evet canım nerde yaşıyosun bilmiyorum ama gidip bakıp alıcam evime yakın yerleri. rengide istediğim gibi. zaten evde doğru düzgün valiz yoktu bitane var rengini beğenmiyorum bana hitap etmiyoya çok güzel güle güle kullan canım, benim aradığım gibi tam. boynere bakacağım bi, orada da varmış. bulamazsam ben de bundan alırım artık
Benimkiler kız, büyüğüm Kasım sonu 4 yaşını bitirecek inşallah benim de hurçlar dökülecek bu haftasonu yapayım demiştim ama erkenden kasılmalarım başlayınca tırsıp yattım valla bakalım bi kaç hafta geçsin okulda yoruyor sona kalıp dona kalmasa bari kuzucum:) valla biz de annelerde de hiç kıpırtı yok muhtemelen giyecek ablasının eskilerini:) ben de ikinciyi düşündüğüm için vermemiştim güzel kıyafetleri zaten eskimiyor ki hemen büyüdükleri için bi kaç bi şey aldım mı tamam da o bile gözümde büyümeye başladı karnım büyüyünce...elifcim ilk bebeğimde eşim yanımda kaldı refakatçı. çok da güzel baktı bana. annem sabah 10 gibi gelip akşam 19 gibi gidiyordu. annem yanımdayken de beni yürütme bebeğin alt değiştirme bebeği emzirmeye verme vs işlerini hep eşim yapmıştı. şimdi dün akşamdan beri onu düşünüyorum. doğuma gittiğimde oğlum ne olacak?? hastaneyi birbirine katar,2 gece 2 gündüz hastanede olamaz. eşimden başka kimseyle de kalmaz. eşim evde oğlumla kalsa bana kim bakacak. annem de kv de yaşlı pek bakabilecek durumda değiller.. siz nasıl düşünüyorsunuz?
kızlar gebeliğimizin başından beri 2-3 kez yazdım kimse dikkate almadı. ama yine yazayım. vaselin kakao kremi kullandım ben ilk gebelikte de bunda da. ergenlik çatlaklarım var, annem ablam harita gibi çatlamış gebeliklerde. yani yapı ve genetik olarak çatlamaya müsaitim. üstelik hızlı kilo aldım 28 haftada 12 kiloya çıktım maalesef. ama tüm bunlara rağmen ben de bi milim çatlak yok. kime tavsiye ettimse memnun kaldı. kesinlikle deneyin bundan sonrası için.
bana dr 22. haftada detaylı usgye girdiğimde artık bebek dışarda olanı biteni duyar ve yüksek sekten ürker, rahatsız olur. düğün konser vs gürültülü ortamlara gitme hatta yüksek sesle tartışmayın bile demişti..
benim ilk bebeğimdeki grupta da 60 küsür gebeden 2 normal doğum oldu, gerisi sezaryan:) ne hikmetse herkesin ya kafa büyüktü ya makat geliş:)) doktorlar kolaya kaçıyor kesinlikle. bu grupta kaç normal doğum çıkacak çook merak ediyorum:))
pişik kremi sebamed. çok pişerse misal kakalı kaldı fark etmedik çok pişti, o zaman hametan.
kıyafetleri 2,5 yıl hacışakir sabun tozu ile 30derecede , ilave durulama yapmadan yıkadım. kalıntı vs yok.
çok kullanışlı kesinlikle, bende oyle kullanıyorum oğlumda.
bizim cinsiyetlerde aynı, doğum ayı da aynı. ilkim de aralık bebeği. ctesi annemle bazanın altını hurçları deşeledik, çıkarttık ne var ne yok.6 makine çamaşır çıktı. arielle yıkadım, kuruyor şimdi. sadece 1-2 hastane çıkışı ve 3-5 body alıcam, ilk günler giysin diye. hayata 2.el kostümlere başlamasın yazık:))) annem bari bir yelek öreyim yazık çocuğa diyor ama abisinin 10 tane yeleği yepyeni duruyor gerek oyk dedim.
