2014 Aralık Anneleri

ayyyy çok güzel çok beğendim. duvar kağıdı çok yakışmış.

Cok guzel olmus cok begendım canım .. Maşallah kuzu huzurla yatsın odasında inşallah

çok güzel olmuş canımm güle güle kullanın fon da gelince harika olur.

kızlar teyzemiz halımızı almış her şey tamamlanıyor ama bir araya gelince nasıl olacak onu çok merak ediyorum.
dün 2 tane perdeciye baktım ve bin tane kumaşın içinde 1 tane bile beğenemedim fon için englishhome a da baktım orada da bulamadım. var mı bildiğiniz yer?

Eklentiler

• bebek halı.webp
    86 KB · Görüntüleme: 96

Ayy canim bayildimm cok guzell huzurla saglikla yatsin bebisin icinde insallah. Yarin da bizimki gelecek ama bnm bebek odasi kucuk oldugundan iki kapili dolap yaptirdim.

Halınızı yesinler. Tabi kız olunca böyle dallı güllü şeyler hoş oluyor
Çok şık ve güzelmiş. Güle güle kullanın. Fon perdeyi de bulursun inş Allah gönlüne göre.

Ayy canim bayildimm cok guzell huzurla saglikla yatsin bebisin icinde insallah. Yarin da bizimki gelecek ama bnm bebek odasi kucuk oldugundan iki kapili dolap yaptirdim.

büyüyen karyolaları genelde büyük oluyo ya. doğduklarında küçücük bişey olcaklar o karyolanın içinde kaybolur valla ama ilerde daha rahat yatar işte. gerçi daha onun için uyku setini koyunca duvar korumaları falan küçültür herhalde.

inşallah canım saol. atlattık valla biraz havalansın mobilya haftaya falanda eşyalarını yerleştiririm artık
Canım çok sağol senden çok fikir aldım mobilya konusunda sen foto yükleyince oval camın ne kadar hoş olduğunu gördüm ve bende arayıp değiştirdim oval cam ile Mağzada yeni versiyon olarak diktörtgen cam olanı vardı. Oval aklıma gelmemişti. Kopya çektim bir nevi ama çok ilgililer hemen ilgilendi resim falan attı oval camlı konuştuk karar verdik
Bu arada koku kaldı mı odada. Su zımparası yapınca kalmaz demişlerdi.

Kızlar hastane cantasına karar veremedmya. Gecen hafta dışardan baktık 170 150 civarnda fiyatlar. Nete bakıyorum 50 ye hatta 30 a bile var. Modele karar veremedm ya. Tavsiyelerınızı beklıyorum

Bizim sorular aynı Bizi neyin karşılayacağını bilmek istiyoruz ama çok ilgililer sorun çıkartmıyorlar hiç anladığım kadarıyla. Senin ki ne zaman gelecek canım

aynen cnm benım bazam yanlıs geldı mesela yanlıs olcu vermısım adam uzulme degıstırırm dedı saolsun benım odada bayramdan sonra gelcek cnm bende odayı bosalttım haftayada badana yaparım dıorum bı kurulması kalırr

Hehe haklisin canimm icinde kucucuk kalirlar :) bnmki buyuyen besik diil ama 70*130 cm olculerinde. Yine buyuk yani :) bn de o yuzden ilk dogdugunda kucuk sepet besige yatiricam.

Kızlar hastane cantasına karar veremedmya. Gecen hafta dışardan baktık 170 150 civarnda fiyatlar. Nete bakıyorum 50 ye hatta 30 a bile var. Modele karar veremedm ya. Tavsiyelerınızı beklıyorum
Canım ben Nike Adidas gibi spor bi çanta alıcam .. Bebek için sonrasında da kullanmak üzere .. Hem bebek ve kendimiz için çantayı ayrı ayrı hazırlayın dedi tecrübeli anneler bende oyle yapmayı planlıyorum

Kizlar yaa tam facedermodan sebamedin urunlerini alacaktim kii ne goreyimm pisik kremi kalmamis yaaa :,( ne yapsam stoga girmesini mi beklesem?? Bu sefer de digerleri kalmayabilir yani.. bi daha kargo ucreti de vermek istemiyorumm

Kizlar yaa tam facedermodan sebamedin urunlerini alacaktim kii ne goreyimm pisik kremi kalmamis yaaa :,( ne yapsam stoga girmesini mi beklesem?? Bu sefer de digerleri kalmayabilir yani.. bi daha kargo ucreti de vermek istemiyorumm

ben de pişik kremı almadım cnm gerek gorursem eczanaeden alıcam

AAA o yanlış ölçü veren siz miydiniz Bize orda dedi. Bazen müşteride hata oluyor ama ne yapalım onu mu kıralım. Hallediyoruz problemleri. Sıfır sorunsuz çalışmaya uğraşıyoruz dedi de ordan hatırladım. Bazanın ölçüsünü yanlış vermişler demişti. Biz bu dalgınlıkla neleri yanlış yapıyoruz iyi yine adamlar değiştiririz demişler ne güzel.
Senin de az kalmış o zaman. Sende yerleşeceksin. Ben kalacağım en sona
Bizde daha boya yapacağız ama Sedefimin duvar kağıdıda çok hoşuma gitti. Acaba diyorum duvar kağıdı mı boya mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…