supurdu. Cok yogun bi gun gecirdim. Icimi doktum rahatladim biraz
Orda baya ucuzmus ya. Gecen gratisten sebamedin sadece sampuanina denk geldim 20 tl. Facedermoda set 64muydu neydiOhh ne guzel baya iş halletmişsiniz yıne .. Benımde 2 haftadır annemler vardı uzak olunca saolsun koltuk cam kapı herseyime el attı Annecim ..bu arada facedermo dan mı slıcaksın bakım urunlerını
Canım ben setten değil de 500 ml Sampuan , sabun ve bebe yağını alıcam .. Piyasaya gore toplamda baya farketti .. Umarım sorun yoktur ürünlerde gerçi forumdan bi arkadas aldı ürünleriOrda baya ucuzmus ya. Gecen gratisten sebamedin sadece sampuanina denk geldim 20 tl. Facedermoda set 64muydu neydi
Bizim de aynı cinsiyetler bir sürü kıyafet var hiç giydiremediklerim bile sadece çıkarılıp yıkanacak ütülenecek bi tek hastane çıkışı alıcam bi kaç takım zaten hemen büyüyorlar sağlıkla doğsunlar inşallahgöbek oyuntusu olmasına takılma canım. emişine bakmak lazım. göbek oyuntulu bez çok elzem gerek şart bir olay olsa diğer markalarda üretir onu, zor bir şey değil ki onu üretmek. ben prima Premium care kullandım . göbek kısmını geri katlayarak yan bantları kapatırsan göbek bezin içinde kalmaz, sorun olmaz.
aynen canım benimkide kreşe yeni başladı işte bu hafta 1. ayımız bitiyor, çocuğumu kotla gönderiyordum, eşofman altı ile yollayın , rahat etsin çocuk dediler. dün 5-10 tane eşofman türü aldım. benim yaşlar yakın, ikisinin de cinsiyet aynı olunca çoğu şey var zaten. bazanın altını hurçları deşelerim 1 saatte, pijama tulum ve bodylerden ne var ne yok bakarım. eksikleri liste yaparım 15 dakikada. iki öğren arası babymall gittim mi alışveriş bitti :)) yatak yorgan battaniye nevresim mont hırka puset küvet anakucağı ıvır zıvır full duruyor.
Çanta işini ne yaptınız acaba? Nerden alacaksınız yada aldınız
Gecenlerde yine forumdan biri catlak kremi alms agzi acik gelmis. Guvenilmio wallaOrda baya ucuzmus ya. Gecen gratisten sebamedin sadece sampuanina denk geldim 20 tl. Facedermoda set 64muydu neydi
Bende 1 tane buna benzer aldm bodrumdayekn bide spor aldim. Buyuk canta lazm olcak. Kiz kardesimede almistim hem kendine hastane malzemelerini hem bebisinki sigmisbenımde bu çanta hoşuma gitti bunu almayı duusnuyorumEki Görüntüle 1249317
Gecenlerde yine forumdan biri catlak kremi alms agzi acik gelmis. Guvenilmio walla
Ohh ne guzel baya iş halletmişsiniz yıne .. Benımde 2 haftadır annemler vardı uzak olunca saolsun koltuk cam kapı herseyime el attı Annecim ..bu arada facedermo dan mı slıcaksın bakım urunlerını
Canım ben setten değil de 500 ml Sampuan , sabun ve bebe yağını alıcam .. Piyasaya gore toplamda baya farketti .. Umarım sorun yoktur ürünlerde gerçi forumdan bi arkadas aldı ürünleriOrda baya ucuzmus ya. Gecen gratisten sebamedin sadece sampuanina denk geldim 20 tl. Facedermoda set 64muydu neydi
canım almadım ama alıcam oradan .. 3-4 gun sonra hesap kesım tarihi kknın ondan sonra verıcez siparişiEvet canim facedermodan. Yarin siparis vermeyi dusunuyorum. Sen de aldin mi?
Canım ben setten değil de 500 ml Sampuan , sabun ve bebe yağını alıcam .. Piyasaya gore toplamda baya farketti .. Umarım sorun yoktur ürünlerde gerçi forumdan bi arkadas aldı ürünleri
canım almadım ama alıcam oradan .. 3-4 gun sonra hesap kesım tarihi kknın ondan sonra verıcez siparişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?