- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Canım ben setten değil de 500 ml Sampuan , sabun ve bebe yağını alıcam .. Piyasaya gore toplamda baya farketti .. Umarım sorun yoktur ürünlerde gerçi forumdan bi arkadas aldı ürünleri
canım almadım ama alıcam oradan .. 3-4 gun sonra hesap kesım tarihi kknın ondan sonra verıcez siparişi
Sitede kargo ücreti 5.90 yazıyordu sanki aklımda oyle kalmış .Kizlar kargo ne kadar alanlar varsa yazabilir mi?
Şimdi siteye baktım 5.75 kargo ücreti . 100 tl üzerli kargo ücreti yokSitede kargo ücreti 5.90 yazıyordu sanki aklımda oyle kalmış .
ben facedermodan aldım sebamed urunlerını cok guzel bı sekılde geldı valla hemd eyarı fıyatına pıyasının resmen tavsıye edebılırm
Canim kac gunde geldi urunler?
Günaydın. Ben mustelanın setini aldım kızlar. Sanırım benden başka da alan veya alacak olan yok :) sebamed nedense bana çok antipatik geliyo kendime kullanmıştım önceden bütün yüzümü sivilce doldurmuştu. hala ne zaman sürsem direk sivilceleniyorum. oyüzden bebişim için de tercih etmedim.Ben bulamadim facedermoda o seti. Kampanya mi bitti acep
Canım sol tarafta markajlardan sebamedı secince çıkıyor ben şimdi de baktım amaBen bulamadim facedermoda o seti. Kampanya mi bitti acep
canım valla hm baya uygunmuş onu anladım dün havuzlu handaydık aldık bi sürü sey ama hala eksik var yani 575 tuttu ..annem saolsun ..daa pijama takımlarım bebek arabası dolap ve beşik duruoo pofff
ya ben normalde de kullanabileceğim adidas nike gibi bi markadan spor çanta aliim diorum
Site tel ile çektiğim hiçbir resmi bu güne kadar kabul etmedi. Hep boyutlarını küçülttüm ondan sonra kabul etti. Problemli
SAğlıklı olsun da sezaryan ya da normal farketmiyor. Hakkımızda hangisi hayırlı ise o şekilde gelsin bebişlerimiz.off sabahtan beri sitede calisma var. Bugün özel bi doktora gittim annemin arkadasinin esi. kendisi 40 senedir jinekolog. bide o görsün oglumu dedim esimle gittik. 3 hafta önden gidiyormus kafasi babasinin fizyolojisine sahip ödem falan yok cocuk büyük dedi eger iyi desteklerseniz boyuda bayaa uzun olur dedi. oglum hala yan duruyo kafana takma ama kafası küçük olsa bile bu cocugun donme ihtimali cok az dedi. sezaryan olayi bende kesinleşti gibi bisi 3 ayri doktor soyledi artik alistik sezaryan fikrine oglum saglikla gelsin umrumda degil artik :)
Hellobaby sitesiydi sanki. Avent göğüs kalkanıydı.swift hani göğüs kalkanı vardı 19tl ye sen bi site yazmıştın tekrar yazabilir misin?
Canım çok sağol. Bursa'dayız biz. Ama arkadaşım takmış kafaya anestesiz olmazsa olmaz diyor. Yaptırmaya paraları da yok. ASlında bulunmaz meblağlar değilde işlerine mi gelmiyor anlamadım. Biz diğer arkadaşla ısrar ettik biraz şu tedavinin biraz üstüne düş, Sadece dua edip oturmakla olmaz falan diye ama kalbimizi kırdı. O yüzden artık bende onun adına araştırmayı bıraktım. Ama açıklama için teşekkür ederim.Tesekkurler arkadasim.mart ayinda cocugumuz olamayacagini ogrendik nisan ayinda cok sukur hamile kaldim.o 1 ayda oyle coktum ki.her goren noldu sana diyordu.Allah cok buyuk.cok sukur hamile kaldim.
