Hahaha eşeklerAminnnsu an bnm sipa adeta kaburgami itiyo sag tarafimda :) geriniyo mu napiyo anlamadim
1-2 gün idare ederler canım. Hem Allah kolaylığını veriyor. Ablam 2. çocuğuna doğuma gittiğinde annem ablamla gitti. Kayınvalidesi hem yaşlı hem bir haltı beceremez zaten. Ben evde 1 gece 1,5 yaşındaki yeğenimle kaldım. Annesiz uyumayan fıstığım o gece koynumda uyuya kaldı. Hemen ablamı arayıp uyudu uyudu merak etme diye onunda içini rahatlatmıştım. Merak etme yani Kolaylıklar oluyor. Rabbim hayırlı bir şekilde doğurmayı, sağlıkla onları kucaklarımıza almayı nasip etsin 1-2 gün her şekilde idare edilir.Eşin tek başına idare edemez belki ama annen ya da kv onlarla olursa az da olsa yardımları olur derim. İnş daha kolay bi yol bulunur yine de.
Ben plan yapamıyorum ki:) onları düşünemiyorum şu an. Çünkü her an doğum riskim var . 36 yı tamamlasam dünyalar bnm olur. Yüksek ihtimalle de normal doğum olucak. Ama annemin kalmasını istiyorum ben. Kv de oğlumla ilgilensin artık. Benimkiler de genç sayılmaz. Annem 57 yaşında kv de 60. Bir iki gün idare ederler inş.
Çok nankör bu ev işleri. Yapıyorsun arkanı dönünce kirleniyor hemen. Protesto ediyorum ben kaç gündür yapmıyorumBen de bir sürü ütü birikti onları yapacağım birazdan sonra da biraz ev temizlyim diyorum çok kirlendi kaç gün oldu yap yap bitmiyor bu işler yaa
Kesinlikle güzel. Öteki türlü öğlene kadar uyuyup günü bitiriyordum. Şimdi dünya kadar şey yapıyorumal benden de o kadar bende haftasonu uyuyamaz oldum en geç 9 da ayaktayım ve dediğin gibi uykumu almış dinç bir şekilde uyanıyorum enteresan ama güzel bir durum
Benim ki de aşırı ilaç kullanımını desteklemiyor . Her gün alacağın ilaç sadece demir haın. Diğerlerini 2-3 günde bir al. Eğer süt ürünlerini az tükettiğin dönem olursa o zaman kalsiyum tabletini kullan. Kramp girerse diye yanında bulunsun diyede magnezyumu yazıyorum ama sürekli alma bunuda dedi. Bende başlamadım zaten. Fazla ilaç kullanmak istemiyorum bende. Ama sağlık bakanlığının magnezyum desteği adı altında verdiği ilacım magnezyumla alakası yok o kafama takıldı.yok canım sağlık ocağında bişey vermediler bana. kendi dr umda ilaçtan yana değil. sadece gynoferro sanol kullanıyorum. içinde demir b12 ve folik asit var. ilk hamileliğimde de demir ilacı dşında birşey kullanmadım. ben de hiç sevmiyorum ilaç almayı zaten işime geldi. bebeğin gelişimi iyi olduğu için vitamine de gerek yok demişti. ama krampların geçmezse magnezyum yazalım demişti geçen ayki kontrolde. kalsiyum ve magnezyum dengesizliğinden oluryormuş. eksikliğinden de değil yani. ikisinin belli oranlarda alınması gerkirmiş. hergün bi maden suyu ve bir bardak süt işe yarar demişti. gerçekten de 1 aydır hiç kramp girmemişti. belki bu kalça ağrısı farklı bişeydendir. kilo alıyoruz bele kalçaya da yük biniyor haliyle
Aminnn. zamanında sağlıkla gelsinler inş Allah :)
Aynen hadi bir eksik daha bitti diyorsun hoop 2 tane eksik çıkıyor
Sen şimdi heycandan uyuyamazsın zaten. O kadar iş planı kurulmuş kolay mı ? Onlar alınmadan yapılmadan rahatlar mı insanAllah rast getirsin ve kolaylıklar versin. Dikkat et yorma kendini.
Kesinlikle benim ki isyan bayrağını çekmek üzereSagol canim valla oyle.. ruyama girmis artik o kadar yani :) hatta sabah esimi ise gondermeden once bebek odasinin dolabiyla besiginin yerini degistirttim icime sinmemisti. Eslerimiz artik isyan ediceksabah sabah bu ne ya diyo
Eşin tek başına idare edemez belki ama annen ya da kv onlarla olursa az da olsa yardımları olur derim. İnş daha kolay bi yol bulunur yine de.
Ben plan yapamıyorum ki:) onları düşünemiyorum şu an. Çünkü her an doğum riskim var . 36 yı tamamlasam dünyalar bnm olur. Yüksek ihtimalle de normal doğum olucak. Ama annemin kalmasını istiyorum ben. Kv de oğlumla ilgilensin artık. Benimkiler de genç sayılmaz. Annem 57 yaşında kv de 60. Bir iki gün idare ederler inş.
