2014 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar,Cuma günü doktora gittim bebek makat duruşdaymış ve rahim ağzı boyunu 3 cm olarak ölçtü.Tam sınırdaymış önlem almazsak erken doğum olabilir dedi(Allah korusun).10 gun evde istirahat verdi ,işe gitmeyeceğim,cok canım sıkıldı hiç alışkın değilim böyle evde kalmaya.Benim durumda olan varmı çok merak ediyorum

Kizlar merhaba e -bebekte bübchen ürünlerinde indirim varmis kullanan var m?özelliklerinde tamamen bitkisel oldugu yaziyo sabunu sampuani nasildir?

mrb arkadaslar
bi haftalik diyetle sekerimi düsürdüm bi kiloya yakinda zayiflamisim yarin yine kontrolüm var bebgin suyunda bile sekeri anliyo dr ins oda azalmistir.. benim bebis 27. haftada dogum pozisyonunu almisti simdi 30. haftadayim ozaman bile dr bana geri tersde dönebilir son ana kadar belli olmuyo demisti bebgin dönüsünü simdiden takmayin kafaniza ..

Kızlar pişik kreminde son karar nedır. Hangisini almalıyım. Birde kıyafetlerını neyle yıkıcaz yardmcı olun lutfen. Liste yapıyorumda onda kararsz kaldm.

kızlar yumurtalık kisti olan var mı yaa? benm gecen haftaya kadar ne büyüyor ne kücülüordu kücülmesini beklerken büyümeye basladı korkuom ya 30 cu haftaya giriom bende

Kızlar pişik kreminde son karar nedır. Hangisini almalıyım. Birde kıyafetlerını neyle yıkıcaz yardmcı olun lutfen. Liste yapıyorumda onda kararsz kaldm.
Canim bepantholun bebekler icin pisik kremi var en iyisi o diyorlar. Kardesimde ondan kullandi hep cok memnun. Sorun yasamadi pisikle ilgili. Deterjan konusunda granul matikler var onda da camasirda toz kaliyo diyorlar. Olmazsa dalinjn sivi olanini alican

kızlar yumurtalık kisti olan var mı yaa? benm gecen haftaya kadar ne büyüyor ne kücülüordu kücülmesini beklerken büyümeye basladı korkuom ya 30 cu haftaya giriom bende
Gecmis olsun cnm. Doktoruna sordun mu? Bebege veya doguna zarari var mi? Sezeryan olursan dogumda alabiliyorlar mi?

geçmiş olsunn..Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah...ben evde 24 saat boyunca yatıp dinleniorum maleseff

geçmiş olsun canım...Allah yar ve yardımcınız olsunn.....

Hmm sagol cnm. Bakalm deterjan olayını biraz daha araştırıcaz artık

Sana da geçmiş olsun ,amin inşallah zamanında kucağımıza alırız bebeklerimizi,sendeki problem ne ?
aminn...benim plasenta previa yani plasentam önde...o yüzden doktorum bana sürekli yat diyordu ama bu günlerde ayaklandım evde...doktorum öğrenirse kalktığımı falan çok kızar...zaten eşimden bi ton fırça yiyorum niye kalkıyorsun diye kızıyor amann sakın kalkma yat ve Allah a bol bol dua et...ben de kaldığım yerden devam edicemm:)

canım bu son gittiğim doktor yakınımız oluyo ve onda doğurmayacağım. dolayısıyla herhangi bi maddi beklentisi yok adam muayenehanesinde oturmuş beni beklemiş tekrar ayrıntılı ultrason yapmış sırf ben rahatlıyım diye. ve zaten kesin bişi söylemedi %20lik dönme payını ve ultrasonların yanılma payınıda anlattı ultrasonda 2 kilo çıkan bebeğin 1600de olabileceğini 2400 de olabileceğindende bahsetti. illede normal illede sezaryan diye tutturan kadınlarında bazen farkında olmadan kendilerini attıkları riskleride anlattı. ben 5 kg normalde doğurttum dedi ama kadının halinide anlattı. yani açıkçası herşeyin bi yolu yordamı var zorlamamak önemli olan. bende %20lik paya tuttundum gidiyoruz bakalım.

Haklisin cnm plan yapmak icin cok erken. Dogum normal gorunur 41 haftada sanci olmaz sezeryanla alirlar falan. Hayirlisi neyse o olsun artik. Gonul hep normalden yana

Yani sivi bebek deterjani kullansakta b9l durulama yapinca deterjan kalintisi kalmayacak defil mi kizlar ben kendi camasirlarimi bile 5 kez duruluyorum yumusatici kullanmiyorum artik alistim sert de gelmiyo zaten.Gıyince yumusuyi:) Bebise de dalin sivi filan alsak bol durulamayla en kalintisiz sivilar oluyo aslinda ya da dalan roxy kalintisiz oluyo demistiniz ondan nerden bulabiliriz ki? Bübchen marka hakkinda bilgisi olan yok galiba icerikleri bana cok güzel geldi ama sampuani sabunu nasildir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…