çok güzelmiş. aslında tam english home tarzı bi halı. her mağazada aynı ürünler olmayabiliyor. başka mağazalarına da bak istersenkızlar teyzemiz halımızı almışher şey tamamlanıyor ama bir araya gelince nasıl olacak onu çok merak ediyorum.
dün 2 tane perdeciye baktım ve bin tane kumaşın içinde 1 tane bile beğenemedim fon içinenglishhome a da baktım orada da bulamadım. var mı bildiğiniz yer?
kizlar bugün bi okula gidiyn dedim hani su benim yasar yasamaz okul. allahtan kuzenim vardi yanimda tansiyonum bi dustu kustum metrobus duraginda sonra iyiyim dedim otobüse bindik tekrar fenalastim indik biraz bekledim etraf kapkaranlik oldu saglik ocagina gittik tansiyonum 7e 3. hemen ayran ictim bana bi yer ayarladilar orda uyudum ayaklarimi diktim sonra toparlayinca okula gittik isleri hallettik derslere girmeden ciktim. daha yeni eve geldik cok şükür iyiyim simdi. evden cikmak bana yaramiyor
ettim canım. aradılar az önce bankaya ilettik. 10 gün içinde kartınıza yansıcakmış dedi. ilk defa mağaza olarak iade yaptık dedi kadıniyi dedim öğrenmiş oldunuz. böyleleri müşteri kaybediyo işte hiç ılımlı yaklaşmıyo kadın ya. işte büyük yerlerden alışveriş yapınca bu gibi sıkıntılar çok çıkmıyo. rahat bi şekilde iade değişiklik yapabiliyosun.
kizlar bugün bi okula gidiyn dedim hani su benim yasar yasamaz okul. allahtan kuzenim vardi yanimda tansiyonum bi dustu kustum metrobus duraginda sonra iyiyim dedim otobüse bindik tekrar fenalastim indik biraz bekledim etraf kapkaranlik oldu saglik ocagina gittik tansiyonum 7e 3. hemen ayran ictim bana bi yer ayarladilar orda uyudum ayaklarimi diktim sonra toparlayinca okula gittik isleri hallettik derslere girmeden ciktim. daha yeni eve geldik cok şükür iyiyim simdi. evden cikmak bana yaramiyor
çok güzelmiş. aslında tam english home tarzı bi halı. her mağazada aynı ürünler olmayabiliyor. başka mağazalarına da bak istersen
naptın cnm sordurtabildinmi. Ben hala ulaşamıyorum.Canim kardesim simdi kontrole gidiyordu dr a ben bi sordurtaym hemen
:))) dimi ama. ben çok severim english home u. bi de 10 ay sonra ingiltereye taşınacağımız için hepten ilgi alanımda.englishhome cular nasıl belli oluyor bakhalıyı oradan almış kardeşim canım, ben de o yüzden bakayım dedim ama o kadar kötü desenler var ki. yeni sezon da getirmemişler daha. zaten birçok şey de kalmamış. ara sezon diye sanırım. biraz daha beklesem gelir belki yeni şeyler aslında
günaydın canım
sorma bebek alışverişi çok pahalı alıp alıp elime bırakıyorum bir çok şeyi
ben daha banyo ve sağlık malzemelerine girmedim bile ayrıca mobilya türevi şeylerde duruyor.. napcam bilmiyorum yine sizin ne güzel destekleyen var gerçi bizimkiler kırık dökük şeyleri hallediyorlar. kocamla ikimiz yapıyoruz ve alıyoruz önemli şeyleri.. bende bebek çantası nike tan bi spor çantam var onu kullanayım diyorum sevmiyorum öyle komik renkli bebek çantalarını koskoca kadınların omuzlarında
Cnm daha doktora cikmamis ekg da simdi. Sorucak merak etme:)Na
naptın cnm sordurtabildinmi. Ben hala ulaşamıyorum.
:))) dimi ama. ben çok severim english home u. bi de 10 ay sonra ingiltereye taşınacağımız için hepten ilgi alanımda.
az daha bekle bakalım. illa ki gelir
Ben ekimde yikatmistim cnm tasinirken. Zaten makinada yikiyolar. Sikinti olmadi hickızlar kel alaka ama halılarımı yıkamaya veremedim öyle böyle derken koca yaz bitti. daha önce bu mevsimde halı yıkatan var mııı?
Canm ben iki gun önce verdım. Problem olmaz ver gıtsınkızlar kel alaka ama halılarımı yıkamaya veremedim öyle böyle derken koca yaz bitti. daha önce bu mevsimde halı yıkatan var mııı?
Tamm canım sıktım senide kusura bakma neolur.Cnm daha doktora cikmamis ekg da simdi. Sorucak merak etme:)
Ben ekimde yikatmistim cnm tasinirken. Zaten makinada yikiyolar. Sikinti olmadi hic
Canm ben iki gun önce verdım. Problem olmaz ver gıtsın
yok canım temelli değil 3 yıllığına. hem çok seviniyorum hem de dediğin gibi gözümde büyüyor.temelli mi gideceksiniz canım? biz de 2 yıl içinde gideceğiz eşimin işi dolayısıyla ama 2 senelik. o bile gözümde büyüyor
Canm ben iki gun önce verdım. Problem olmaz ver gıtsın
Ben ekimde yikatmistim cnm tasinirken. Zaten makinada yikiyolar. Sikinti olmadi hic
ben hep bu mevsimlerde veririm cnm. bi yaza girerken nisan gibi bi de kışa girerken eylül ekim gibi yıkatırım her sene. şimdi bunu biraz daha geciktiricem. doğumdan 15-20 gün önce vermeyi planlıyorum. halılar yokken bi de kadın alıp dip bucak temizleticemkızlar kel alaka ama halılarımı yıkamaya veremedim öyle böyle derken koca yaz bitti. daha önce bu mevsimde halı yıkatan var mııı?
ben hep bu mevsimlerde veririm cnm. bi yaza girerken nisan gibi bi de kışa girerken eylül ekim gibi yıkatırım her sene. şimdi bunu biraz daha geciktiricem. doğumdan 15-20 gün önce vermeyi planlıyorum. halılar yokken bi de kadın alıp dip bucak temizleticem
İstanbuldaym cnm ben. Hep bı aylarda verrm.sen nerdesin canım hangi şehir?
Valla hiç sorun yaşamadım canım şimdiye kadar. koza halı yıkama diye bi yere veriyorum. bildiğim kadarıyla ankaranın birçok yerinde şubeleri var.sorun olmuyor diyorsun yani iyi kuruyor öylemi? nereye veriyorsun cnaım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?