Halınız cok güzelmiş cok beğendim .. Ben ulus çıkrıkcılarda bi yerde beğendim ama siZin halıyla uyumlu ol az sanırum sıstem izin verirse ekiliyorum .. Birde kızılay izmite caddesinde Bursa kumascısu var oradan da bakabılırsın hem dıkıyorlar . En son ıkeada çiçekli bi kumaş hatırlıyorum halınıza da uyumlu olabilir .. Off ya dünden berı resım yukleuemıyırum.. Şimdi yıne olmadıkızlar teyzemiz halımızı almışher şey tamamlanıyor ama bir araya gelince nasıl olacak onu çok merak ediyorum.
dün 2 tane perdeciye baktım ve bin tane kumaşın içinde 1 tane bile beğenemedim fon içinenglishhome a da baktım orada da bulamadım. var mı bildiğiniz yer?
AAA o yanlış ölçü veren siz miydinizBize orda dedi. Bazen müşteride hata oluyor ama ne yapalım onu mu kıralım. Hallediyoruz problemleri. Sıfır sorunsuz çalışmaya uğraşıyoruz dedi de ordan hatırladım. Bazanın ölçüsünü yanlış vermişler demişti. Biz bu dalgınlıkla neleri yanlış yapıyoruz iyi yine adamlar değiştiririz demişler ne güzel.
Senin de az kalmış o zaman. Sende yerleşeceksin. Ben kalacağım en sona
Bizde daha boya yapacağız ama Sedefimin duvar kağıdıda çok hoşuma gitti. Acaba diyorum duvar kağıdı mı boya mı ?
Bizde daha boya yapacağız ama Sedefimin duvar kağıdıda çok hoşuma gitti. Acaba diyorum duvar kağıdı mı boya mı ?
Halınız cok güzelmiş cok beğendim .. Ben ulus çıkrıkcılarda bi yerde beğendim ama siZin halıyla uyumlu ol az sanırum sıstem izin verirse ekiliyorum .. Birde kızılay izmite caddesinde Bursa kumascısu var oradan da bakabılırsın hem dıkıyorlar . En son ıkeada çiçekli bi kumaş hatırlıyorum halınıza da uyumlu olabilir .. Off ya dünden berı resım yukleuemıyırum.. Şimdi yıne olmadı
Ayy nasıl şirin bi valiz bu asık oldum .. Ama evde valiz cok koycak yer yok dıye anneme yolladım yoksa böyle cici bi valiz kızlarımıza yakışırkızlar şu valize bi bakınkız anneleri olarak birer tane alalım bence yalnız orta boy valizin boyuna 40 cm demiş burada, küçük değil mi 40 cm ya
https://www.shoetekfiyat.com/tr-tr/Product/Details/valiz/20919/8040-pembe-orta
nasıl cok kokusu varmı canım
ayy ıkeadakini brgrnırsen bence cpk uyumlu ama ben dünden beri resım atamıyorum ... Catlıycam şimdi .. İkeadaki de beyaz üzeri güllüsaol canımm. bursa kumaşı bilyorum, annem terzi olduğu için oranın abonesiyiz zaten :) perde için hiç aklıma gelmemişti, iyi oldu söylediğin saol canım :) foto ekleyebilirsen bekliyorum mutlaka
her tarafını mı maviye boyayacaksın ? Aynen bebişler iyi olsunda yerleşiriz bir araay evet o bendım ama okaadr uzuldumkıı ya anlatamam saolsun kırmadılar.benım evım komple kağıt zaten daıreler var 3 boyutlu sadece mavıye boyıcam.senınde gelır cnm ya bebısler saglıklı saatlı olsunda onlar hallolur
Ben oturma odamı bozuyorum bebiş için. Duvarımın biri kırmızıydıbence duvar kağıdı yaptır canım veya bir kısmını duvar kağıdı bir kısmını boya da yapabilirsin çok güzel durur öyle de. kir tutmayan, kirlense de kolay temizlenen duvar kağıtları var rahat olur onlar :)
Canim kardesim simdi kontrole gidiyordu dr a ben bi sordurtaym hemenYa kızlar saglık ocagını arıyorum cvp veren yok. Tetenoz aşım yarın normalde haftaya olsam olurmu acaba. Bı sız saglık ocagınıza sorsanz ogrenseniz olurmu
ayy ıkeadakini brgrnırsen bence cpk uyumlu ama ben dünden beri resım atamıyorum ... Catlıycam şimdi .. İkeadaki de beyaz üzeri güllü
Ben oturma odamı bozuyorum bebiş için. Duvarımın biri kırmızıydıOnu diğer renk olan çakıl taşına boyayacağız. Diğer duvarın birini de mavi ye boyayalım dedik ama istediğim gibi duvar kağıdı bulursam oda olur. Tek duvar renkli olsun. Hepsi çok boğar beni :)
Canım çok sağol senden çok fikir aldım mobilya konusundasen foto yükleyince oval camın ne kadar hoş olduğunu gördüm ve bende arayıp değiştirdim oval cam ile Mağzada yeni versiyon olarak diktörtgen cam olanı vardı. Oval aklıma gelmemişti. Kopya çektim bir nevi ama çok ilgililer hemen ilgilendi resim falan attı oval camlı konuştuk karar verdik
Bu arada koku kaldı mı odada. Su zımparası yapınca kalmaz demişlerdi.
her tarafını mı maviye boyayacaksın ? Aynen bebişler iyi olsunda yerleşiriz bir ara
Ben oturma odamı bozuyorum bebiş için. Duvarımın biri kırmızıydıOnu diğer renk olan çakıl taşına boyayacağız. Diğer duvarın birini de mavi ye boyayalım dedik ama istediğim gibi duvar kağıdı bulursam oda olur. Tek duvar renkli olsun. Hepsi çok boğar beni :)
ben de pişik kremı almadım cnm gerek gorursem eczanaeden alıcam
Kizlar yaa tam facedermodan sebamedin urunlerini alacaktim kii ne goreyimm pisik kremi kalmamis yaaa :,( ne yapsam stoga girmesini mi beklesem?? Bu sefer de digerleri kalmayabilir yani.. bi daha kargo ucreti de vermek istemiyorumm
Ayy nasıl şirin bi valiz bu asık oldum .. Ama evde valiz cok koycak yer yok dıye anneme yolladım yoksa böyle cici bi valiz kızlarımıza yakışır
Evet cok uygun .. Ay baktığına sevındım çatladım göndermedim dıye :)baktım şimdi siteden canım hangisinden bahsettiğini anladım sanırım, güzelmiş üstelik çok uygun yabiz dün bir yerden fiyat aldık da 350 lira fiyat verdi 2 tane fon için.
evet zaten bir kısmı renkli olunca hem daha modern duruyor hem de dediğin gibi boğmuyor.
Cok sevinirm canmya. Aradm acmıyo kimse hala.Canim kardesim simdi kontrole gidiyordu dr a ben bi sordurtaym hemen
Kızlar hastane cantasına karar veremedmya. Gecen hafta dışardan baktık 170 150 civarnda fiyatlar. Nete bakıyorum 50 ye hatta 30 a bile var. Modele karar veremedm ya. Tavsiyelerınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?