2014 Aralık Anneleri

çok güzelmiş. aslında tam english home tarzı bi halı. her mağazada aynı ürünler olmayabiliyor. başka mağazalarına da bak istersen

geçmiş olsun canım. küçük tansiyonun çok düşmüş dimi canım 3e düşmüş. yetersiz sıvıdan kaynaklanıyomuş genelde düşük tansiyon bide bu dönemlerde uzun süre ayakta kalmamak gerekiyo artık. dışarıda dikkat et cnım dinlene dinlene gez bence. çok geçmiş olsun tekrardan.

aynen ya büyük mağazalar müşteriyi kaybetmeyi göze alamıyorlar. neyse halletmişsin en azından canım :)

aman dikkat et canım, iyi ki yanında biri varmış bak. gerçi Allah esirgesin bir şey olsa çevredeki insanlar da çok yardımcı oluyorlar. sen dışarı çıkarken yanına bisküvi tarzı şeyler al bi de su al mutlaka.

çok güzelmiş. aslında tam english home tarzı bi halı. her mağazada aynı ürünler olmayabiliyor. başka mağazalarına da bak istersen

englishhome cular nasıl belli oluyor bak halıyı oradan almış kardeşim canım, ben de o yüzden bakayım dedim ama o kadar kötü desenler var ki. yeni sezon da getirmemişler daha. zaten birçok şey de kalmamış. ara sezon diye sanırım. biraz daha beklesem gelir belki yeni şeyler aslında

:))) dimi ama. ben çok severim english home u. bi de 10 ay sonra ingiltereye taşınacağımız için hepten ilgi alanımda.
az daha bekle bakalım. illa ki gelir

eet canım bi de sonradan kullanmayacağımız bişey o çanta .. ayrıca çoğunun ne kalitesi var ne modeli almak zorunda gibi hissettiriyorlar aynı parayı düzgün bi çantaya vermek daha mantıklı tabi ki ..

aynen destek olmasa çok çok sıkıntı olurdu zaten doğum bi masraf üzerine eşyası bebek arabası vs ..
az alışveriş az kıyafet al dio deneyimli anneler ama insan almadan da duramıyor..

:))) dimi ama. ben çok severim english home u. bi de 10 ay sonra ingiltereye taşınacağımız için hepten ilgi alanımda.
az daha bekle bakalım. illa ki gelir

temelli mi gideceksiniz canım? biz de 2 yıl içinde gideceğiz eşimin işi dolayısıyla ama 2 senelik. o bile gözümde büyüyor

kızlar kel alaka ama halılarımı yıkamaya veremedim öyle böyle derken koca yaz bitti. daha önce bu mevsimde halı yıkatan var mııı?

kızlar kel alaka ama halılarımı yıkamaya veremedim öyle böyle derken koca yaz bitti. daha önce bu mevsimde halı yıkatan var mııı?
ben hep bu mevsimlerde veririm cnm. bi yaza girerken nisan gibi bi de kışa girerken eylül ekim gibi yıkatırım her sene. şimdi bunu biraz daha geciktiricem. doğumdan 15-20 gün önce vermeyi planlıyorum. halılar yokken bi de kadın alıp dip bucak temizleticem

sorun olmuyor diyorsun yani iyi kuruyor öylemi? nereye veriyorsun cnaım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…