koza bakayım canım . saolValla hiç sorun yaşamadım canım şimdiye kadar. koza halı yıkama diye bi yere veriyorum. bildiğim kadarıyla ankaranın birçok yerinde şubeleri var.
canlarım odam ve çantamodamızda şuan halımız değişmedi ve perdeye fon yaptırmayı düşünüyorum. üst kısmlarını bulut gibi maviden. dalga dalga. küçük tüllü beşiğimizde yatak odamıza geçecek.
Canım bende yıkatmaya verıcem . Hatta kurbanda yokum dıye kurbandan sonra verıcem sımdı yoğunlardır . Şişirme yapmasınlar . Hatta bayramda burada değilsen oyle yapmanı tavsıye ederımkızlar kel alaka ama halılarımı yıkamaya veremedim öyle böyle derken koca yaz bitti. daha önce bu mevsimde halı yıkatan var mııı?
Birisi demişti Meşhur ebe Ayşe Öner den duymuştu yanlış hatırlamıyorsam. İlk olarak krem sürüp beslemek sonra Kolonya sürün diyordu. Yumuşak olan göğüs ucu zamanla kolonya sürerek sertlik kazanırmış gibi birşeydi.Kizlar benim gögüs ucuma care bulan yokzeytinyagi sürdüm ama napicam bilmiyom
Canım benmkide bır hafta gerıde cıktı. Ama doktorum normal sakn takma kafanı dedı. Takma demkle olmuyo işte insan düşünüyo hep. Bakalm bayramdan sonra kontrolumuz var. İnşş normal çıkar bidahakı kontrolde meleklerımızkızlar selam cuma günü doktor kontrolüm vardı sata göre 26+6 haftalık hamileyim ama doktorum 1 hafta geride bebek dedi kilosuda 900 gr dedi canım sıkıldı aranızda aynı durumda olan varmı normal mi yani böyle olması
Canım benmkide bır hafta gerıde cıktı. Ama doktorum normal sakn takma kafanı dedı. Takma demkle olmuyo işte insan düşünüyo hep. Bakalm bayramdan sonra kontrolumuz var. İnşş normal çıkar bidahakı kontrolde meleklerımız
Aynen o soruları bende soruyrm. İyimi besleyemyrm bebegımı diye düşünüyrm. Ben 28 haftalgm cnminşaallah düzelirler ya nedeni nedirki acaba diye soruyorum kendime doktorumdan da memnun değilim kafam karıştı sen kaç haftalıksın
al benden de o kadar bi daha mı yaşıcam diyorum alıp duruyorum iki tane diş kaşıyıcı beğendim şimdi ikisini de alıcam almayınca da aklım kalıyor aslında deneyimli anneler haklı ama bizimki de heves :)eet canım bi de sonradan kullanmayacağımız bişey o çanta .. ayrıca çoğunun ne kalitesi var ne modeli almak zorunda gibi hissettiriyorlar aynı parayı düzgün bi çantaya vermek daha mantıklı tabi ki ..
aynen destek olmasa çok çok sıkıntı olurdu zaten doğum bi masraf üzerine eşyası bebek arabası vs ..
az alışveriş az kıyafet al dio deneyimli anneler ama insan almadan da duramıyor..
Ayşe Öner diyor ki lansinoh kullanınKizlar benim gögüs ucuma care bulan yokzeytinyagi sürdüm ama napicam bilmiyom
kızlar selam cuma günü doktor kontrolüm vardı sata göre 26+6 haftalık hamileyim ama doktorum 1 hafta geride bebek dedi kilosuda 900 gr dedi canım sıkıldı aranızda aynı durumda olan varmı normal mi yani böyle olması
geçmiş olsun canımmm, vala ben hiç duymadımm peki doktor ne dedi su fazlaysa ne yapılacak,yada ne zararı varbu gün kontrole gittim suyumda fazlalik varmis 2 hafta sonraya tekrar kontrol verdi dr ayni durumda olan yada böyle bisi duyan varmi .. bugün 29+2 yim bebegim 1,5 kiloya yakinmis
geçmiş olsun canımmm, vala ben hiç duymadımm peki doktor ne dedi su fazlaysa ne yapılacak,yada ne zararı var
allahım sağlıkla kavuşmak nasip etsin bebişlerimizisaol canm yapcak bisi yokmus beklicez tek kontrol dedi zarar icinde bisi demedi internete baktim ic acici seyler yazmiyor
iki doktorda basit kist bebege zararı olmaz dediler hep snra sezeryanla hem bebegi hem onu alırız dediler son kntrolde patlamaz ins dedi bi doktor dier doktorda sn haftalarda bebegn gelişimini etkilemez ins dedi kafamı yerli karıstırdılar saolsınlar ole bi haldeymm işde herseyn hayırlısı insGecmis olsun cnm. Doktoruna sordun mu? Bebege veya doguna zarari var mi? Sezeryan olursan dogumda alabiliyorlar mi?
Aminnnn canımm Allah razı olsun sende de insgeçmiş olsun canım...Allah yar ve yardımcınız olsunn.....
Geçmiş olsun canım... Umarim sorunsuz sıkıntısiz saglikla atlatirsin, atlatiriz ...bu gün kontrole gittim suyumd.
fazlalik varmis 2 hafta sonraya tekrar kontrol verdi dr ayni durumda olan yada böyle bisi duyan varmi .. bugün 29+2 yim bebegim 1,5 kiloya yakinmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?