2014 Aralık Anneleri

Benim de geçen aylarda olmuştu kuyruk sokumum ağrıyordu otururken kalakrken yürürken falan. Doktoruma sordum normal demişti şu anda geçti ama bu sefer de yürürken kemiklerimden kıtır kıtır sürtünme sesi geliyo resmen gıcık oluyorum

Benim miniğim artık eskisi gibi kıpır kıpır değil ya normalde 28-32 haftalar en hareketli haftaları deniyor ama benimki şimdiden yavaşladı gibi 29. haftamdayıım bu arada

günaydın canım bende de ara ara oluyo ama bende bel fıtığı olduğu için doktorum kilo alışı hızlanıyo bele baskı artıyo o yüzden kalça ağrın normal dedi ama ağrın varsa yemene dikkat et ayda 2 kilo geçme dedi. 8 ve 9 da dahada yük binecek bele çünkü dedi

Benim miniğim artık eskisi gibi kıpır kıpır değil ya normalde 28-32 haftalar en hareketli haftaları deniyor ama benimki şimdiden yavaşladı gibi 29. haftamdayıım bu arada
Her bebeğin kendi huyları davranışları farklıdır canım illa hepsinin aynı olacak diye bir şey yok, endişelenme

Dün 2 çocuk annesi bir arkadaşımla konuşurken artık her şeyin hazır olsun her an sanki doğum olacakmış gibi dedi. Benim daha bir sürü eksiğim vaar. Bebeğin ve senin çantan hazır bulunsun dedi ben daha kendime gecelik bile almadım

geçmiş olsun yok benim bildiğin kalçalarım ağrıyor kilitleniyorum resmen. magnezyum eksikliği olabilir belki. bacağıma kramp giriyodu eskiden dr hergün bir tane doğal maden suyu ve 1 bardak süt iç geçmezse ilaç yazayım dedim. içmeye başladım gerçekten geçmişti. şimdi kalça ağrısı başladı

günaydınnn
allaha şükür bizde iyiyiz canımmm yalnız artık gece dönmelerde canım acıyo vala özellikle sırt üstü az dinleneyim diyorum hiç yatılmıyo vallahi
Sırt üstü yatınca ayaklarını kendine doğru çekip bükerek yatmak gerekiyormuş. Boylu boyunca uzatamıyorum ben zaten geriliyorum. Biraz daha büyüdük mü sanırım dönmek için eşleri uyandırıp beni döndür diyeceğiz
Günaydın canım. Biz de oğlumla iyiyiz çok şükür. Dün az hareketliydi telşalandırdı beni eşek sıpası ama bugün daha hareketli olduğu için mutluyum :)
Bazen yapıyor sıpalar Benim sıpam bazen o kadar hareketli oluyor ki elimi koyup dur be paşam bir rahat vermedin bile diyebiliyorum Laf dinliyor mu tabiki hayır zamane çocukları işte
Gunaydin guzel annelerrr saat 7'de uyandim giristim islere nasilim ama? :)
OOOO süpersin.
Ben çalışan biri olarak Pazar uykularına hastayımdır. Öğlene kadar uyuduğumu bilirim. Ne hikmetse artık uyuyamıyorum en geç 9 da ayaktayım ne işim varsa Hayır birde uyanınca uykumu almış oluyorum normalde akşam 10 da yatıp öğlende kalkardım uykusuzluk çekerdim. Şİmdi resmen bünye uykusuzluğa beni alıştırmaya çalışıyor
Günaydın mutlu anneler!
Günaydın canım.

Gunaydin. Bende sirt agrisi cok fazla var. 1-2 haftadir da fena halde kalcam agriyo sag tarafim. Gecen bi gun cok yorulmustum. Sag kalcamin agrisi bacagima vuruyodu artik.. hatta ayak bilegime kadar zonklamisti o gun. Bebisler buyudu artik.. zorluyolar bizi. Kalsiyum takviyesi de aliyorum oysaki. Gunluk sutumu iciyorum peynir tuketiyorum ama faydasi yokk..

Olabilir o zaman magnezyum eksikliğinden. Gittiğinde anlatırsın doktorun ona göre bir tedavi uygular zaten

Aynen canm ya bende henüz tamam değilim bebişimin tamam sayılır ama benm geceliğim falan yok daha

Bazen yapıyor sıpalar Benim sıpam bazen o kadar hareketli oluyor ki elimi koyup dur be paşam bir rahat vermedin bile diyebiliyorum Laf dinliyor mu tabiki hayır zamane çocukları işte
Aynen benim sıpa da arada coşuyo çıkacak zannediyorum Ama bazen de ses soluk yok o zamanlar endişelendiriyosun annem beni hadi tekme at bakayım diyorum. Ama dinlemiyo beni de. Dediğin gibi şimdikiler hiç söz dinlemiyorlar

Canim mutlaka magnezyum icmelisin. Ben hep iciyodum maden suyu ve sut. Her gece kramplarla uyaniyodum. Dr dedi ki takviyesiz olmaz artik ilac yazayim dedi.. bir aydir iciyorum sadece bikac kez kramp girer gibi oldu gecti. Ama sirt agrisi ve kalca agrisi gecmiyo.

Aynen canm ya bende henüz tamam değilim bebişimin tamam sayılır ama benm geceliğim falan yok daha
Haftasonu falan bir an önce tamamlamak istiyorum en azından acilen ihtiyaç olanları. Şaka maka az kaldı yani 8-9. aylarda zaten baya ağırlaşırız bir de kışa gircez bir yerlere gitmek zor olabilir o yüzden bir an önce tamamlamak istiyorum inşallah

Yok be canım daha erken. Eğer erken doğum riskin yoksa erken bence. Burda ki kimsenin çantasının hazır olduğunu sanmıyorum. Kasım annelerinde bile 36. hafta da olanlar yeni yeni çantasını hazırlıyor. Benimde pijamalar daha alınmadı. Eksiklerimizi tamamlayalım da çantayı da hazırlarız inş Allah. endişelenme boşuna bence
Magnezyum eksikliğinden yazmışsın. Bana doktorum magvital şase verdi. Ondan önce sağlık ocağına eşim gitmişti ilaç yazdırmaya bu aylarda magnezyuma başlamalı devlet monovit D3 damla veriyor. Bunu kullansın deyip vermiş eline ilacı. Araştırdım ama magnezyum içermiyor ki ? D vitamini içeriyor ki onu zaten Decavit vitamin içerek vücuda alıyorum. Eczacıya sordurdum monovit ve magvitali hemen hemen aynı şeyi görür gibi bir şey gevelemiş. Çok kararsız kaldım. Kasılma gibi problemim henüz olmadığı için içmeye başlamadım her ikisinide. 1 Ekimde randevum var o zaman soracağım doktoruma. Size verdiler mi sağlık ocağından böyle bir ilaç ?

inşallah öyledir canım ne yapayım insan hamile olunca aklı fikri bebişinde oluyor canım
Aynen öyle oluyor kendinden çok onu düşünüp ona odaklanıyorsun. Ben de dün çok az hareket ettiği için korkmuştum biraz ama günü gününe uymuyo bu sıpaların hepsi birbirinden farklı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…