Benim de geçen aylarda olmuştu kuyruk sokumum ağrıyordu otururken kalakrken yürürken falan. Doktoruma sordum normal demişti şu anda geçti ama bu sefer de yürürken kemiklerimden kıtır kıtır sürtünme sesi geliyo resmen gıcık oluyorumgünaydın arkadaşlar
ya ben bir süredir özellikle ayaktayken kalça ağrısı yaşıyorum. belim o kadar ağrımıyor ama kalçam çok ağrıyor. sizde de var mı aynı durum. cuma günü kontrolüm var soracağım dr a.
Maşallah süpersin bu ne hızzGunaydin guzel annelerrrsaat 7'de uyandim giristim islere nasilim ama? :)
günaydın arkadaşlar
ya ben bir süredir özellikle ayaktayken kalça ağrısı yaşıyorum. belim o kadar ağrımıyor ama kalçam çok ağrıyor. sizde de var mı aynı durum. cuma günü kontrolüm var soracağım dr a.
Her bebeğin kendi huyları davranışları farklıdır canım illa hepsinin aynı olacak diye bir şey yok, endişelenmeBenim miniğim artık eskisi gibi kıpır kıpır değil ya normalde 28-32 haftalar en hareketli haftaları deniyor ama benimki şimdiden yavaşladı gibi 29. haftamdayıım bu arada
geçmiş olsunBenim de geçen aylarda olmuştu kuyruk sokumum ağrıyordu otururken kalakrken yürürken falan. Doktoruma sordum normal demişti şu anda geçti ama bu sefer de yürürken kemiklerimden kıtır kıtır sürtünme sesi geliyo resmen gıcık oluyorum
Sırt üstü yatınca ayaklarını kendine doğru çekip bükerek yatmak gerekiyormuş. Boylu boyunca uzatamıyorum ben zaten geriliyorum. Biraz daha büyüdük mü sanırım dönmek için eşleri uyandırıp beni döndür diyeceğizgünaydınnn
allaha şükür bizde iyiyiz canımmm yalnız artık gece dönmelerde canım acıyo vala özellikle sırt üstü az dinleneyim diyorum hiç yatılmıyo vallahi
Bazen yapıyor sıpalarGünaydın canım. Biz de oğlumla iyiyiz çok şükür. Dün az hareketliydi telşalandırdı beni eşek sıpası ama bugün daha hareketli olduğu için mutluyum :)
OOOO süpersin.Gunaydin guzel annelerrrsaat 7'de uyandim giristim islere nasilim ama? :)
Günaydın canım.Günaydın mutlu anneler!
günaydın arkadaşlar
Olabilir o zaman magnezyum eksikliğinden. Gittiğinde anlatırsın doktorun ona göre bir tedavi uygular zatengeçmiş olsunyok benim bildiğin kalçalarım ağrıyor kilitleniyorum resmen. magnezyum eksikliği olabilir belki. bacağıma kramp giriyodu eskiden dr hergün bir tane doğal maden suyu ve 1 bardak süt iç geçmezse ilaç yazayım dedim. içmeye başladım gerçekten geçmişti. şimdi kalça ağrısı başladı
Aynen canm ya bende henüz tamam değilim bebişimin tamam sayılır ama benm geceliğim falan yok dahaDün 2 çocuk annesi bir arkadaşımla konuşurken artık her şeyin hazır olsun her an sanki doğum olacakmış gibi dedi. Benim daha bir sürü eksiğim vaar. Bebeğin ve senin çantan hazır bulunsun dedi ben daha kendime gecelik bile almadım
Aynen benim sıpa da arada coşuyo çıkacak zannediyorumBazen yapıyor sıpalarBenim sıpam bazen o kadar hareketli oluyor ki elimi koyup dur be paşam bir rahat vermedin bile diyebiliyorum Laf dinliyor mu tabiki hayır zamane çocukları işte
geçmiş olsunyok benim bildiğin kalçalarım ağrıyor kilitleniyorum resmen. magnezyum eksikliği olabilir belki. bacağıma kramp giriyodu eskiden dr hergün bir tane doğal maden suyu ve 1 bardak süt iç geçmezse ilaç yazayım dedim. içmeye başladım gerçekten geçmişti. şimdi kalça ağrısı başladı
Haftasonu falan bir an önce tamamlamak istiyorum en azından acilen ihtiyaç olanları. Şaka maka az kaldı yani 8-9. aylarda zaten baya ağırlaşırız bir de kışa gircez bir yerlere gitmek zor olabilir o yüzden bir an önce tamamlamak istiyorum inşallahAynen canm ya bende henüz tamam değilim bebişimin tamam sayılır ama benm geceliğim falan yok daha
Her bebeğin kendi huyları davranışları farklıdır canım illa hepsinin aynı olacak diye bir şey yok, endişelenme
Yok be canım daha erken. Eğer erken doğum riskin yoksa erken bence. Burda ki kimsenin çantasının hazır olduğunu sanmıyorum. Kasım annelerinde bile 36. hafta da olanlar yeni yeni çantasını hazırlıyor. Benimde pijamalar daha alınmadı. Eksiklerimizi tamamlayalım da çantayı da hazırlarız inş Allah. endişelenme boşuna benceDün 2 çocuk annesi bir arkadaşımla konuşurken artık her şeyin hazır olsun her an sanki doğum olacakmış gibi dedi. Benim daha bir sürü eksiğim vaar. Bebeğin ve senin çantan hazır bulunsun dedi ben daha kendime gecelik bile almadım
Magnezyum eksikliğinden yazmışsın. Bana doktorum magvital şase verdi. Ondan önce sağlık ocağına eşim gitmişti ilaç yazdırmaya bu aylarda magnezyuma başlamalı devlet monovit D3 damla veriyor. Bunu kullansın deyip vermiş eline ilacı. Araştırdım ama magnezyum içermiyor ki ? D vitamini içeriyor ki onu zaten Decavit vitamin içerek vücuda alıyorum. Eczacıya sordurdum monovit ve magvitali hemen hemen aynı şeyi görür gibi bir şey gevelemiş. Çok kararsız kaldım. Kasılma gibi problemim henüz olmadığı için içmeye başlamadım her ikisinide. 1 Ekimde randevum var o zaman soracağım doktoruma. Size verdiler mi sağlık ocağından böyle bir ilaç ?geçmiş olsunyok benim bildiğin kalçalarım ağrıyor kilitleniyorum resmen. magnezyum eksikliği olabilir belki. bacağıma kramp giriyodu eskiden dr hergün bir tane doğal maden suyu ve 1 bardak süt iç geçmezse ilaç yazayım dedim. içmeye başladım gerçekten geçmişti. şimdi kalça ağrısı başladı
Aynen öyle oluyor kendinden çok onu düşünüp ona odaklanıyorsun. Ben de dün çok az hareket ettiği için korkmuştum biraz ama günü gününe uymuyo bu sıpaların hepsi birbirinden farklı sonuçtainşallah öyledir canım ne yapayım insan hamile olunca aklı fikri bebişinde oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?