Rahim filmini ben de arastirdim.bayilanlar cok aci cekenler oluyormus.ben anestesisiz olarak ist.findikzade radyotomda cektirdim 400tlye.filmden sonra sadece 2 gun sisligim oldu regl sisligi gibi o kadar.jinekologlarin dedigine gore rahim filmi crktirenlerin yuzde 50si filmden sonra hemen hamile kaliyormus.arkadasin hangi sehirde
Günaydın canım. Ohh ne güzel çoğu bitmiş :) Biz tekini taşırken zorlanıyoruz senin daha şiddetli olur her şeyin. Rabbim yardımcımız olsun. Aynen az kaldı kavuşmamıza sağlıkla kavuşuruz inş Allah.Günaydın kızlar artık fazla yazamıyorum telefon sürekli hata veriyor ama hep takipteyim nerdeyse herşeyimizi tamamladık, benim bir kaç eksiğim kaldı. Ağrılarım tavan yapmış durumda dışarı hiç çıkamaz oldum artık yürüyemiyorum çünkü. Oğluşlarım çok hareketli maşallah :) yürürken aşağı doğru bir tekme sallıyolar o an iki büklüm oluyorumAz kaldı artık kavuşmamıza kuzucuklara :) inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz..
zaten gündüzleri oda dolup dolup boşalıyor gelen giden çok oluyor . gece olunca tek eşim kaldı. ondan başkasına kolay kolay naz yapamam :) zaten aynı gün kalkman gerekiyor yürütüyorlar. hemşireler ara ara götürüyorlar bebeği. kan almak için vs. her götürdüklerinde biz de eşimle yürümüştük. tek başına kalkamazsın tabi.
canım anlayamadım tam zaten göbeğimi de kaşıyınca çizgi gibi oluo hemen bi panik sora bakıorum geçio ama toto çatlak sanırım ya .. instagramdan bakıorum özellikle yabancılar göbeklerini çekip koyuolar öle çatlaklı onlara benzettim totodakileri de ama emin diilim .. çarpma diil eminim çünkü çarpsam morarır beyazım ben kaşıma olsa geçer ya kalmaz gibi .. poff pof
Kizlar bir anda popom ve kalcam fena halde catlaklar icinde kaldi. Ama bi suru minik minik..sizin ne durumda? Ilk zaman hic yaglamadim tabi haliyle sonuc bu :,( 1-2 tane de yanlarimda var o kadar. Karnimda yok cok sukur. Ve baya buyuk bi karnim var.
çok oynama dikkat et :)
bebiş yüksek seste uyanıyor tekmelemeye başlıyor ben bi kere denedim kaçacak yer arıyordu karnımın içinde :)
Arkadaşlar doğum şekli için konuşmak için şimdilik çok erken bebeğin en hareketli olduğu dönemdeyiz kaç kez dönüyorlar günde ki son haftaya kadar dönmeleri bile muhtemel benim 35 de dönmüştü kızım o yüzden doktorların yok kafası büyük yok yan duruyo söylemlerini kafanıza takmayın şimdiden sezaryen için işliyorlar en hassas olduğumuz dönemde dua edin normal istiyorsanız diretin Allah korusun aksi bi takdirde tabi ki sezaryen ama şimdiden kabul etmiş gözükmeyin benden ufak bi tavsiye onların işlerine öyle geliyo bi de haftasına göre bazen karın çevresi bazen baş çevresi büyük çıkabiliyor benim de baş çevresi hep öndeydi ama sıkıntı olmadı çok şükür
Kızlar pişik kreminde son karar nedır. Hangisini almalıyım. Birde kıyafetlerını neyle yıkıcaz yardmcı olun lutfen. Liste yapıyorumda onda kararsz kaldm.
