34 hafta dolduğunda sıkıntı minimuma düşüyormuş zaten. 36 yı doldurabilirsem artık istirahate gerek kalmıycak.canım benim az kaldı, 30a girdik çok şükür. bayramıda atlatsak olacak 34. bir şey kalmadı..inşallah tamamlarsın 36yıda. oğlun nasıl karşılıyor senin istirahat durumunu. kalk illa oynayalım vs diyormu?
Fiyati ne kadar canim ben goremedim de:)ben boyattım canım 1 ay önce 3. aydan sonra boyatabilirsin dedi doktorum bana. zaten saç kesme konusu doktorlara batıl inanç geldiği için gülüp geçiyorlarama bana paraben içermeyen organik saç boyasından boyayaycaksın sadece dedi. bende onu aldım evde boyadım kendim. kuaföre güvenme hepsine organik diyo onlar dedi. kendin boyayamazsan bile boyanı al kuaöre öyle git demişti. bende bu boyayı almıştım canım.
http://meldos.com/index2.html
Oğlum ilk zmnlar kabullenemedi. Hala da eksikliğini hissediyo ama yatmam gerektiğini yakında kalkacağımı söküyoruz sık sık. Çok Olgun bi bebeğim var. Yatarak oyunlar oynuyoruz, giydirip çıkarıyorum yemeğini yediriyorum, uyutuyorum. Bazen tuvalete bnm götürmemi istiyo kalkıyorum. Geçen hft iki gün Dr çıkışı denk geldi kreşten babasıyla birlikte aldık. Yavrumun sevincini anlatamamkendimden çok onun için üzülüyorum ama min zararla atlatması için elimizden geleni yapıyoruz
Günaydin canimm:)günaydın kızlarrr,şimdi sağlık ocağından geldim.boy tansiyon ölçümü yaptılar,kan ve idrar tahlili verdim,kasımda tekrar kontrole gidicem hemşire bana dedi ki devit damla kullanman gerek,bebek ve benim kemik gelişimim içinmiş,hiç kullanan var mı acaba,eşim zaten ilaç kullanmama çok kzıyo damlayı gerekli göremedim ama doktoruma sorucam
evettt,öle yapıcamm canımmm,sen nasılsınn bakalımGünaydin canimm:)
O damlayi hic duymadim ben de yaa gerekli gormuyorsan bence de doktoruna sor:)
Sağol canimm iyi olmaya calisarak günleri geçirmeye calisiyoruzz... Sen de ne var ne yokk:)evettt,öle yapıcamm canımmm,sen nasılsınn bakalım
34 hafta dolduğunda sıkıntı minimuma düşüyormuş zaten. 36 yı doldurabilirsem artık istirahate gerek kalmıycak.
Çok şükür en riskli dönem geçti. 30+3 olduk. Artık her günümüz kar.
Oğlum ilk zmnlar kabullenemedi. Hala da eksikliğini hissediyo ama yatmam gerektiğini yakında kalkacağımı söküyoruz sık sık. Çok Olgun bi bebeğim var. Yatarak oyunlar oynuyoruz, giydirip çıkarıyorum yemeğini yediriyorum, uyutuyorum. Bazen tuvalete bnm götürmemi istiyo kalkıyorum. Geçen hft iki gün Dr çıkışı denk geldi kreşten babasıyla birlikte aldık. Yavrumun sevincini anlatamamkendimden çok onun için üzülüyorum ama min zararla atlatması için elimizden geleni yapıyoruz
allaha şükür bende iyiyim, doktora gideceğim günü bekliyorum sabırsızlıklaSağol canimm iyi olmaya calisarak günleri geçirmeye calisiyoruzz... Sen de ne var ne yokk:)
Fiyati ne kadar canim ben goremedim de:)
hehheh doktora bakkkızlar ortalama ne kadar kilo aldınız şimdiye kadar? benim doktor kiloya çok takıntılı bugün randevum var 1 ay oldu gitmeyeli bana 1 kiloyla gel demişti ama 2-3 kilo arası almışım galiba.her gittiğimde ölçüyor. bugünde bu kiloya kızacak eminim diyetisyene gönderirim seni demişti zaten yemiyorum ki diyetisyen ne yapacak. toplamda da şimdiye kadar 8 kilo falan almışım. kendi 40 kilo çıta gibi geziyo benimde öyle olmamı istiyo herhalde
