Ayy ne bileyim telaş yaptım valla arkadaş öyle deyince. İnşallah zamanında doğar bebişlerimiz ya erkenden gelmeye kalkmasınlar uslu uslu otursunlar ordaYok be canım daha erken. Eğer erken doğum riskin yoksa erken bence. Burda ki kimsenin çantasının hazır olduğunu sanmıyorum. Kasım annelerinde bile 36. hafta da olanlar yeni yeni çantasını hazırlıyor. Benimde pijamalar daha alınmadı. Eksiklerimizi tamamlayalım da çantayı da hazırlarız inş Allah. endişelenme boşuna bence
Haftasonu falan bir an önce tamamlamak istiyorum en azından acilen ihtiyaç olanları. Şaka maka az kaldı yani 8-9. aylarda zaten baya ağırlaşırız bir de kışa gircez bir yerlere gitmek zor olabilir o yüzden bir an önce tamamlamak istiyorum inşallah
geçmiş olsunyok benim bildiğin kalçalarım ağrıyor kilitleniyorum resmen. magnezyum eksikliği olabilir belki. bacağıma kramp giriyodu eskiden dr hergün bir tane doğal maden suyu ve 1 bardak süt iç geçmezse ilaç yazayım dedim. içmeye başladım gerçekten geçmişti. şimdi kalça ağrısı başladı
Evet sanki aldıkça eksiliyo gibi geliyo bana daalırsın daha zamanımız var amma ben şunu anladım ne alırsak aalalım eksik hep kalıyor ya bende zamana dağıtttım artık alacaklarımı
Aynen öyle oluyor kendinden çok onu düşünüp ona odaklanıyorsun. Ben de dün çok az hareket ettiği için korkmuştum biraz ama günü gününe uymuyo bu sıpaların hepsi birbirinden farklı sonuçta
Maşallah süpersin bu ne hızz
Evet canım biraz araştırdım da 5-7. aylarda görülürmüş çoğunlukla. ayakta da pek kalmıyorum aslında. bakalım dr um bişey tavsiye eder heralde.Gunaydin. Bende sirt agrisi cok fazla var. 1-2 haftadir da fena halde kalcam agriyo sag tarafim. Gecen bi gun cok yorulmustum. Sag kalcamin agrisi bacagima vuruyodu artik..hatta ayak bilegime kadar zonklamisti o gun. Bebisler buyudu artik.. zorluyolar bizi. Kalsiyum takviyesi de aliyorum oysaki. Gunluk sutumu iciyorum peynir tuketiyorum ama faydasi yokk..
Maşallah canım Allah kolaylık versinDun aksamustu bebek odamiz geldii onlari temizlicem :) bebisimin uyku setini yikicam. Hali yikamadan da halilarimiz geldi. O yuzden yatma vakti degildilerim bugun enerjim bitmez. Bayramdan once temizlik isini bitirmek istiyorum artk. Bu arada hali serili olmayinca ev acayip pis oluyo. Kac kere supurdum sildim bugun bakiyorum da sanki hic temizlik yapilmamis gibi. Aksam da koltuk bakmaya gidicez. Ordan e-bebege gecicez. Bugun cok is var coookk
Evet sanki aldıkça eksiliyo gibi geliyo bana daHiçbir şey tam değilmiş gibi geliyo sanki
ilki sezaryan canım evet. haftasonu olursa eşim de beceremez oğlumu tüm gün idare edemez diye hafta içi olsun o kreşteyken eşim yanımda olur, akşam alır çocuğu yedirip içirip oynar uyutur diye düşünmüştük. karmakarışık canım. senin planlar nasıl?
geçmiş olsun canım
Aynen canım vallaöyle yaaa ne kadar çok alacaklarımız varmış ben bazen diyorum acaba hamileliğimi öğrendikten sonra almaya başlasa mıydık diyorum ancak tamamlanırmış
Sırt üstü yatınca ayaklarını kendine doğru çekip bükerek yatmak gerekiyormuş. Boylu boyunca uzatamıyorum ben zaten geriliyorum. Biraz daha büyüdük mü sanırım dönmek için eşleri uyandırıp beni döndür diyeceğiz
Bazen yapıyor sıpalarBenim sıpam bazen o kadar hareketli oluyor ki elimi koyup dur be paşam bir rahat vermedin bile diyebiliyorum Laf dinliyor mu tabiki hayır zamane çocukları işte
OOOO süpersin.
