- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Evet cok uygun .. Ay baktığına sevındım çatladım göndermedim dıye :)
Tamam cnm soyledim kardesime anestezi uzmaniyla gorusup doktoru bulursa sorucakCok sevinirm canmya. Aradm acmıyo kimse hala.
AAA o yanlış ölçü veren siz miydinizBize orda dedi. Bazen müşteride hata oluyor ama ne yapalım onu mu kıralım. Hallediyoruz problemleri. Sıfır sorunsuz çalışmaya uğraşıyoruz dedi de ordan hatırladım. Bazanın ölçüsünü yanlış vermişler demişti. Biz bu dalgınlıkla neleri yanlış yapıyoruz iyi yine adamlar değiştiririz demişler ne güzel.
Senin de az kalmış o zaman. Sende yerleşeceksin. Ben kalacağım en sona
Bizde daha boya yapacağız ama Sedefimin duvar kağıdıda çok hoşuma gitti. Acaba diyorum duvar kağıdı mı boya mı ?
kızlar şu valize bi bakınkız anneleri olarak birer tane alalım bence yalnız orta boy valizin boyuna 40 cm demiş burada, küçük değil mi 40 cm ya
https://www.shoetekfiyat.com/tr-tr/Product/Details/valiz/20919/8040-pembe-orta
Canim oda harika olmus güle güle mutlulukla büyüt bebisini icinde.Cantan cok hosmus nerden ve ne kadara aldin ögrenebilir miyim?canlarım odam ve çantamodamızda şuan halımız değişmedi ve perdeye fon yaptırmayı düşünüyorum. üst kısmlarını bulut gibi maviden. dalga dalga. küçük tüllü beşiğimizde yatak odamıza geçecek.
alma zaten pişik kremini canım. bizde almadık. onu aczaneden pişik falan olursa alırsın dediler. zaten onuda bepantol falan alırsın. onlar iyimiş.
Evet canım her şey onlar için kuzucuklar :)Ben kendimiz için yıkarken bile çok doldurmuyorum ki. SAğol canım :)
Evet çok köpüren bir şey. bende çok koyulduğunda kalıntı bıracağını düşünüyorum ben daha yıkamadım. alıp yıkayacağım ve az koyacağım :)
Bebişlerimiz sağlıklı iyi olsunlar diye onlar için yapmadığımız şey kalmadıHer şey onlar için
Bizim mobilyacı su zımparası ile zımparalayınca havalandırmak gerekmez dedi de. Bakacağız artık. Zaten orada yatmayacak olmazsa kapısını kapatıp camını açıp havalandıracağız. Bizim erkene alınma gibi bir durum olmaz sanırım. Hayırlısı artık :)
Aynen valla bebiş gelmeden her şeyi yapalım diye uğraşıyoruz.
Ben de yemiyorum zararlı şeyler zaten yediklerimden fazlasıyla alacaklarını alıyor kuzucuğum o yüzden Allah başka dert vermesin bu günümüze şükür. İnşallah doğumdan sonra düşer bu şeker değerleriaman kuzum boş ver yeme bebeğin için çok önemli şu an tükettiklerin bende öyle çok dikkat ediyorum zararlı seyleri çıkardım iyice.. bazen canım çok çekiyor o zaman meyve yiyorum öyle bastırmaya çalışıyorum
Canım hazır fonlarda var ama bizim bahsettiğimiz güllü desen kumaş olarak var . Bebek odaları için kumaş alınabılır bi bak derım ahh sistem izin verse telde var atıcam amaikea da mı fon var canım? nasıl bişey her ölçü oluyomu? bende fon yaptırıcam ama pahalı söylüyorlar ya.
Canim oda harika olmus güle güle mutlulukla büyüt bebisini icinde.Cantan cok hosmus nerden ve ne kadara aldin ögrenebilir miyim?
Gerek yok diyosun yani canim.. ama sebamedin kremi de guzelmis. Internette forumlarda okudum da baya metheden vardi. Almiyo muyuz simdi?
canım çantayı Bursa'da beberoma diye bi butik mağazası var ordan aldım ama adıktan sonra inetnette daha uygun olduğunu görüp bugün iade ettimben 175 TL ye aldım ama nette 113 TL falan. içi çok kullanışlı çok gözlü. şimdi netten sipariş vericem. çok hoşuma gitmişti zaten. mayoral marka çanta. bi kaç modeli daha var. nettende bulabilirsin. tekzende.
http://www.tekzen.com.tr/mayoral_nata_bebek_bakim_cantasi_krem_/2184834
Anladım. Geç olsun valla umrumda olmaz benim havalandırmaya vaktim çok fazla olmayacak çünkü. Yaptırmak zorundayım zımparayı. Ben kulpları ve perdeyi mavi istedim zaten. Hoş olmuştur toplayınca da ? ayy bi gelsinde o minicik detaylarla saatlerce uğraşırız artıkya canım ben yaptırmadım su zımparasını. çünkü geç geldiler biraz bide iş uzayınca akşama kalındı apartmanda çok ses yaptık biraz daha fazla rahatsız etmeyeyim milleti diye yaptırtmadım.oval cam iyi olmuş canım daha estetik duruyo. bide o perdeler varya düz iniyo ben şimdi onları akşam mavi puantiyeli durdele ile topladım ortadan. fiyonk attım. camın dışından da gözüküyo. çok daha hoş oldu biliyo musun çok yakıştı ben maviyle yaptım ama benim duvar kağıdı mavi diye. seninde halın mavi olucak yapabilirsin yada krem kahveli puantiyeliler vardı onlarlada yapıp kulplara uydurabilirsin.
Evet mavi beyaz güzel olacak. MAvi rengine daha bir sıcak bakmaya başladım artıkevet cnm ucuk mavi olucak zaten mobılya beyaz guzel olur dıye dusunuyorum
Duvar kağıdı deneyimim var benim öncedenduvar kağıdı yapmakta kolaymış ayrıca kızlar ya. 2 kişi yeterli. ben bauhaus tan bir rulo aldım bunu 15 TL ye. bide onun yapışkanı var toz halinde onu aldım 5 TL ye. orayı yaptı o bir rulo. ama yapışkan çok kalıyo yani rahat bir oda duvar kağıdını yapar.bide bunu sonradan ıslak bezle silip çok rahat çıkarabiliyormuşuz. duvarı bozmuyomuş.
iade edebildin misorun çıkarmadılar değil mi?
kizlar bugün bi okula gidiyn dedim hani su benim yasar yasamaz okul. allahtan kuzenim vardi yanimda tansiyonum bi dustu kustum metrobus duraginda sonra iyiyim dedim otobüse bindik tekrar fenalastim indik biraz bekledim etraf kapkaranlik oldu saglik ocagina gittik tansiyonum 7e 3. hemen ayran ictim bana bi yer ayarladilar orda uyudum ayaklarimi diktim sonra toparlayinca okula gittik isleri hallettik derslere girmeden ciktim. daha yeni eve geldik cok şükür iyiyim simdi. evden cikmak bana yaramiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?