al benden de o kadar bi daha mı yaşıcam diyorum alıp duruyorum iki tane diş kaşıyıcı beğendim şimdi ikisini de alıcam almayınca da aklım kalıyor aslında deneyimli anneler haklı ama bizimki de heves :)
şimdiden bir sürü battaniyesi var hangisini kullanıcaz kafam karıştı :) bi de yetmezmiş gibi 3gün önce bi tane daha aldım
çanta da ben indirimleri şimdiden kolluyorum ama bir şey çıkmadı henüz önüme alışveriş sitelerinde. eğer bulursam sana haber ederim hatta hangimiz önce bulursa haber etsin
kızlar ortalama ne kadar kilo aldınız şimdiye kadar? benim doktor kiloya çok takıntılı bugün randevum var 1 ay oldu gitmeyeli bana 1 kiloyla gel demişti ama 2-3 kilo arası almışım galiba.her gittiğimde ölçüyor. bugünde bu kiloya kızacak eminim diyetisyene gönderirim seni demişti zaten yemiyorum ki diyetisyen ne yapacak. toplamda da şimdiye kadar 8 kilo falan almışım. kendi 40 kilo çıta gibi geziyo benimde öyle olmamı istiyo herhalde
canım 8.5-9 aldım bende .. maksimum 15le kapatalım dedi bizimki de .. göbeğim kocaman gecenlerde kuzenim üzerine iş yerinden bi arkadaş ben doğuma böle girmedim bu ne diklik dedierkek bebek böle olur diorum ama cidden sipsivri bu karnım .. oğluşla birlikte kaç gidecek onu merak ediorum 9-10 kilo gidio diyenlere şaşırıyorum nerden ne çıkıo o kadar ya hu .. hayırlısı ya aman.. bebişlerin peşinde koştururken veririz inşallah moral bozan doktorları sevmiyorum azcık destek azcık ilgi ya hamişiz şurda 9 ay keyfini sürelimm
Ohh maşallah bızde ıyıyız cok şükür sma sabah erkenden uyanıyoruz .. Kıpırdadıkca kızçem bende ıyuyamıyorum .. Bu arada isimleri naptınız kızlar biz hala isim koymadıkGünaydın hamişler ve kuzucukları
Keyifler nasıl ?Biz oğlışumla iyiyiz çok şükür
hehheh doktora bakksen hamişsin ama o tabi çıta gibi gezer, yalnız 40 kiloda ne ya iskelet gibi
senle aynıyız hemen hemen canım.bende 5,5 kg aldım.gayet normal bence aldığımız kilolar.sadece bundan sonra bebek daha hızlı alacağı için dikkat etsek yetecek.şahsen ben bi 7 kg daha alıp 12yle falan bitirsem çok mutlu olcam :)kızlar ortalama ne kadar kilo aldınız şimdiye kadar? benim doktor kiloya çok takıntılı bugün randevum var 1 ay oldu gitmeyeli bana 1 kiloyla gel demişti ama 2-3 kilo arası almışım galiba.her gittiğimde ölçüyor. bugünde bu kiloya kızacak eminim diyetisyene gönderirim seni demişti zaten yemiyorum ki diyetisyen ne yapacak. toplamda da şimdiye kadar 8 kilo falan almışım. kendi 40 kilo çıta gibi geziyo benimde öyle olmamı istiyo herhalde
ayyy o kadar zayıf olmak da ister miyim acep bi düşündümmbide boyuda uzun bacaklar çırpı gibiona bakıp bakıp iç geçiriyorum bende bu hallere dönebilecek miyim diye
. Benım hamılelik ilk zamanlarında cok ağrıtdı .. Kalça ağrım yok fakat bende de azıcık yorulayım kasıklarıma baskı oluyor .günaydın arkadaşlar
ya ben bir süredir özellikle ayaktayken kalça ağrısı yaşıyorum. belim o kadar ağrımıyor ama kalçam çok ağrıyor. sizde de var mı aynı durum. cuma günü kontrolüm var soracağım dr a.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?