Ben çalışan biri olarak Pazar uykularına hastayımdır. Öğlene kadar uyuduğumu bilirim. Ne hikmetse artık uyuyamıyorum en geç 9 da ayaktayım ne işim varsaHayır birde uyanınca uykumu almış oluyorum normalde akşam 10 da yatıp öğlende kalkardım uykusuzluk çekerdim. Şİmdi resmen bünye uykusuzluğa beni alıştırmaya çalışıyor
Günaydın canım.
Aminnn. zamanında sağlıkla gelsinler inş Allah :)Ayy ne bileyim telaş yaptım valla arkadaş öyle deyince. İnşallah zamanında doğar bebişlerimiz ya erkenden gelmeye kalkmasınlar uslu uslu otursunlar orda
Aynen hadi bir eksik daha bitti diyorsun hoop 2 tane eksik çıkıyoralırsın daha zamanımız var amma ben şunu anladım ne alırsak aalalım eksik hep kalıyor ya bende zamana dağıtttım artık alacaklarımı
Sen şimdi heycandan uyuyamazsın zaten. O kadar iş planı kurulmuş kolay mı ? Onlar alınmadan yapılmadan rahatlar mı insanDun aksamustu bebek odamiz geldii onlari temizlicem :) bebisimin uyku setini yikicam. Hali yikamadan da halilarimiz geldi. O yuzden yatma vakti degildilerim bugun enerjim bitmez. Bayramdan once temizlik isini bitirmek istiyorum artk. Bu arada hali serili olmayinca ev acayip pis oluyo. Kac kere supurdum sildim bugun bakiyorum da sanki hic temizlik yapilmamis gibi. Aksam da koltuk bakmaya gidicez. Ordan e-bebege gecicez. Bugun cok is var coookk
Magnezyum eksikliğinden yazmışsın. Bana doktorum magvital şase verdi. Ondan önce sağlık ocağına eşim gitmişti ilaç yazdırmaya bu aylarda magnezyuma başlamalı devlet monovit D3 damla veriyor. Bunu kullansın deyip vermiş eline ilacı. Araştırdım ama magnezyum içermiyor ki ? D vitamini içeriyor ki onu zaten Decavit vitamin içerek vücuda alıyorum. Eczacıya sordurdum monovit ve magvitali hemen hemen aynı şeyi görür gibi bir şey gevelemiş. Çok kararsız kaldım. Kasılma gibi problemim henüz olmadığı için içmeye başlamadım her ikisinide. 1 Ekimde randevum var o zaman soracağım doktoruma. Size verdiler mi sağlık ocağından böyle bir ilaç ?
Ben de bir sürü ütü birikti onları yapacağım birazdan sonra da biraz ev temizlyim diyorum çok kirlendi kaç gün oldu yap yap bitmiyor bu işler yaa
Sağol canım. Senin işin daha zor tabiikolay gelsin bacım hamileyken ben daha aktif oldum sanki hep iş yapasım geliyor ama hafta içi işte olduğum için hafta sonu canım çıkıyor o ayrı
çiğdem çok tırstım öznuruda duyunca.umarım tez zamanda halleder şeker işini.sen bıkmakta haklısın o kadar yol gidiyosan.insan işe başlamadan yorulmuş olur.bu arada hangi ilçedesin sivrihisar falanmı?canım inşallah ya.umarım iyi çıkar.öznur yaptırmış c.tesi iyi değilmiş sonuçlar.çok yüksek çıkmış.200 lerden falan bahsediyordu.bugün dahiliyede randevusu vardı.bakalım nasıl olcak.son ay mıben niye böyleyim ya hiç ama hiç çalışasım yok.sürünerek geliyorum resmen.birikmiş yıllık iznimi kullanıp bayramdan sonraki 3 gün gelip 30.haftada bırakmayı düşünüyorum.düşün o kadar erken :) sanırım yolun etkisi var biraz.her gün 100 km gidip geliyorum.bezdirdi bu durum beni galiba.9da başlayan mesaiye 6:30da kalkıp hala da geç kalıyorum ya
Maşallah canım Allah kolaylık versin
geçmiş olsun canım. teşhisi konmadı ama bende de bel fıtığı var muhtemelen. ben kendim koymuştum teşhisi :) neyse gebeliğin normal seyriyle alakalı bişey olsun da birşey eksikliğinden olmasın.günaydın canım bende de ara ara oluyo ama bende bel fıtığı olduğu için doktorum kilo alışı hızlanıyo bele baskı artıyo o yüzden kalça ağrın normal dedi ama ağrın varsa yemene dikkat et ayda 2 kilo geçme dedi. 8 ve 9 da dahada yük binecek bele çünkü dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?