şimdi arielle yıkadım 3 yılın isi pisi gitsin diye. 1 ay sonra deterjan koymadan 2-3 kez durulama yapar, ütüler yerleştiririm.
senin büyük kaç yaşında? cinsiyetler ne?
canim sekerden o diyetini tam uygula. doktor banada söyledi sanki su biraz fazla gibi dedi ama devletteki doktor suyun cok güzel dedi. haftasonu gittiğim doktor suyuma hic yorum yapmadi. amaaan kaldi surda 10 hafta artik takmiyom herbiri ayri telden caliyo oglumu saglikla aliym kucagima zaman cabuk gecsin hepsine tikadim kulağımi artik. cunku hep olcumlerde farklilik cikiyor devletteki ultrasonla benim doktorun ultrasonu arasinda 150 gr fark var 1 günde cocuk 150 gr alamiyacagina gore hep ayarla alakali sen kontrolünü yaptir. cok uykularin kaciyosa git bide baska doktora görün.bu gün kontrole gittim suyumda fazlalik varmis 2 hafta sonraya tekrar kontrol verdi dr ayni durumda olan yada böyle bisi duyan varmi .. bugün 29+2 yim bebegim 1,5 kiloya yakinmis
Kizlar ben sirt agrisindan duramiyorum.bugun heyet raporu almaya calistim.doktorum vermediyarin baska bir hastaneye gidip almaya calisicam
kızlar selam cuma günü doktor kontrolüm vardı sata göre 26+6 haftalık hamileyim ama doktorum 1 hafta geride bebek dedi kilosuda 900 gr dedi canım sıkıldı aranızda aynı durumda olan varmı normal mi yani böyle olması
Saol canim oyle oldu valla. Şimdi yavas yavas eşyalarını yerlestiririm . Cantami hazirlarim diyorummaşallah canım bayıldımmüzerinden büyük bi yük kalkmıştır darısı hepimizin başına
Bence de yıkanmalı .. Bu arada hayırlı olsun merakla beklıyoruz odayı :)Bu arada uyku setini yikamak gerekir dimi? Ben yikaticam cunku.
Benimde bel ağrılarım çok kötü. kaburgam da ağrıyo beraberinde. çok eğilip kalkmamaya çalışıyorum. sağolsun eşim yardım ediyo. eğilip kalkacağım işleri hep o yapıyo. sen hamile kaldığından beri madınlar ne çekiyo anlıyorum dedi geçenlerde :)Kizlar ben sirt agrisindan duramiyorum.bugun heyet raporu almaya calistim.doktorum vermediyarin baska bir hastaneye gidip almaya calisicam
günaydınnnGünaydın hamişler ve kuzucukları
Keyifler nasıl ?Biz oğlışumla iyiyiz çok şükür
Canım bende yıkatmaya verıcem . Hatta kurbanda yokum dıye kurbandan sonra verıcem sımdı yoğunlardır . Şişirme yapmasınlar . Hatta bayramda burada değilsen oyle yapmanı tavsıye ederım
Bence de kurur canim merak etme bazi hali yikamacilar makinayla kurutuyor ama bizim burda yok kücük bir ilce burasi. Kisin bile yikatan var yani ben de yaz kis dinlemeden veriyorum.
Kizlar benim gögüs ucuma care bulan yokzeytinyagi sürdüm ama napicam bilmiyom
benim randevum da 10:15 ama gitmiycem. işim çoook yoğun bugün. cumaya ertelemeyi düşünüyorum. güzel haberlerle gel inşallah..günaydın hanımlar,
bugün 9.30 da randevum var ne küçük kızım uyuyor zaten nede beni uyku tutuyor açda gitmem gerek dur bakalım halimee :)sağ sağlim bir oğluşumu göredimmm
Günaydın canım. Biz de oğlumla iyiyiz çok şükür. Dün az hareketliydi telşalandırdı beni eşek sıpası ama bugün daha hareketli olduğu için mutluyum :)Günaydın hamişler ve kuzucukları
Keyifler nasıl ?Biz oğlışumla iyiyiz çok şükür
Benimkiler kız, büyüğüm Kasım sonu 4 yaşını bitirecek inşallah benim de hurçlar dökülecek bu haftasonu yapayım demiştim ama erkenden kasılmalarım başlayınca tırsıp yattım valla bakalım bi kaç hafta geçsin okulda yoruyor sona kalıp dona kalmasa bari kuzucum:) valla biz de annelerde de hiç kıpırtı yok muhtemelen giyecek ablasının eskilerini:) ben de ikinciyi düşündüğüm için vermemiştim güzel kıyafetleri zaten eskimiyor ki hemen büyüdükleri için bi kaç bi şey aldım mı tamam da o bile gözümde büyümeye başladı karnım büyüyünce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?