2014 Aralık Anneleri

Kizlar ben sirt agrisindan duramiyorum.bugun heyet raporu almaya calistim.doktorum vermedi yarin baska bir hastaneye gidip almaya calisicam

ya çok güzel güle güle kullan canım, benim aradığım gibi tam. boynere bakacağım bi, orada da varmış. bulamazsam ben de bundan alırım artık
evet canım nerde yaşıyosun bilmiyorum ama gidip bakıp alıcam evime yakın yerleri. rengide istediğim gibi. zaten evde doğru düzgün valiz yoktu bitane var rengini beğenmiyorum bana hitap etmiyo

yaa kızlar bu bebek çantası olayı nedense bana saçma geliyo. adidastan bitane yanda içte bol cepleri olan yağmur geçirmeyen modelini beğendim onu alıcam hem kendi ıvır zıvırımıda koyarım oğlumun eşyalarınıda koyarım geçinir gideriz. daha önce adidastan defalarca çanta aldım her çantası minimum 5-6 sene gidiyor. oğlumdan sonrada kullanırım.

Hayırlı geceler hanımlar,
Yarın 9.30 kontolüm var sabırsızım sanki ilk çocuğum gibi allahtan birşey olmassa eve geldiğimde
kilosu ve boyunu sizlerlede paylaşırım merak ediyorm şeker yüklemesi yine yapacaklarmı oğlumdada?

Benimkiler kız, büyüğüm Kasım sonu 4 yaşını bitirecek inşallah benim de hurçlar dökülecek bu haftasonu yapayım demiştim ama erkenden kasılmalarım başlayınca tırsıp yattım valla bakalım bi kaç hafta geçsin okulda yoruyor sona kalıp dona kalmasa bari kuzucum:) valla biz de annelerde de hiç kıpırtı yok muhtemelen giyecek ablasının eskilerini:) ben de ikinciyi düşündüğüm için vermemiştim güzel kıyafetleri zaten eskimiyor ki hemen büyüdükleri için bi kaç bi şey aldım mı tamam da o bile gözümde büyümeye başladı karnım büyüyünce...

bu gün kontrole gittim suyumda fazlalik varmis 2 hafta sonraya tekrar kontrol verdi dr ayni durumda olan yada böyle bisi duyan varmi .. bugün 29+2 yim bebegim 1,5 kiloya yakinmis
canim sekerden o diyetini tam uygula. doktor banada söyledi sanki su biraz fazla gibi dedi ama devletteki doktor suyun cok güzel dedi. haftasonu gittiğim doktor suyuma hic yorum yapmadi. amaaan kaldi surda 10 hafta artik takmiyom herbiri ayri telden caliyo oglumu saglikla aliym kucagima zaman cabuk gecsin hepsine tikadim kulağımi artik. cunku hep olcumlerde farklilik cikiyor devletteki ultrasonla benim doktorun ultrasonu arasinda 150 gr fark var 1 günde cocuk 150 gr alamiyacagina gore hep ayarla alakali sen kontrolünü yaptir. cok uykularin kaciyosa git bide baska doktora görün.

Kizlar ben sirt agrisindan duramiyorum.bugun heyet raporu almaya calistim.doktorum vermedi yarin baska bir hastaneye gidip almaya calisicam

Ben de aynen canim ya 5 dakika oturduktan sonra basliyo batmaya ve git gide siddetleniyo.. ben calismiyorum Allah tan..

Canim bnm de 26+6 da 966 gr.di. kilosu normal dedi dr.

Kizlar bizim de bebek odamiz bugun geldi yarin gelecekti ama degisiklik olmus iyiki de olmus :) daha temizleyemedim ama. Yarin temizlicem mobilyayi. Ondan sonra yatagini yerlestiririm nevresimini yikatirim. Butun detaylar tamamlansin resim aticam

günaydın hanımlar,
bugün 9.30 da randevum var ne küçük kızım uyuyor zaten nede beni uyku tutuyor açda gitmem gerek dur bakalım halimee :)sağ sağlim bir oğluşumu göredimmm

Benimde bel ağrılarım çok kötü. kaburgam da ağrıyo beraberinde. çok eğilip kalkmamaya çalışıyorum. sağolsun eşim yardım ediyo. eğilip kalkacağım işleri hep o yapıyo. sen hamile kaldığından beri madınlar ne çekiyo anlıyorum dedi geçenlerde :)

Günaydın hamişler ve kuzucukları
Keyifler nasıl ? Biz oğlışumla iyiyiz çok şükür

günaydınnn
allaha şükür bizde iyiyiz canımmm yalnız artık gece dönmelerde canım acıyo vala özellikle sırt üstü az dinleneyim diyorum hiç yatılmıyo vallahi

Canım bende yıkatmaya verıcem . Hatta kurbanda yokum dıye kurbandan sonra verıcem sımdı yoğunlardır . Şişirme yapmasınlar . Hatta bayramda burada değilsen oyle yapmanı tavsıye ederım

evet ben de bayramda evde durmuycam, gelen giden de olmaz. bayram sonu yollayayım en iyisi. sen nereye veriyorsun, sen de ankaradasın değil mi?

Bence de kurur canim merak etme bazi hali yikamacilar makinayla kurutuyor ama bizim burda yok kücük bir ilce burasi. Kisin bile yikatan var yani ben de yaz kis dinlemeden veriyorum.

saol canım evet netten baktım kurutma odaları oluyormuş, kapalı alandada kurutuyorlarmış kış mevsiminde.
sen nerdesin?

Kizlar benim gögüs ucuma care bulan yok zeytinyagi sürdüm ama napicam bilmiyom

ben lansinoh sürdüm 8.ayda başladım. çocuğun memeyi doğru kavraması çok önemli acımaması yara olmaması için. sadece ucunu alırsa ağzına acıyor. ucuyla beraber kahverengi bölümden de biraz alması lazım, ağzına sığdığı kadar tabiki.

günaydın hanımlar,
bugün 9.30 da randevum var ne küçük kızım uyuyor zaten nede beni uyku tutuyor açda gitmem gerek dur bakalım halimee :)sağ sağlim bir oğluşumu göredimmm
benim randevum da 10:15 ama gitmiycem. işim çoook yoğun bugün. cumaya ertelemeyi düşünüyorum. güzel haberlerle gel inşallah..

Günaydın canım. Biz de oğlumla iyiyiz çok şükür. Dün az hareketliydi telşalandırdı beni eşek sıpası ama bugün daha hareketli olduğu için mutluyum :)

öğretmenmisin? 37ye kadar çalışacakmısın? ben çalışıcam kısmetse ama bende korkuyorum kasım ayına birşey kalmasın bayram dönüşü herşey bitsin istiyorum. benim de gözümde büyüyor bunlar nasıl ütülenecek diye park yatağımız balkonda jumbo boy çöp poşetinin içinde duruyor 2 yıldır. onu banyoya sokup şampuanla güzelce yıkayıp durulamam lazım. suyu süzülsün banyoda, sonra balkonda kurusun. bu da gözümde büyüyor, çünkü eşim de ben de park yatağı açıp kapamak konusunda özürlüyüz :) eşim beceremeyecek ve bıtbıtbıt söylenip duracak eminim, ne uğraşıyon yıkamayla gidip yenisini alalım diyecek :)))))

günaydın arkadaşlar
ya ben bir süredir özellikle ayaktayken kalça ağrısı yaşıyorum. belim o kadar ağrımıyor ama kalçam çok ağrıyor. sizde de var mı aynı durum. cuma günü kontrolüm var soracağım dr a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…