2014 Aralık Anneleri

Ben sampuani basta 500 luk almicam canm 250lik alicam. Memnun kalinca buyugunu alirim.

ben ebebekten tüm ürünleri sebamed aldim sampuan sabun bebeyagi ve pisik kremi. diger tüm urunleride deterjan alt acma ortusu,hazir parca pamuklar falan baby&me herkes memnundu ve suan indirimde.bebek arabasi ve araba koltugunuda ebebekten, biberon dr.browns ve ortodontik emzik aldim.bitane burun temizleyici ve minicik suya alistirma bardagi ve kendimede dun camasircidan 2 tane emzirme sutyeni aldim. gecen kayınvalidem ve annemle eminonunden kapi süsü ,sepet ve hastanede dagitmayada minik bebek biblosu aldik bide arkadasima sabun yaptiricam. gecelik alicam evde sabahligim var. bide depend kadın pedi cok lazim oluyomus.

Ben bulamadim facedermoda o seti. Kampanya mi bitti acep

Ben bulamadim facedermoda o seti. Kampanya mi bitti acep
Günaydın. Ben mustelanın setini aldım kızlar. Sanırım benden başka da alan veya alacak olan yok :) sebamed nedense bana çok antipatik geliyo kendime kullanmıştım önceden bütün yüzümü sivilce doldurmuştu. hala ne zaman sürsem direk sivilceleniyorum. oyüzden bebişim için de tercih etmedim.

canım valla hm baya uygunmuş onu anladım dün havuzlu handaydık aldık bi sürü sey ama hala eksik var yani 575 tuttu ..annem saolsun ..daa pijama takımlarım bebek arabası dolap ve beşik duruoo pofff
ya ben normalde de kullanabileceğim adidas nike gibi bi markadan spor çanta aliim diorum

günaydın canım
sorma bebek alışverişi çok pahalı alıp alıp elime bırakıyorum bir çok şeyi
ben daha banyo ve sağlık malzemelerine girmedim bile ayrıca mobilya türevi şeylerde duruyor.. napcam bilmiyorum yine sizin ne güzel destekleyen var gerçi bizimkiler kırık dökük şeyleri hallediyorlar. kocamla ikimiz yapıyoruz ve alıyoruz önemli şeyleri.. bende bebek çantası nike tan bi spor çantam var onu kullanayım diyorum sevmiyorum öyle komik renkli bebek çantalarını koskoca kadınların omuzlarında

Günaydın kızlar artık fazla yazamıyorum telefon sürekli hata veriyor ama hep takipteyim nerdeyse herşeyimizi tamamladık, benim bir kaç eksiğim kaldı. Ağrılarım tavan yapmış durumda dışarı hiç çıkamaz oldum artık yürüyemiyorum çünkü. Oğluşlarım çok hareketli maşallah :) yürürken aşağı doğru bir tekme sallıyolar o an iki büklüm oluyorum Az kaldı artık kavuşmamıza kuzucuklara :) inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz..

Günaydın Kızlar,
Haftasonunuz nasıl geçti. Ben koca göbişli halime bakmadan yine oolmayacak işlere soyundum Hani mobilya alırken hediye edilen deri sehpalar var ya onlardan bize de hediye etmişlerdi. Hiç beğenmeyerek kullandım bu güne kadar. Dün oturdum derisini bir güzel söktüm. Niyetim beyaza boyamaktı Olmayacaksa da atarım gider diyordum. Altı bildiğin sunta çıktı. Ne bekliyorsam artık Onu adam etmeye niyetlendim bakalım becerebilecek miyim ? Eşimde belediye gibisin bir yeri yapıyoruz sen öteki yeri bozuyorsun dedi Evimi güzelleştiriyorum dedim. Evimiz zaten güzel diyor. Biliyorum ama ortadaki deri sehpa hoş değil di Sevemedim ne yapayım olmazsa atarım sonra ya yenisini alırız ya da almayız zaten bebeiş ortalıklarda gezecek yer kalsın ona
Durumlar böyle bizde. Sunta boyamış birisi var mı içinizde bana fikir verebilecek ?
Site tel ile çektiğim hiçbir resmi bu güne kadar kabul etmedi. Hep boyutlarını küçülttüm ondan sonra kabul etti. Problemli
Aldıkların çok güzelmiş canım. Güle güle kullanın.
SAğlıklı olsun da sezaryan ya da normal farketmiyor. Hakkımızda hangisi hayırlı ise o şekilde gelsin bebişlerimiz.
swift hani göğüs kalkanı vardı 19tl ye sen bi site yazmıştın tekrar yazabilir misin?
Hellobaby sitesiydi sanki. Avent göğüs kalkanıydı.

