2014 Aralık Anneleri

ya canım herkes sabun tozunun kalıntı yaptığını söylüyor ama yıkamayı mı bilmiyorlar az mı koyuyursun sen deterjanı, ilave durulama da yapmıyormuşsun. şu an hayran kaldım sana valla :)

valla bende bu grupta duydum kalıntıyı. diğer grubumuzda herkes en az 2 yıl kullandı hiç kalıntı var diyen olmadı kalabalık da bir grubuz. siyahlarını da beyazlarını da ara renkleri de hep sabun tozu ile yıkadım hacışakir. ilave durulama da yapmadım. çok hassas davranmamak gerektiğini düşünüyorum bünyesi alerjik olmasın, alışsın diye.

Ohh ne güzel siz bebiş odalarını düzenliyorsunuz ben evi Malum bizim odamız baya bii geç gelecek tee ben 36. haftamdayken
Hiç bir şey yapmasak bile oturduğumuz yerde bile yoruluyoruz resmen
Evet canım zımpara yapmak gerekli, benim boyam sentetik o yüzden verniğe gerek yok ama gözümde büyüdü sehpa. Bu akşam biraz uğraşacağım eğer çok zor gelirse atacağım valla Eşim elini bile sürmez kızdı biraz Hayır birde yapamazsam gururuma da yediremem. Gİder benzer sehpa alır ben boyadım bile diyebilirim
O kadar işin içinde niye araya soktuysam kendime de kızıyorum. Git bebişin kıyafetlerini yıka. Sabunlarını paketle ama yokk kafama takmıştım ya sehpayı illa yapacağım doğurana kadar Hayırlısı olsun diyorum ne diyim bakalım neye benzeyecek

Ablam da Dalan Roxy kullanmıştı çocuklar 4 yaşına gelene kadar sürekli ve bir tek ilk aldığımda ilave durulama ile yıkadım diğer zamanlarda normal yıkadım hiç te kalıntı ile karşılaşmadım diyor. Acaba kalıntı kalanlar ilacı çok mu koyuyor ki ?
Sonuçta dünya kadar suyun içinde o kadarcık deterjan illa ki erir diye düşünüyorum

bilmiyorum canım deterjan gözünü full doldurmuyorum ben. bir ölçü kabı var onla atarım. 3 çorba kaşığı kadar gelir heralde, oğluma kullandığım ölçek. eve gidince ölçeyim sizin için:)

Günaydın :)
Ben de dalan roxy kullandım 2 yıla yakın. Fazla koyduğunuzda kalıntı bırakıyor. Zaten sabun tozu çok köpüren bişey. Fazla koymazsanız yeterli de gelir kalıntı da bırakmaz

Günaydın herkese. Bugün tetanos aşımın 2. dozunu oldum geldim. Diğerini de inşallah Mart ayında bebişimle birlikte gidip olacağım:) şeker düşmesi için diyete devam bir yandan da. Ama yasaklar olduğu için canım hep yasak şeyleri çekiyor diyorum kendime az daha sabret bebişin için sonra yersin inşallah. Allah herkese sağlık sıhhat versin valla en önemli şey bu. Annelik duygusu da apayrı bir şey mesela önceden kendim için diyet yaparken yasak olan şeyleri de yerdim ama şimdi bebeğim sözkonusu olunca diyetin dışında tek bir şeye el sürmüyorum her şey aşkım oğluşum için o sağlıklı olsun yeter bana:)

bekliyoruz resmi canım :)
mağazanın satış sözleşmesinde yoksa iade almazlar normal şartlarda, ancak aldığın ürün hatalı olursa almak zorundalar. ama bence bu kadar fiyat farkı da hata sayılır, sen tüketici haklarını arayıp sor bence de, inat edersen razı geleceklerdir

anladım canım. ben de deneyeceğim ya en sağlıklısı bu çünkü, baktım olmadı jel deterjana geçerim artık

benimki de 35. haftada gelecek canım ama haftasonu gidip daha erkene alacağız eğer yapabiliyorlarsa. çünkü havalandırmak da lazım en az bir hafta, 35. hafta geç olabilir diye düşündüm.
hastalık gibi oldu sanırım ya bebek gelmeden ele ilgili bütün işler bitsin istiyoruz inşallah istediğin gibi olur canım, olmazsa da dediğin gibi gidip alırsın beğendiğin sehpayı

canım benim annem hayatta değil. doğumda kayınvaldem ve kardeşim gelecek. kızım onlarla kalır sorun çıkarmaz. zaten benim hastane 1 gece tutuyormuş. gündüz gelirler hepsi gece olunca yine eşim kalacak. zaten tecrübeli artık :) kardeşin görümcen falan yok mu. kalmaz mı onlarla. hastanede olmaz ki çocukla. 2 gece bi de. zaten hastanenin de izin vereceğini sanmıyorum. seninle yine eşin kalsın geceleri.

iyi sizin baya eşya çıkmış. ben sadece hatıra olsun diye bir hurç saklamıştım. hastane çıkışı ilk elbisesi ilk ayakkabısı mevlüt takımı ilk montu o kadar. hepsini vermiştim zamanında. onlar da yer yer sararmış. onları yıkadım normal deterjanla. dediğin gibi doğuma yakın bebek deterjanıyla yıkar ütülerim..dolayısıyla hiç birşeyimiz yok diyebilirm. hala da doğru dürüst birşey almadım. baby mall den biraz bişiler aldım. bu hafta sonu biraz daha bişiler alıcam. 1 ay sonra yerimden kalkamam ben. karnım kocaman doğumum gelmiş gibi. bacağıma dayandı göbüşüm. gece sağımdan soluma dönme ihtiyacım geldiğinde önce oturuyorum yatakta öyle dönüyüroum düşün :)

kızlar resim atamıyorum doğum listemi ekliyeceğim ama olmuyor biri şu siteye el atsın sürekli resimleri yüklüyor görünüyor ama sonra işlem hatası diyor

