2014 Aralık Anneleri

Ayy ne bileyim telaş yaptım valla arkadaş öyle deyince. İnşallah zamanında doğar bebişlerimiz ya erkenden gelmeye kalkmasınlar uslu uslu otursunlar orda

alırsın daha zamanımız var amma ben şunu anladım ne alırsak aalalım eksik hep kalıyor ya bende zamana dağıtttım artık alacaklarımı

bana da nadir olsa da giriyor kramp özellikle yürürken ya kalıyorum öylece ama bu aralar yok çok şükür

Aynen öyle oluyor kendinden çok onu düşünüp ona odaklanıyorsun. Ben de dün çok az hareket ettiği için korkmuştum biraz ama günü gününe uymuyo bu sıpaların hepsi birbirinden farklı sonuçta

aynen öyle tatlım tek derdimiz o sanki onun dışında her şeye kapımızı kapatmışız gibi

Maşallah süpersin bu ne hızz

Dun aksamustu bebek odamiz geldii onlari temizlicem :) bebisimin uyku setini yikicam. Hali yikamadan da halilarimiz geldi. O yuzden yatma vakti degil dilerim bugun enerjim bitmez. Bayramdan once temizlik isini bitirmek istiyorum artk. Bu arada hali serili olmayinca ev acayip pis oluyo. Kac kere supurdum sildim bugun bakiyorum da sanki hic temizlik yapilmamis gibi. Aksam da koltuk bakmaya gidicez. Ordan e-bebege gecicez. Bugun cok is var coookk

Evet canım biraz araştırdım da 5-7. aylarda görülürmüş çoğunlukla. ayakta da pek kalmıyorum aslında. bakalım dr um bişey tavsiye eder heralde.

Maşallah canım Allah kolaylık versin

Eşin tek başına idare edemez belki ama annen ya da kv onlarla olursa az da olsa yardımları olur derim. İnş daha kolay bi yol bulunur yine de.

Ben plan yapamıyorum ki:) onları düşünemiyorum şu an. Çünkü her an doğum riskim var . 36 yı tamamlasam dünyalar bnm olur. Yüksek ihtimalle de normal doğum olucak. Ama annemin kalmasını istiyorum ben. Kv de oğlumla ilgilensin artık. Benimkiler de genç sayılmaz. Annem 57 yaşında kv de 60. Bir iki gün idare ederler inş.

Ben de bir sürü ütü birikti onları yapacağım birazdan sonra da biraz ev temizlyim diyorum çok kirlendi kaç gün oldu yap yap bitmiyor bu işler yaa

al benden de o kadar bende haftasonu uyuyamaz oldum en geç 9 da ayaktayım ve dediğin gibi uykumu almış dinç bir şekilde uyanıyorum enteresan ama güzel bir durum

Ayy ne bileyim telaş yaptım valla arkadaş öyle deyince. İnşallah zamanında doğar bebişlerimiz ya erkenden gelmeye kalkmasınlar uslu uslu otursunlar orda
Aminnn. zamanında sağlıkla gelsinler inş Allah :)
alırsın daha zamanımız var amma ben şunu anladım ne alırsak aalalım eksik hep kalıyor ya bende zamana dağıtttım artık alacaklarımı
Aynen hadi bir eksik daha bitti diyorsun hoop 2 tane eksik çıkıyor
Sen şimdi heycandan uyuyamazsın zaten. O kadar iş planı kurulmuş kolay mı ? Onlar alınmadan yapılmadan rahatlar mı insan Allah rast getirsin ve kolaylıklar versin. Dikkat et yorma kendini.

yok canım sağlık ocağında bişey vermediler bana. kendi dr umda ilaçtan yana değil. sadece gynoferro sanol kullanıyorum. içinde demir b12 ve folik asit var. ilk hamileliğimde de demir ilacı dşında birşey kullanmadım. ben de hiç sevmiyorum ilaç almayı zaten işime geldi. bebeğin gelişimi iyi olduğu için vitamine de gerek yok demişti. ama krampların geçmezse magnezyum yazalım demişti geçen ayki kontrolde. kalsiyum ve magnezyum dengesizliğinden oluryormuş. eksikliğinden de değil yani. ikisinin belli oranlarda alınması gerkirmiş. hergün bi maden suyu ve bir bardak süt işe yarar demişti. gerçekten de 1 aydır hiç kramp girmemişti. belki bu kalça ağrısı farklı bişeydendir. kilo alıyoruz bele kalçaya da yük biniyor haliyle

Ben de bir sürü ütü birikti onları yapacağım birazdan sonra da biraz ev temizlyim diyorum çok kirlendi kaç gün oldu yap yap bitmiyor bu işler yaa

kolay gelsin bacım hamileyken ben daha aktif oldum sanki hep iş yapasım geliyor ama hafta içi işte olduğum için hafta sonu canım çıkıyor o ayrı

çiğdem çok tırstım öznuruda duyunca.umarım tez zamanda halleder şeker işini.sen bıkmakta haklısın o kadar yol gidiyosan.insan işe başlamadan yorulmuş olur.bu arada hangi ilçedesin sivrihisar falanmı?

geçmiş olsun canım. teşhisi konmadı ama bende de bel fıtığı var muhtemelen. ben kendim koymuştum teşhisi :) neyse gebeliğin normal seyriyle alakalı bişey olsun da birşey eksikliğinden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…