2014 Aralık Anneleri

maşallah canım bayıldımm üzerinden büyük bi yük kalkmıştır darısı hepimizin başına

kızlar kel alaka ama halılarımı yıkamaya veremedim öyle böyle derken koca yaz bitti. daha önce bu mevsimde halı yıkatan var mııı?
Canım bende yıkatmaya verıcem . Hatta kurbanda yokum dıye kurbandan sonra verıcem sımdı yoğunlardır . Şişirme yapmasınlar . Hatta bayramda burada değilsen oyle yapmanı tavsıye ederım

Bence de kurur canim merak etme bazi hali yikamacilar makinayla kurutuyor ama bizim burda yok kücük bir ilce burasi. Kisin bile yikatan var yani ben de yaz kis dinlemeden veriyorum.

Kizlar benim gögüs ucuma care bulan yok zeytinyagi sürdüm ama napicam bilmiyom
Birisi demişti Meşhur ebe Ayşe Öner den duymuştu yanlış hatırlamıyorsam. İlk olarak krem sürüp beslemek sonra Kolonya sürün diyordu. Yumuşak olan göğüs ucu zamanla kolonya sürerek sertlik kazanırmış gibi birşeydi.

kızlar selam cuma günü doktor kontrolüm vardı sata göre 26+6 haftalık hamileyim ama doktorum 1 hafta geride bebek dedi kilosuda 900 gr dedi canım sıkıldı aranızda aynı durumda olan varmı normal mi yani böyle olması

Canım benmkide bır hafta gerıde cıktı. Ama doktorum normal sakn takma kafanı dedı. Takma demkle olmuyo işte insan düşünüyo hep. Bakalm bayramdan sonra kontrolumuz var. İnşş normal çıkar bidahakı kontrolde meleklerımız

inşaallah düzelirler ya nedeni nedirki acaba diye soruyorum kendime doktorumdan da memnun değilim kafam karıştı sen kaç haftalıksın

inşaallah düzelirler ya nedeni nedirki acaba diye soruyorum kendime doktorumdan da memnun değilim kafam karıştı sen kaç haftalıksın
Aynen o soruları bende soruyrm. İyimi besleyemyrm bebegımı diye düşünüyrm. Ben 28 haftalgm cnm

al benden de o kadar bi daha mı yaşıcam diyorum alıp duruyorum iki tane diş kaşıyıcı beğendim şimdi ikisini de alıcam almayınca da aklım kalıyor aslında deneyimli anneler haklı ama bizimki de heves :)
şimdiden bir sürü battaniyesi var hangisini kullanıcaz kafam karıştı :) bi de yetmezmiş gibi 3gün önce bi tane daha aldım
çanta da ben indirimleri şimdiden kolluyorum ama bir şey çıkmadı henüz önüme alışveriş sitelerinde. eğer bulursam sana haber ederim hatta hangimiz önce bulursa haber etsin

Kizlar benim gögüs ucuma care bulan yok zeytinyagi sürdüm ama napicam bilmiyom
Ayşe Öner diyor ki lansinoh kullanın
ben doktoruma sordum krem sürmekten doğum başlamaz dedi ama nazik sürülecekmiş benim de uçlar çok fena yarıldı şimdiden bir de prof bepanthen kullan dedi soğan falan sakın sürme dedi zeytin yağı da asitli çok tavsiye edlmiyor

Benim de on gün geri cikti canim ya Dr adet tarihlerin ileri atiyorsa ondandir dedi sonraki kontrolde bakalim dedi benim de çok canim sıkıldı ama ilaçlari kullanip yediklerime dikkat etmeye calisiyorum rabbim bebeklerimizi esirgesin ne diyeyim..

bu gün kontrole gittim suyumda fazlalik varmis 2 hafta sonraya tekrar kontrol verdi dr ayni durumda olan yada böyle bisi duyan varmi .. bugün 29+2 yim bebegim 1,5 kiloya yakinmis

bu gün kontrole gittim suyumda fazlalik varmis 2 hafta sonraya tekrar kontrol verdi dr ayni durumda olan yada böyle bisi duyan varmi .. bugün 29+2 yim bebegim 1,5 kiloya yakinmis
geçmiş olsun canımmm, vala ben hiç duymadımm peki doktor ne dedi su fazlaysa ne yapılacak,yada ne zararı var

Gecmis olsun cnm. Doktoruna sordun mu? Bebege veya doguna zarari var mi? Sezeryan olursan dogumda alabiliyorlar mi?
iki doktorda basit kist bebege zararı olmaz dediler hep snra sezeryanla hem bebegi hem onu alırız dediler son kntrolde patlamaz ins dedi bi doktor dier doktorda sn haftalarda bebegn gelişimini etkilemez ins dedi kafamı yerli karıstırdılar saolsınlar ole bi haldeymm işde herseyn hayırlısı ins

bu gün kontrole gittim suyumd.
fazlalik varmis 2 hafta sonraya tekrar kontrol verdi dr ayni durumda olan yada böyle bisi duyan varmi .. bugün 29+2 yim bebegim 1,5 kiloya yakinmis
Geçmiş olsun canım... Umarim sorunsuz sıkıntısiz saglikla atlatirsin, atlatiriz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…