2014 Aralık Anneleri

34 hafta dolduğunda sıkıntı minimuma düşüyormuş zaten. 36 yı doldurabilirsem artık istirahate gerek kalmıycak.

Çok şükür en riskli dönem geçti. 30+3 olduk. Artık her günümüz kar.

Oğlum ilk zmnlar kabullenemedi. Hala da eksikliğini hissediyo ama yatmam gerektiğini yakında kalkacağımı söküyoruz sık sık. Çok Olgun bi bebeğim var. Yatarak oyunlar oynuyoruz, giydirip çıkarıyorum yemeğini yediriyorum, uyutuyorum. Bazen tuvalete bnm götürmemi istiyo kalkıyorum. Geçen hft iki gün Dr çıkışı denk geldi kreşten babasıyla birlikte aldık. Yavrumun sevincini anlatamam kendimden çok onun için üzülüyorum ama min zararla atlatması için elimizden geleni yapıyoruz

Fiyati ne kadar canim ben goremedim de:)

maşallah kuzucuğa, ne güzel yetiştirmişsiniz eminim hep böyle olgun ve anlayışlı olacaktır. sen de bu halinle bile elinden geleni yapıyorsun oğlun için, o yüzden hiç kendini kötü hissetme canım. bazı aileler imkanı ve zamanı olduğu halde bu kadar ilgilenmiyorlar çocuklarıyla. o sevginizi hissediyordur muhakkak. yavrum ya nasıl kanım kaynadı oğluna şu an bi bilsen

Günaydin canimm:)
O damlayi hic duymadim ben de yaa gerekli gormuyorsan bence de doktoruna sor:)

maşallah oğluna canım yaaaa. hayran kaldım olgunluğuna. benimki babacı zaten, benim senin gibi yatmam gerekse, oğlum dönüp yüzüme bakmaz, hatta hadi anneyi çöpe atalım der muhtemelen. kime kızsa seni çöpe atcam diyor bu aralar :)

sana da maşallah eşine de. sabrın sonu selamet canım az kaldı hayırlısıyla.

kızlar ortalama ne kadar kilo aldınız şimdiye kadar? benim doktor kiloya çok takıntılı bugün randevum var 1 ay oldu gitmeyeli bana 1 kiloyla gel demişti ama 2-3 kilo arası almışım galiba. her gittiğimde ölçüyor. bugünde bu kiloya kızacak eminim diyetisyene gönderirim seni demişti zaten yemiyorum ki diyetisyen ne yapacak. toplamda da şimdiye kadar 8 kilo falan almışım. kendi 40 kilo çıta gibi geziyo benimde öyle olmamı istiyo herhalde

hehheh doktora bakk sen hamişsin ama o tabi çıta gibi gezer, yalnız 40 kiloda ne ya iskelet gibi

olur canım bende baktım ama internette bulmamız zor sanırım , avmlerde özellikle de outlet olanlarda vardır sanki sen ne diosun canım

canım 8.5-9 aldım bende .. maksimum 15le kapatalım dedi bizimki de .. göbeğim kocaman gecenlerde kuzenim üzerine iş yerinden bi arkadaş ben doğuma böle girmedim bu ne diklik dedi erkek bebek böle olur diorum ama cidden sipsivri bu karnım .. oğluşla birlikte kaç gidecek onu merak ediorum 9-10 kilo gidio diyenlere şaşırıyorum nerden ne çıkıo o kadar ya hu .. hayırlısı ya aman.. bebişlerin peşinde koştururken veririz inşallah moral bozan doktorları sevmiyorum azcık destek azcık ilgi ya hamişiz şurda 9 ay keyfini sürelimm

aynen gider diyolar. 1 ay içinde de ödem atılıyormuş. 15 kilo bence de çok değil ama işte takıntı kadın. bakalım ne dicek bugün yine. kilo aldırıyo ve sağlıksız gördüğü için ilaç kullandırmıyor yiyecek takviyesi yaptırıyor. gerçi saolsun şeker yüklemesi sırasında kan ve demirede baktırdı şeker iyi çıktı. kan ve demirde fazla çıktı az bişey. demekki ilaçlarda olmazsa olmayabilirmiş bununda onun sayaesinde olduğunu düşünüyorum ki ben hamile kalmadan önce hep kansızlık çekmişimdir. hep üşürdüm kansızlıktan.

Günaydın hamişler ve kuzucukları
Keyifler nasıl ? Biz oğlışumla iyiyiz çok şükür
Ohh maşallah bızde ıyıyız cok şükür sma sabah erkenden uyanıyoruz .. Kıpırdadıkca kızçem bende ıyuyamıyorum .. Bu arada isimleri naptınız kızlar biz hala isim koymadık

senle aynıyız hemen hemen canım.bende 5,5 kg aldım.gayet normal bence aldığımız kilolar.sadece bundan sonra bebek daha hızlı alacağı için dikkat etsek yetecek.şahsen ben bi 7 kg daha alıp 12yle falan bitirsem çok mutlu olcam :)

bide boyuda uzun bacaklar çırpı gibi ona bakıp bakıp iç geçiriyorum bende bu hallere dönebilecek miyim diye
ayyy o kadar zayıf olmak da ister miyim acep bi düşündümm eski halimize dönsek yeter bana yaa artık bebişle ilgilenirken inşallah vericez kiloları

. Benım hamılelik ilk zamanlarında cok ağrıtdı .. Kalça ağrım yok fakat bende de azıcık yorulayım kasıklarıma baskı oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…