2014 Aralık Anneleri

tünaydın hanımlar,
Kusura bakmayın mesajları okuyamıyorum tektek çok yoruldum kızımla hastaneye gidip gelmek büyük dert doktorun doğumu olduğu içinde fazla bekledik neyse.
Oğluşum çok şükür iyiy uyuyordu heralde ultrasona girdiğimde hiç hareketlenmedi micik kalbi pıtpıt atıyor şükür
26 haftalık 900 gr.kilosu 27-28 cm boyu gelişimi iyi suyu iyi ekimin sonuna doğru tekrar çağırdı
oğlumun herşeyi alındı sadece emzik biberon filan kaldı onlarıda bugün alıcam evime geçtiğimdede artık
çantalarımı hazırlıcam doktor 2.5 3 ayın var dedi genede nolur nolmazz...Gelişimi sizce nasıl?
İnş. sizin bebeiklerde iyidir benden bu kadar poff yoruldum :) ama tatlı yorgunluk...

canım ben 12 kılo aldım şaka gibiallahtan boyum var goren aa hıc kılo almmamısın dıyor.doktor bıle aldıgım kıloyu duyunca sasırdı seker cıkabılır dedı ama cok sukur cıkmadınapalım ya kalıcak dıye korkmuyorum verırım heralde hayatımda 60 kılonun ustune cıkmadım zaten boşver sende bazı doktorlar takıntılı

kaç kilo ile hamile kaldın canım peki sen? ben 59-60 civarı hamile kaldım şimdi 68 falan geliyorum işte

ayy maşallah bebişe bence gelişimi gayet güzel...inşallahh bebişler iyidir ya ben doktora gideli 20 gün oldu ay başında gitmeyi düşünüyorum daha var özledim yaa

canım senle günlerimiz aynı nerdeyse bende bugün gidicem doktora. yazarım sana gelişimini

ayy maşallah bebişe bence gelişimi gayet güzel...inşallahh bebişler iyidir ya ben doktora gideli 20 gün oldu ay başında gitmeyi düşünüyorum daha var özledim yaa
onları siyah beyazda olsa görmek büyük mutluluk inş. sende görürsün bebeğini yakın zamanada ilkide 2.side aynı heycanmış
valla :)

aynen bende canım en çok kilomu hamile kalmadan önce gördüm işte 59-60 arası gidip geliyordum. boyumda 168 cm. normaldim yani. şimdi bile görenler hiç almamışsın sadece göbek çıkmış diyo ama o 8 kilo nereye gidiyo anlamıyorum

bana öyle bir şey vermedi sağlık ocağındakiler normal tablet verdiler decaviti. bence kullanma o da eksik kalsın

Hiç olur mu annesi. Onlar hiç beklemediğin şeyler de öle tepkiler veriyo ki hayran kalıyorsun. Bi de Allah kolaylığını da veriyo gerçekten.

Çöpe atıcakmış ha:) bayıldım

1 ayda 2 ilo almışım kızımda çok almıştım oğlumda az az alıyorum 65 olmuşum :) biraz seviiyorum ne yalan
sölim daha çabuk gidecek kilom tabi son 3 ayda fırlamassak :)

aynen öle yatmazsam olmuyo zatenn he yaaa benimki şimdiden yönlendiriyo yavaşş yavaşşş sakin dön diye,yakında çevirecek beni yatakdaa

Eşimde ilaç yazdırmak için gitmişti. monovit d3 damla vermiş kullanmam için. Krampları başlar kullansın demiş. Devit damla da d vitamini içeriyor. Vitamin hapının içindede D vitamini var. Bende doktoruma soracağım. Kullan derse kullanırım. Sende doktoruna sorunca paylaşırsın bakalım senin ki ne diyecek. Benim ki büyük ihtimalle gerek yok diyecek ama sorayım içim rahatlasın.
Ben an itibari ile 12 kilo aldım. Ama şu son 1-1,5 aydır 1 kilo falan aldım. Başlarda çok iştahım vardı hiç midem bulanmadı yedim durdum. Şimdi iştah falan kalmadı. Sadece faydalı olacağını düşündüğüm süt,yumurta, peynire falan dikkat ediyorum. Bizim doktorun hiç kilo takıntısı yok. Biz çok relax devam ediyoruz. Ama zaten durdu kilo almam.
Ohh maşallah bızde ıyıyız cok şükür sma sabah erkenden uyanıyoruz .. Kıpırdadıkca kızçem bende ıyuyamıyorum .. Bu arada isimleri naptınız kızlar biz hala isim koymadık
Şimdiden uyutmuyorlar Bazen bende uyuyamıyorum bazen de horul horul farkına bile varmıyorum.
Geçenlerde eşim diyor bebiş kıpır kıpırdı gece ama sen horul horul uyuyordun. Nasıl duruyorsun öyle diyor. Valla yapacak bir şey yok. O hep kıpır kıpır nadiren yatışa geçer onu beklersem ben uykusuz kalırım dedim.
Bizim ismimiz belli. Eymen koyacağız nasipse.
Maş Allah bebişine. Doktorun iyi dediyse iyidir. Her bebişin gelişimi farklı oluyor çünkü. Başkaları ile kıyaslayıp kafana takma. Maş Allahı var. Sağlıkla alalım kucaklarımıza inş Allah.

aynen bende az ve sık yııyorum gayet normal ama herkesn vucut yapısı farklı ıste ben hayatta ınanmazdım bukafdr kılo alcagıma ama yapçak bsey yok

ben bugünden sonra bir süre giremem evimde internet yok kaynanam ve annemgilde var buralara gittikçe giriyorum
akşama kadar burdayım yani şimdiden kendinize bebişlere iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…