ya ben normalde de kullanabileceğim adidas nike gibi bi markadan spor çanta aliim diorum
Bizim de aynı cinsiyetler bir sürü kıyafet var hiç giydiremediklerim bile sadece çıkarılıp yıkanacak ütülenecek bi tek hastane çıkışı alıcam bi kaç takım zaten hemen büyüyorlar sağlıkla doğsunlar inşallah
Evet canım tek gebeliğe göre çok zormuş gerçekten yatarak geçirmeye çalışıyorum artık bende sen hala çalışıyor musun[/QUOTE][QUOTE="_swift_, post: 37009833, member:gerçekten. Günaydın canım. Ohh ne güzel çoğu bitmiş :) Biz tekini taşırken zorlanıyoruz senin daha şiddetli olur her şeyin. Rabbim yardımcımız olsun. Aynen az kaldı kavuşmamıza sağlıkla kavuşuruz inş Allah.
Günaydın Kızlar,
Haftasonunuz nasıl geçti. Ben koca göbişli halime bakmadan yine oolmayacak işlere soyundumHani mobilya alırken hediye edilen deri sehpalar var ya onlardan bize de hediye etmişlerdi. Hiç beğenmeyerek kullandım bu güne kadar. Dün oturdum derisini bir güzel söktüm. Niyetim beyaza boyamaktı Olmayacaksa da atarım gider diyordum. Altı bildiğin sunta çıktı. Ne bekliyorsam artık Onu adam etmeye niyetlendim bakalım becerebilecek miyim ? Eşimde belediye gibisin bir yeri yapıyoruz sen öteki yeri bozuyorsun dedi Evimi güzelleştiriyorum dedim. Evimiz zaten güzel diyor. Biliyorum ama ortadaki deri sehpa hoş değil di Sevemedim ne yapayım olmazsa atarım sonra ya yenisini alırız ya da almayız zaten bebeiş ortalıklarda gezecek yer kalsın ona
Durumlar böyle bizde. Sunta boyamış birisi var mı içinizde bana fikir verebilecek ?
pişik kremi sebamed. çok pişerse misal kakalı kaldı fark etmedik çok pişti, o zaman hametan.
kıyafetleri 2,5 yıl hacışakir sabun tozu ile 30derecede , ilave durulama yapmadan yıkadım. kalıntı vs yok.
Günaydın canım. Mobilyanı merakla bekliyorum. Kurmaya gelenler titiz mi ? ayrıntılı bir yazı bekliyorum senden bu konuda malum bizimkilerde ordan sorun yaşadın mı ? Ayrıca resim de bekliyorumkızlar günaydınn. haftasonu öldüm öldüm dirildim. çok yoruldum bissürü iş hallettim. ama bu sabah sinirlerim tavan yaptı. cumartesi günü mobilyamız geldi kuruldu çok şükür oda da halı perde fonu gibi bi kaç eksiğimiz kaldı. resmide atıcam
dünde bebek bakım çantası aradım durdum ehr yerde. çarşıdaki modelleri hiç beğenmedim. beğenmediğim şeylere bile 80-90 civarı diyoalrdı. daha sonra bi bebe butik mağazasında deri bi çanta gördüm çok hoşuma gitti 185 TL dedi 175 TL ye verdi nakitte. neyse aldım geldim eve sonra beni bişey dürttü netten çantaya bakayım dedim ve internette ne göreyim ürün tekzen.com. da 116 TL. sinirlerim alt üst oldu. sabah mağzaya gittim kadın bana demezmi biz iade alamıyoruz sadece değişiklik yapıyoruzdedim ne hakla ben aldığım ürünü sebep belirtmeden 30 gün içnide iade etme hakkım var. benim ihtiyacım yokken sizden 175 TL lik ne alabilirim. öyle bişey yok diyo iade alma hakkı mağazasının insiyatifine bağlı diyo. bayağ bi tüketici hakları vs. konuştum. karttanda tek geçim yaptırmıştım sonra filelrimi aldı sorucam size öğlen dönerim dedi. ben mi yanlış biliyorum kızlar. iade etme hakkım yokmu 1 gün önce aldığım şeyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?