- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Ben uc yıl magaza mudurlugu yaptm. Kesınlıkle sen haklısın. Bal gbi degıstrcekler. Cazgırlık yap biraz ara rahat bırakma. Olmadı al cantayı gıt at kafalarınakızlar günaydınn. haftasonu öldüm öldüm dirildim. çok yoruldum bissürü iş hallettim. ama bu sabah sinirlerim tavan yaptı. cumartesi günü mobilyamız geldi kuruldu çok şükür oda da halı perde fonu gibi bi kaç eksiğimiz kaldı. resmide atıcam
dünde bebek bakım çantası aradım durdum ehr yerde. çarşıdaki modelleri hiç beğenmedim. beğenmediğim şeylere bile 80-90 civarı diyoalrdı. daha sonra bi bebe butik mağazasında deri bi çanta gördüm çok hoşuma gitti 185 TL dedi 175 TL ye verdi nakitte. neyse aldım geldim eve sonra beni bişey dürttü netten çantaya bakayım dedim ve internette ne göreyim ürün tekzen.com. da 116 TL. sinirlerim alt üst oldu. sabah mağzaya gittim kadın bana demezmi biz iade alamıyoruz sadece değişiklik yapıyoruzdedim ne hakla ben aldığım ürünü sebep belirtmeden 30 gün içnide iade etme hakkım var. benim ihtiyacım yokken sizden 175 TL lik ne alabilirim. öyle bişey yok diyo iade alma hakkı mağazasının insiyatifine bağlı diyo. bayağ bi tüketici hakları vs. konuştum. karttanda tek geçim yaptırmıştım sonra filelrimi aldı sorucam size öğlen dönerim dedi. ben mi yanlış biliyorum kızlar. iade etme hakkım yokmu 1 gün önce aldığım şeyi?
Ben uc yıl magaza mudurlugu yaptm. Kesınlıkle sen haklısın. Bal gbi degıstrcekler. Cazgırlık yap biraz ara rahat bırakma. Olmadı al cantayı gıt at kafalarına
canlarım odam ve çantamodamızda şuan halımız değişmedi ve perdeye fon yaptırmayı düşünüyorum. üst kısmlarını bulut gibi maviden. dalga dalga. küçük tüllü beşiğimizde yatak odamıza geçecek.
canlarım odam ve çantamodamızda şuan halımız değişmedi ve perdeye fon yaptırmayı düşünüyorum. üst kısmlarını bulut gibi maviden. dalga dalga. küçük tüllü beşiğimizde yatak odamıza geçecek.
Oyyy cok guzel olmuss bebisinle gule gule kullan insallahhhhhcanlarım odam ve çantamodamızda şuan halımız değişmedi ve perdeye fon yaptırmayı düşünüyorum. üst kısmlarını bulut gibi maviden. dalga dalga. küçük tüllü beşiğimizde yatak odamıza geçecek.
Bayıldm canmm. Bebişimz saglıklı shatlı buyusun orda inşş. Bıde o tullu beşigi nerden aldn cnm. Fiyatı nedir. Bende arıyorum bulamıyorumya. Yardmcı olursan sevinirim.canlarım odam ve çantamodamızda şuan halımız değişmedi ve perdeye fon yaptırmayı düşünüyorum. üst kısmlarını bulut gibi maviden. dalga dalga. küçük tüllü beşiğimizde yatak odamıza geçecek.
Bu forumda bunu bana söyleyen ikinci kişisinMaşallah sana ya senin enerjin çok yüksek gibi geliyor bana hep :))))
Senin içinde kaldı biz de merakta kaldıkküçültüyorum yine aynını yapıyor telefondan da yüklesem aynısını diyorbi türlü paylaşamadım iki gündür içimde kaldı valla hevesim
Sorun yaşamamış olmanıza sevindim. Malum bizim ki geç gelecek ya bir de sorunlarla uğraşmayalım :)canım resim yüklücem ama telden yükleniyo mu bilmiyorum kabul etmiyo sanki. gelenler çok iyidi canım. ama uzun sürüyor 3-4 saat arası bişey sürdü. herşey kutulu ve paramparçaydı. 2 kişi kurdu ona rağmen bayağ sürdü. sorun yaşamadık sadece. çamaşırlığın rafını takamadılar o da matkapğları küçük geldi delmedi duvarı onu da bu akşam takıcaklar. mobilyayı herkes çok beğeniyo. resim için biraz daha uğraşayım. birde çantanın resminide koyucam.