Ben kendimiz için yıkarken bile çok doldurmuyorum ki. SAğol canım :)
Günaydın :)
Ben de dalan roxy kullandım 2 yıla yakın. Fazla koyduğunuzda kalıntı bırakıyor. Zaten sabun tozu çok köpüren bişey. Fazla koymazsanız yeterli de gelir kalıntı da bırakmaz
Evet çok köpüren bir şey. bende çok koyulduğunda kalıntı bıracağını düşünüyorum ben daha yıkamadım. alıp yıkayacağım ve az koyacağım :)
Bebişlerimiz sağlıklı iyi olsunlar diye onlar için yapmadığımız şey kalmadı Her şey onlar için
Bizim mobilyacı su zımparası ile zımparalayınca havalandırmak gerekmez dedi de. Bakacağız artık. Zaten orada yatmayacak olmazsa kapısını kapatıp camını açıp havalandıracağız. Bizim erkene alınma gibi bir durum olmaz sanırım. Hayırlısı artık :)
Aynen valla bebiş gelmeden her şeyi yapalım diye uğraşıyoruz.

kızlar resim atamıyorum doğum listemi ekliyeceğim ama olmuyor biri şu siteye el atsın sürekli resimleri yüklüyor görünüyor ama sonra işlem hatası diyor
Canım resim boyutu büyük geliyor olabilir. Resmin boyutunu küçültmeye çalış.

aman kuzum boş ver yeme bebeğin için çok önemli şu an tükettiklerin bende öyle çok dikkat ediyorum zararlı seyleri çıkardım iyice.. bazen canım çok çekiyor o zaman meyve yiyorum öyle bastırmaya çalışıyorum

biliyorum tatlım anneni. mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın..
benimkiler de 68-65. birinin menüsküs yırtığı var ayakta fazla kalamaz, diğerinde vertigo var başı döner devamlı.
ablam ve görümcem öğretmen. başka meslek olsa rapor vs alır gelir kalırlardı ama öğretmenler işte. yengem ev hanımı ama onunda 6 yıldır evliler bebeği yok. olmuyor mu yapmıyorlar mı bilememekle beraber olmadığını tahmin ediyoruz eğer bebekleri olmuyorsa ondan refakat rica etmek hoş olmaz( oğlum eşim ya da ben dışında kimseyle yarım saat bile kalamaz. doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum dolmuyor.

ben sakladım herşeyi çünkü kısa sürede ikinci yapmayı istiyorduk. tecrübeli olunca alışveriş de kolay oluyor. babymalle gitsen 2 saatte tamamlarsın canım eksikleri.

Maşallah sabawift_, post: 37010494, member: 284461"]Evet canım tek gebeliğe göre çok zormuş gerçekten yatarak geçirmeye çalışıyorum artık bende sen hala çalışıyor musun[/QUOTE]
Çalışıyorum canım ve dayanabildiğim kadar da devam edeceğim kısmetse. Bayram dönüşü çalışabilir raporu alacağım bakalım. Şikayetim yok benim çok zor gelmiyor çalışmak Manevi olarak ağırlıgı var sadece [/QUOTE]
Maşallah sana ya senin enerjin çok yüksek gibi geliyor bana hep :))))

canım inşallah ya.umarım iyi çıkar.öznur yaptırmış c.tesi iyi değilmiş sonuçlar.çok yüksek çıkmış.200 lerden falan bahsediyordu.bugün dahiliyede randevusu vardı.bakalım nasıl olcak.son ay mı ben niye böyleyim ya hiç ama hiç çalışasım yok.sürünerek geliyorum resmen.birikmiş yıllık iznimi kullanıp bayramdan sonraki 3 gün gelip 30.haftada bırakmayı düşünüyorum.düşün o kadar erken :) sanırım yolun etkisi var biraz.her gün 100 km gidip geliyorum.bezdirdi bu durum beni galiba.9da başlayan mesaiye 6:30da kalkıp hala da geç kalıyorum ya

canım Eskişehir de değilmisn? 100 km nereye gidiyorsun hergün kıyamam sana

canım Eskişehir de değilmisn? 100 km nereye gidiyorsun hergün kıyamam sana
Eskişehirdeyim canım ama ne yazık ki ilçede işim.otobüsle in bin çok zor olmaya başladı.bebek için endişeleniyorum yoksa ben aynı yere 4 senedir gidip geliyorum.hamilelikte zorladı ama çok sıkıldıııııııııımmmmmm

canım resim yüklücem ama telden yükleniyo mu bilmiyorum kabul etmiyo sanki. gelenler çok iyidi canım. ama uzun sürüyor 3-4 saat arası bişey sürdü. herşey kutulu ve paramparçaydı. 2 kişi kurdu ona rağmen bayağ sürdü. sorun yaşamadık sadece. çamaşırlığın rafını takamadılar o da matkapğları küçük geldi delmedi duvarı onu da bu akşam takıcaklar. mobilyayı herkes çok beğeniyo. resim için biraz daha uğraşayım. birde çantanın resminide koyucam.

sağol canım amin.
bi çıkar yol bulunur elbet canım ya. belki kendiliğinden teklif eder yengen. o zaman o senle kalır. eşin de evde.şimdiden strese sokma kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…