2014 Aralık Anneleri

Kizlar gögüslerim cok hassas o kahverengi kisimlari hep soyuluyo atletimde görüyorum biraz uc kismini elimle elleyince igne basi kadar kanadi hatta korktun napicam kizlar ben ne sürücem sanki süt gözenekleri acilmis gibi ve cok hassaslar.Badem yagi kayisi yagi sürsem iyi gelir mi acaba karisik bir yagim var kullandigim sizce ne yapmaliyim?

duvar kağıdı yapmakta kolaymış ayrıca kızlar ya. 2 kişi yeterli. ben bauhaus tan bir rulo aldım bunu 15 TL ye. bide onun yapışkanı var toz halinde onu aldım 5 TL ye. orayı yaptı o bir rulo. ama yapışkan çok kalıyo yani rahat bir oda duvar kağıdını yapar. bide bunu sonradan ıslak bezle silip çok rahat çıkarabiliyormuşuz. duvarı bozmuyomuş.

Canim oda harika olmus güle güle mutlulukla büyüt bebisini icinde.Cantan cok hosmus nerden ve ne kadara aldin ögrenebilir miyim?

alma zaten pişik kremini canım. bizde almadık. onu aczaneden pişik falan olursa alırsın dediler. zaten onuda bepantol falan alırsın. onlar iyimiş.

Gerek yok diyosun yani canim.. ama sebamedin kremi de guzelmis. Internette forumlarda okudum da baya metheden vardi. Almiyo muyuz simdi?

Evet canım her şey onlar için kuzucuklar :)

Ben de yemiyorum zararlı şeyler zaten yediklerimden fazlasıyla alacaklarını alıyor kuzucuğum o yüzden Allah başka dert vermesin bu günümüze şükür. İnşallah doğumdan sonra düşer bu şeker değerleri

ikea da mı fon var canım? nasıl bişey her ölçü oluyomu? bende fon yaptırıcam ama pahalı söylüyorlar ya.
Canım hazır fonlarda var ama bizim bahsettiğimiz güllü desen kumaş olarak var . Bebek odaları için kumaş alınabılır bi bak derım ahh sistem izin verse telde var atıcam ama

Canim oda harika olmus güle güle mutlulukla büyüt bebisini icinde.Cantan cok hosmus nerden ve ne kadara aldin ögrenebilir miyim?

canım çantayı Bursa'da beberoma diye bi butik mağazası var ordan aldım ama adıktan sonra inetnette daha uygun olduğunu görüp bugün iade ettim ben 175 TL ye aldım ama nette 113 TL falan. içi çok kullanışlı çok gözlü. şimdi netten sipariş vericem. çok hoşuma gitmişti zaten. mayoral marka çanta. bi kaç modeli daha var. nettende bulabilirsin. tekzende.

http://www.tekzen.com.tr/mayoral_nata_bebek_bakim_cantasi_krem_/2184834

Gerek yok diyosun yani canim.. ama sebamedin kremi de guzelmis. Internette forumlarda okudum da baya metheden vardi. Almiyo muyuz simdi?

alma boşver o kremler hep sürmek içinmiş genelde altını açtıkça sürüyomuşsun. o kadar bebişin poppus hep kremli bence rahatsız olur. ben pişik olursa hametan yada bepantol alırım diyorum. ikisi en iyisiymiş. zaten başlarda ıslak mendilde kullanmıcam ben cumartesi günü e-bebekten alt temizleme pamuğu aldım bissürü indirimdeydi

iade edebildin mi sorun çıkarmadılar değil mi?

Anladım. Geç olsun valla umrumda olmaz benim havalandırmaya vaktim çok fazla olmayacak çünkü. Yaptırmak zorundayım zımparayı. Ben kulpları ve perdeyi mavi istedim zaten. Hoş olmuştur toplayınca da ? ayy bi gelsinde o minicik detaylarla saatlerce uğraşırız artık
evet cnm ucuk mavi olucak zaten mobılya beyaz guzel olur dıye dusunuyorum
Evet mavi beyaz güzel olacak. MAvi rengine daha bir sıcak bakmaya başladım artık
Duvar kağıdı deneyimim var benim önceden Yapmıştık kiracı olduğumuz evde bir duvarı.
Bakayım duvar kağıtlarına bende. Eşime de göstereyim karar verelim bakalım :)

iade edebildin mi sorun çıkarmadılar değil mi?

ettim canım. aradılar az önce bankaya ilettik. 10 gün içinde kartınıza yansıcakmış dedi. ilk defa mağaza olarak iade yaptık dedi kadın iyi dedim öğrenmiş oldunuz. böyleleri müşteri kaybediyo işte hiç ılımlı yaklaşmıyo kadın ya. işte büyük yerlerden alışveriş yapınca bu gibi sıkıntılar çok çıkmıyo. rahat bi şekilde iade değişiklik yapabiliyosun.

kizlar bugün bi okula gidiyn dedim hani su benim yasar yasamaz okul. allahtan kuzenim vardi yanimda tansiyonum bi dustu kustum metrobus duraginda sonra iyiyim dedim otobüse bindik tekrar fenalastim indik biraz bekledim etraf kapkaranlik oldu saglik ocagina gittik tansiyonum 7e 3. hemen ayran ictim bana bi yer ayarladilar orda uyudum ayaklarimi diktim sonra toparlayinca okula gittik isleri hallettik derslere girmeden ciktim. daha yeni eve geldik cok şükür iyiyim simdi. evden cikmak bana yaramiyor

S swann

Cnm seninki ilki sezeryan değil miydi ? Haftasonuna denk getirip ablanı çağırsan?

ilki sezaryan canım evet. haftasonu olursa eşim de beceremez oğlumu tüm gün idare edemez diye hafta içi olsun o kreşteyken eşim yanımda olur, akşam alır çocuğu yedirip içirip oynar uyutur diye düşünmüştük. karmakarışık canım. senin planlar nasıl?

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…