2014 Aralık Anneleri

Tesekkurler arkadasim.mart ayinda cocugumuz olamayacagini ogrendik nisan ayinda cok sukur hamile kaldim.o 1 ayda oyle coktum ki.her goren noldu sana diyordu.Allah cok buyuk.cok sukur hamile kaldim.
Rahim filmini ben de arastirdim.bayilanlar cok aci cekenler oluyormus.ben anestesisiz olarak ist.findikzade radyotomda cektirdim 400tlye.filmden sonra sadece 2 gun sisligim oldu regl sisligi gibi o kadar.jinekologlarin dedigine gore rahim filmi crktirenlerin yuzde 50si filmden sonra hemen hamile kaliyormus.arkadasin hangi sehirde

Çanta işini ne yaptınız acaba? Nerden alacaksınız yada aldınız

canım valla hm baya uygunmuş onu anladım dün havuzlu handaydık aldık bi sürü sey ama hala eksik var yani 575 tuttu ..annem saolsun ..daa pijama takımlarım bebek arabası dolap ve beşik duruoo pofff

Kızlar pişik kreminde son karar nedır. Hangisini almalıyım. Birde kıyafetlerını neyle yıkıcaz yardmcı olun lutfen. Liste yapıyorumda onda kararsz kaldm.

Canim biz bikac arkadas sebamedin urunlerine karar verdik. Pisik kremi de guzelmis. Bi sitede su an baya indirimde. Bn de siparis vericem. Sampuanini, sabununu, bebek yagini ve pisik kremini.. bebek kiyafetleri icin deterjan olarak ya dalan roxy toz sabun dusunuyorum ya da baby&me sivi deterjan.

Slm kizlar.. saat 3'ten beri esimle disardaydik. Dogru duzgun hicbi isimizi tam halledemedik salon kisin pek isinmiyo diye diger odaya gecicez ve kucuk bi kose takimi arayip durduk orasi icin ama bir turlu odanin olcusune gore bulamadik cok yoruldum belim cok agridi pertim cikti adeta :-S cok yoruldugum icin e-bebege de gidemedik. Artik haftaici aksam gidicez. Ama sampuan, sabun, bebek yagi ve pisik kremini internet sitesinden almaya karar verdim. Sali gunu bebek odamiz gelecek. Cok is var coookk pofff.. bu arada sabah esimle evde bikac isimizi hallettik cok sukur. Koltuklari ve camlari sildik. Sagolsun evi de supurdu. Cok yogun bi gun gecirdim. Icimi doktum rahatladim biraz

kesinlikle katılıyorum arkadaşım,eşimde ve bende hiçbir sorun olmamasına rağmen rahim filmi çektirdıgım ay hamile kaldım.bu film kesinlikle bi mucize :))

Ohh ne guzel baya iş halletmişsiniz yıne .. Benımde 2 haftadır annemler vardı uzak olunca saolsun koltuk cam kapı herseyime el attı Annecim ..bu arada facedermo dan mı slıcaksın bakım urunlerını

Ohh ne guzel baya iş halletmişsiniz yıne .. Benımde 2 haftadır annemler vardı uzak olunca saolsun koltuk cam kapı herseyime el attı Annecim ..bu arada facedermo dan mı slıcaksın bakım urunlerını
Orda baya ucuzmus ya. Gecen gratisten sebamedin sadece sampuanina denk geldim 20 tl. Facedermoda set 64muydu neydi

Orda baya ucuzmus ya. Gecen gratisten sebamedin sadece sampuanina denk geldim 20 tl. Facedermoda set 64muydu neydi
Canım ben setten değil de 500 ml Sampuan , sabun ve bebe yağını alıcam .. Piyasaya gore toplamda baya farketti .. Umarım sorun yoktur ürünlerde gerçi forumdan bi arkadas aldı ürünleri

Bizim de aynı cinsiyetler bir sürü kıyafet var hiç giydiremediklerim bile sadece çıkarılıp yıkanacak ütülenecek bi tek hastane çıkışı alıcam bi kaç takım zaten hemen büyüyorlar sağlıkla doğsunlar inşallah

Evet canim facedermodan. Yarin siparis vermeyi dusunuyorum. Sen de aldin mi?

Canım ben setten değil de 500 ml Sampuan , sabun ve bebe yağını alıcam .. Piyasaya gore toplamda baya farketti .. Umarım sorun yoktur ürünlerde gerçi forumdan bi arkadas aldı ürünleri
Evet canim facedermodan. Yarin siparis vermeyi dusunuyorum. Sen de aldin mi?
canım almadım ama alıcam oradan .. 3-4 gun sonra hesap kesım tarihi kknın ondan sonra verıcez siparişi

Bn sampuani once 250 lik alicam. Memnun kalinca gene aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…