Canım çok sağol. Bursa'dayız biz. Ama arkadaşım takmış kafaya anestesiz olmazsa olmaz diyor. Yaptırmaya paraları da yok. ASlında bulunmaz meblağlar değilde işlerine mi gelmiyor anlamadım. Biz diğer arkadaşla ısrar ettik biraz şu tedavinin biraz üstüne düş, Sadece dua edip oturmakla olmaz falan diye ama kalbimizi kırdı. O yüzden artık bende onun adına araştırmayı bıraktım. Ama açıklama için teşekkür ederim.

Günaydın canım. Ohh ne güzel çoğu bitmiş :) Biz tekini taşırken zorlanıyoruz senin daha şiddetli olur her şeyin. Rabbim yardımcımız olsun. Aynen az kaldı kavuşmamıza sağlıkla kavuşuruz inş Allah.

[QUOTE="_swift_, post: 37009833, member:gerçekten. Günaydın canım. Ohh ne güzel çoğu bitmiş :) Biz tekini taşırken zorlanıyoruz senin daha şiddetli olur her şeyin. Rabbim yardımcımız olsun. Aynen az kaldı kavuşmamıza sağlıkla kavuşuruz inş Allah.[/QUOTE]
Evet canım tek gebeliğe göre çok zormuş gerçekten yatarak geçirmeye çalışıyorum artık bende sen hala çalışıyor musun

elifcim ilk bebeğimde eşim yanımda kaldı refakatçı. çok da güzel baktı bana. annem sabah 10 gibi gelip akşam 19 gibi gidiyordu. annem yanımdayken de beni yürütme bebeğin alt değiştirme bebeği emzirmeye verme vs işlerini hep eşim yapmıştı. şimdi dün akşamdan beri onu düşünüyorum. doğuma gittiğimde oğlum ne olacak?? hastaneyi birbirine katar,2 gece 2 gündüz hastanede olamaz. eşimden başka kimseyle de kalmaz. eşim evde oğlumla kalsa bana kim bakacak. annem de kv de yaşlı pek bakabilecek durumda değiller.. siz nasıl düşünüyorsunuz?

Kizlar bir anda popom ve kalcam fena halde catlaklar icinde kaldi. Ama bi suru minik minik..sizin ne durumda? Ilk zaman hic yaglamadim tabi haliyle sonuc bu :,( 1-2 tane de yanlarimda var o kadar. Karnimda yok cok sukur. Ve baya buyuk bi karnim var.

kızlar gebeliğimizin başından beri 2-3 kez yazdım kimse dikkate almadı. ama yine yazayım. vaselin kakao kremi kullandım ben ilk gebelikte de bunda da. ergenlik çatlaklarım var, annem ablam harita gibi çatlamış gebeliklerde. yani yapı ve genetik olarak çatlamaya müsaitim. üstelik hızlı kilo aldım 28 haftada 12 kiloya çıktım maalesef. ama tüm bunlara rağmen ben de bi milim çatlak yok. kime tavsiye ettimse memnun kaldı. kesinlikle deneyin bundan sonrası için.

çok oynama dikkat et :)
bebiş yüksek seste uyanıyor tekmelemeye başlıyor ben bi kere denedim kaçacak yer arıyordu karnımın içinde :)

bana dr 22. haftada detaylı usgye girdiğimde artık bebek dışarda olanı biteni duyar ve yüksek sekten ürker, rahatsız olur. düğün konser vs gürültülü ortamlara gitme hatta yüksek sesle tartışmayın bile demişti..

benim ilk bebeğimdeki grupta da 60 küsür gebeden 2 normal doğum oldu, gerisi sezaryan:) ne hikmetse herkesin ya kafa büyüktü ya makat geliş:)) doktorlar kolaya kaçıyor kesinlikle. bu grupta kaç normal doğum çıkacak çook merak ediyorum:))

Kızlar pişik kreminde son karar nedır. Hangisini almalıyım. Birde kıyafetlerını neyle yıkıcaz yardmcı olun lutfen. Liste yapıyorumda onda kararsz kaldm.

pişik kremi sebamed. çok pişerse misal kakalı kaldı fark etmedik çok pişti, o zaman hametan.
kıyafetleri 2,5 yıl hacışakir sabun tozu ile 30derecede , ilave durulama yapmadan yıkadım. kalıntı vs yok.

ya ben normalde de kullanabileceğim adidas nike gibi bi markadan spor çanta aliim diorum

çok kullanışlı kesinlikle, bende oyle kullanıyorum oğlumda.

bizim cinsiyetlerde aynı, doğum ayı da aynı. ilkim de aralık bebeği. ctesi annemle bazanın altını hurçları deşeledik, çıkarttık ne var ne yok.6 makine çamaşır çıktı. arielle yıkadım, kuruyor şimdi. sadece 1-2 hastane çıkışı ve 3-5 body alıcam, ilk günler giysin diye. hayata 2.el kostümlere başlamasın yazık:))) annem bari bir yelek öreyim yazık çocuğa diyor ama abisinin 10 tane yeleği yepyeni duruyor gerek oyk dedim.
şimdi arielle yıkadım 3 yılın isi pisi gitsin diye. 1 ay sonra deterjan koymadan 2-3 kez durulama yapar, ütüler yerleştiririm.
senin büyük kaç yaşında? cinsiyetler ne?