Kesinlikle benim ki isyan bayrağını çekmek üzereHayır birde bir gün sonra falan yapsa olmaz o anda yapacak. Sonra yapmanın benim için bir anlamı yok ki hevesim kaçacak diyorum. İyi ya işte 2 kere yapmaktan kurtulurum yeni fikirlerin ile birlikte yeni hevesin gelir diyor. Adamda haklı tamam son kararım diyorum sonra tekrar değiştiriyorum
Puuuff evet ya bitmiyor maşallah. Yapıyosun iki gün geçiyo gene aynı gene aynı. Bi kere silip süpürsen bi daha kirlenmese yani öyle bir teknoloji çıksaÇok nankör bu ev işleri. Yapıyorsun arkanı dönünce kirleniyor hemen. Protesto ediyorum ben kaç gündür yapmıyorum
Rahat bırakmıyoruz ki adamlarıHehhehhhueuheuehhhben de bi tek ben boyleyim saniyodummm yalniz degilmisim bi de adamin basinda kalk hadi dolabin yerini degistir diyorum yaa haha :) "sonra sonra" diyo tabi basindan gondermek icin.. ben de "yoookk olmazz valla bugun aksami edemem" deyince kalkti :)
Malesef yok öyle bir teknoloji keşke olsaPuuuff evet ya bitmiyor maşallah. Yapıyosun iki gün geçiyo gene aynı gene aynı. Bi kere silip süpürsen bi daha kirlenmese yani öyle bir teknoloji çıksa
Neysee canlar ben işlerime başlayım ütüden sonra gidişata göre temizlik yaparım olmazsa yavaştan. Görüşürüz sonra gene kolay gelsin herkese
ya kızlar bi de şeyi sorayım size :)saçını boyatan ya da doğum öncesi falan boyatmayı düşünen var mı? benim saçlar röfleydi. kendi saçım da açık sayılır aşırı göze batmıyo ama ara ara beyazlarım çok gözüme batıyor. doğumdaki fotolarda beyaz beyaz görünecekpapatya suyu aldım sürdüm hiç işe yaramadı. saç maskarası buldum aldım ama kahverengisini bulabilidm en açık. onu sürünce de uçlar sarı dipler koyu oluyo daha kötü duruyor. çevremde biçok kişi ben 6. aydan sonra boyattım falan diyo. dr uma sorucam izin vereceğini sanmıyorum ama size de bi sorayım dedim.
yok canım seyitgazi 50 km falan.ama ev uluönderde olunca acayip ters kalıyor.şeker ölçümü için cihaz vermişler öznura.sabah ve akşam ölçüm yapıyormuş.biraz daha iyi dedi bu sabah.korkma canım korkma.bişey olmaz Allahın izni ile.Allah daha beter şeylerden saklasın.çiğdem çok tırstım öznuruda duyunca.umarım tez zamanda halleder şeker işini.sen bıkmakta haklısın o kadar yol gidiyosan.insan işe başlamadan yorulmuş olur.bu arada hangi ilçedesin sivrihisar falanmı?
tmm canım teşekkürler inceleyeyim bu siteyi. kuaförüm her gittiğimde boyayalım artık şu saçını,hep boyuyoruz hamileleri diye bunaltıp duruyor beni. tamamen bitkisel elimizi bile boyamıyor falan diye garanti veriyor.ben boyattım canım 1 ay önce 3. aydan sonra boyatabilirsin dedi doktorum bana. zaten saç kesme konusu doktorlara batıl inanç geldiği için gülüp geçiyorlarama bana paraben içermeyen organik saç boyasından boyayaycaksın sadece dedi. bende onu aldım evde boyadım kendim. kuaföre güvenme hepsine organik diyo onlar dedi. kendin boyayamazsan bile boyanı al kuaöre öyle git demişti. bende bu boyayı almıştım canım.
http://meldos.com/index2.html
aynen öle yatmazsam olmuyo zatennSırt üstü yatınca ayaklarını kendine doğru çekip bükerek yatmak gerekiyormuş. Boylu boyunca uzatamıyorum ben zaten geriliyorum. Biraz daha büyüdük mü sanırım dönmek için eşleri uyandırıp beni döndür diyeceğiz
Canım Ben en son 3. Aydan sonra boyatmistim saclarimi... Kizimdayken de hep boyuyordum... Simdi de doktora sorcam diyorum ama hep unutuyorum çünkü en son doktora sormadan boyamistim....:)ya kızlar bi de şeyi sorayım size :)saçını boyatan ya da doğum öncesi falan boyatmayı düşünen var mı? benim saçlar röfleydi. kendi saçım da açık sayılır aşırı göze batmıyo ama ara ara beyazlarım çok gözüme batıyor. doğumdaki fotolarda beyaz beyaz görünecekpapatya suyu aldım sürdüm hiç işe yaramadı. saç maskarası buldum aldım ama kahverengisini bulabilidm en açık. onu sürünce de uçlar sarı dipler koyu oluyo daha kötü duruyor. çevremde biçok kişi ben 6. aydan sonra boyattım falan diyo. dr uma sorucam izin vereceğini sanmıyorum ama size de bi sorayım dedim.
Canım Ben en son 3. Aydan sonra boyatmistim saclarimi... Kizimdayken de hep boyuyordum... Simdi de doktora sorcam diyorum ama hep unutuyorum çünkü en son doktora sormadan boyamistim....:)ya kızlar bi de şeyi sorayım size :)saçını boyatan ya da doğum öncesi falan boyatmayı düşünen var mı? benim saçlar röfleydi. kendi saçım da açık sayılır aşırı göze batmıyo ama ara ara beyazlarım çok gözüme batıyor. doğumdaki fotolarda beyaz beyaz görünecekpapatya suyu aldım sürdüm hiç işe yaramadı. saç maskarası buldum aldım ama kahverengisini bulabilidm en açık. onu sürünce de uçlar sarı dipler koyu oluyo daha kötü duruyor. çevremde biçok kişi ben 6. aydan sonra boyattım falan diyo. dr uma sorucam izin vereceğini sanmıyorum ama size de bi sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?