Ohh hazır hazır evde bekle şimdi bebişi. En güzeli erken merken demeyip yapmak. Kafan rahatlar iş biter. Darısı bizim başımıza :)günaydın kızlar hafta sonu bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim dalan roxy le yerine yerleştirdim çantamızı da hafiften hazırladım erken biliyorum ama nedense çok heyecanlanıyorum :)
Oyyy cok guzel olmuss bebisinle gule gule kullan insallahhhhh
Bayıldm canmm. Bebişimz saglıklı shatlı buyusun orda inşş. Bıde o tullu beşigi nerden aldn cnm. Fiyatı nedir. Bende arıyorum bulamıyorumya. Yardmcı olursan sevinirim.
Oyyy çok güzel olmuşşş. İyi ki bende bu modeli seçmişimcanlarım odam ve çantamodamızda şuan halımız değişmedi ve perdeye fon yaptırmayı düşünüyorum. üst kısmlarını bulut gibi maviden. dalga dalga. küçük tüllü beşiğimizde yatak odamıza geçecek.
Bu forumda bunu bana söyleyen ikinci kişisinTeşekkürler
Senin içinde kaldı biz de merakta kaldıkBaşka nasıl yüklenir bilmiyorum ki
Sorun yaşamamış olmanıza sevindim. Malum bizim ki geç gelecek ya bir de sorunlarla uğraşmayalım :)
Şık bir model ama meraklar bekliyorum resimleri aynı modeldi bizimkiler. Çantayı da bekliyorum.
Ohh hazır hazır evde bekle şimdi bebişi. En güzeli erken merken demeyip yapmak. Kafan rahatlar iş biter. Darısı bizim başımıza :)
Oyyy çok güzel olmuşşş. İyi ki bende bu modeli seçmişimZevkliymişiz Ayy çok özendim benim odamı da getirsinler yaaaa
Odanız çok güzel olmuş. fon ve halıda gelince süper olacak. Duvar kağıdınız da çok yakışmış. Ellerinize sağlık süper bir oda olmuş. Güle güle kullanın inş Allah.
En iyisini yapmışsın bende en kısa sürede başlayacağım.valla ağırlaşıcam diye yaptım bir an önce çalışıyorum birde yoruluyorum
Aynen bizede yer kalacak. Ben şimdiden bebişin dolabına nelerimi koyacağımı hesapladımbende öyle diyorum iyiki almışım bunu. çok içime sindi. ya bide orda o kadar dikkat etmedim swift cim ama o kadar kullanışlı bi mobilyaymışki. heryerde çekmece göz varo gradrobu zaten bissürü raf ve çekmece. çamaşırlığının çekmeceleri çok derin ve genişmiş. ayrıca karyolasındaki çekmeceler bile çamaşırlıktaki çekmeceler gibi. yani bebeşin kıyafetleri doldurmaz bu mobilyayı iyi oldu banada yer kaldı çok
Tesekkur ederim canminşallah canım çok saol
canım ben Bursa'dan bi bebe mağazasından aldım ama bursa da çoğu mağazada vardı onlardan. bana onu 550 TL dedi organik boyasız ahşap aldım ben bide bunların beyazları ceviz renkleri falan vardı onlar 450 TL di ama bunlar etiket fiyatı. bunların üzerinden indirim yaptı çok 300 TL ye falan gelmiştir mobilya ile. çok şeker bişey bide çok güzel sallanıyor
bak internette 400 TL ye var. içindeki yatağı cibinliği korkulukları herşeyi hazır bu şekilde geliyo. fiyata dahildi benim.
http://www.bebekonfor.com/dora-organik-italyan-style-bebek-besik.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?