Evet canım tek gebeliğe göre çok zormuş gerçekten yatarak geçirmeye çalışıyorum artık bende sen hala çalışıyor musun[/QUOTE]
Çalışıyorum canım ve dayanabildiğim kadar da devam edeceğim kısmetse. Bayram dönüşü çalışabilir raporu alacağım bakalım. Şikayetim yok benim çok zor gelmiyor çalışmak Manevi olarak ağırlıgı var sadece

kızlar günaydınn. haftasonu öldüm öldüm dirildim. çok yoruldum bissürü iş hallettim. ama bu sabah sinirlerim tavan yaptı. cumartesi günü mobilyamız geldi kuruldu çok şükür oda da halı perde fonu gibi bi kaç eksiğimiz kaldı. resmide atıcam
dünde bebek bakım çantası aradım durdum ehr yerde. çarşıdaki modelleri hiç beğenmedim. beğenmediğim şeylere bile 80-90 civarı diyoalrdı. daha sonra bi bebe butik mağazasında deri bi çanta gördüm çok hoşuma gitti 185 TL dedi 175 TL ye verdi nakitte. neyse aldım geldim eve sonra beni bişey dürttü netten çantaya bakayım dedim ve internette ne göreyim ürün tekzen.com. da 116 TL. sinirlerim alt üst oldu. sabah mağzaya gittim kadın bana demezmi biz iade alamıyoruz sadece değişiklik yapıyoruz dedim ne hakla ben aldığım ürünü sebep belirtmeden 30 gün içnide iade etme hakkım var. benim ihtiyacım yokken sizden 175 TL lik ne alabilirim. öyle bişey yok diyo iade alma hakkı mağazasının insiyatifine bağlı diyo. bayağ bi tüketici hakları vs. konuştum. karttanda tek geçim yaptırmıştım sonra filelrimi aldı sorucam size öğlen dönerim dedi. ben mi yanlış biliyorum kızlar. iade etme hakkım yokmu 1 gün önce aldığım şeyi?

Günaydın kızlar,
Haftasonu o kadar yoruldum ki, bebek için hazırlayacağımız odayı düzenledik, boşalttık. temizlik yaptık. ben çok bir şey yapmadım aslında ama inanılmaz yoruldum. neyse en azından kafamdaki işler yapılmış oldu. şimdi bayram falan derken zaman bir anda geçecek, sonradan sıkışmak istemiyorum.

ya çok güzel güle güle kullan canım, benim aradığım gibi tam. boynere bakacağım bi, orada da varmış. bulamazsam ben de bundan alırım artık

ay n'oluyor bize böyle, ben de aynıyım. antredeki tablomuz birkaç gündür gözüme batmaya başlamıştı, dün indirttim eşime onları, sonra hemen ayna almaya götürdüm adamı. duramadım resmen Kolay gelsin sana da canım, bildiğim kadarıyla zımpara, boya ve vernik uygulaman gerekiyor.

pişik kremi sebamed. çok pişerse misal kakalı kaldı fark etmedik çok pişti, o zaman hametan.
kıyafetleri 2,5 yıl hacışakir sabun tozu ile 30derecede , ilave durulama yapmadan yıkadım. kalıntı vs yok.

ya canım herkes sabun tozunun kalıntı yaptığını söylüyor ama yıkamayı mı bilmiyorlar az mı koyuyursun sen deterjanı, ilave durulama da yapmıyormuşsun. şu an hayran kaldım sana valla :)

Günaydın canım. Mobilyanı merakla bekliyorum. Kurmaya gelenler titiz mi ? ayrıntılı bir yazı bekliyorum senden bu konuda malum bizimkilerde ordan sorun yaşadın mı ? Ayrıca resim de bekliyorum
Çanta işine gelince, en sağlıklı sonucu tüketici haklarını arayarak öğrenebilirsin. Ara hemen onlara sor. Onlar hakkın var ya da yok diyebilirler. Ama çoğu mağza etik gereği sadece değişim yaparız deyip olayı geçiştiriyor. Sen biraz sert çıkınca belki iade yaparlar. ama haklarını bilmek adına tüketici haklarını ara bence. İnş Allah problemsiz istediğin gibi sonuçlanırda rahatlarsın. Çarşıda çanta beğenmek gerçekten çok zor. Adam gibi model olmadığı halde istedikleri fiyatlar aşırı yüksek. Ben bu gidişle büyük boy normal kol çantası alıp onla idare edecekmişim gibi geliyor Daha hiç beğenemedim çünkü çanta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…